Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 | By: offisiall

Οι προβλέψεις για τα ζώδια Σεπτεμβρίου

Αρχικά στις 2 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που λειτουργεί βοηθητικά σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που θέλουμε να κλείσουμε. Η συμμετοχή του ουρανού από τον ταύρο στην συγκεκριμένη πανσέληνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαναστάτες και πρωτοποριακές ιδέες που θα λειτουργήσουν απελευθερωτικά στην ψυχολογία μας.

Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για έντονο φλερτ και διασκέδαση καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η συναισθηματική γενναιοδωρία που μας χαρακτηρίζει θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παρούσα σχέση μας αλλά και σε νέα πρόσωπα που έρχονται στη ζωή μας.

Στις 11 Σεπτεμβρίου ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό ενισχύοντας μία εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις επιθυμίες και τις δράσεις μας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια σε προσωπικούς στόχους που έχουμε, ας αξιοποιήσουμε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου περίπου ώστε να κάνουμε τις απαιτούμενες αλλαγές και να σκεφτούμε πολύ καλά τι είναι αυτό που πραγματικά μας ικανοποιεί.

Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή πορεία και λειτουργεί βοηθητικά σε επαγγελματικές επιδιώξεις. Επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες φαίνεται να επιταχύνονται και να δρομολογούνται με μεγαλύτερη ευκολία. Προσοχή σε αλαζονικές και υπερβολικές συμπεριφορές ως προς τους στόχους που θέτουμε καθώς μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα αφού θα διαπιστώσουμε ότι δεν είναι εύκολο να τους πετύχουμε.

Στις 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία σταθερότητα του και μακροχρόνια νέα αρχή στο εργασιακό περιβάλλον. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε πιθανές ευκαιρίες που θα μας οδηγήσουν σταθερά στην προσωπική μας καταξίωση. Συνήθειες διατροφής και άσκησης μπορούν να δημιουργήσουν ένα νέο πλαίσιο στη ζωή μας προσέχοντας σωματική μας υγεία.

Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνει πια όλο μας το ενδιαφέρον στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Προσοχή σε ανασφάλειες και φόβους που θα μας οδηγήσουν στην υποχωρητικότητα. Η κοινωνικότητα θα μας φέρει κοντά σε νέες συνεργασίες και γνωριμίες.

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου σε ωθεί να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που πιθανά βαραίνουν την ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοποριακές και ευφάνταστες πρωτοβουλίες καθώς οι ιδέες σου θα είναι ιδανικές για να απαλλαγείς από ότι σε ταλαιπωρεί. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συναισθηματικές εξάρσεις καθώς είναι απαραίτητο να εμπιστευτείς την διορατικότητα και την διαίσθησή σου και να αποφύγεις τις εντάσεις. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και μέχρι τα μέσα του μήνα σε βοηθάμε εκδηλώσεις με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου σε προσωπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Σημαντικό είναι να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη καθώς ο εγωκεντρισμός μπορεί ορισμένες στιγμές να προκαλέσει δυσαρέσκεια. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η κοινωνικότητα αυξάνεται κατακόρυφα και σε φέρνει πιο κοντά σε νέες συνεργασίες και σχέσεις που μπορεί να λειτουργήσουν εξαιρετικά ευνοϊκά για εσένα.

 

2ο δεκαήμερο

Σου δίνεται η ευκαιρία ιδιαίτερα στις αρχές του μήνα να κλείσεις υποθέσεις παρελθόντων καταστάσεων καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ζητήματα που λειτουργούν σαν ψυχολογικό βαρίδι μέσα σου. Η συμμετοχή του ουρανού από τον ταύρο σε βοηθά να βρεις ανατρεπτικές και πρωτότυπες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να απελευθερωθείς από ότι λειτουργεί πιεστικά μέσα σου και δεν σου επιτρέπει να επιλέξεις την προσωπική σου πορεία όπως εσύ θα ήθελες. Είναι σημαντικό ότι οι ευφάνταστες και επαναστατικές ιδέες μπορούν να βρουν εφαρμογή και να σε απαλλάξουν από ότι θεωρείς ότι λειτουργεί σαν εμπόδιο στα σχέδιά σου από δω και στο εξής. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σε βοηθά να επιταχύνεις σε ότι αφορά επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να είχες. Δεν αποκλείεται να βρήκες εμπόδια ή να υπήρξαν ζητήματα που είχαν δημιουργήσει καθυστερήσεις. Τώρα πια η εξέλιξη σου σε επίπεδο καριέρας βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και μπορεί να δώσει σημαντικά αποτελέσματα για σένα.

 

3ο δεκαήμερο

Κυρίαρχο γεγονός για εσένα αυτό το μήνα είναι η αναδρομή πορεία του Άρη στο ζώδιό σου που αρχίζει στις 11 Σεπτεμβρίου και επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου. Ο κυβερνήτης του ζωδίου σου σού ζητά να στραφείς μέσα σου και να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία που αφορά τις προσωπικές επιθυμίες και δράσεις που σε ικανοποιούν. Γεγονός είναι ότι μπορεί να ανακαλύψει πώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αλλάξει όλα αυτά που τελικά δεν σε καλύπτουν και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για αναθεωρήσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Προσοχή στην ένταση που μπορεί να παίξει αρνητικό ρολό λόγω των καθυστερήσεων και των εμποδίων που βρίσκεις τις κινήσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε προς το τέλος του μηνά καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Κρόνο στον Αιγόκερω θα σε φέρει αντιμέτωπο με εμπόδια σε καταστάσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Στις 17 Σεπτεμβρίου η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά και την καθημερινότητα. Οφείλεις να καταβάλεις το καλύτερο δυνατό για σένα καθώς με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μπορείς να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Κλείνεις θέματα σε φιλικές σχέσεις και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου. Δεν θα διστάσεις να ανατρέψεις τα δεδομένα και να αιφνιδιάσει στους γύρω σου με τις αποφάσεις σου καθώς επαναστατείς και διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για εσένα ξεφεύγοντας από καταστάσεις ρουτίνας και στασιμότητας που συνήθως βρισκόσουν. Αξιοποίησε νέες προτάσεις που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Πιθανό είναι να υπάρχουν και εξελίξεις που θα σε αιφνιδιάσουν στην προσωπική σου ζωή. Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με την οικογένεια και να έρθεις πιο κοντά με τα οικεία πρόσωπα. Απολαμβάνεις κάθε στιγμή μαζί τους που σε γεμίζει χαρά και γαλήνη. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες σε καθημερινό επίπεδο. Οι εργασιακές ευθύνες είναι πολλές και μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Πάρε πρωτοβουλίες ώστε να βάλεις άσκηση στη ζωή σου για να εκτονώνεις την περίσσεια ενέργεια και τη νευρικότητα.

 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες και καταστάσεις σε φιλικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό για εσένα να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει μία δημιουργική αναστάτωση πού θα λειτουργήσει επαναστατικά μέσα σου. Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και σε προσωπικό επίπεδο καθώς αντιδράς απέναντι σε ότι σε καταπιέζει και δεν μπορεί να συμβαδίσει με τις αλλαγές που γίνονται μέσα σου. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία και σε βοηθά να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε θέματα εκπαίδευσης, νομικής φύσεως και επικοινωνίας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους συνεργασίας μπροστά σου. Επιδιώκεις την επικοινωνία κυρίως με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου και προσπαθείς να αποκαταστήσεις την ισορροπία σε πιθανές διαταραγμένες σχέσεις που μπορεί να έχεις. Οι συναναστροφές με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας θα σε βοηθήσουν να μάθεις καινούργια πράγματα που σου φαίνονται άκρως ενδιαφέροντα και σε αναβιβάζουν σε άλλο πνευματικό επίπεδο.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να βουλιάζεις με μεγαλύτερη ευκολία σε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ και αυτό μπορεί να γεννήσει θλίψη. Προσοχή σε παρασκηνιακές διεργασίες που επιστρέφουν και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τις εργασιακές σου κινήσεις καθώς δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια στις επιδιώξεις σου. Η φαντασία, η τέχνη και ο διαλογισμός θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή που σε απογειώνει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με το ταίρι σου με σταθερότητα και ασφάλεια με γνώμονα το μέλλον. Παράλληλα πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να έχετε μαζί μία μακροχρόνια πορεία. Λογική και ενθουσιασμός λειτουργούν αρμονικά και μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό για εσένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου σε καλεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα που προέρχονται κυρίως από την επαγγελματική και την οικογενειακή σου ζωή. Δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που θα σε αιφνιδιάσουν. Είναι απαραίτητο όμως να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου ότι επαγγελματικό και οικογενειακό επηρεάζει την ψυχολογία σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και σε βοηθά να κοινωνικοποιηθείς και να δραστηριοποιηθείς σε κάθε κοινωνική εκδήλωση που θα κληθείς. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει τις πιθανές νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά στην προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο παράλληλα να μην μπεις σε διαδικασία παράλληλων καταστάσεων που μπορεί να σε εκθέσουν. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Ήρθε η στιγμή για να χαρείς το πάθος, τον αισθησιασμό και τη διασκέδαση στο μέγιστο βαθμό. Επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι ή νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου.

 

2ο δεκαήμερο

Καθοριστικές εξελίξεις μπορεί να προκύψουν με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου που επηρεάζουν σημαντικά την επαγγελματική και την οικογενειακή σου ζωή. Ζητήματα και καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν προσωρινή αναστάτωση. Ήρθε η ώρα με διαίσθηση και ενόραση να πάρεις αποφάσεις που θα κλείσουν κύκλους σημαντικών σχέσεων που έχεις στη ζωή σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα σε φέρουν πιο κοντά με αυτό που πραγματικά ικανοποιεί εσένα και την ψυχολογία σου. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σε βοηθά να δρομολογήσεις οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις με μεγαλύτερη ευκολία. Παράλληλα συναισθηματικά μπορεί να βρεις ηρεμία ξεπερνώντας και ανασφάλειες που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή. Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να υπάρξουν και να αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς θα σου δώσουν τη δυνατότητα να απελευθερωθείς από υποχρεώσεις και χρέη που λειτουργούσαν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

 

3ο δεκαήμερο

Η αναδρομή πορεία του Άρη στον Κριό από τις 11 Σεπτεμβρίου και μετά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσει σε μία περίοδο έντονης διεργασίας εσωτερικής φύσεως. Επικεντρώνεται κυρίως σε ότι αφορά την δράση και τις επιθυμίες σου σε σχέση με τα φιλικά πρόσωπα και τους στόχους που θέλεις να πετύχεις στη ζωή σου. Είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι πιθανές καθυστερήσεις και εμπόδια που μπορείς να βρεις αυτό το χρονικό διάστημα σε φιλοδοξίες και όνειρα που έχεις δρομολογήσουν έχουν στόχο να σε βάλουν σε αναθεωρήσεις και διορθώσεις που πιθανά είναι απαραίτητες. Γεγονός είναι ότι θα αξιολογήσεις τα φιλικά πρόσωπα που έχεις στη ζωή σου και θα βγάλεις πολύτιμα συμπεράσματα για το αν μπορούν να αντιληφθούν πραγματικά τι σε ικανοποιεί στη σχέση σας ή όχι. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα σε οικογενειακό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσεις πιθανούς φόβος και προκαταλήψεις που έχεις και μπορεί να σε εμποδίζουν στο να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Πιθανό είναι παράδειγμα να πάρεις αποφάσεις για νέα επαγγελματικά ξεκινήματα που σε ικανοποιούν περισσότερο και θα έχουν επιτυχία μετά από την δική σου προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Δεν αποκλείεται να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα που προκύπτουν στο ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου να σου δίνει το έναυσμα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει. Είναι σημαντικό να δείξεις την επαναστατική προσέγγιση στα πράγματα που έχει και να επικαλείσαι επιλογές που θα είναι διαφορετικές. Αυτό θα σε βοηθήσει να γίνεις ιδιαίτερα δημοφιλής στο περιβάλλον σου και αποδεκτός για την διαφορετική φιλοσοφία και αντιμετώπιση που δείχνεις στα πράγματα. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και σε βοηθά να εξομαλύνεις οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Προσοχή σε περιττά έξοδα καθώς θα είναι εύκολο να ξεφύγεις. Αισθηματικά έχεις την δυνατότητα να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή, προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην έντονη επιθετικότητα που θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει τον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στην οικογένεια και σε πιθανά ζητήματα που καλείσαι να αντιμετωπίσεις άμεσα.

 

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις αντιμέτωπος με ζητήματα εκπαίδευσης και νομικής φύσεως που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρωτοποριακές αποφάσεις που θα το οδηγήσουν σε ιδιαίτερα θετικές λύσεις για εσένα. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον που μπορεί να σε ταλανίζουν εδώ και καιρό. Η αισιοδοξία και η θετική σου σκέψη θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία από δω και στο εξής που μπορείς να έρθεις να τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ζητήματα συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο και καλά θα κάνεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να κλείσει συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα. Αισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις διαφορές με το ταίρι σου και να περάσεις μοναδικές στιγμές μαζί του. Ο αδέσμευτος είναι γεγονός ότι μπορείς να μαγνητίσεις νέα πρόσωπα στη ζωή σου που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής για εσένα.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και σου δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις επιθυμίες και δράσεις που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή. Η εσώτερη αυτή διαδικασία θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν στην καριέρα σου και σε αυτά που χρειάζεται να αλλάξεις. Σημαντικό είναι να χαμηλούς τόνους και να μην μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με ανώτερους σου όταν βρεθούν εμπόδια και υπάρχουν καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που έχεις. Ίσως είναι η ευκαιρία που σου δίνεται για να κάνεις αλλαγές ή διορθώσεις που είναι απαραίτητες. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με τα πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς είναι εμφανές ότι κυριαρχεί η λογική και η επικοινωνία και μπαίνουν γερά θεμέλια σε σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Συνεργασίες και νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη σε όλα τα επίπεδα και θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις εν γένει τις σχέσεις σου.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και θέματα σε προσωπικό επίπεδο έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου. Είναι απαραίτητο να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό πλαίσιο σε οικονομικές υποθέσεις που έχεις ώστε να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις έχοντας ευφάνταστες προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν τους γύρω σου. Παράλληλα κράτησε την ψυχραιμία σου και απέφυγε συγκρουσιακές καταστάσεις στη σχέση σου που θα αλλάξουν τα δεδομένα αιφνιδιάζοντας σε δυσάρεστα. Η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 6 Σεπτεμβρίου και σου δίνεται η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την παρουσία σου και τον δυναμισμό που σε διακατέχει. Λάμπεις και αυτό δεν μπορεί να μην γίνει άμεσα αντιληπτό καθώς θα έλξεις σημαντικά νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και ανεβάζεις ρυθμούς σε κοινωνικό επίπεδο. Δεν χάνεις την ευκαιρία να βρεθείς σε περιβάλλοντα που νιώθεις ότι θα περάσεις όμορφα και θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Σημαντικά μπορεί να είναι αυτά τα πρόσωπα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κλείσει οριστικά ζητήματα οικονομικής φύσεως αλλάζοντας τα δεδομένα στο ευρύτερο περιβάλλον που κινείσαι. Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά το εισόδημά σου καθώς φαίνεται η επαγγελματική σου ζωή να εκτοξεύεται και να σου δίνεται η ευκαιρία να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς νιώθεις ανασφάλειες και ζήλεια που μπορεί να ενοχλεί το ταίρι σου. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις κατώτερα ένστικτα και δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και τον άνθρωπό σου να βιώσετε στιγμές πάθους ανατρέποντας τα δεδομένα και αποφεύγοντας την ένταση. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω στις 14 Σεπτεμβρίου και σε βοηθά να δρομολογήσει ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που μπορεί να είχαν κολλήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος όμως γεγονός είναι ότι αυτό το χρονικό διάστημα η σκληρή δουλειά και η προσπάθειά σου μπορούν να ανταμειφθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για σένα.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου, σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο για εσένα, εντείνοντας την ανάγκη σου να αντιληφθείς τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί σε πνευματικό επίπεδο και πρέπει να διεκδικήσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις όμως αυτές οι αλλαγές θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσεις καταστάσεις σε σχέση με πρόσωπα και πιθανές επιδιώξεις που μπορεί να έχεις. Είναι γεγονός ότι θα αντιληφθείς μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί και θέλεις να ακολουθήσεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις φιλοσοφικές αναζητήσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο που θα έχει μακροχρόνια πορεία και σταθερή βάση. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να απολαύσεις αυτό που αξίζει σε οικονομικό επίπεδο από το εργασιακό περιβάλλον καθώς μπορείς να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα λόγω της προσπάθειας και της εργατικότητα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 2 Σεπτεμβρίου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση σου σε γενικότερο επίπεδο. Είναι σημαντικό για εμένα να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή, αυτό όμως θα γίνει με ανατροπές και εκπλήξεις που θα ανανεώσουν το περιβάλλον που κινείσαι και θα δώσουν φρέσκες και εντυπωσιακές ιδέες. Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται συνδυαστικά στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις νοοτροπία και πλεύση σε ότι αφορά μελλοντικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και σε βοηθά να εκδηλώσεις όλο σου τον συναισθηματισμό. Είναι σημαντικό να μην ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις καθώς αργότερα μπορεί να απογοητευτείς. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σου και περνάει στο Ζυγό και επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι απαραίτητο να αναθεωρήσεις προτεραιότητες και αυτό είναι αρκετό για να σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα.

 

2ο δεκαήμερο

Επικεντρώνεσαι κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις με την πανσέληνο στον άξονα σου με τους ιχθύες που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να δώσεις οριστικές λύσεις ανατρέποντας με θετικό τρόπο τα δεδομένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εκπλήξουν ευχάριστα τους συνεργάτες ή το ταίρι σου, όμως θα πρέπει να διεκδικήσεις επίσης το καλύτερο δυνατό για εσένα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σου δοθεί με μεγάλη ευκολία από τους άλλους. Νέες γνωριμίες και προτάσεις μπορούν να έρθουν στη ζωή σου που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα που σκέφτεσαι και φαντάζεσαι το μέλλον σου από δω και στο εξής. Ο Δίας στον Αιγόκερω επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 14 Σεπτεμβρίου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορείς να απολαύσεις στη ζωή μαζί τους. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και δεν αποκλείεται να απογειώσει την σχέση σου ή να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου για τον αδέσμευτο. Προσοχή σε υπερβολές και έπαρση που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου και να δημιουργήσει προβλήματα.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αναθεωρήσεις οικονομικά ζητήματα και θέματα που αφορούν άμεσα την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να μην ενισχύσεις τον εκνευρισμό και να κατευνάσεις τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου καθώς μπορεί οι απότομες και νευρικές συμπεριφορές σου να έχουν σημαντικό κόστος τόσο σε οικονομικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες, άδραξε την ευκαιρία για να αναθεωρήσεις τα δεδομένα όπου χρειάζεται και να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις που θα λειτουργήσουν μετά για εσένα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 17 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου έχοντας αυτοπεποίθηση και ψυχικό σθένος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν στο πλευρό σου για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει όμως να περιορίσεις πιθανές εγωκεντρικές συμπεριφορές και να λειτουργήσει με ώριμη και ψύχραιμη σκέψη.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν ιδιαίτερο άγχος. Δεν αποκλείεται παράλληλα να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά σε σχέση με πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο που μπορεί να σε αναστατώσουν. Πάρε τις αποφάσεις σου με ψυχραιμία και προσπάθησε να αιφνιδιάσεις το περιβάλλον που κινείσαι δείχνοντας τους ότι έχεις απόλυτη κυριαρχία σε ότι αφορά τις κινήσεις σου. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές με φιλικά πρόσωπα που σε ικανοποιούν ιδιαίτερα. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν γνωριμίες που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον σε προσωπικό επίπεδο. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις από την εσωστρέφεια και να πρωταγωνιστήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή καθώς έντονος παρορμητισμός και υποκειμενισμός μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες συμπεριφορές που θα σε εκθέσουν.

 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου σε καλεί να αντιμετωπίσεις εργασιακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και δεν αποκλείεται να κλείσεις κύκλους καταστάσεων που θεωρείς ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Είναι γεγονός ότι με τις κινήσεις σου μπορεί να επηρεάσει και να αιφνιδιάσεις το περιβάλλον που βρίσκεσαι όμως είναι απαραίτητο να νιώσεις εσύ ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου και για την προσωπική σου εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πιθανές αποκαλύψεις και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και σε αιφνιδιάζουν καθώς δεν αποκλείεται να απογοητευτείς από συμπεριφορές συναδέλφους σου. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σε βοηθά να τακτοποιήσεις ζητήματα στην οικογένεια που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία που καλείσαι να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα. Γεγονός είναι ότι θα νιώσεις και ψυχολογικά ότι πατάς γερά στα πόδια σου και ότι μπορείς να ξεπεράσεις ακόμα και τις δυσκολότερες καταστάσεις.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου εντείνονται οι αντιπαραθέσεις και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις από συναδέλφους και πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις δοκιμάζονται και θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη ψυχραιμία καθώς μπορεί να δεχτείς επιθέσεις που πιθανά δεν αξίζει. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς σε πιθανά εμπόδια ή καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις πιθανές διορθώσεις ή αναθεωρήσεις που θα βοηθήσουν να βελτιωθούν και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά την ψυχολογία σου και κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Ήρθε η ώρα με αποφασιστικότητα και ψυχικό σθένος να αντιμετωπίσεις τα οποία ζητήματα μπορεί να σε βουλιάζουν σε ψυχολογικό επίπεδο και να πετάξεις από πάνω σου θα τα βάλω τα σκληρή προσπάθεια βαρίδια του παρελθόντος που δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως επιθυμείς στην ζωή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις στην προσωπική σου ζωή που είναι πιθανόν να σε αιφνιδιάσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις που θα αλλάξουν το status σε προσωπικό επίπεδο και θα σε βοηθήσουν να κινηθείς παράλληλα με το σύντροφό σου σε μία κοινή πορεία που και οι δύο επιθυμείτε. Προσοχή θα πρέπει να δείξει σε πιθανές εντάσεις που θα αλλάξουν τα δεδομένα της άριστα. Παράλληλα είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που έρχονται για να σε εξελίξουν σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Στις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να κερδίσεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Πρόσωπα μέσα από το περιβάλλον της καριέρας σου μπορεί να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και ενισχύει την εσωστρέφεια και την ανάγκη να απομονωθείς από όλους και όλα. Ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σε ταλαιπωρούν, η τέχνη και η μουσική θα σε βοηθήσω να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις.

 

2ο δεκαήμερο

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κλείσεις μία περίοδο στην σχέση σου και να ανοίξεις μία νέα πολύ φιλόδοξη μαζί με το ταίρι σου. Οι αλλαγές που μπορεί να προκύψουν θα αιφνιδιάσουν το περιβάλλον σου και θα δείξουν ότι ανατρέπει με ριζικό τρόπο την φιλοσοφία και τη νοοτροπία που σε διακατέχει μέχρι τώρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται επίσης να κλείσουν και κεφάλαια σε ότι αφορά τις φιλικές σχέσεις που μπορεί να σε ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Από τις 14 Σεπτεμβρίου και μετά ο Δίας θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να αυξήσεις σημαντικά την επιρροή σου σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνιακά συστήματα που σε ενδιαφέρουν. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον που συναναστρέφεσαι θα βοηθήσουν να εξελιχθείς τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

3ο δεκαήμερο

Καλείσαι να διαχειριστείς δυσκολίες και καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και θα δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις και ανατροπές που θα πρέπει να διαχειριστείς. Παράλληλα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να επικεντρωθείς στην σωματική σου υγεία και να δεις ποιοι είναι οι καλύτεροι δυνατοί τρόποι για εσένα, τι σου ταιριάζει ώστε να αλλάξεις και να διορθώσεις τη διατροφή σου και τον τρόπο που άσκησε. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς σε δράσεις που θα σε βοηθήσουν εκτονώσεις τη νευρικότητα και δεν θα σου επιτρέψουν να χάσεις την ενέργειά σου. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου δημιουργεί σημαντικές εξελίξεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Έχεις την δυνατότητα να ανοίξει μία νέα σελίδα στη ζωή σου όπου οι σχέσεις με τα πρόσωπα που την περιτριγυρίζουν θα διέπονται από σταθερότητα και ασφάλεια. Παράλληλα μπορεί να υπάρξουν νέες σημαντικές συνεργασίες σε εμπορικό και επικοινωνιακό επίπεδο που χρειάζεται σκληρή προσπάθεια και ωριμότητα από την πλευρά σου για να πετύχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 2 Σεπτεμβρίου σε καλεί να αντιμετωπίσει ζητήματα οικογενειακής και επαγγελματικής φύσεως που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν αναταράξεις στην καθημερινότητά σου. Είναι πιθανό να αλλάξεις συνήθειες και ρουτίνα λόγω ζητημάτων που υπάρχουν στην οικογένεια και χρειάζεται να επιληφθείς. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείς την διορατικότητα και την εργατικότητα σου για να κλείσεις τις όποιες υποθέσεις σε απασχολούν. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου καθώς θέλει να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Δεν αποκλείεται να επιδιώξεις αποδράσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς απολαμβάνεις να γνωρίζεις νέους τόπους και να μαθαίνεις νέες κουλτούρες. Από τις 22 Σεπτεμβρίου και μετά όπου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό έρχεσαι πιο κοντά από ποτέ με τα φιλικά πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Επικεντρώνεσαι σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες που μπορεί να σε ικανοποιούν καθώς απολαμβάνεις να έχεις κοινούς στόχους με άλλους. Θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό καταβάλλοντας σημαντική προσπάθεια για να έρθετε πιο κοντά από ποτέ σε κοινά όνειρα που μπορεί να έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις οικογενειακής φύσεως που έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν σημαντική αναστάτωση. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξεις καθημερινές συνήθειες και ρουτίνα θέλοντας να δώσεις τις απαραίτητες δυνατές λύσεις που θα κλείσουν οριστικά ότι μπορεί να απασχολεί την οικογένεια και τα δικά σου πρόσωπα. Πιθανό είναι να υπάρξουν και επαγγελματικές προτάσεις που θα έχουν αιφνιδιαστικά και μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να επιδιώξεις την πραγματοποίηση των οικονομικών σχεδίων που έχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα σε οικονομικό επίπεδο καθώς αυτό σε βοηθάει και στην αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περιττές σπατάλες και έξοδα καθώς με ευκολία μπορεί να πραγματοποιήσεις αγορές που τελικά θα ανακαλύψεις ότι δεν χρειαζόσουν. Φρόντισε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες.

 

3ο δεκαήμερο

Αναθεωρήσεις έρχονται στην προσωπική σου ζωή καθώς ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την σχέση σου. Μπαίνεις σε μία εσωτερική εργασία σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή και τι είναι αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί στον απόλυτο βαθμό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το παρελθόν που να επιστρέψουν και να σου θυμίσουν με έντονο τρόπο τις στιγμές που περάσατε μαζί. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αποφάσεις καθώς αργότερα μπορεί να αναθεωρήσει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή. Πιθανές είναι οι προτάσεις εξελίξεις ή οι νέες προτάσεις που έρχονται για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για την προσωπική σου αναγνώριση. Το γεγονός αυτό θα δημιουργήσει σημαντικές θετικές εξελίξεις και σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται να κερδίζεις αυτό που πραγματικά που έχεις δουλέψει. Αναγνωρίζεται η προσπάθειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου. Ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές στις σχέσεις σας. Σημαντικό είναι να αδράξεις την ευκαιρία σε νέες πρωτοβουλίες που μπορεί να έρθουν σε επαγγελματικό επίπεδο και που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και ενισχύει τις ανασφάλειες και την καχυποψία που εκδηλώνονται άμεσα στην προσωπική σου ζωή. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις καθώς η ζήλια και οι φόβοι σου μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρουσιακές καταστάσεις με το ταίρι σου. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεσαι σε οικογενειακά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα της οικογένειας που μπορούν να σου χαρίσουν ζεστασιά και τρυφερότητα. Προσοχή σε κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν.

 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις και συμπεριφορές που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν κοντινά σου πρόσωπα. Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκπλήξεις θετικά τους γύρω σου με τις κινήσεις σου καθώς αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο ώστε να ξεπεραστούν πιθανές δυσκολίες ή εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί. Δεν αποκλείεται παράλληλα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς νέες προτάσεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου στις 14 Σεπτεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και να αξιοποιήσεις τις οποίες ευκαιρίες έχεις με γρήγορους ρυθμούς από δω και στο εξής. Ήρθε η ώρα να προχωρήσει με γοργά βήματα σε στόχους που αφορούν όλους τους τομείς στη ζωή σου και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει και ο δυναμισμός σου εντυπωσιάζει.

 

3ο δεκαήμερο

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και οικογενειακό επίπεδο καθώς ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και ενισχύει την εσωστρέφεια, τον θυμό και τη νευρικότητα στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς δεν θα διστάσεις να χτυπήσεις κάτω από τη ζώνη θέλοντας να πληγώσεις πρόσωπα που θεωρείς ότι σε έχουν απαξιώσει ή σε έχουν καταπιέσει σε προηγούμενο χρονικό διάστημα στη ζωή σου. Ο τρόπος που θα κινηθείς θα παίξει καθοριστικό ρόλο καθώς μπορείς πολύ για να δυναμιτίσεις την οικογενειακή ατμόσφαιρα και να δημιουργήσεις επιπλέον προβλήματα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να άνοιξε ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να πάρει σημαντικές αποφάσεις και να αναλάβει τις ευθύνες σε σχέση με το ταίρι σου. Η ωριμότητα και η αποφασιστικότητα μου δείχνεις εντυπωσιάζουν και δημιουργούν το καλύτερο δυνατό σκηνικό για την τιμή μελλοντική σας πορεία. Νέες γνωριμίες έρχονται που έχουν τις προϋποθέσεις για να μείνουν μακροπρόθεσμα στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που σε καλεί να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείεται να εμπλέκονται και οικογενειακά πρόσωπα σε αυτές τις καταστάσεις και να δημιουργηθούν τριγμοί και εντάσεις μεταξύ σας. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες χρησιμοποιώντας την διορατικότητα σου. Από τις 6 Σεπτεμβρίου και μετά η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς στον απόλυτο βαθμό. Η απαράμιλλη γοητεία σου δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και πολλοί είναι αυτοί που θα επιδιώξουν να σε γνωρίσουν και να σε κρατήσουν. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και επικεντρώνεται κυρίως σε ζητήματα εκπαίδευσης και πνευματικής φύσεως που λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου. Είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις με γνώμονα μελλοντικούς στόχους που έχεις στην προσωπική σου διεύρυνσης μέσω της εκπαίδευσης και των φιλοσοφικών αναζητήσεων. Οι επαφές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον θα ανεβάσουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου σου δίνω την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν φόβους. Οι ανατρεπτικές λύσεις που μπορεί να βρεθούν θα λειτουργήσουν ευεργετικά, προσοχή μόνο θα πρέπει να δείξεις σε πιθανά οικογενειακά πρόσωπα που εμπλέκονται και μπορεί να σου δημιουργήσουν ιδιαίτερη αναστάτωση. Καλά θα κάνεις παράλληλα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς η ένταση λόγω ανασφαλειών και ζήλιας μπορεί να οδηγήσει σε δυσάρεστες καταστάσεις. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις κατάματα πληγές και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Ήρθε η ώρα να ξεπεράσεις ότι μπορεί να σε βαραίνει συγχωρώντας και προχωρώντας με επίκεντρο και μόνο γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον και το μέλλον σου από δω και στο εξής. Οι εκκρεμούσες υποθέσεις μπορούν να κλείσουν με μεγάλη ευκολία αρκεί να κινηθείς με πίστη και να μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες.

 

3ο δεκαήμερο

Ζητήματα με το κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στην επιφάνεια καθώς ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και εκνευρισμό με πρόσωπα που είναι στενά δίπλα σου. Είναι σημαντικό να αναθεωρήσεις επιθυμίες και επιδιώξεις που έχεις από εκείνους και να αξιοποιήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ώστε να αντιληφθείς τι είναι αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί και θέλεις να αλλάξεις στις σχέσεις σου μαζί τους. Καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να υπάρχουν σε εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία για να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα, επιχειρηματικές δράσεις και προσωπική ζωή. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε επηρεάζουν και να δώσεις καθοριστικές λύσεις που θα σε απαλλάξουν από ανασφάλειες και φόβους. Προσοχή σε προσωπικό επίπεδο καθώς η ένταση ανεβαίνει και μπορεί να οδηγήσει σε απογοητευτικές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων έρχονται στην επιφάνεια με την πανσέληνο στον άξονα σου με την Παρθένο που πραγματοποιείται στις 2 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αντιμετωπίσεις θέματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αλλάξεις τρόπο σκέψης και απόψεις για πράγματα που μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά συνεργασίες και σχέση καθώς καλείσαι να διατηρήσεις τις ισορροπίες με σπουδαία πρόσωπα για εσένα. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από απαρχαιωμένες απόψεις που δεν σου ταιριάζουν. Η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου και σου δίνει την ευκαιρία να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου με συναδελφικά πρόσωπα. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα επικριτικός με το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου, η γκρίνια θα δημιουργήσει ένταση. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό και σου δίνεται η ευκαιρία ναι είσαι αντιμέτωπος με βαθύτερες σκέψεις και ανασφάλειες που σε οδηγούν στην εσωστρέφεια. Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους έρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να δώσεις λύσεις.

 

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την Παρθένο στην 2 Σεπτεμβρίου ανατρέπει θετικά τα δεδομένα σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες ή νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις όποιες πρωτοβουλίες μπορεί να υπάρξουν από τους άλλους και να φροντίσεις να επικρατήσει η αρμονία σε όλα τα επίπεδα. Είναι απαραίτητο για εσένα τα σπουδαία πρόσωπα της ζωής σου να μείνουν δίπλα σου και να είναι ικανοποιημένα μαζί σου. Στις 14 Σεπτεμβρίου ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα προκύψουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια και να σε βοηθήσουν σε ότι χρειαστείς. Αξιοποίησε πιθανές επιθυμίες που έχεις για να μπεις σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες καθώς έχουν να σου δώσουν πολλά. Μπορείς να γνωρίσεις νέα πρόσωπα με κοινές φιλοσοφικές αναζητήσεις, ιδέες και ενδιαφέροντα.

 

3ο δεκαήμερο

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και τον τρόπο διαχείρισης καθώς μπορεί να γίνεις υπερβολικός και αυτό να ενοχλήσει. Ο Άρης αρχίζει την αναδρομή πορεία του στον Κριό στις 11 Σεπτεμβρίου και σε καλεί να αναθεωρήσεις επιθυμίες που μπορεί να έχεις και να σχετίζονται με το εισόδημά σου. Ζητήματα του παρελθόντος οικονομικής φύσεως μπορεί να προκύψουν που θα σε ενοχλήσουν έντονα και θα σε αναστατώσουν. Όμως θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσεις προτεραιότητες και να βάλεις ένα οικονομικό πρόγραμμα που από δω και στο εξής θα σε καλύπτει στον απόλυτο βαθμό. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει ένα σημαντικό νέο κεφάλαιο σε προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα εξελίξουν τις συνεργασίες ή την ήδη υπάρχουσα σχέση σου και θα θεμελιώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κοινή πορεία με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα καταστήσουν σαφές ότι ήρθαν για να μείνουν και να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Αξιοποίησε τις οποίες ευκαιρίες σου δοθούν και δεν θα χάσεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email