Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 | By: offisiall

Σύμφωνα με το ζώδιό σας τι σχέσεις έχετε με τα αδέλφια σας

Τα αδέλφια μας είναι οι άνθρωποι που σχετιστήκαμε και αγαπήσαμε βαθιά από τα πρώτα μας χρόνια. Είναι αυτοί που κλάψαμε στην αγκαλιά τους, που μοιραστήκαμε τα μυστικά μας, που τσακωθήκαμε πολύ, που μας έβγαλαν εκτός εαυτού και μας τρέλαιναν με τις απαιτήσεις τους. Είναι οι άνθρωποι που μπορεί να τους μιλήσαμε άσχημα, να βγάλαμε τον θυμό μας πάνω τους, αλλά αν κάποιος τους προσβάλει και τους πληγώσει θα μπούμε μπροστά για να τους υπερασπιστούμε. Εντάξει, δεν είναι όλες οι αδελφικές σχέσεις τέλειες και ίσως με τα χρόνια πολλές να ξέφτισαν, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως τα αδέλφια μας είναι οι άνθρωποι που ίσως μας ξέρουν καλύτερα από τον καθένα, μολονότι οι ζωές μας μπορεί να άλλαξαν και να πήραν διαφορετικούς δρόμους. Εσείς έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι τύπος αδελφού ή αδελφής είστε; Ή αν τα αδέλφια σας είναι υποστηρικτικά ή προτιμούν την ανεξαρτησία τους; Το ζώδιο μας έχει να πει πολλά για τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις αδελφικές σχέσεις μολονότι στην αστρολογία οι σχέσεις με τα αδέλφια ανιχνεύεται με τις όψεις του Ερμή αλλά και την κατάσταση του 3ου οίκου. Πχ ένας Κρόνος στον 3ο οίκο μπορεί να υποδηλώνει τυπικές σχέσεις με τα αδέλφια κι όχι μια πολύ θερμή σχέση. Η Σελήνη στον 3ο οίκο μπορεί να δείχνει ότι έχουμε τα μικρότερα αδέλφια μας σαν παιδιά μας ή μπορεί μια αδελφή μας να είναι σαν δεύτερη μάνα μας.

ΚΡΙΟΣ

Είστε από τα άτομα που θέλετε να κάνετε εσείς κουμάντο, είστε ανταγωνιστικοί και ανεξάρτητα αν είστε πρώτοι στη σειρά από τα αδέλφια σας, επιθυμείτε να έχετε τα ινία. Δίνετε εσείς το πρόσταγμα για το τι θα γίνει και πώς και δεν ακούτε τους άλλους. Λειτουργείτε σαν να είστε το αφεντικό και τα αδέλφια σας οι «υπάλληλοι» που πρέπει να δέχονται τις εντολές σας και να είναι υπό τον έλεγχο σας. Ωστόσο είστε υποστηρικτικοί στα όνειρα τους και μπαίνετε μπροστά για να τους υπερασπιστείτε αν δεχτούν «επίθεση» από κάποιον και αν σας ζητήσουν τη βοήθεια σας θα τρέξετε για να την προσφέρετε. Βέβαια, δεν θα λείψουν και οι καβγάδες μεταξύ σας, αφού κανείς και τίποτα δεν μπορεί να βάλει φρένο στις απαιτήσεις και τις φωνές σας, αλλά και στο ότι θέλετε να έχετε πάντα δίκιο! Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα παιδικά σας χρόνια, μέχρι τα γεράματα αν μπορείτε θα ανακατεύεστε και θα έχετε άποψη για τη ζωή και τις αποφάσεις τους, αλλά εσείς δεν θα ακούτε καμία συμβουλή τους! Καλύτερη συμβατότητα με Υδροχόους, Διδύμους και Λέοντες.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είστε ήρεμοι και ως παιδιά μπορεί να τεμπελιάζετε και λίγο. Δεν αισθάνεστε ανταγωνιστικότητα απέναντι στα αδέλφια σας, οπότε δεν θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Θα θέλετε να παίξετε μαζί, να κοιμάστε αγκαλιά και θα περνάτε ωραία! Αρκεί να μην χρειαστεί να μοιραστείτε τα «παιγνίδια» σας, τα βιβλία σας και ό,τι θεωρείτε δικό σας και αυτό ισχύει και σε μεγαλύτερη ηλικία. Έχετε «θέμα» με τα υπάρχοντά σας και αυτό δεν το διαπραγματεύεστε μέχρι να ασπρίσουν τα μαλλιά σας και αν κάποιος σας τα πειράζει θα γίνει μεγάλος σαματάς. Γενικώς όμως είστε η φωνή της λογικής για τα αδέλφια σας και προσπαθείτε πάντα να τους παροτρύνετε να βάλουν σταθερές βάσεις και να κάνουν ρεαλιστικά σχέδια. Δεν ανακατεύεστε πολύ στις ζωές τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα φτιάξουν τη δική τους οικογένεια, όπως δεν θέλετε να ανακατεύονται και αυτοί στα πόδια σας. Όμως δεν θα τους εγκαταλείψετε ποτέ, έχετε ανάγκη από την επαφή μαζί τους, έστω και αν διαφωνείτε με τον τρόπο που διαχειρίζονται τη ζωή τους. Όσο πιο πολύ μεγαλώνετε τόσο θα σας λείπουν και ίσως να βάζετε και νερό στο κρασί σας για να διατηρήσετε τις επαφές. Αυτό όμως που μπορεί να φέρει πολλές αδελφικές διενέξεις, εκτός από το πείσμα και την ξεροκεφαλιά σας, είναι τα κληρονομικά! Η καλύτερη συμβατότητα θεωρείται με τους Ιχθύς, τον Καρκίνο ή την Παρθένο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν μπορείτε να ησυχάσετε ούτε για ένα λεπτό και πάντα βάζετε σε μπελάδες τον εαυτό σας και τα αδέλφια σας! Τις περισσότερες φορές που οι γονείς σας έβαλαν τις φωνές οφείλονταν στις δικές σας σκανδαλιές και εσείς ξεφεύγατε με κάποιον τρόπο και αφήνατε τα αδέλφια σας να ακούσουν τον εξάψαλμο. Στα νεανικά σας χρόνια ίσως «απομακρυνθείτε» από τα αδέλφια σας, διότι κοιτάτε πώς θα περάσετε εσείς καλά και επειδή παίρνετε τη ζωή πιο αψήφιστα, δεν θέλετε να σας φορτώνουν με τα προβλήματα τους. Παρότι τους αγαπάτε και αισθάνεστε ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους, δεν θα τους επιτρέψετε να κάνουν κουμάντο στη ζωή σας και αν δεν αποδεχτούν τους δικούς σας όρους και τραβήξουν το σχοινί, είστε ικανοί να το… σπάσετε. Όμως όσο περισσότερο μεγαλώνετε τόσο περισσότερο θα αναζητάτε τη συντροφιά τους και θα θέλετε να τους φροντίζετε και να τους συμπαραστέκεστε. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι με Ζυγό, Υδροχόο ή Λέων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αδέλφια σημαίνει οικογένεια και αυτή είναι η πιο σημαντική λέξη για τους Καρκίνους. Σε μικρή ηλικία ίσως είστε πιο ανταγωνιστικοί και αυταρχικοί με τα αδέλφια σας, αλλά όσο μεγαλώνετε η αγάπη σας διογκώνεται και είστε πάντα εκεί για αυτούς. Μάλιστα, πληγώνεστε πολύ αν δεν σας δίνουν σημασία και σας αγνοούν, ιδιαίτερα αν δεν βρίσκουν χρόνο για να συναντηθείτε και δεν μπορέσουν να έρθουν στα οικογενειακά καλέσματα σας. Η αγκαλιά σας και το σπίτι σας είναι πάντα ανοιχτά και θέλετε αν είναι δυνατόν, να μιλάτε καθημερινά μαζί τους και να μην χάνετε επαφή. Πολλές φορές λειτουργείτε περισσότερο ως γονιός, παρά ως αδελφή-ος, αφού συνεχώς ανησυχείτε και αγωνιάτε. Αν μάλιστα τους πάρετε τηλέφωνο και δεν απαντήσουν μπορεί να γυρίσετε τον κόσμο ανάποδα για να διαπιστώσετε ότι είναι καλά. Διοργανώνετε πολλές οικογενειακές μαζώξεις και οι καλύτερες στιγμές σας είναι όταν βγάζετε τα παλιά άλμπουμ με τις παιδικές σας φωτογραφίες και αναπολείτε τις δικές σας στιγμές! Και αν σας πουν καμιά κουβέντα παραπάνω, παίρνετε τα λόγια τους πολύ βαριά και στεναχωριέστε πολύ! Η καλύτερη συμβατότητα είναι με Παρθένους, Ιχθύες και Σκορπιούς.

ΛΕΩΝ

Είστε δημιουργικοί και ταλαντούχοι και θέλετε τα αδέλφια σας να σας θαυμάζουν, να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν με όλους τους τρόπους. Μέσα σας αισθάνεστε «ανώτεροι» τους και θέλετε να είστε οι λατρεμένοι των γονιών σας και να ξεχωρίζετε. Αγαπάτε βαθιά και ανησυχείτε για τα αδέλφια σας, απλά δεν μπορείτε να το εκφράσετε με τον κλασικό τρόπο. Προσπαθείτε να τους καθοδηγείτε, αφού πιστεύετε πως εσείς ξέρετε καλύτερα και έχετε πάντα μια συμβουλή για το πώς πρέπει να γίνουν τα πράγματα. Θεωρείτε τον εαυτό σας πιο υπεύθυνο, πιο κατασταλαγμένο, πιο έξυπνο και γενικά πιστεύετε ότι εσείς θα κάνετε καλύτερα το οτιδήποτε και δίνετε συνεχώς εντολές και κάνετε υποδείξεις. Δεν βασίζεστε στα αδέλφια σας, αλλά ούτε θέλετε να εξαρτώνται αυτά από εσάς. Θέλετε να έχετε την υψηλή επιστασία σε όλα. Στα οικογενειακά καλέσματα έχετε τον πρώτο λόγο και ίσως τελικά χάρη σε εσάς αυτοί οι δεσμοί δεν θα σπάσουν εύκολα. Ο καλύτερος συνδυασμός είναι με τους Δίδυμους, τον Κριό και τον Τοξότη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέλετε τον χώρο σας, τον χρόνο σας και να μην μπλέκονται άλλοι στα πόδια σας. Οπότε ένα, δύο ή και περισσότερα αδέλφια μάλλον είναι «πρόβλημα», αφού θα πρέπει να συνυπάρξετε μαζί τους και να ακολουθείτε και τους δικούς τους ρυθμούς, τουλάχιστον στα παιδικά σας χρόνια. Γενικά ως παιδιά είστε ήσυχα και μεθοδικά, οπότε αν υπάρχει ένα αδελφάκι που είναι ενθουσιώδες και ακατάστατο, μπορεί να σας κάνει να υποφέρετε. Όχι πως δεν θα το αγαπάτε, αλλά είστε ανάλογα με τα κέφια σας και τη διάθεση σας. Θα προτιμούσατε το αδελφάκι σας να είναι «ρομπότ» και να κάνει ότι του λέτε. Να έχει όρεξη να παίξετε όποτε θέλετε εσείς, να κάνει ησυχία γιατί το θέλετε εσείς, να βρίσκει ενδιαφέρον ό,τι βρίσκετε και εσείς και να ακολουθεί το πρόγραμμα και τη διάθεση σας κατά γράμμα. Και επειδή αυτό είναι αδύνατον οι σχέσεις σας κλονίζονται. Σε μεγαλύτερες ηλικίες είστε πιο προστατευτικοί με τα αδέλφια σας, αλλά δείχνετε την ανησυχία σας και την αγάπη σας με παράξενο τρόπο, δηλαδή ασκώντας έντονη κριτική για ό,τι κάνουν και δυστυχώς πάλι μπορεί να υπάρχουν καβγάδες και εντάσεις. Καλύτερη συμβατότητα με Καρκίνο και Ταύρο.

ΖΥΓΟΣ

Αν μπορούσατε να μεγαλώσετε σε μια οικογένεια που όλα θα ήταν υπέροχα, κανείς δεν θα φώναζε, δεν θα υπήρχαν διαφωνίες και όλοι θα ήταν ήρεμοι και  συμβιβαστικοί ως προς τις ανάγκες των άλλων, θα ήταν το ιδανικό για εσάς, αλλά η ζωή δεν είναι διαφημιστικό σποτάκι. Οπότε η αρμονία και η γαλήνη που ζητάτε μάλλον είναι δύσκολο να βρεθεί, ιδιαίτερα αν ας πούμε κάποιο από τα αδέλφια σας είναι Κριός και φωνάζει και σας πιέζει. Από μικροί προσπαθείτε να είστε δίκαιοι και να μην δημιουργείτε εντάσεις με τα αδέλφια σας και ίσως αυτό να σας έκανε να υποχωρείτε συνεχώς για να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Όμως όσο μεγαλώνετε σας κούρασε αυτή η διαδικασία και μόλις είπατε το πρώτο «όχι» και σηκώσατε ανάστημα, βρήκατε σθεναρές αντιστάσεις και ίσως τελικά να απομακρυνθήκατε κάπως. Επειδή δεν είστε από τους τύπους που θα σηκώσετε εύκολα φωνή για να βάλετε τα όρια σας, προτιμάτε το «μακριά και αγαπημένοι». Βέβαια, αυτό σας πονά διότι έχετε ανάγκη από την αγάπη τους και την επαφή μαζί τους. Όμως βαριέστε και τις εντάσεις! Πάντα όμως εσάς φωνάζουν για να βρείτε λύσεις ή να μεσολαβήσετε αν υπάρχουν προβλήματα και ρήξεις στις οικογενειακές σχέσεις, αφού επάξια έχετε κερδίσει τον τίτλο του ειρηνοποιού. Η καλύτερη συμβατότητα είναι με τους Δίδυμους, τον Τοξότη και τον Λέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αγάπη έχει πολλά πρόσωπα και κάποιες φορές είναι σκληρή και πονάει, έστω και αν είναι αδελφική. Εσείς οι Σκορπιοί αγαπάτε πολύ την οικογένεια σας και τα αδέλφια σας και θα κάνετε τα πάντα για να τα προστατεύσετε και να τα οδηγήσετε στον σωστό δρόμο ή τουλάχιστον αυτό που εσείς θωρείτε σωστό! Αυτό, βέβαια, μπορεί να μην το κάνετε με αγκαλιές και χάδια, αλλά με φωνές και σκληρή κριτική. Η αγωνία σας να είναι καλά τα αδέλφια σας μπορεί να σας οδηγήσει σε εξουσιαστικές συμπεριφορές, που ίσως όμως φέρουν το αντίθετο αποτέλεσμα, αφού δεν είναι εύκολο να ανεχτεί κάποιος το σκληρό πρόσωπο σας, έστω και αν από πίσω κρύβει ωκεανούς αγάπης. Ίσως η σχέση σας με τα αδέλφια σας περάσει από τα 40 κύματα, αφού οι εντάσεις και οι αντιδράσεις θα είναι πολλές. Και επειδή εσείς δεν ξεχνάτε ποτέ τίποτα, αν ειπωθούν βαριές κουβέντες, θα πρέπει να δοθεί αγώνας για να επανέλθουν οι σχέσεις. Όμως, έστω και αν έχετε τσακωθεί, αν αντιμετωπίσουν πρόβλημα θα είστε οι πρώτοι που θα τρέξουν για να τους συμπαρασταθούν και να τους υπερασπιστούν χωρίς δεύτερη κουβέντα. Ιδανικός συνδυασμός με Ιχθύες, Αιγόκερω και Καρκίνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε οι περιπετειώδεις τύποι που τα αδέλφια σας δεν βαριούνται ποτέ μαζί σας. Αν θέλουν να κάνουν μια σκανδαλιά ή κάτι απαγορευμένο θα τρέξουν σε εσάς για να συνωμοτήσουν μαζί σας και εσείς θα οργανώσετε όλο το σχέδιο. Για τα αδέλφια σας είστε το ελεύθερο πνεύμα, αυτός-η που τους ανοίγει δρόμους σε πιο φιλοσοφικούς κόσμους και δεν βάζει άγκυρες στα όνειρα τους. Είστε η έμπνευση και η αισιόδοξη φωνή τους. Όμως είστε και η σκληρή αλήθεια τους και η «συνείδησή» τους. Δεν πρόκειται να τους χαριστείτε, ούτε να τους χαϊδέψετε τα αυτιά αν κάνουν κάτι λάθος. Θα τους τα πείτε από την καλή και την ανάποδη και με την κοφτερή σας γλώσσα ίσως να ανοίξετε πληγές αν δεν το αντέχει η ευαίσθητη καρδιά τους. Μόνο δύο είναι τα αγκάθια που θα αντιμετωπίσετε με τα αδέλφια σας: αν εσείς έχετε έλλειψη ευαισθησίας όταν τους μιλάτε και αν αυτοί προσπαθήσουν να σας ελέγξουν. Αν υπάρξουν αυτά η ρήξη είναι αναπόφευκτη, αλλιώς θα είστε πραγματικά αγαπημένοι! Η καλύτερη συμβατότητα είναι με τους Λέοντες, Ζυγούς και Κριούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε πιο σοβαροί και μετρημένοι και βάζετε την οικογένεια και τα αδέλφια σας πολύ ψηλά στην καρδιά σας. Είναι η σταθερά στη ζωή σας και θέλετε να έχετε καλές σχέσεις μαζί τους. Βέβαια, από τη μία μπορεί να σας θεωρούν λίγο «βαρετούς» επειδή δεν είστε και οι πιο περιπετειώδεις και διασκεδαστικοί τύποι, αλλά η υπευθυνότητα και η αφοσίωση που σας χαρακτηρίζει σας κάνει αμέσως τον πιο καλό σύμβουλό τους. Σε σας θα τρέξουν τα αδέλφια σας όταν έχουν προβλήματα και θα χρειαστούν μια πιο γειωμένη και ρεαλιστική άποψη και αυτό σας χαροποιεί ιδιαίτερα. Βέβαια, στο πίσω μέρος του μυαλού σας υποβόσκει ένας «μικρός» ανταγωνισμός, δηλαδή θέλετε να αισθάνεστε ότι είστε λίγο καλύτεροι από αυτούς. Αυτό ισχύει από τα παιδικά σας χρόνια, από τότε που τα αδέλφια σας έπαιζαν ανέμελα και εσείς καταστρώνατε τα σχέδια σας για το μέλλον, χαρακτηρίζοντας τα ως ανώριμα! Καλή συμβατότητα με Σκορπιό, Ταύρο και Ιχθύες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά δεν είστε εξοικειωμένοι με τις εκδηλώσεις αγάπης και φροντίδας, οπότε δεν είστε και τα πιο αγαπησιάρικα αδέλφια. Μπορεί μάλιστα να δείχνετε τη συμπάθεια σας στα αδέλφια σας με τους πιο απίθανους τρόπους! Δεν είστε από τα παιδιά που ζητάνε αδελφάκι και μπορεί να αισθάνεστε πιο άνετα με τους φίλους σας απ’ ότι με τα αδέλφια σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τα αγαπάτε, απλά δεν δένεστε με άρρηκτους δεσμούς και δεν έχετε εξαρτίστηκες σχέσεις. Πάντα θα τρέξετε δίπλα τους όταν έχουν προβλήματα και θα προσπαθήσετε να τους κάνετε να βρουν τις λύσεις μόνοι τους και όχι να τους δώσετε μασημένη τροφή. Εξάλλου πιστεύετε ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν την προσωπική τους δύναμη και όχι να ζουν μέσω των άλλων. Όσο μεγαλώνετε τόσο ανεξαρτητοποιήστε και όταν κάνετε τη δική σας οικογένεια δίνετε περισσότερο σημασία σε αυτή, παρά στα αδέλφια σας. Ιδανικοί συνδυασμοί με Ζυγούς ή Κριούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι πολύ συναισθηματικοί και θέλουν αγκαλιές, φιλιά, στοργή και προστασία. Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις αγάπης δυναμώνουν τις σχέσεις με τα αδέλφια τους και όσο μεγαλώνουν τα προσφέρουν πίσω και με το παραπάνω. Βέβαια, θέλουν να είναι τα παραχαϊδευμένα όλης της οικογένειας και αν χάσουν αυτό το προνόμιο, τότε πέφτουν σε μεγάλη θλίψη και απομονώνονται. Αν τα αδέλφια τους είναι προστατευτικά απέναντί τους θα τα βλέπουν σαν τους ήρωες των παραμυθιών τους, αν όμως είναι αντιδραστικά και τους κάνουν τη ζωή τους κόλαση, τότε θα προτιμούν να παίζουν μόνα τους ή με τα κατοικίδια τους ή τους φανταστικούς τους φίλους. Όταν όμως μεγαλώσουν θα θέλουν πιο έντονες και ουσιαστικές επαφές με τα αδέλφια τους και θα τρέχουν σε κάθε δυσκολία τους και θα προσφέρουν τη βοήθεια τους, χωρίς μάλιστα να τους ζητηθεί. Η καλύτερη συμβατότητα είναι με τον Ταύρο, τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email