Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 | By: offisiall

Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου

Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους στις 4 Μαΐου ενισχύοντας την ανάγκη για ανταλλαγή απόψεων και επαφές μέσα από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε νέες πληροφορίες και γνώσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι επενδύουμε στο εμπόριο, στις δημόσιες σχέσεις, στο διαδίκτυο καθώς ανοίγονται μπροστά μας ναι η επαγγελματική δρόμοι.

Στις 9 Μαΐου η Αφροδίτη από τους Διδύμους ενισχύει την ανάγκη της κοινωνικότητας και της εξωστρέφειας. Η διασκέδαση και οι επαφές με νέα πρόσωπα στη ζωή μας θα μας φέρουν πιο κοντά σε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική μας ζωή. Το αισθηματικό παιχνίδι και το επικοινωνιακό μας ταπεραμέντο θα απογειωθεί.

Στις 11 Μαΐου η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μας ωθεί σε ένα νέο κεφάλαιο που αφορά οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Εν συναίσθηση και ορθολογισμός λειτουργούν αρμονικά και μας βοηθούν να προωθήσουμε οικονομικά σχέδια και ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο ρομαντισμός και η φαντασία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις σχέσεις.

Στις 14 Μαΐου ο Δίας περνάει στους Ιχθύες, ζώδιο στο οποίο θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου. Ο Δίας από το ζώδιο της παραδοσιακής του κυβέρνησης βοηθά να αποκατασταθούν ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να επιβαρύνουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Πιθανές δυσκολίες και εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν καθώς υπάρχει συμπαντική εύνοια που γεννά αυτοπεποίθηση. Έχουμε την δυνατότητα να ασχοληθούμε με πνευματικά ενδιαφέροντα όπως ο εσωτερισμός και ο διαλογισμός που θα μας φέρουν σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας.

Στις 20 Μαΐου ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους δημιουργώντας τη διάθεση για έντονη επικοινωνία και επαφές με πρόσωπα από το κοντινό μας περιβάλλον. Αφήνουμε στο παρελθόν την διάθεση να απομακρυνθούμε από τον κοινωνικό μας περίγυρο καθώς είναι σημαντικό για εμάς να παρευρεθούμε σε εκδηλώσεις που ανεβάζουν το κέφι μας. Συναισθηματικές μεταπτώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε νευρικότητα που θα επηρεάσει σχέσεις που είναι καθοριστικές για εμάς. Ας είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην μπούμε σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν μας ταιριάζει.

Στις 24 Μαΐου ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και μας καλεί να επανεξετάσουμε ζητήματα στόχων και φιλοδοξιών, θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του φιλικού μας περιβάλλοντος. Ορθολογισμός, ήθος και αυστηρότητα θα μας οδηγήσουν σε πολύτιμα συμπεράσματα.

Στις 26 Μαΐου η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη οδηγεί σε καρμικά κλεισίματα κεφαλαίων που αφορούν το ευρύτερο και το κοντινό μας περιβάλλον. Καταλυτικό ρόλο θα παίξουν πρόσωπα που μας πλησιάζουν δίνοντας λεπτομέρειες ή δημιουργώντας μία εικόνα που μπορεί να είναι λανθασμένη. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αυταπάτες και ψεύδη καθώς είναι εύκολο να δείξουμε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν έχουν ξεκάθαρα είναι απέναντί μας. Τα λάθη θα μας οδηγήσουν στην απογοήτευση για αυτό οφείλουμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας.

Στις 30 Μαΐου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους δημιουργώντας προβλήματα και εμπόδια στην επικοινωνία και σε ότι αφορά ζητήματα εμπορίου και διαδικτύου. Οι παρεξηγήσεις με πρόσωπα του κοντινού μας περιβάλλοντος είναι πιθανές για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγουμε τις σημαντικές συζητήσεις.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 αντίστοιχα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου και να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Το εμπόριο και οι συναλλαγές σε ευνοεί καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 έχεις την δυνατότητα να κλείσεις ομαλά κεφάλαια του παρελθόντος που μπορεί να σε επιβαρύνουν ψυχολογικά.  Πιθανό είναι να υπάρχουν δυσκολίες ή κακοτυχία σε κάποια ζητήματα στην ζωή σου όμως ένας φύλακας άγγελος είναι στο πλευρό σου και σε βοηθά να ξεπεράσεις τα οποία εμπόδια. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 οριστικοποιεί ένα κεφάλαιο της ζωής σου στο οποίο εμπλέκονται πρόσωπα του ευρύτερου και του κοντινού σου περιβάλλοντος. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να παρθούν καθώς είσαι έμπλεος ψευδαισθήσεων αφού είναι εύκολο να εξαπατηθείς από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου. Πιθανό είναι να επιδιώξουν να σε καθοδηγήσουν κατά το δοκούν αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο θα επηρεάζει το δεκαήμερο σου δημιουργώντας αναστάτωση κυρίως στο οικογενειακό περιβάλλον. Καταπιεσμένη οργή και θυμό που κρύβεις μέσα σου λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που αφορούν την οικογένεια έρχονται στην επιφάνεια με ορμή. Καλό είναι να αποφύγεις έντονες αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με οικεία πρόσωπα αφού είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν σε δυσάρεστα γεγονότα και υπερένταση μέσα στο χώρο της οικίας σου. Προσοχή ακόμα θα πρέπει να δείξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς χτυπήματα κάτω από τη ζώνη θα απασχολήσουν έντονα και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και σε καλεί να αναθεωρήσεις με βάση τις ηθικές αξίες και την ωριμότητα σου θέματα που απασχολούν στόχους και φιλοδοξίες ή φιλικές σχέσεις που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου. Μπαίνεις σε μία περίοδο που επανεξετάζεις δεδομένα με ωριμότητα και ψυχραιμία και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καθοριστικά αποτελέσματα για εσένα. Θέματα του παρελθόντος που απασχόλησαν το φιλικό σου περιβάλλον επανέρχονται και ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσεις οριστικές λύσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σου δίνει την ευκαιρία να επανακαθορίσεις τα δεδομένα σε οικονομικές υποθέσεις και ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα που αφορούν σε οικονομικά σχέδια τα οποία μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φαντασία και ορθολογισμό εναρμονίζονται και σου δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε μία νέα και δημιουργική περίοδο της ζωής σου που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη. Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι υπάρχει διάθεση για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο καθώς οι ιδέες σου είναι πραγματοποιήσιμες και απαιτούν πολλή προσπάθεια από την πλευρά σου. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Έχεις τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις σκέψεις και να επανεξετάσεις την στάση προσώπων που είναι κοντά σου και που πιθανά νιώθεις ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν. Απέφυγε συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής και η Αφροδίτη μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 και στρέφουν την προσοχή σου σε οικονομικά σχέδια, ανάγκες και απολαύσεις που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις σε οικονομικές επιδιώξεις και συμφωνίες με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον. Όμως εξίσου απαραίτητο είναι να έχεις κατανόηση στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των άλλων. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφύγεις πιθανές κόντρες. Ο Δίας περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 και λειτουργεί ευνοϊκά σε ότι αφορά το φιλικό σου περιβάλλον καθώς νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν ώστε να πετύχεις στόχους και φιλοδοξίες. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 ενισχύει την υπερένταση και την καχυποψία που μπορεί να επικρατήσει σε οικονομικό και αισθηματικό επίπεδο. Οικονομικές συμφωνίες σε σχέση με τρίτους μπορούν να κλείσουν οριστικά, όμως δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των στοιχείων και των καταστάσεων και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε παραπλάνηση και δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο αυξάνει την ενεργητικότητά και την επιθυμία να δράσεις από κοινού με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον καθώς στόχοι και φιλοδοξίες που έχετε σε κινητοποιούν στον μέγιστο βαθμό. Είναι σημαντικό για εσένα να μπεις σε μία διαδικασία που μπορεί να σου δώσει σημαντικές λύσεις ή να σε γεμίσει γνώσεις και σε αυτό πρωταγωνιστεί στο στενό του περιβάλλον. Πιθανές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα και ανανεώσουν το κέφι και την ψυχολογία σου. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Υδροχόο και επαναφέρει ζητήματα που σε απασχολούν στην επαγγελματική σου ζωή και μπορεί να σου δημιουργούν πίεση. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από απαισιοδοξία και να επικεντρωθείς σε λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξεις ώστε να βελτιωθούν οι επαγγελματικές συνθήκες. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και η απαιτητική διάθεση των ανώτερων σου μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου περισσότερο από ποτέ. Αξιοποίησε τη δυνατότητα που σου δίνεται για να εντοπίσεις με ορθολογικά δεδομένα ποιες σχέσεις και ποιες καταστάσεις ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν οριστικά.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11/5 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσει σε μία νέα αρχή που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Έχεις την δυνατότητα να βγεις στο προσκήνιο με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Ρεαλισμός και εν συναίσθηση σε συντροφεύουν σε κάθε απόφαση και δημιουργούν ένα ιδανικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούν να εξελιχθούν επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στον απόλυτο βαθμό. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 και μπορεί να δημιουργήσει καθυστερήσεις σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς προκύπτουν ζητήματα που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Είναι απαραίτητο να προβείς σε αναθεωρήσεις των οικονομικών του δεδομένων και επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου αφού αυτό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς το εισόδημά σου όσο καλύτερα γίνεται. Μην προχωρήσεις σε συμφωνίες ή συναλλαγές αυτή την περίοδο καθώς το πιθανότερο είναι να δημιουργηθούν προβλήματα που θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στο ζώδιό σου στις 4/5 και 9/5 νιώθεις ότι περνάς σε μία περίοδο που μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα πεδία της ζωής σου. Εκφράζεις με ευκολία την άποψή σου και διεκδικείς το δίκαιό σου με δυναμισμό. Παράλληλα συναισθηματικά νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να εκπληρωθεί κάθε σου επιθυμία και να καλυφθούν όλες οι ανάγκες. Μείνε μακριά όμως από εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν συνεργάτες και σύντροφο. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις νέες ευκαιρίες στο πεδίο της καριέρας. Όμως είναι απαραίτητο να αφήσεις στο περιθώριο την αλαζονεία καθώς θα είναι ανασταλτικοί σε κάθε κίνηση έφαγε επαγγελματικού επιπέδου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονά σου με τον Τοξότη στις 26/5 σε καλεί να κλείσεις κεφάλαια που αφορούν προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν είναι εύκολο όμως να είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής και αυτό μπορεί να έχει σημαντικό τμήμα σε σχέσεις και συνεργασίες.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο σε βοηθά να προχωρήσεις σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δίνει το πείσμα και την υπομονή να επιμείνεις σχέδια μπορεί να έχεις και θα σου χαρίσουν ασφάλεια σε οικονομικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο όμως να μην αφεθείς στην αδιαλλαξία καθώς μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκονται στις υποθέσεις σου. Αισθηματικά φρόντισε να χαρείς το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου καθώς θα σου δώσουν την αίσθηση της σταθερότητας που τόσο αναζητάς. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο σε ωθεί σε μία περίοδο αναθεωρήσεων και ξεκαθαρίσματος που αφορά ζητήματα με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα που θα σε βάλουν στη διαδικασία να αποστασιοποιηθείς από άτομα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται πραγματικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Θέματα και μόρφωσης έρχονται στο προσκήνιο και δρομολογούνται καθώς βάζεις σταθερές βάσεις στις προσπάθειές σου. Αυτό είναι γεγονός ότι θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με αντιλήψεις και απόψεις που έχεις.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ζητήματα του παρελθόντος και θέματα που εκκρεμούν καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αποβάλλεις ότι λειτουργεί επιβαρυντικά για την ψυχολογία σου. Αφήνεις πίσω καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν ταλαιπωρήσει το παρελθόν και μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που μπορείς να λειτουργήσεις απελευθερωμένα. Ο συναισθηματισμός δεν λείπει, όμως παράλληλα μπορείς ορθολογικά να εκφράσεις σκέψεις και διαθέσεις κάτι που μπορεί να λειτουργήσει καθησυχαστικά σε ότι αφορά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα καθοριστικά στη ζωή σου. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου στις 30/5 και σου δίνει την δυνατότητα να στραφείς μέσα σου καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να εντοπίσεις τι πραγματικά σε ικανοποιεί στην ζωή σου και ποια σημεία πρέπει να αλλάξεις. Η εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις καθώς με ευκολία γίνεσαι απότομος και εριστικός προκαλώντας εντάσεις στις σχέσεις σου. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες και συνεργασίες καθώς το πιθανότερο είναι να μην ευδοκιμήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 περνάς σε μία περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στο μυαλό σου. Ο συναισθηματισμός σε οδηγεί σε ένα μοναδικό σκηνικό απολαμβάνοντας την παρέα του συντρόφου σου και βιώνοντας υπέροχες στιγμές πάθους και ρομαντισμού που απογειώνουν τη σχέση σου. Προσοχή σε καθημερινά ζητήματα καθώς με ευκολία μπορείς να ξεχαστείς ή να χάσεις την αυτοσυγκέντρωση σου και αυτό να σε οδηγήσει σε λάθη. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία και την χαρά. Ευνοϊκά μπορεί να είναι σχέδια για ταξίδια σε μακρινές περιοχές που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να βιώσεις νέες και μοναδικές περιπέτειες. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 αγγίζει το εργασιακό σου περιβάλλον καθώς είναι πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα επηρεάσει την ψυχολογία σου. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις καθώς απάτες και αυταπάτες δεν σου επιτρέπουν να δεις με ρεαλιστικούς όρους τις επόμενες κινήσεις σου.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στο ζώδιό σου θα επηρεάσει σημαντικά το δεκαήμερο σου και θα φροντίσει να αυξήσει την ενέργεια και το δυναμισμό στο έπακρον. Σημαντικό είναι βέβαια το γεγονός ότι μαζί αυξάνεται και υπερένταση και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο. Εκτόνωσε την ενέργειά σου σε δυναμικές πρωτοβουλίες που μπορείς να πας να πάρεις ώστε να εξελίξεις επαγγελματικά και άλλα σχέδια που θα σε γεμίσουν χαρά και αυτοπεποίθηση. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο εντείνοντας την εσωστρέφεια και την καχυποψία καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία βαθύτερης ανάγνωσης φόβων και αμφιβολιών που έχεις μέσα σου. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να προκύψουν σε σχέση με οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές κινήσεις στις οποίες έχεις συμμετάσχει. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και να μην επιτρέψεις στην διάθεση ελέγχου και χειρισμού που κάνει την εμφάνισή της να σε οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές. Μπορείς να ασχοληθείς με το ψυχολογικό υπόβαθρο που βγαίνει έντονα στην επιφάνεια και καλεί για λύσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 δημιουργεί την ανάγκη για νέους στόχους και φιλοδοξίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε συλλογικές καταστάσεις και ομαδικές προσπάθειες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα καθώς θέλεις να ασχοληθείς με κοινά ζητήματα που απασχολούν ομάδες που πλήττονται και θεωρείς ότι αδικούνται. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σου που σε βοηθούν να ανανεώσεις το φιλικό σου περιβάλλον και μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Έχεις ακόμα τη δυνατότητα να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος αφού συναισθηματισμό και λογική λειτουργούν αρμονικά και δίνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 εντείνοντας την ανάγκη να ασχοληθείς με εκκρεμούσες καταστάσεις και θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Είναι σημαντικό να ξεφύγεις από φαντάσματα και απωθημένα από ακόμα σε ακολουθούν και ενισχύουν την εσωστρέφεια και την μελαγχολία. Προσοχή στην καθημερινότητα καθώς τα λάθη είναι πιθανά αφού δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς στις υποχρεώσεις που έχεις.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την παρέα των φιλικών σου προσώπων και να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που θα ανεβάσουν το κέφι σου. Είναι σημαντικό για εσένα να εμπλακείς σε ομάδες μέσα από τις οποίες θα καλύψεις την ανάγκη σου για συλλογική προσπάθεια σε διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσουν έντονα συναισθήματα για εσένα. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 σε βοηθά να αντιμετωπίσεις βαθύτερους φόβους και ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια και να συμφιλιωθείς με ένα κομμάτι του εαυτού σου που σε δυσκόλευε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καλό είναι να προχωρήσεις σε οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους καθώς οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή καθώς επηρεάζει τις σχέσεις σε αισθηματικό και φιλικό επίπεδο. Προσοχή σε αυταπάτες και ψεύδη από πρόσωπα του θηλυκού περίγυρου που μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου και να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που τελικά θα είναι λανθασμένες.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο ενισχύει την ανάγκη να ασχοληθείς με θέματα δημιουργικά και αντικείμενα πνευματικά καθώς μέσα από αυτά μπορείς να βρεις ισορροπία και αρμονία σε ψυχικό επίπεδο. Το παρασκήνιο που πρωταγωνιστεί στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα και εμπόδια στην εξέλιξη σου, όμως δεν πρέπει να σε απογοητεύσει. Οφείλεις να επικεντρωθείς στο στόχο σου και να μην χάνεις την συγκέντρωσή σου προσπαθώντας να εντοπίσεις ποια πρόσωπα υπονομεύουν τις προσπάθειες σου. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες που έχει στη ζωή σου. Έχεις την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι στον σύντροφό σου ή στους συνεργάτες σου καθώς μπαίνεις σε μία νέα περίοδο που απαιτείς από τους άλλους σοβαρότητα και ευθύνη. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις και ψυχρότητα σε σημαντικές σχέσεις, αυτό θα οδηγήσει πιθανά στο να αποστασιοποιηθείς και να πάρεις οριστικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν σημαντικά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς σου δίνονται ευκαιρίες εξέλιξης που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γεγονός είναι ότι έχεις την διαίσθηση και την ενσυναίσθηση να κινηθείς στο πεδίο της καριέρας και να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα ώστε να δείξεις τις πραγματικές σου ικανότητες. Πρωτοποριακές σκέψεις και επαναστατικές απόψεις μπορούν να πραγματωθούν μέσα από νέες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με νέα δεδομένα από δω και πέρα στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 και σε καλεί να αναθεωρήσεις σημαντικά ζητήματα που αφορούν τις φιλικές σχέσεις καθώς έρχονται στην επιφάνεια θέματα από το παρελθόν που οφείλεις να αντιμετωπίσεις. Η ασυνεννοησία και οι παρεξηγήσεις μπορούν να βλάψουν τη σχέση σου για αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις την επικοινωνία και να αποφύγεις καθοριστικές συζητήσεις. Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν στην επίτευξη των στόχων σου, σου δίνεται όμως ο χρόνος να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 έχεις την δυνατότητα με επικεντρωθείς σε επαγγελματικά σχέδια και υποθέσεις που μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Μπορείς να γοητεύσεις το επαγγελματικό περιβάλλον με τις προτάσεις και την συμπεριφορά σου. Θα επιδιώξεις να συναναστραφείς πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν και να σε στηρίξουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν την εξέλιξη των ήδη υπαρχουσών σχέσεων στη ζωή σου. Παράλληλα πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την έννοια της συντροφικότητας και του πάθους. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 κλείνει ένα σημαντικό κεφάλαιο που αφορά την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και δεν είναι εύκολο να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Προσοχή σε επιλογές που μπορεί να είναι καταλυτικές από δω και πέρα για οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο αυξάνει την ενεργητικότητά και την επιθυμία να δράσεις από κοινού με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς στόχοι και φιλοδοξίες που έχετε σε κινητοποιούν στον μέγιστο βαθμό. Η ομαδικότητα είναι το κλειδί σε κάθε επιτυχία που μπορείς να έχεις και αυτό θα το εντοπίσεις μέσα από πρακτικά ζητήματα και κινήσεις που θα δείξουν ότι η προσπάθεια από πολλούς μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα και να σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο σε οδηγεί σε μία διαδικασία αναθεωρήσεων που αγγίζουν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς βλέπεις παλιότερες υποθέσεις να επανεμφανίζονται και να σου δημιουργούν άγχος. Οφείλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αν η παρούσα εργασιακή κατάσταση ικανοποιεί απόλυτα τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς υπάρχουν δυσκολίες που καλείσαι να αντιμετωπίσεις με αυτοπεποίθηση και με γνώμονα ότι η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί αργότερα. Προσπάθησε να ξεφύγεις από εμμονές και προκαταλήψεις που θα οδηγήσουν σε γκρίνια και θα λειτουργήσουν αρνητικά σε σχέσεις με πρόσωπα του συναδελφικού περιβάλλοντος.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 σου δίνει την ευκαιρία να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο που αφορά γνώση και μόρφωση καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που σε ενδιαφέρει πραγματικά να εξελιχθείς μέσα πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Καθοριστικό ρόλο θα παίξουν πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που ανοίγουν νέα μονοπάτια γνώσης και σε γεμίζουν με αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Επικοινωνία και ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα από το εξωτερικό καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν προτάσεις άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 δυσκολεύει τις εξελίξεις κυρίως στον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι σημαντικό να ξεφύγεις από εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν. Προσοχή στον τρόπο εκφράσεις και στην επικοινωνία με τους ανωτέρους σου αφού είναι πολύ πιθανόν να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων λόγω παρεξηγήσεων που μπορεί να προκύψουν. Φρόντισε να αποφύγεις καθοριστικές συζητήσεις για την επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμενες.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 ανεβαίνει η ψυχολογία σου καθώς βρίσκεις την αισιοδοξία και ξεφεύγεις από την εσωστρέφεια. Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελίξεις στο πνεύμα σου και να ασχοληθείς με φιλοσοφικές αναζητήσεις και ενδιαφέροντά τους κεντρίζουν την προσοχή. Ο αισθησιασμός και η περιπέτεια ανανεώνουν την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν ένα ιδανικό σκηνικό πάθους για δύο. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στην καθημερινότητα καθώς καλείσαι να διαχειριστείς περισσότερα πράγματα τον εργασιακό χώρο. Προσοχή σε διατροφικές επιλογές μπορούν να οδηγήσουν σε επιπλέον βάρος, φρόντισε το σώμα και την ενέργειά σου με γνώμονα την ψυχολογία σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα κλείνοντας κύκλους που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Προσοχή σε πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον που μπορεί να σε προσεγγίσουν με ψευδή και δημιουργώντας αυταπάτες που μπορούν να παίξουν αρνητικό ρόλο σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο αυξάνει με γοργούς ρυθμούς τις απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο καθώς επιβαρύνεται επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς όσο καλύτερα γίνεται. Γεγονός είναι ότι μπορείς να δείξεις τις δυνατότητές σου καθώς έχεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να δώσεις λύσεις. Παράλληλα όμως θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη να ελέγξεις τα πράγματα καθώς είναι αυτή που θα σε οδηγήσει σε κόντρες και αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς φέρνει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου. Είναι μία περίοδος που καλείσαι να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι πραγματικά σε ικανοποιεί αισθηματικά και πώς μπορεί το ταίρι σου να αντιληφθεί και να σου δώσει αυτά που θέλεις. Ζητήματα παιδιών έρχονται και πάλι για να σου τονίσουν ότι ήρθε η ώρα να διαχειριστείς και να δώσεις λύσεις σε ότι προσπαθείς να αποφύγεις εδώ και καιρό.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 δημιουργεί την ανάγκη για μία νέα πορεία σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα. Γεγονός είναι όμως ότι υπάρχει αναστάτωση, νευρικότητα και καχυποψία κυρίως με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Θα πρέπει να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να δείξεις κατανόηση και καλή διάθεση απέναντι σε αυτούς που θέλεις να κλείσεις συμφωνίες ή να προχωρήσεις μαζί τους σε επαγγελματικές και επιχειρηματικές επιλογές. Αισθηματικά, επικρατεί υπερένταση και ανασφάλεια που μπορεί να επηρεάσει τον σύντροφό σου και να προκαλέσει στιγμές εκρήξεων που θα είναι αρνητικές για την σχέση σου. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 και σου δημιουργεί την ανάγκη να μπεις σε μία εσωτερική διεργασία που θα αφορά τα πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις σε βαθύτερο επίπεδο αν μπορούν να αντιληφθούν τις πραγματικές σου ανάγκες ή αν είναι εύκολο να κατανοήσουν τον τρόπο που επικοινωνείς με τους γύρω σου. Επαναπροσδιορίζει στην προσωπική σου φιλοσοφία και κοσμοθεωρία και μπορείς να καταλήξεις σε πολύτιμα συμπεράσματα για τον δρόμο που θέλεις να ακολουθήσεις από δω και στο εξής σε γενικότερο επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 περνάς σε μία περίοδο της ζωής σου που απομονώνεσαι και απομακρύνεσαι από το πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Ιδιαίτερα θα επηρεαστούν οι οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα αυτή την περίοδο. Καλό είναι να μην αφήσεις τις αμφιβολίες και την καχυποψία να επηρεάσουν την σκέψη σου και να δώσεις χώρο στους συνεργάτες ή το ταίρι σου να εκδηλώσουν και να εκφράσουν προτάσεις που μπορεί να είναι αναγεννησιακές. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 ανεβαίνει κατακόρυφα το κέφι και η χαρά καθώς νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι κι αν προκύψει. Η αυτοπεποίθηση και η γενναιοδωρία θα επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή. Νέα πρόσωπα μπορεί να προκύψουν που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο από δω και στο εξής. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 δημιουργεί την ανάγκη να εμπλακείς σε οικονομικές υποθέσεις που επηρεάζονται από τρίτους κλείνοντας κεφάλαια που μπορεί να είναι σημαντικά και εσένα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πρόσωπα που σε προσεγγίζουν καθώς είναι πιθανό να δημιουργούν πλασματική εικόνα για θέματα που σε ενδιαφέρουν.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο ανεβάζει κατακόρυφα την ψυχολογία σου και δημιουργεί έντονα την επιθυμία να επικεντρωθείς σε θέματα επιμόρφωσης και πνευματικές ενασχολήσεις που μπορούν να προσφέρουν πολλά στη ζωή σου. Θέλεις να επικοινωνήσεις και να δράσεις από κοινού με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Τα πρόσωπα αυτά αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι και μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς μέσα από φιλοσοφικές αναζητήσεις και βαθύτερη ανάγνωση του εαυτού σου. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά ζητήματα που αφορούν την οικογένεια καθώς είναι απαραίτητο να αντιληφθείς ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ξεκαθαρίσει με οικεία πρόσωπα πως θέλεις να προχωρήσεις από δω και στο εξής. Οι ευθύνες είναι πολλές και μπορεί να λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου όμως φροντίζοντας να τακτοποιήσεις θέματα από το παρελθόν θα καταφέρεις να εμπλακείς από ότι νιώθεις ότι σε καταπιέζει και σε οδηγεί στην εσωστρέφεια. Δυσκολίες στο οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σε απογοητεύσουν, δεν πρέπει να τα παρατήσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις και ένα νέο κεφάλαιο ιδιαίτερα σε ότι αφορά προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο τόσο σε την σχέση σου όσο και τις συνεργασίες σου καθώς με αυτό τον τρόπο θα εξελιχθείς και θα δείξεις τα πρόσωπα που έχεις γύρω σου πόσο σημαντικά είναι για εσένα. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις ένα νέο μονοπάτι σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 και μπαίνεις σε μία διαδικασία αναθεώρηση οικονομικών συμφωνιών και συνεργασιών καθώς προκύπτουν πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις που σου δίνουν χρόνο να σκεφτείς τι πρέπει να διορθώσεις. Προσοχή γιατί η καχυποψία ενισχύεται και μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα και κόντρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 έχεις την δυνατότητα να βρεις ισορροπία και αρμονία σε συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς νιώθεις ότι μπορείς να εντοπίσεις την χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει τους πάντες. Σημαντικό είναι βέβαια να μην υποχωρήσεις και αφήσεις σε δεύτερη μοίρα τις προσωπικές σου ανάγκες καθώς αργά ή γρήγορα θα εκδηλωθούν με επιτακτικό τρόπο. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 σου δίνεται η δυνατότητα να εξομαλύνεις τις οικογενειακές σχέσεις και να επιδιώξεις σημαντικές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Η αμετροέπεια και η αλαζονεία δεν θα βοηθήσουν να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου όσο θα ήθελες. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τους δίδυμους στις 26/5 σε καλούμε εντοπίσεις κατάματα ζητήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και τις σημαντικές σχέσεις που έχεις. Γεγονός είναι ότι μπορεί να οδηγηθείς σε ένα κλείσιμο κύκλων και καταστάσεων μέσα από αυταπάτες και υπερβολές που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν δημιουργώντας ψευδείς εντυπώσεις για να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς κυρίως σε ζητήματα οικονομικών υποθέσεων και επιχειρηματικών κινήσεων που σου κεντρίζουν την προσοχή. Το ένστικτό σου θα παίξει σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις καθώς το αντιλαμβάνεσαι πολύ γρήγορα ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές για εσένα. Θετικό είναι ότι μπορείς να κινηθείς στο παρασκήνιο χωρίς να ενοχλήσεις τους γύρω σου. Φρόντισε βέβαια να απαγκιστρωθείς από τις αμφιβολίες που μπορεί να ταλαιπωρήσουν την ψυχολογία και τις σχέσεις σου. Αισθηματικά το πάθος μπορεί να είναι ο πρωταγωνιστής στην προσωπική σου ζωή και να χαρίσει υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο ενισχύοντας την ανάγκη και ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος καθώς έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που εκκρεμούν και ήρθε η ώρα να δώσεις λύσεις. Δεν θα διστάσεις να οροθετηθείς και να δείξεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί με ορθολογικό και ώριμο τρόπο. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να προκύψουν και σε εμπορικές συμφωνίες καθώς ήρθε η ώρα να δομήσεις συνεργασίας με μακροχρόνιες προοπτικές.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 γέννα σημαντικές ευκαιρίες στην καθημερινότητα και στον εργασιακό χώρο καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις καινούργιες επιλογές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς στο πεδίο της δουλειάς. Βέβαια χρειάζεται σημαντική προσπάθεια από την πλευρά σου και αυτό μπορεί να αυξήσει το άγχος, όμως θα πρέπει να αξιοποιήσεις κάθε καινούργια ευκαιρία που σου δίνεται γιατί μπορεί να είναι αυτή που τελικά θα σε φέρει πιο κοντά σε επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχους που μπορεί να έχεις. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 και μπαίνεις σε μία διαδικασία εσωτερικής αναζήτησης και αναθεωρήσεις δεδομένων που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να εντοπίσεις μέσα από αυτή την κατάσταση αν το ταίρι σου ή τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν επαγγελματικά δίπλα σου μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες σου και να κατανοήσουν τα θέλω σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται στη ζωή σου για να τονίσουν ότι δεν έχεις κλείσει κεφάλαια σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να δώσεις την πρέπουσα σημασία χωρίς να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί τελικά αργότερα να μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς καθώς αυξάνονται σημαντικά οι υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθείς. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην προσωπική σου ζωή καθώς επικεντρώνεσαι λεπτομέρειες που κουράζουν το ταίρι σου και προκαλούν αναστάτωση στη σχέση. Σημαντικό είναι να δεις την ουσία των πραγμάτων και να δημιουργήσεις μία καθημερινότητα που θα ικανοποιήσει και τους δυο σας. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 αυξάνεται η ανάγκη για κοινωνικότητα και επαφές με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που μπορούν να σου χαρίσουν πολλά. Μετακινήσεις επαγγελματικής φύσεως και επιλογές σε σχέση με το εμπόριο και το διαδίκτυο μπορεί να δομήσουν μία νέα εικόνα στο πεδίο της καριέρας. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 σε ωθεί να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάζουν την καθημερινότητά σου. Μην αφήνεσαι έμπλεος στον συναισθηματισμό και τις αυταπάτες γιατί με αυτό τον τρόπο θα οδηγηθείς σε λάθος συμπεράσματα και επιλογές. Προσοχή σε πρόσωπα από τον εργασιακό χώρο που προσπαθούν να επιβάλουν τα θέλω τους παραπληροφορώντας σε.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο προκαλεί εντάσεις και ανταγωνιστικές διαθέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα σου επιτίθενται καθώς ο εκνευρισμός τους είναι έντονος και εκδηλώνεται άμεσα απέναντί σου. Φρόντισε να ελέγξεις ανάλογες αντιδράσεις από την πλευρά σου που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και να δρομολογήσεις δράσεις που θα βοηθήσουν σε σχέσεις και συνεργασίες να εκτονωθεί η ένταση και να υπάρξει δημιουργικότητα. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά τα οικονομικά σου καθώς επανέρχονται θέματα από το παρελθόν που σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές σου και να περιορίσεις τα έξοδά σου λόγω υποχρεώσεων που προκύπτουν και σε ταλαιπωρούν. Καλό είναι να επικεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων και να μην επενδύσεις σε υλικά αγαθά που τελικά πρόσκαιρα μπορεί να σε ευχαριστήσουν. Έλλειμμα αυτοπεποίθησης και ανασφάλειες μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 αποτελεί ένα φωτεινό σημείο στην προσωπική σου ζωή καθώς αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τη σχέση σου. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της με τον σύντροφό σου που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε ενθουσιάσουν για το μέλλον. Παράλληλα πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορεί να σου κεντρίσουν την προσοχή καθώς ενισχύουν τη γενναιοδωρία και την ανάγκη για διασκέδαση στη ζωή σου. Η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου μπορούν να εξελιχθούν και να οδηγήσουν σε μία νέα επαγγελματική πορεία. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 δυσκολεύοντας την επικοινωνία στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια σε εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει που θα οδηγήσουν σε καθυστερήσεις. Αξιοποίησε αυτό το χρόνο που σου δίνεται για να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις ή αλλαγές που χρειάζεται. Γεγονός είναι ότι μπαίνεις σε μία περίοδο αναθεωρήσεων σε σχέση με την δουλειά σου καθώς πιθανό είναι στο τέλος αυτού του χρονικού διαστήματος να έχεις βγάλει πολύτιμα συμπεράσματα και αυτό που πραγματικά σε ικανοποιεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 ανεβαίνει η διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να μπεις δυναμικά στο αισθηματικό παιχνίδι. Εκδηλώνεις σκέψεις και συναισθήματα με ευκολία στο ταίρι σου όμως η ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα και την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Με τον Δία να περνάει στους Ιχθύες στις 14/5 σου δίνεται η ευκαιρία να ισορροπήσεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για νέους τρόπους εισοδήματος. Αισθηματικά νιώθεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια για τον εαυτό σου και αυτό εκδηλώνεται με αμεσότητα στην σχέση σου. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση σε φιλικές σχέσεις και προσωπική ζωή. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα επηρεάσουν σχέσεις καθοριστικές για εσένα με βάση ψευδή και λανθασμένες αντιλήψεις.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να φορτωθείς επιπλέον ευθύνες και αγγαρείες στο εργασιακό περιβάλλον. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις κόντρες με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον λόγω της νευρικότητας που υπάρχει και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στο να τακτοποιήσεις τις προσωπικές εκκρεμότητες. Φρόντισε να εκτονώσεις το άγχος και την ένταση που υπάρχει μέσα από ένα πρόγραμμα γυμναστικής που θα σε βοηθήσει να έχεις αυξημένη ενέργεια και ψυχική ηρεμία. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στο ζώδιό σου και σε καλεί να επανεξετάσεις την προσωπική σου θεώρηση σε όλα τα επίπεδα καθώς ήρθε η ώρα να μπεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα για τα πεπραγμένα σου το τελευταίο χρονικό διάστημα. Οροθετείσαι έναντι των προσώπων που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου και δεν αφήνεις εκκρεμότητες από προηγούμενες καταστάσεις να επηρεάσουν τις κινήσεις σου από δω και στο εξής. Απέφυγε να είσαι σκληρός με αυτούς που είναι σημαντικοί για εσένα, αντίθετα μπορείς να τους δείξεις την προσωπική σου εξέλιξη μέσα από την ωριμότητα και τις λογικές δράσεις.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 μπορεί να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά το οικογενειακό περιβάλλον καθώς επηρεάζεται σημαντικά λόγω αποφάσεων που μπορείς να πάρεις. Δεν αποκλείεται η μετακίνηση σου από την πατρική εστία ή η έναρξη της δίκης σου οικογένειας που θα σηματοδοτήσει ένα καταλυτικό κεφάλαιο για την ζωή σου. Γεγονός είναι ότι υπάρχει η εν συναίσθηση και η κατανόηση από τους οικείους σου και αυτό θα λειτουργήσει ευεργετικά σε κάθε απόφασή σου. Άλλωστε δείχνεις με ωριμότητα και σταθερότητα σχέδια και επιδιώξεις και αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 επηρεάζει την επικοινωνία με το ταίρι σου καθώς δημιουργεί παρεξηγήσεις και λανθασμένη αντίληψη στα πράγματα. Προσοχή σε αμετροεπείς συμπεριφορές που μπορεί να ενοχλήσουν και να δημιουργήσουν ένταση μεταξύ σας. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν επιδιώκοντας να ξαναμπούν στη ζωή σου με δυναμικό τρόπο. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε οποιαδήποτε επιλογή καθώς αργότερα είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τα δεδομένα, όμως να μην είναι εύκολο να αναιρέσεις την απόφασή σου.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη να μετακινούνται στους Διδύμους στις 4/5 και 9/5 ενισχύεται η ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με το οικογενειακό περιβάλλον και να περάσεις χρόνο μαζί τους. Αυτό θα είναι αρκετό για να σε γεμίσει ζεστασιά και τρυφερότητα κάτι που έχεις ανάγκη αυτή την περίοδο. Προσοχή σε έξοδα που μπορεί να προκύψουν για την διακόσμηση του προσωπικού σου χώρο καθώς με ευκολία μπορείς να ξεφύγεις σε υπερβολές και σπατάλες. Με τον Δία να περνάει το ζώδιό σου στις 14/5 νιώθεις ότι μπαίνεις σε μία περίοδο που μπορείς να διεκδικήσεις ότι πραγματικά σε ικανοποιεί και να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα βγουν, καλά θα κάνεις να μην τις θεωρήσεις δεδομένες και να τις αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 26/5 σηματοδοτεί ένα καρμικό κεφάλαιο στη ζωή σου που θα επηρεάσει την καριέρα και την οικογένεια καθώς κλείνουν κύκλοι σχέσεων και καταστάσεων. Συναισθηματικές εξάρσεις και ψευδαισθήσεις δεν θα σου επιτρέψουν να έχεις ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα. Απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί αργότερα να έχουν κόστος.

2ο δεκαήμερο

Από τις 9/5 και μετά ο Άρης στον Καρκίνο σε βοηθάνε να γίνεις περισσότερο δημιουργικός και κοινωνικός από ποτέ καθώς νιώθεις ότι η αυτοπεποίθησή σου ξεχειλίζει. Έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και δεν θα διστάσεις να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις τους πάντες. Αισθηματικά είσαι ο κυρίαρχος στη σχέση σου καθώς δρομολογήσεις τα πράγματα και καθοδηγείς το ταίρι σου. Προσοχή σε υπερφίαλες συμπεριφορές και αλαζονεία που θα ενοχλήσουν έντονα. Στις 24/5 ο Κρόνος αρχίζει την ανάδρομη  πορεία του στον Υδροχόο εντείνοντας την ανάγκη να αντιμετωπίσεις κατάματα καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα μπορεί να σε βαραίνουν. Δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια η οποία σε οδηγεί σε κατά μέτωπο αντιμετώπιση όλων αυτών που σε φοβίζουν. Φρόντισε να απαγκιστρωθείς από πληγές και τραύματα που ακόμα καθορίζουν την προσωπική σου πορεία.

3ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 11/5 λειτουργεί βοηθητικά σε σχέση με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς μπαίνεις σε διαδικασία να δημιουργήσεις σχέσεις βασιζόμενες στην καλύτερη επικοινωνία και σε πραγματικά αισθήματα. Νέες ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με το εμπόριο και το διαδίκτυο που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς επαγγελματικά σε σημαντικό βαθμό. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα και τα επιχειρήματά σου δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο καθώς δημιουργείς ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης στα πρόσωπα με τα οποία θέλεις να συνεργαστείς. Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους στις 30/5 ενισχύει την ανάγκη να επανεξετάσεις ζητήματα στο οικογενειακό περιβάλλον που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Υπάρχει περίπτωση οι παρεξηγήσεις και η κακή επικοινωνία να δημιουργήσουν προβλήματα σε οικογενειακές σχέσεις για αυτό είναι προτιμότερο να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις αυτή την περίοδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς φαίνεται να μπλοκάρουν λόγω εμποδίων που προκύπτουν. Οι καθυστερήσεις δίνουν την ευκαιρία να κάνεις αλλαγές που μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικές για εσένα αργότερα.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email