Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 | By: offisiall

Δύσκολες και τυχερές ημέρες του Ιουνίου

Σας έχω αναφέρει πολλές φορές πόσο σημαντική είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε κάτι, αυτό που οι Άγγλοι λένε το σωστό timing. Στον πρώτο καλοκαιρινό μήνα, τον Ιούνιο, που είμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή, αλλά και της δεύτερης έκλειψης στις 10/6, ίσως το να βρούμε κάποιες θετικές ημερομηνίες για τη κάθε δράση μας είναι απολύτως απαραίτητο. Φυσικά η αστρολογία αν έχει κάποια χρησιμότητα σε επίπεδο πρόβλεψης είναι ακριβώς αυτή, να μας προφυλάξει από τις κακοτοπιές μιας δύσκολης ημερομηνίας και να μας βοηθήσει να εκδηλώσουμε τη δράση μας σε μια πιο «προφυλαγμένη» και τυχερή ημερομηνία για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας. Σημειώστε λοιπόν τις ημερομηνίες του Ιουνίου και για τις δυο περιπτώσεις.

 

3 Ιουνίου 2021

Τη μέρα αυτή σχηματίζεται το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Υδροχόο που είναι βοηθητική αν θέλουμε η δράση μας να έχει σταθερά αποτελέσματα. Μολονότι έχουμε ανάδρομο Ερμή, η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δείξει διάρκεια σε εγχειρήματα. Θα επηρεαστούν θετικά Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου κυρίως. Είναι μια καλή μέρα για μια σοβαρή συζήτηση, για επαγγελματικά θέματα.

 

4 Ιουνίου 2021

Τη μέρα αυτή σχηματίζεται το πολύ τυχερό τρίγωνο των δυο ευεργετών πλανητών της αστρολογίας, της Αφροδίτης από τον Καρκίνο και του Δία από τους Ιχθύς. Πέραν της αισιοδοξίας, της χαράς, της ευκολίας στις σχέσεις, είναι μια όψη και για να την αξιοποιήσουμε σε ερωτικό ή οικονομικό επίπεδο. Τυχεροί οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Ιχθύες των πρώτων ημερών κυρίως.

 

5 Ιουνίου 2021

Πάμε στη απόλυτη μέρα «SOS», καθώς σχηματίζονται δυο ομολογουμένως δύσκολες όψεις. Από τη μια έχουμε το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα που είναι πάντα παρών σε καταστάσεις που το μυαλό μας μάς παίζει παιχνίδια και μπορεί να εξαπατηθούμε. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων», των θεωριών συνωμοσίας, των ψεύτικων υποσχέσεων, της αφηρημάδας, της έλλειψης συγκέντρωσης, των κλοπών, των λαθών. Πιο επιρρεπείς στα παραπάνω οι εκπρόσωποι των μεταβλητών ζωδίων: Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών και Ιχθύων με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

 

Ταυτόχρονα έχουμε την αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Μια όψη βιαιότητας, εξεγέρσεων, καταστροφών, εκδίκησης, χειριστικών συμπεριφορών. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου προσέξτε στη διαχείριση θυμού αυτή τη μέρα κι αποφύγετε το ρίσκο σε όλα.

 

10 Ιουνίου 2021

Είναι η μέρα που σχηματίζεται η δεύτερη έκλειψη της καλοκαιρινής περιόδου που είναι μια ετήσια Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα φυσικά Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων. Η κύρια όψη της έκλειψης είναι πάλι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί συνθήκες σύγχυσης, χαοτικές καταστάσεις και δυσκολία στις αποφάσεις μας. Καλύτερα άλλωστε να μην λάβουμε σοβαρές αποφάσεις με αυτή την έκλειψη και να προσέξουμε ιδιαίτερα και τη δράση μας. Ίσως πρέπει να «πάμε με το κύμα» και να αποφύγουμε το ρίσκο. Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες με γενέθλια στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαήμερου προσέξτε υγεία, σχέσεις, δουλειά. Ο κυβερνήτης της έκλειψης Ερμής θα είναι σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία. Έτσι τα αποτελέσματα αυτής της έκλειψης και η επιρροή της μπορεί να αργήσουν να γίνουν ορατά.

 

11 Ιουνίου 2021

Ο Ερμής στη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του σε σύνοδο με τον Ήλιο αυτή τη μέρα φέρνει θέματα που ξεκίνησαν πριν την ανάδρομη πορεία του, τον Μάιο, ξανά στην επιφάνεια, προκειμένου να βρούμε μια λύση. Αν είχατε εκκρεμότητες από τον προηγούμενο μήνα πιθανώς να μπορέσετε να τις κλείσετε σήμερα. Παρόλα αυτά είναι μια μέρα που θέλει προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια τέλος πρώτου αρχές δευτέρου δεκαημέρου επηρεάζεστε περισσότερο.

 

13 Ιουνίου 2021

Η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη εξάγωνου με τον πλανήτη του ξαφνικού και απρόβλεπτου τον Ουρανό και μπορεί να φέρει μια ευχάριστη έκπληξη, έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια συναρπαστική εμπειρία σε κάποια σχέση μας, ένα δώρο που δεν περιμέναμε, μια γνωριμία που μπορεί να μας ιντριγκάρει. Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ιχθύες με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είναι οι αποδέκτες αυτής της θετικής όψης.

 

14 Ιουνίου 2021

Στις 14/6 έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Η όψη φημίζεται για λάθη στην εκτίμηση μας, δόλο, παραπλανήσεις, παρασκήνιο, εξαπατήσεις ή και διάψευση των προσδοκιών μας. Είναι μια ασταθής όψη που δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, αλλά και επενδύσεις σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου οι αποδέκτες της κυρίως.

 

15 Ιουνίου 2021

Σχηματίζεται το δεύτερο τετράγωνο ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ουρανό, που όπως έχουμε ξαναπεί είναι η κύρια όψη της φετινής χρονιάς. Μια όψη ανατροπών, δυσχερειών σε παγκόσμιο επίπεδο και πολιτικών, κοινωνικών και γεωφυσικών αναταράξεων. Κάθε φορά που η Σελήνη θα περνά από τα σταθερά ζώδια: Ταύρο, Λέων, Σκορπιό και Υδροχόο, η όψη αυτή θα γίνεται πιο επικίνδυνη να εκδηλώσει την ενέργεια της. Οι μέρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε σταθερά ζώδια παρατίθενται στο τέλος του άρθρου.

 

21 Ιουνίου 2021

Λίγο πριν γυρίσει σε ορθή πορεία ο Ερμής σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μια γλυκιά όψη, ιδιαίτερα ρομαντική που ευνοεί την καλλιτεχνική έκφραση, αλλά και τους μεγάλους έρωτες. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου οι κύριοι αποδέκτες της.

 

23 Ιουνίου 2021

Είναι μια θετική ημερομηνία, καθώς έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου από τον Καρκίνο προς τον Δία που φέρνει συνήθως τύχη, ευκαιρίες, θετικές προοπτικές ανάπτυξης, επιτυχίας και καλών προοπτικών σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Τυχεροί οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες των πρώτων ημερών των ζωδίων τους.

 

24 Ιουνίου 2021

Η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από τον Καρκίνο σχηματίζει όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα, μια όψη πάθους, ανεξέλεγκτης ορμής και επιθυμίας, έντασης στις ερωτικές σχέσεις, παιχνιδιών εξουσίας, αλλά και δραματικών εξελίξεων πολλές φορές. Αποδέκτες οι εκπρόσωποι της παρορμητικής ομάδας: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου.

 

Μέρες που η Σελήνη θα βρίσκεται σε σταθερά ζώδια και θα ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού – Κρόνου

Είναι οι μέρες που μπορεί πιο εύκολα να προκληθούν μεγαλύτερες αναταραχές και απρόοπτα σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι απαραίτητα στη χώρα μας. Ας τις έχετε υπόψη σας:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email