Κυριακή 30 Μαΐου 2021 | By: offisiall

Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου

Ο Ιούνιος είναι μήνας που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ένταση. Τόσο η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου όσο και το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14 Ιουνίου δημιουργούν νέα δεδομένα σε ότι αφορά κοντινές και φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες, επικοινωνιακές πρακτικές.

Στις 2 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας στην οικογένεια. Είναι σημαντικό να βιώσουμε στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας με το οικείο περιβάλλον. Αισθηματικά μας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσουμε την κατάλληλη ατμόσφαιρα τον προσωπικό μας χώρο ώστε να απολαύσουμε στιγμές απολύτου ρομαντισμού με τον άνθρωπο που έχουμε στο πλευρό μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στις 5 Ιουνίου καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια σφοδρές αντιδικίες που θα τραυματίσουν οικογενειακές σχέσεις.

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο, σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές της συμφωνίας, σε σχέση με την επικοινωνία και το διαδίκτυο. Ο υποκειμενισμός και οι αυταπάτες μπορούν με ευκολία να μας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές καθώς δεν έχουμε ξεκάθαρο και αντικειμενικό κριτήριο σε όποια κατάσταση βιώνουμε. Αποκαλύψεις για ζητήματα του παρελθόντος αποσαφηνίζουν την στάση συγκεκριμένων προσώπων στη ζωή μας, κάτι που μπορεί να μας απογοητεύσει.

Στις 11 Ιουνίου ο Άρης περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας σημαντικά την ενέργεια και την αποφασιστικότητα μας. Θα επιδιώξουμε να φλερτάρουμε, να διασκεδάσουμε, να απολαύσουμε στιγμές χαράς και να αφοσιωθούμε στο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας καθώς έχει σημαίνοντα ρόλο. Προσοχή σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και διαθέσεις που θα ενοχλήσουν και θα δημιουργήσουν εντάσεις.

Στις 14 Ιουνίου ο Κρόνος από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο οδηγεί σε ανατροπές και περιορισμούς που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχουμε. Δεν αποκλείεται να πάρουμε απόφαση που θα μας οδηγήσουν στο να αποκοπούμε από καταστάσεις και σχέσεις που δεν μας ταιριάζουν. Προσοχή καθώς η σκληρότητα λόγω των ανατροπών που προκύπτουν μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Στις 20 Ιουνίου ο Ήλιος περνάει στον Καρκίνο ενισχύοντας την ενασχόλησή μας με ζητήματα της οικογένειας. Η κυκλοθυμία και η ανάγκη για απομόνωση είναι έντονη λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια.

Στις 23/8 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Διδύμους δίνοντας μας την ευκαιρία να προχωρήσουμε σε συζητήσεις και σχέδια που αφορούν το στενό περιβάλλον και εμπορικές συναλλαγές που μας ενδιαφέρουν.

Στις 24 Ιουνίου η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου μας καλεί να αφοσιωθούμε σε ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως που μπορεί να προκύψουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες από το παρελθόν που επανέρχονται και μας κεντρίζουν την προσοχή στο πεδίο της καριέρας. Καλό είναι να τις αξιοποιήσουμε χωρίς φόβους και με αυτοπεποίθηση. Εξαιρετική ατμόσφαιρα επικρατεί και στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς η αισιοδοξία και η ανάγκη για συγχώρεση βοηθούν να επικρατήσει η αρμονία. Προσοχή σε προσωπικό επίπεδο καθώς οι σχέσεις από το άλλοτε λόγω ζήλιας και ανάγκης ελέγχου.

Στις 27 Ιουνίου η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα αυξάνοντας την ανάγκη για διασκέδαση, έντονο φλερτ, απολαύσεις και καλοπέραση. Επιδιώκουμε να γίνουμε το επίκεντρο του συντρόφου μας με κάθε κόστος, αυτό όμως μπορεί να προκαλέσει δυσθυμία και νευρικότητα.

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα στις 11.06 και σε επηρεάζει άμεσα καθώς ενισχύεται η επιθυμία για έντονη προσωπική ζωή, διασκέδαση και απολαύσεις. Είναι καθοριστικό για εσένα να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να εντυπωσιάσεις με την ενεργητικότητά και το πάθος σου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να απογειώσουν τον αισθησιασμό στη ζωή σου. Να θυμάσαι όμως ότι ο εγωκεντρισμός θα είναι κακός σύμβουλος και θα επηρεάσει αρνητικά τις όποιες σχέσεις σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 σε καλεί επιτακτικά να επικεντρωθείς σε ζητήματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες στον επαγγελματικό στίβο που επανέρχονται από το παρελθόν και οφείλεις να αξιοποιήσεις. Παράλληλα νέες προτάσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες καθώς δημιουργούν το πεδίο για καθοριστικές συμφωνίες που θα ευνοήσουν σημαντικά. Εξαιρετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε οικογενειακό επίπεδο αφού υπάρχει κατανόηση, αισιοδοξία και σύμπνοια με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 σηματοδοτεί για εσένα ένα σημαντικό κεφάλαιο σε σχέση με το κοντινό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σε βοηθήσουν να αποσαφηνίσεις λεπτομέρειες για πληροφορίες που αφορούν στενά σου πρόσωπα. Προσοχή σε αυτούς που θα σε προσεγγίσουν με σκοπό να σε παραπλανήσουν ιδιαίτερα σε ότι αφορά εμπορικές συναλλαγές και συμφωνίες. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε υπογραφή συμφωνιών καθώς αργότερα θα αντιληφθείς ότι έχεις εμπλακεί σε μία κατάσταση που δεν σου ταιριάζει. Προσοχή και από την πλευρά σου καθώς η ευκολία με την οποία υπόσχεσαι θα σε εκθέσει. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 δημιουργεί συνθήκες οριοθέτησης και περιορισμού σε σχέση με φιλικά πρόσωπα, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, συλλογικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχεις. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα αλήθειες που μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Απομάκρυνση και συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθώς αλλάζουν σημαντικά τα δεδομένα στο κοινωνικό περίγυρο.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αναστατώνεσαι σε σημαντικό βαθμό καθώς ζητήματα από το παρελθόν που έχουν προκύψει μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον επανέρχονται. Δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις την οργή και τον θυμό που κρύβεις μέσα σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις γύρω στις 5-6 καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δυναμιτίζει την πορεία συγκεκριμένων υποθέσεων που αφορούν τον οικογενειακό περίγυρο. ,μπορεί να προκληθούν εκρήξεις που θα στιγματίσουν οικογενειακές σχέσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αναδεικνύει ζητήματα με το κοντινό περιβάλλον καθώς έρχονται στην επιφάνεια ψευδή και αυταπάτες που μπορεί να επηρέασαν την κρίση σου σε παλιότερες καταστάσεις. Το παρελθόν επανέρχεται ώστε να ξεκαθαρίσεις την αντίληψη που έχεις για συγκεκριμένες συμπεριφορές αυτό όμως δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε μία νέα διάθεση και πορεία σε σχέση με τα στενά σου πρόσωπα. Προσοχή σε εμπορικές συμφωνίες καθώς είναι εύκολο να δώσεις πλασματικές υποσχέσεις και να δεχτείς υπερφίαλες δεσμεύσεις.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στο Λέοντα στις 11.06 αυξάνονται σημαντικά η ένταση στον οικογενειακό περίγυρο καθώς καλείσαι να αντιμετωπίσεις καταστάσεις από το παρελθόν που αναδεικνύουν τον θυμό. Η οργή που κρύβεις μέσα σου έρχεται με ευκολία στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσει την κρίση σου σε σχέση με την οικογένεια και τον τρόπο που διαχειρίζεται συγκεκριμένες υποθέσεις. Οφείλεις να κατευνάσει στα νεύρα σου και να δραστηριοποιηθείς σε πρακτικό επίπεδο σε ζητήματα μέσα από τα οποία μπορείς να εκτονώσεις την ένταση. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να προστατεύσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 σε γεμίζει αισιοδοξία καθώς φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε σχέση με την εκπαίδευση και το εξωτερικό και δεν αποκλείεται να ταξιδέψεις πραγματικά ή νοητικά ερχόμενος σε επαφή με πρόσωπα από μακριά που ανοίγουν νέους ορίζοντες μπροστά σου. Ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν και σε σχέση με το εμπόριο που καλό είναι να τις αξιοποιήσεις καθώς έχουν πολλά να σου προσφέρουν.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 στρέφει την προσοχή σου σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι ζητήματα που κυρίως επανέρχονται στο προσκήνιο και εκκρεμούν αναστατώνοντας την ζωή σου και προκαλώντας άγχος. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να εκδηλωθούν λόγω των φόβων σου. Παράλληλα όμως δεν πρέπει να τρέφεις αυταπάτες για οικονομικά σχέδια ή εκκρεμότητες που έχεις καθώς αυτό θα οδηγήσει σε λάθος επιλογές που θα είναι απογοητευτικές για εσένα. Το τετράγωνο του χρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 14.06 δημιουργεί την ανάγκη για επαναστατικές αλλαγές στη ζωή σου, όμως δεν αποκλείεται το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον να σε περιορίζει και αυτό να σου δημιουργεί υπερένταση. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις που θα έχουν οριστικό και ξεκάθαρο αποτέλεσμα την αποστασιοποίηση σου από επαγγελματικές υποχρεώσεις που τελικά ανακαλύπτεις ότι σε καταπιέζουν και δεν σου επιτρέπουν να κινηθείς και να εκφραστείς όπως θα ήθελες.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Καρκίνο επηρεάζοντας το δεκαήμερο σου στις αρχές του μήνα και δημιουργεί την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία. Είναι απαραίτητο για εσένα να καλύψεις την επιθυμία για εκκίνηση μέσα από τις επαφές που μπορεί να έχεις είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε σε επίπεδο κοντινών σχέσεων καθώς είναι σήμερα. Επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κοντινές αποδράσεις που θα είναι ευεργετικές για εσένα για αυτό φρόντισε να τις αξιοποιήσεις. Προσοχή γύρω στις 05.06 καθώς για τη θέση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια εμμονές σε σχέση με τον κοντινό περίγυρο που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αναδεικνύει οικονομικές υποθέσεις και αισθηματικές ανασφάλειες που προκύπτουν από παρελθούσες καταστάσεις. Δεν πρέπει να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια αυτή την περίοδο καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων. Είσαι επιρρεπής σε απάτες και αυταπάτες και αυτό θα πρέπει να βάλει φρένο στις οποίες επιδιώξεις σου. Προσοχή και σε αισθηματικό επίπεδο καθώς είναι εύκολο να παρανοήσεις την στάση του συντρόφου σου λόγω των προσωπικών σου ανασφαλειών.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Από τις 11.06 ο Άρης περνάει στον Λέοντα και ενισχύει την διάθεσή σου για μετακινήσεις, επικοινωνία, δραστηριοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Εμπλέκεσαι με πολλαπλές επιλογές και αντικείμενα καθώς αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Όμως υπάρχει ο φόβος να βαρεθείς γρήγορα και τελικά να εγκαταλείψεις κάθε προσπάθειά σου. Το κοντινό περιβάλλον ενισχύει την επιθυμία σου για κοινωνική ζωή καθώς με πρόσωπα μέσα από αυτό μπορείς να περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάξει. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 κλείνουν υποθέσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και θέματα προσωπικής διαχείρισης. Επαγγελματικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις διεκδικώντας οικονομικές επιλογές που θεωρείς ότι σου ανήκουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιχειρηματικές κινήσεις που θα αποδώσουν τα μέγιστα καθώς νιώθεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στην διαίσθηση σου. Αισθηματικά το πάθος κερδίζει την ανασφάλεια και την ζήλια και μπορεί να οδηγήσει σε όμορφες στιγμές που θα απογειώσουν στα ύψη την σχέση σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 10.06 σε καλεί να επικεντρωθείς στην προσωπική σου πορεία καθώς αναρωτιέσαι πώς θέλεις να προχωρήσεις από δω και στο εξής στην ζωή σου τόσο σε ότι αφορά αισθηματικά ζητήματα όσο και σε ότι αφορά επαγγελματικές υποθέσεις. Ο υποκειμενισμός και η δυσκολία στο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα, παράλληλα αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, ψευδείς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα και να δημιουργήσουν πρόβλημα σε σχέσεις και συνεργασίες. Καλό είναι να συγκρατήσεις την ανάγκη για κινήσεις και να προχωρήσεις σε μία εσωτερική διεργασία που θα σε οδηγήσει σε ασφαλή συμπεράσματα. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 αποκαλύπτει ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά από το παρελθόν που θα σε οδηγήσουν να αποκοπείς από συγκεκριμένα πρόσωπα παίρνοντας αποστάσεις ασφαλείας. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι εντοπίζεις ζητήματα ψυχολογικού επιπέδου που έρχονται με ορμή στο φως και μέσα από τις προσωπικές σου αναζητήσεις μπορείς να προχωρήσεις προσπαθώντας να τα ξεπεράσεις.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο να σε επηρεάζει άμεσα επικεντρώνεσαι οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που μπορεί να έχεις. Με βήματα αργά και σταθερά προχωράς ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα που θέλεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξασφαλίσεις τους απαραίτητους πόρους που θα σου χαρίσουν ασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην επιμονή που μπορεί να ξεφύγει το κανονικού και να δημιουργήσει προβλήματα με τα πρόσωπά που συναλλάσσεσαι. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 10.06 δημιουργεί την ανάγκη για αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τους προσωπικούς του στόχους σε όλα τα επίπεδα. Είναι μία έκλειψη που θα δρομολογήσει σημαντικές εξελίξεις αν πραγματικά αποφύγεις να εμπλακείς με πρόσωπα που έχουν υψηλές απαιτήσεις από εσένα. Μην πέσεις στην παγίδα μεγάλων υποσχέσεων καθώς αργότερα το πιθανότερο είναι να εκτεθείς αφού δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε αυτές. Προσοχή και σε νέες γνωριμίες που μπορεί να αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να παρανοήσεις επιδιώξεις και προθέσεις και τελικά να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από πρόσωπα που δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτά που σκέφτεσαι ή ονειρεύεσαι.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης μετακινείται τον Λέοντα στις 11.06 δίνοντάς σου την ευκαιρία ώστε να προχωρήσεις σε οικονομικές υποθέσεις και σχέδια που μπορεί να έχεις. Είναι σημαντικό να δραστηριοποιηθείς με γνώμονα το συμφέρον σου, όμως δεν πρέπει να εγκλωβιστείς αποκλειστικά και μόνο σε αυτό δημιουργώντας προβλήματα με πρόσωπα που προσπαθείς να δημιουργήσεις συμφωνίες. Σκέψου καλά τις κινήσεις σου και απέφυγε να λειτουργήσεις με πείσμα και αδιαλλαξία καθώς θα δημιουργήσουν εντάσεις και συγκρουσιακές καταστάσεις σε οικονομικά ζητήματα. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Αιγόκερω στις 24.06 προμηνύει αισιόδοξες εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που θέλουν να μπουν στη ζωή σου. Νέες συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν που θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Στην προσωπική σου ζωή περνάς μία σπουδαία περίοδο όπου η αισιοδοξία και η κατανόηση κυριαρχούν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε εντυπωσιάσουν με τον τρόπο που σε διεκδικούν.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 σηματοδοτεί την ανάγκη σου για ένα νέο κεφάλαιο που θα αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε απασχολούν ψυχολογικά. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορεί να εγκλωβιστείς στο συναισθηματισμό και στις αυταπάτες που δεν θα σου επιτρέψουν να δεις με ρεαλιστικούς όρους πώς πρέπει να προχωρήσεις σε καταστάσεις που εκκρεμούν και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να ανεβάσουν τι προσδοκίες, πρόσεξε όμως γιατί είναι εύκολο να δημιουργήσεις μία ονειρική κατάσταση που δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 ανατρέπει δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές και μπορεί να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στον φιλικό περίγυρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις σε σχέση με φιλικά πρόσωπα που εμπλέκονται σε οικονομικά ζητήματα, αποκαλύψεις που θα σε απογοητεύσουν και θα σε αναγκάσουν να πάρεις αποστάσεις. Ανατροπές σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες μπορεί να οδηγήσουν σε νέες οικονομικές συμφωνίες που θα σου δημιουργήσουν άγχος.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από το ζώδιό σου σε επηρεάζει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και δημιουργεί την επιθυμία και την διάθεση για σημαντικές πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Η ενεργητικότητά, το πάθος και ο δυναμισμός έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς κινείσαι με αυτοπεποίθηση επιδιώκοντας να πετύχεις τους στόχους σου. Παράλληλα όμως η διέλευση αυτή σου δημιουργεί επιπλέον νευρικότητα που καλό είναι να χαλιναγωγήσεις ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις γύρω στις 05.06 καθώς ο Άρης αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βάλει φωτιά σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση σου. Οφείλεις να αντιμετωπίσεις κατάματα ζητήματα που αποτελούν βαρίδια για την ψυχολογία σου, όμως μην βιαστείς να προχωρήσει σε κινήσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες. Οι αυταπάτες και η ανάγκη να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις θα οδηγήσουν σε παγίδες. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν δημιουργώντας ένα θολό τοπίο, φρόντισε να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη ώστε να μην απογοητευτείς.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης μετακινείται στο ζώδιό σου στις 11.06 και σε βγάζει από την εσωστρέφεια που σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου επανέρχονται στο προσκήνιο καθώς θέλεις να είσαι το πρόσωπο που θα πάρει τις πρωτοβουλίες και θα πραγματοποιήσει τις απαραίτητες κινήσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι όμως να διαχειριστείς με ψυχραιμία την υπερένταση και τον παρορμητισμό που δημιουργείται καθώς μπορεί να οδηγήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που θα επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ένα σημαντικό ζήτημα που μπορεί να αγγίζει το εργασιακό περιβάλλον και την καθημερινότητά σου. Μπορείς να λειτουργήσεις διαισθητικά και να εντοπίσεις με ακρίβεια ποιες είναι οι απαραίτητες κινήσεις που θα οδηγήσουν στην επίλυση των όποιων υποθέσεων σε απασχολούν. Παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια που μπορεί να έχει αναστατώσει όμως θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις απρόσκοπτα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις σε σχέση με τη δουλειά σου που θα είναι ιδιαίτερα συμφέρουσες και θα αυξήσουν σημαντικά τα κέρδη σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 δημιουργεί τις προϋποθέσεις για σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των φιλικών προσώπων, σε ότι αφορά φιλοδοξίες που έχεις, σε σχέση με ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις σε σχέση με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που φαίνεται να μην είναι ειλικρινή μαζί σου. Αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να πάρεις τις αποστάσεις σου, βέβαια οι πληγές θα είναι εμφανής καθώς υπάρχει απογοήτευση. Καλά θα κάνεις να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που σε προσεγγίζουν σε ότι αφορά τους στόχους σου καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρχουν κρυφά κίνητρα ή παγίδες που καλό είναι να αποφύγεις. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 αναστατώνει τον τομέα των συνεργασιών και των σχέσεων σου και δημιουργεί ανατροπές που θα επηρεάσουν την δημόσια εικόνα σου. Δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από πρόσωπα που πρωταγωνιστούσαν μέχρι τώρα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή αλλάζοντας τα δεδομένα στο κοινωνικό περίγυρο.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα η εσωστρέφεια ενισχύεται σημαντικά καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε πληγώνουν ακόμα. Οφείλεις να κινηθείς με γνώμονα το μέλλον και να μην εγκλωβιστείς σε παρελθούσες καταστάσεις που αναδεικνύουν τραύματα. Μπορείς να στρέψεις την ενέργειά σου σε ότι αφορά καλλιτεχνικές και δημιουργικές δράσεις καθώς μέσα από την τέχνη μπορείς να ισορροπήσεις και να ξεφύγεις από την θλίψη και την κυκλοθυμία μπορεί να σε ταλαιπωρούν έντονα. Προσοχή γύρω στις 05.06 καθώς το παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο θα επηρεάσει την κρίση σου και θα οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις και ξεσπάσματα. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αγγίζει το περιβάλλον των φιλικών σχέσεων καθώς δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν πληροφορίες για καταστάσεις του παρελθόντος και για συμπεριφορές που θα σε απογοητεύσουν. Ψευδή και αυταπάτες μπορεί να επηρεάσουν την κρίση σου σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες, καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές σου ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα. Φρόντισε λοιπόν να μην δείξεις άμεσα εμπιστοσύνη σε προτάσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα στις 11.06 ενισχύοντας την εσωστρέφεια καθώς έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που επηρεάζουν σημαντικά την διάθεσή σου. Παράλληλα παρασκηνιακές διεργασίες στο εργασιακό περιβάλλον θα σε απασχολήσουν έντονα και μπορεί να σε απογοητεύσουν. Οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου και να μείνεις μακριά από αντιδράσεις και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν. Καλό είναι να επικεντρωθείς σε όποια καλλιτεχνική δράση σε ευχαριστεί εκτονώνοντας έτσι την συναισθηματική φόρτιση της περιόδου. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στο προσκήνιο πρόσωπα που θέλουν να σταθούν δίπλα σου και να βιώσουν μοναδικές στιγμές πάθους μαζί σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις και στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου καθώς είναι πολύ πιθανό να παρθούν αποφάσεις για την επισημοποίηση ή την συμβίωση με τον άνθρωπο που θέλεις στη ζωή σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο η δημιουργία θα φέρει στο προσκήνιο σημαντικές προτάσεις για συνεργασία που μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αγγίζει το περιβάλλον της καριέρας σου και δημιουργεί αναστάτωση λόγω των εκκρεμοτήτων του παρελθόντος που επανέρχονται στην επιφάνεια. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν ζητήματα και συμπεριφορές σε σχέση με το παρελθόν που θα σε απογοητεύσουν για αυτό φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος για νέα που θα μάθεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πρόσωπα που μπορεί να σε προσεγγίσουν με δελεαστικές προτάσεις, δεν αποκλείεται να αποκρύπτουν συμπεριφορές και καταστάσεις που αργότερα θα σε απογοητεύσουν για αυτό φρόντισε να μην προχωρήσεις σε καθοριστικές αποφάσεις αυτήν την περίοδο. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 δεν σου επιτρέπει να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς τα δεδομένα ανατρέπονται και αναγκάζεσαι να περιοριστείς σε τρέχουσες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να μην οδηγηθεί σε συγκρούσεις με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο καθώς το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε απόλυτη ψυχρότητα και αποστασιοποίηση μεταξύ σας. Διατήρησε την ψυχραιμία σου γιατί αυτή θα σε βοηθήσει να κινηθείς με ρεαλισμό και ωριμότητα.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε επηρεάζει άμεσα και δημιουργεί έντονα την επιθυμία να κινηθείς με φιλικά πρόσωπα στους στόχους και φιλοδοξίες που σας αφορούν. Η ομαδικότητα σε ενδιαφέρει καθώς μέσα από αυτήν μπορείς να εκφραστείς και να νιώσεις ότι συμμετέχεις σε μία προσπάθεια που αφορά πολλούς. Άλλωστε το να αφοσιώσεις χρόνο για ομάδες και συλλόγους που σε ενδιαφέρουν είναι σημαντικό για εσένα για αυτό εμπλέκεσαι σε κοινωνικά θέματα με πρόσωπα που έχουν την ίδια αντίληψη των πραγμάτων. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αναστατώνει την επαγγελματική σου ζωή καθώς το πιθανότερο είναι να προκύψουν αποκαλύψεις για πρόσωπα που έχουν λειτουργήσει υπόγεια ή έχουν θολώσει το τοπίο εις βάρος σου. Καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός σε νέες προτάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν σημεία που είναι σημαντικά, σημεία - παγίδες που καλό είναι να αποφύγεις. Σου δίνεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις την επαγγελματική σου πορεία χωρίς αυταπάτες και ψευδαισθήσεις και να δεις λάθη και παραλείψεις που έχεις πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Βέβαια η περίοδος δεν ενδείκνυται για κινήσεις και πρωτοβουλίες για αυτό φρόντισε οι όποιες αναθεωρήσεις να μην προχωρήσουν στο παρόν χρονικό διάστημα.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στον Λέοντα στις 11.06 έχεις την δυνατότητα να ενεργοποιηθείς με πρόσωπα του φιλικού σας περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εμπλακείς σε κοινούς στόχους και δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις βέβαια να συμμετέχεις με την προσπάθειά σου καθώς αυτό σε βοηθά να νιώσεις ότι προσφέρει στο μέγιστο για τον κοινωνικό περίγυρο. Η δραστηριότητα αυξάνεται και σε ότι αφορά τις φιλοδοξίες σου καθώς το πιθανότερο είναι να πάρεις πρωτοβουλίες ως προς την επίτευξη τους. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 δημιουργεί την ανάγκη ώστε να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι να δείξεις κατανόηση και απόλυτη συναίσθηση σε υποθέσεις που απασχολούν το οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό να τακτοποιήσεις τα οποία ζητήματα με ηρεμία και θετική διάθεση. Θετικές θα είναι οι εξελίξεις και σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή αφού έρχονται στην επιφάνεια προτάσεις που μπορεί να κλείσουν με ιδιαίτερα αισιόδοξο τρόπο για εσένα. Βέβαια οικονομικά το πιθανότερο είναι να μη σε καλύπτουν όμως εξασφαλίζουν ένα σταθερό εργασιακό περιβάλλον.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σε έχουν ενοχλήσει. Ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και επηρεάζουν την ψυχολογία σου καθώς ανακαλύπτεις ψευδή ή μυστικά που σε πληγώνουν. Είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να μπεις σε συζητήσεις που τελικά θα καταλήξουν άδοξα καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρερμηνείες που θα επηρεάσουν την πορεία τους. Φρόντισε επίσης να μην ενθουσιαστείς υπέρμετρα σε προτάσεις που έρχονται από πρόσωπο που βρίσκονται στο εξωτερικό αφού το πιθανότερο είναι να υπάρχουν ζητήματα που δεν είναι εμφανή και μπορεί να επηρεάζουν σημαντικά την διάσταση των ευκαιριών. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 αναστατώνει την προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια ανασφάλειες κι αμφιβολίες. Προσπάθησε να μην εκτονώσεις στο ταίρι σου την καχυποψία που σε διακατέχει αυτό το χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείτε σε ενδείξεις και απόσταση που τελικά θα σε απογοητεύσει.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αντιμετωπίζεις σημαντικά ζητήματα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες αυξάνονται. Παράλληλα αυξάνεται και το άγχος που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς και είναι πιθανόν να οδηγήσει σε εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου. Να θυμάσαι ότι η ακαμψία και η απολυτότητα δεν θα σε βοηθήσουν να δείξεις τις δυνατότητές σου, αντιθέτως μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές συγκρούσεις που θα έχουν επίπτωση στην επαγγελματική σου πορεία. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 σου δημιουργεί την ανάγκη να ασχοληθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον καθώς φαίνεται ότι ανακαλύπτεις παλιότερες καταστάσεις και συζητήσεις που σε απογοητεύουν. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να προχωρήσεις σε συζητήσεις καθώς η συγκεκριμένη περίοδος ενδείκνυται για εσωτερική διεργασία και διευκρίνιση όλων των πληροφοριών που μπορείς να λάβεις. Καλά θα κάνεις επίσης να μην προχωρήσεις στην υπογραφή νομικών εγγράφων καθώς το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς από τα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν. Φρόντισε να προστατεύσεις τον εαυτό σου για να μην εμπλακείς σε λάθος καταστάσεις αργότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα στις 11.06 και αναστατώνει την επαγγελματική σου ζωή καθώς φαίνεται ότι οι απαιτήσεις αυξάνονται κατακόρυφα. Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις και δημιουργούνται εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο που καλό είναι να αποφύγεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αδιαλλαξία, δεν θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Αντίθετα θα δημιουργήσει περαιτέρω εντάσεις με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου και την εξέλιξή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω που πραγματοποιείται στις 24.06 επικεντρώνει την προσοχή σου ιδίως σε ότι αφορά ζητήματα επικοινωνίας. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον που τώρα βρίσκουν λύση με αισιόδοξο τρόπο. Σε επαγγελματικό επίπεδο έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Ευνοϊκές είναι οι προϋποθέσεις και στην προσωπική σου ζωή καθώς η κοινωνικότητα αυξάνεται και έρχεσαι σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στα αισθηματικά σου. Νιώθεις την αυτοπεποίθησή να αυξάνεται και η εύνοια είναι με το μέρος σου για αυτό αξιολόγησε σωστά νέες γνωριμίες που θέλουν να βρεθούν δίπλα σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 επικεντρώνει όλη σου την προσοχή σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που αφορούν συναλλαγές και συμφωνίες με τρίτους. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις ή πληροφορίες που έχουν σχέση με καταστάσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα και επηρεάζουν την οικονομική σου ευμάρεια. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανές συμφωνίες που σου προτείνονται από πρόσωπα του έρχονται με μεγάλες δεσμεύσεις και υποσχέσεις. Είναι προτιμότερο να πάρεις αποστάσεις για να αξιολογήσεις αν πραγματικά είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα μαζί σου. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 δημιουργεί περαιτέρω ευθύνες που έρχονται αιφνιδιαστικά και επηρεάζουν την ψυχοσύνθεση σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βαρύνουν και θα σε προβληματίσουν έντονα. Προσοχή σε αποφάσεις που μπορεί να σημάνουν το τέλος μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας γιατί θα έχουν έντονη επίπτωση στην πορεία σου από δω και στο εξής.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σου κεντρίζουν την προσοχή. Θέλεις να καλλιεργήσεις το πνεύμα σου και σε αυτό σε βοηθά η επιθυμία και η ενεργητικότητά του δείχνεις. Πρόσωπα μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα σε βοηθήσουν να περάσεις όμορφα και να διασκεδάσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο ταξίδι σε σχέση με το εξωτερικό και σε μεγάλες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αναστατώνει την ψυχοσύνθεση σου και φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένος μέσα σου. Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να σε απασχολούν έντονα, όμως το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν είναι το κατάλληλο για να πάρεις αποφάσεις καθώς είναι εύκολο να εμπλακείς σε καταστάσεις που θα απογοητεύσουν. Αξιοποίησε αυτήν την περίοδο για να εντοπίσεις λάθη και να προβείς σε αναθεωρήσεις που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αργότερα τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει, όπως και η αισιοδοξία καθώς ο Άρης περνάει στο Λέοντα στις 11.06 και επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο που κινείσαι και δραστηριοποιείται σε όλα τα επίπεδα. Επικεντρώνεσαι πια σε πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν καθώς μέσα από αυτές μπορείς να εξελιχθείς σαν προσωπικότητα και να ανοίξεις νέους ορίζοντες μπροστά σου. Ταξίδια σε σχέση με το εξωτερικό δεν αποκλείονται καθώς έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας που σε ενθουσιάζουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω στις 24.06 κλείνει υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα που σε απασχολούν έντονα με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να ζητήσεις την στήριξη προσώπων του οικογενειακού περιβάλλοντος σε εκκρεμότητες οικονομικής φύσεως που σε απασχολούν. Να είσαι βέβαιος ότι θα λάβεις αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το άγχος και την ανασφάλεια. Αισθηματικά, γεγονός είναι ότι καχυποψία και αμφιβολίες μπορεί να σε ταλαιπωρούν, όμως μπορούν να ξεπεραστούν και να περάσεις μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους που πραγματοποιείται στις 10.06 αγγίζει το περιβάλλον των σημαντικών σχέσεων της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να αναγνωρίσεις καταστάσεις που παλιότερα δεν μπορούσες να εντοπίσεις ή συμπεριφορές που πιθανά θα σε απογοητεύσουν. Καλό είναι να μην τρέφεις αυταπάτες για την προσωπική ή επαγγελματική σου ζωή αφού το πιθανότερο είναι οι αυταπάτες αυτές να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές θα σου στοιχίσουν. Επιφυλακτικός θα πρέπει να είσαι με νέα πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά τόσο στον τομέα των σχέσεων όσο και στον τομέα των συνεργασιών καθώς το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν διάφορα με σκοπό να σε αποπροσανατολίσουν. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 ανατρέπει τα δεδομένα στο κοντινό περιβάλλον καθώς έρχονται ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο μέσα από τα οποία θα πρέπει να προχωρήσεις σε αλλαγές. Ξεκαθαρίσματα με στενά πρόσωπα μπορεί να υπάρχουν καθώς αποκαλύπτονται καταστάσεις που επηρέασαν την πορεία σου και αυτό δεν μπορείς να το ξεπεράσεις.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε οικονομικές υποθέσεις και επιχειρηματικές δράσεις. Καλό είναι να αφουγκραστείς την διαίσθησή σου και να εμπιστευτείς την εσωτερική φωνή που μπορεί να σε κατευθύνει όσο καλύτερα γίνεται ώστε να πετύχεις τους στόχους σου. Το ψυχικό σθένος και το πάθος με τα οποία διεκδικείς συμφωνίες και συναλλαγές θα εντυπωσιάσει και δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να συνεργαστούν μαζί σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 δεν αφήνει περιθώρια για νέα ξεκινήματα και προσπάθειες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός σε επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο πεδίο των συνεργασιών καθώς με ευκολία μπορείς να κάνεις λάθος επιλογές έχοντας ανάγκη να εξιδανικεύσεις πρόσωπα και καταστάσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και με άτομα που σε προσεγγίζουν σε προσωπικό επίπεδο γιατί το πιθανότερο είναι να δημιουργούν μία ψευδή εικόνα για τον εαυτό τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει στο Λέοντα στις 11.06 αυξάνεται σημαντικά η επιθυμία να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις, συναλλαγές και συμφωνίες που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Δεν αποκλείεται ακόμα να εμπλακείς σε επιχειρηματικές κινήσεις όσο κεντρίζουν την προσοχή καθώς φαίνεται να ανοίγουν ένα καθοριστικό κεφάλαιο άκρως αποδοτικό για το εισόδημά σου. Το ένστικτό σου είναι βέβαιο ότι μπορεί να σε συντροφεύσει στις σωστές επιλογές, αρκεί να το ακούσεις και να μην εγκλωβιστείς σε ανασφάλειες και καχυποψία πόσο δημιουργούν άγχος. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Καρκίνο στις 24.06 δημιουργεί την ανάγκη να ισορροπήσεις αρμονικά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να το πετύχεις καθώς η επικοινωνία θα παίξει ευεργετικό ρόλο τόσο στην σχέση σου όσο και στις συνεργασίες σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα είναι ιδιαίτερα θετικές για την εξέλιξη των αισθηματικών σου, καλά θα κάνεις να μην διστάσεις να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που μπορεί να σου χαρίσει χαρά και αισιοδοξία.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 αναστατώνει την καθημερινότητα και τον εργασιακό περίγυρο καθώς δημιουργούνται παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε κινήσεις ή πρωτοβουλίες που θα πάρεις και αφορούν ζητήματα δουλειά που είναι σημαντικά για εσένα. Προσοχή σε πρόσωπα που σε προσεγγίζουν με δελεαστικές προτάσεις καθώς το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν πράγματα και να δημιουργούν μία ψευδή εικόνα. Δεν πρέπει να προχωρήσεις σε νέα ξεκινήματα αυτό το χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς στην απογοήτευση. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 επηρεάζει τα οικονομικά σου καθώς ξαφνικά έξοδα και καταστάσεις σε καλούν να περιοριστείς και να αναθεωρήσεις τον τρόπο που ξοδεύεις τα χρήματά σου. Φρόντισε να αλλάξεις τα δεδομένα με θετικό τρόπο, παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν αυτό το χρονικό διάστημα.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα δημιουργεί υπερένταση στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς έρχονται στην επιφάνεια νεύρα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που σε αιφνιδιάζουν. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους καθώς θα είναι εύκολο να οδηγηθείς σε εκρηκτικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις 05.06 καθώς η αντίθεση του Άρη από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου μπορεί να έχει δραματικά αποτελέσματα στο πεδίο των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Μην μπεις σε αντιδικίες που τελικά μπορεί να οδηγηθούν στην απόλυτη ρήξη λόγω ανάγκης ελέγχου και χειρισμού που μπορεί να εκδηλωθεί με ευκολία. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 επηρεάζει την δουλειά και την καθημερινότητα καθώς υπάρχουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις. Οφείλεις να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται τον ουρανό με τα άστρα και να πάρεις χρόνο ώστε να εξετάσεις ενδελεχώς κάθε πρόταση που έχεις. Φρόντισε τον εαυτό σου απολαμβάνοντας χρόνο που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για το σώμα σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να περνάει τον Λέοντα στις 11.06 αυξάνονται οι κόντρες στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου σού επιτίθενται. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και εξάρσεις μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες, όμως θα πρέπει να μείνεις ψύχραιμος προσπαθώντας να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να μην υπάρξουν σημαντικά προβλήματα είτε με το ταίρι είτε με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά ζητήματα με αποφασιστικότητα για να εκτονωθεί η ένταση και να επικρατήσει ισορροπία. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 αυξάνει τον συναισθηματισμό κατακόρυφα καθώς φωτίζει κρυφές πτυχές του εαυτού σου. Ζητήματα από το παρελθόν μπορούν να λυθούν με ικανοποιητικό τρόπο καθώς νιώθεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια και αυτό σε βοηθά να προχωρήσεις με σταθερά βήματα στην τακτοποίηση τους. Πιθανές είναι νέες προτάσεις στον εργασιακό χώρο που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις στο έπακρο γιατί μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από το άγχος και τους φόβους σου.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 επηρεάζει την προσωπική σου ζωή και δημιουργεί αναστάτωση σε σχέση με το ταίρι σου. Δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν συμπεριφορές ή πληροφορίες που θα σε απογοητεύσουν δημιουργώντας μία νέα συνθήκη για τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να δέχεσαι την περίοδο από πρόσωπα που θέλουν να εισβάλλουν στη ζωή σου. Το πιθανότερο είναι να μην είναι ειλικρινή απέναντί σου. Παράλληλα καλό είναι να αφήσεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις στο περιθώριο έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσεις καταστάσεις αργότερα που θα σε πληγώσουν σε σημαντικό βαθμό. Το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 αναστατώνει και ανατρέπει τα δεδομένα στο οικογενειακό περιβάλλον και είναι πιθανό να σε οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα και οριοθέτηση σε σχέση με κοντινά σου πρόσωπα. Δεν θα διστάσεις να γίνεις σκληρός και να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου εξέλιξη. Ανατρέποντας τα δεδομένα είναι βέβαιο ότι περνάς σε μία περίοδο της ζωής σου που παρόλες τις δυσκολίες θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις και να αντιληφθείς την πραγματική σου δυναμικότητα.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα αντιμετωπίζεις πολλές υποχρεώσεις και αγκαλιές σε καθημερινό επίπεδο που σου δημιουργούν επιπλέον άγχος. Καλό είναι να αποφύγεις την ένταση και τις συγκρούσεις στο εργασιακό περιβάλλον και να περιορίσεις την γκρίνια και την επικριτικότητα που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου. Προσπάθησε επίσης να εκτονώσεις την ενέργειά σου μέσα από την άσκηση και την γυμναστική καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και ανεβασμένη ψυχολογία. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να είναι πλασματικό. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα φαίνονται ιδανικές, όμως θα απέχουν πολύ από αυτό. Καλό είναι να μην δείξεις ευθύς εξαρχής εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν γνωρίζεις και να αφήσεις χρόνο ώστε να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, οι προθέσεις τους όμως δεν είναι συγκεκριμένες και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Άρης περνάει στον Λέοντα στις 11.06 και αυξάνει σημαντικά τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες στο πεδίο της καθημερινότητας. Το πρόγραμμά σου γίνεται ασφυκτικό για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός τους χρόνους και στον τρόπο που διεκπεραιώνεις κάθε υποχρέωση που έχεις αναλάβει. Ένταση μπορεί να προκύψει με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο, φρόντισε να μην εκδηλώνεις με απότομο τρόπο το άγχος και την αναστάτωση σου καθώς θα οδηγηθείς με βεβαιότητα σε αντιπαραθέσεις που θα σου στοιχίσουν. Μία άσκηση ή ένα σπορ που σε ικανοποιεί θα σε βοηθήσουν να έχεις ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου στις 24.06 αναδεικνύει ζητήματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή. Οφείλεις να κλείσεις καταστάσεις που απασχολούν εσένα και φιλικά πρόσωπα και αυτό μπορείς να το πραγματοποιήσεις έχοντας αισιοδοξία και κατανόηση σε απαιτήσεις και επιλογές. Νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, είναι γεγονός ότι μπορείς να εντυπωσιάσεις με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις και την θετική διάθεση με την οποία αντιμετωπίζεις τα πράγματα.

 

2ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και χωρίς αυταπάτες. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν ζητήματα του παρελθόντος και πάλι στο προσκήνιο που δεν έχουν βρει λύση. Ο συναισθηματισμός και η ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη για αυτό φρόντισε να μην βιαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να είναι λανθασμένο. Σημαντικό είναι οι επιλογές σου να είναι οι ορθές για εσένα για αυτό καλά θα κάνεις να πάρεις χρόνο ώστε να διαπιστώσεις αν πραγματικά έχεις σωστή και καθαρή αντίληψη στα πράγματα. Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 14.06 φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος με απότομο και επιτακτικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν υποθέσεις που εκκρεμούν και επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις να αλλάξεις τα δεδομένα και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πώς μπορείς να αποβάλλεις κάθε ανασφάλεια και φόβο που μπορεί να σου δημιουργούν. Ανατροπές στο κοντινό περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να προκύψουν καθώς επηρεάζεσαι από παλιότερες καταστάσεις που σου έχουν στοιχίσει.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Καρκίνο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Άλλωστε τα αισθηματικά σου βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μέσα από την σχέση ή το φλερτ ανεβαίνει κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις γύρω στις 05.06 καθώς ο Άρης σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει επιθυμία για ελεγκτικές συμπεριφορές και εξουσία που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους στις 10.06 δημιουργεί μία καινούργια συνθήκη στην οικογενειακή σου ζωή καθώς καλείσαι να επανεξετάσεις καταστάσεις του παρελθόντος που επανέρχονται στο προσκήνιο ζητώντας επιβλητικά λύσεις. Δεν είναι εύκολο όμως να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη των πραγμάτων καθώς είναι μεγάλη η ανάγκη σου να εξιδανίκευσης κάθε πρόσωπο που εμπλέκεται. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε απόφαση αυτό το χρονικό διάστημα καθώς είναι προτιμότερο να αξιοποιήσεις τον χρόνο που σου δίνεται ώστε να καταλήξεις την καλύτερη δυνατή λύση για εσένα. Προσοχή ακόμα και σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν είναι πιθανό να μην είναι ειλικρινή μαζί σου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email