Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 28/3 ως 3/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ανέμελη και απροβλημάτιστη θα είναι η στάση σου, η σκέψη σου θα είναι θετική. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στη δράση με στόχο την αναζωογόνηση. Προσεγγίζεις, εκδηλώνεσαι και δημιουργείς άνοιγμα για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Ουσιαστικές κουβέντες θα κάνεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα ενδεχομένως να γίνει κάπως ανήσυχη η στάση σου, θα θελήσεις επειγόντως να ανανεωθείς συναισθηματικά, να βγεις από την καταστολή, την ρουτίνα και την προκαθορισμένη εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου ορμές και εξάρσεις, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν αποκλείεται να παρθούν αυθόρμητες αποφάσεις, θα κινήσεις τα νήματα για να αλλάξουν τα δεδομένα, θα καταφέρεις να ανανεωθείς και να τονώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Όλα θα δουλέψουν υπέρ σου, τυχαία γεγονότα θα δημιουργήσουν αφορμή για να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου, οι συγκυρίες θα σας αναγκάσουν να ξεκαθαρίσετε λόγους, αιτίες και αφορμές. Σε προσωπική σας συζήτηση θα ξεδιαλύνετε τις καταστάσεις που σας οδήγησαν στο χωρισμό, ειλικρινείς εξομολογήσεις θα σας οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Ετοιμάσου, η νέα γνωριμία που θα συμβεί, θα είναι τυχερή και μοιραία. Μια πρόταση θα λάβεις υπό μορφή καλέσματος, με καινούργια άτομα θα γνωριστείς, κάποιο απ’ αυτά θα σε φλερτάρει ευγενικά και άμεσα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα υπάρξει τυχερό ερωτικό άνοιγμα, που θα έχει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζει εμπόδιο που τρέναρε τις δεσμευτικές σου αποφάσεις. Σοβαρές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, τώρα παίρνετε το πράσινο φως για να προχωρήσετε τη σχέση σας σε πιο σοβαρό, ίσως και επίσημο στάδιο. Είναι πολύ πιθανό στο κλείσιμο της εβδομάδας να οριστικοποιήσετε μια ημερομηνία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αισιόδοξη θα κάνει τη σκέψη σου, στα εμπόδια δεν θα πτοηθείς αντιθέτως θα δείξεις δημιουργική επιμονή, με τη δυναμική σου στάση θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις τα γεγονότα. Παίρνεις την απόφαση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα βρεις θετική ανταπόκριση. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου και τα δυνατά σου στοιχεία.

Σε σχέση. Συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα συμπαρασταθείς στο ταίρι σου, θα δείξεις αγάπη και κατανόηση. Θα αναζητήσεις σταθερότητα και αποκλειστικότητα, προσοχή στην κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για υποσχέσεις που θα αφορούν κυρίως στην μελλοντική πορεία του δεσμού σου, οι επιδιώξεις σου θα είναι δεσμευτικές.

Επανασύνδεση: Μη τη βιαστείς την επανασύνδεση, φίλε μου Ταύρε, οι πιέσεις θα σου φέρουν αναποδιές. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις επικοινωνία με το πρώην ταίρι σου, σου δίνω τη συμβουλή να αφήσεις την κουβέντα να πάει μόνη της εκεί που θέλει, αν προσπαθήσεις να κατευθύνεις τη συζήτηση με στόχο την οριστική κατάληξη, το αποτέλεσμα δε θα σε ικανοποιήσει. Για την ώρα πρέπει να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σου τραβήξει την προσοχή, οι μεταξύ σας επαφές θα έχουν εξέλιξη, αλλά με πολύ αργό ρυθμό. Στην πορεία θα εκδηλωθεί μεταξύ σας ερωτικό ενδιαφέρον, όμως όλα θα γίνουν σταδιακά, γι’ αυτό προσπάθησε να οριοθετήσεις την ανυπομονησία σου. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Σχέση – Γάμος: Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην στάση που θα κρατήσεις στο ταίρι σου, επιμονές, εμμονές και βιασύνες θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Για να μη φέρεις αναποδιές και υπάρξουν απογοητεύσεις, κρατά στάση χαλαρή, διπλωματική, όχι καταπιεστική. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις συζητήσεις περί δεσμεύσεων. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά και να κλείσεις τις παλιές αρνητικές ιστορίες, πιθανόν να μην αφήσεις περιθώριο επαναπροσέγγισης από πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει ή απογοητεύσει. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, θα δεις τις καταστάσεις σφαιρικά, βγαίνεις από τη συναισθηματική προσκόλληση. Θα αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική, απρόοπτα συμβάντα θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές, καλό θα είναι να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα σου. Ίσως να γίνει κάπως μπερδεμένη ή ανήσυχη η στάση σου, προσπάθησε να επικεντρωθείς στις ενδόμυχες σου επιθυμίες. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία και ανανέωση, θα νιώσεις πως κάτι πρέπει να κάνεις για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

Επανασύνδεση: Έρχονται διαπιστώσεις, φίλε μου Δίδυμε, αυτές θα καθορίσουν την απόφασή σου περί επανασύνδεσης. Σε συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου θα ειπωθούν κουβέντες που θα σε βάλουν να αναρωτηθείς αν η αιτία σου χωρισμού σας είναι επιφανειακή ή αν έχει ρίζες, που θα επηρεάσουν το μέλλον σου. Καταφθάνουν αναθεωρήσεις, μπαίνεις σε σοβαρές σκέψεις.

Νέα γνωριμία: Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα έχει ξεκάθαρη και ειλικρινή στάση απέναντι σου, συνεπώς και εσύ από την πλευρά σου θα αναγκαστείς να έχεις μία ανάλογη συμπεριφορά. Τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, θα πρέπει να αποφασίσεις αν θέλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου και με ποια προοπτική.

Σχέση – Γάμος: Απρόοπτα γεγονότα, αποκαλύψεις και εκμυστηρεύσεις, θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς αισθήματα και καταστάσεις, τις οποίες ως τώρα, οικειοθελώς ή μη, αγνοούσες. Έρχονται αλλαγές μέσα στη σχέση σου, θα διαφοροποιηθούν στόχοι και επιθυμίες, τώρα θα αναγκαστείς να δεις το δεσμό σου και την εξέλιξή του με πιο σοβαρό μάτι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να ονειροπολήσεις, ίσως με τη φαντασία σου να διαμορφώσεις τα γεγονότα, προσοχή στις αυταπάτες προσπάθησε να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, θα νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς, να προσεγγίσεις και να βγεις από την αδράνεια. Δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με άτομο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Παίρνεις την απόφαση να τρέξεις τα γεγονότα, ίσως να κινηθείς με στόχο τη δεσμευτική εξέλιξη. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ωστόσο όλα θα χρειαστούν τον χρόνο τους. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά ίσως και κάπως πρακτικά, όπου χρειάζονται ξεκαθαρίσματα θα γίνουν συζητήσεις με ειλικρινά λόγια και σοβαρές υποσχέσεις.

Επανασύνδεση: Κάπου θα μπερδευτεί το συναίσθημα με τη λογική, ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις χρήσιμες αποφάσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, ωστόσο μάλλον θα υπάρξει αδυναμία συνένωσης. Η ευθύνη θα γύρει προς τη δική σου πλευρά, δε θα μπορέσεις να δώσεις ξεκάθαρες απαντήσεις, η στάση σου θα είναι μπερδεμένη.

Νέα γνωριμία: Ανατροπές θα φέρει στην ερωτική σου πορεία το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις. Θα σε εντυπωσιάσει, θα το ερωτευτείς, θα σου αλλάξει επιθυμίες και τρόπο σκέψης. Αυτό το πρόσωπο με την ελκυστική του εμφάνιση και την πρόσχαρη προσωπικότητά του, θα σου κλέψει την καρδιά, θα σε κάνει να αδιαφορήσεις για το μέλλον και να εστιάσεις μόνο στο παρόν.

Σχέση – Γάμος: Παρορμητική, αρκετά αντιδραστική, ίσως και κάπως εξτριμ θα είναι η συμπεριφορά σου. Το νου σου να μην προκαλέσεις εντάσεις, ουσιαστικά δε θα υπάρξει λόγος διαφωνιών με το ταίρι σου, γι’ αυτό περιόρισε την ανάγκη σου για αντίσταση. Αν η στάση σου είναι ήρεμη, τότε και η σχέση σου θα κυλήσει ομαλά. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα προσεγγίσεις, ουσιαστικά θα προσπαθήσεις να σπρώξεις την τύχη σου. Αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, θα έχεις τη διάθεση να δώσεις την κατάλληλη ώθηση, πιθανή θα είναι η νέα ερωτική αρχή ή σχέση. Αξιοποιείσαι τα ανοίγματα, η εβδομάδα σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Σε σχέση. Ήρεμη και ρομαντική θα είναι η στάση σου, απέναντι στο ταίρι σου θετικές θα είναι οι διαθέσεις σου, στις απαντήσεις ή στις πράξεις σου δεν θα υπάρξει αρνητική αντίδραση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις μια σοβαρή διάσταση στη σχέση σου. Τα λόγια και οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου θα έχουν ειλικρίνεια και θα τηρηθούν.

Επανασύνδεση: Πρόσωπο από το μακρινό ερωτικό παρελθόν σου θα εμφανιστεί μπροστά σου σε ανύποπτη χρονική στιγμή. Αυτή η τυχαία συνάντηση, καθώς και τα ιδιαιτέρως θερμά λόγια που θα ακούσεις, θα σε αιφνιδιάσουν, θα σε αναστατώσουν, στη δεύτερη επαφή σας που θα είναι ραντεβού, θα μπεις σε σκέψεις επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που για έναν συγκεκριμένο λόγο θα ανοίξει κουβέντα μαζί σου. Ίσως να πιστέψεις πως η συνομιλία σας θα μείνει μόνο στα απλά τυπικά λόγια, ωστόσο τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν. Εσείς οι δυο πολύ σύντομα θα βρεθείτε σε ραντεβού, που θα έχει κατάληξη δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Απαλλάσσεσαι από πρόβλημα ή ζήτημα που σε έριχνε ψυχολογικά, μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί γεγονός που θα καταρρίψει εμπόδια και ταυτοχρόνως θα δοθεί άνοιγμα συγκατοίκησης ή δέσμευσης. Τερματίζουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, τώρα θα πειστείς και θα εμπιστευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρώνεις, ηρεμείς και αρχίζεις να σκέπτεσαι τις προοπτικές με αισιοδοξία. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να επανορθώσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις, αν χώρισες ή τσακώθηκες προσπάθειες για να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που θέλεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βγεις την αντιδραστική σκέψη, θα πάρεις την απόφαση να ισορροπήσεις τις έκρυθμες καταστάσεις και θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα εμπιστευτείς και θα αφήσεις ελεύθερα τα αισθήματα σου. Η στάση σου θα είναι ειρηνική ρομαντική και οικεία, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη του δεσμού σου, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες μελλοντικής πορείας.

Επανασύνδεση: Στα μέσα της εβδομάδας θα δεις να καρποφορούν οι προσπάθειές σου. Η συνάντηση που προσμένεις θα γίνει και μάλιστα μέσα σε ειρηνικό κλίμα, εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συζητήσετε επάνω σε σοβαρή πλέον βάση. Παίρνετε απόφαση επανένωσης, αμοιβαίες υποσχέσεις θα φέρουν οριστική ένωση.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει πρόσωπο για σταθερή σχέση, που θα σε βοηθήσει να βγεις από την αβεβαιότητα ή την αναμονή. Ελκυστικό και ευγενικό θα είναι το άτομο που θα σου συστήσουν, η εξέλιξη των επαφών σας θα είναι ιδιαιτέρως θετική. Θα νιώσεις έλξη και οικειότητα, κάνε το βήμα να εμπιστευτείς, αυτό το άτομο δε θα σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος: Αν υπάρχει κάτι που σε προβληματίζει και δε σε αφήνει να δώσεις δεσμευτική πορεία στη σχέση σου, τώρα θα συμβεί το γεγονός που θα διαλύσει τις ανασφάλειές σου. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει δυνατό συναισθηματικό συμβάν, που θα σε ενώσει ακόμα περισσότερο με το ταίρι σου, θα νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Αλλάζουν τα δεδομένα, περνάς σε στάδιο δεσμευτικών εξελίξεων. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κινηθείς ακολουθώντας το προαίσθημα σου και δεν θα απογοητευτείς. Προσιτή θα είναι η στάση σου στα καινούργια πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Θα συνομιλήσεις και θα γνωριστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια σου δεν θα έχει λόγο να το απορρίψεις. Θα υπάρξει το άνοιγμα να αποκτήσει καινούργια κατεύθυνση η προσωπική σου ζωή, η καρδιά σου μπαίνει σε νέες δοκιμασίες.

 Σε σχέση. Έντονος ρομαντισμός θα σε διακατέχει, διαισθητικά θα κινηθείς. Σε θέματα αλλαγών σχετικά με την πορεία της σχέσης σου ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις άμεσες αποφάσεις, το πιθανότερο είναι να αποφύγεις τις άμεσες ή τελεσίδικες απαντήσεις. Η εβδομάδα, διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα βρεις τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, το νου σου στο πού θα εστιάσεις. Σκοτεινή θα είναι η σκέψη σου, η απαισιοδοξία σου ενδεχομένως να δημιουργήσει φανταστικά σενάρια. Θα είναι λάθος αν πιστέψεις πως το πρώην ταίρι σου σε έχει διαγράψει, άσε τις υποθέσεις και βασίσου στα γεγονότα. Για την ώρα, στην τωρινή εβδομάδα, κάνε λίγη υπομονή και άσε το χρόνο να κυλίσει.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση θα έχει το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα γνωρίσεις, ωστόσο ποτέ μη ξεχνάς πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Από την αρχή που θα συνομιλήσετε και θα γνωριστείτε, θα κολλήσει η καρδιά σου, πρόσεξε να μην υποπέσεις σε άτοπες εξιδανικεύσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με οδηγό τη λογική.

Σχέση – Γάμος: Προσοχή στα βιαστικά συμπεράσματα, επειδή κάποιες καταστάσεις θα παραμείνουν για την ώρα σκοτεινές, γι’ αυτό προσπάθησε να αποφύγεις τις τελεσίδικες απαντήσεις ή αποφάσεις. Σε συμβουλεύω να περιορίσεις την καχυποψία στη σκέψη σου, ερεύνησε πολύ καλά τα γεγονότα, πριν προβείς σε ουσιαστικές πράξεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αφήσεις πίσω σου τα παλιά αρνητικά κεφάλαια, ουσιαστικά θα αλλάξεις τη συναισθηματική σου οπτική. Βάζεις μπρος για νέες προσεγγίσεις νέες περιπέτειες, θα κάνεις το βήμα να κινηθείς με αποκαλυπτική διάθεση. Θα αφήσεις το περιθώριο να γίνουν συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, οικειότητα και αμοιβαία έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα βρεις ενδιαφέρουσα την προσωπικότητα του.

Σε σχέση. Ειρηνική αισθησιακή και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Αν τις προηγούμενες μέρες τσακώθηκες με το ταίρι σου τώρα θα είσαι σε θέση να ψυχολογήσεις σωστά, να κατανοήσεις και να συμφιλιωθείς. Προσοχή στα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και στις ανατρεπτικές διαθέσεις σου, ίσως να ενεργήσεις παρορμητικά. Θα καταφέρεις να σκεφτείς συνετά με ορθολογισμό.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, η έλξη θα νικήσει τον εγωισμό, πολύ καλά θα κάνεις και θα αφήσεις στην άκρη τις πεισματικές αντιδράσεις. Σε συνάντηση που θα έχεις με το πρόσωπο που σκέπτεσαι θα υπάρξουν υποχωρήσεις, τώρα θα υπερισχύσουν τα αισθήματα. Στο τέλος της εβδομάδας η αγάπη σας και ο ερωτισμός σας θα οδηγήσουν σε επανένωση.

Νέα γνωριμία: Είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείς, και μάλιστα με την πρώτη ματιά. Θα σε ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα. Εκ των πρότερων σου φανερώνω πως η έλξη θα είναι αμοιβαία, γι’ αυτό μη δειλιάσεις να κινηθείς αυθόρμητα και άμεσα. Οι επαφές σας από την αρχή θα έχουν οικειότητα και χημεία, στο κλείσιμο της εβδομάδας ετοιμάσου για προσωπικό ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Ηρεμία, ερωτισμός και κατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα η αγάπη σας θα σας ωθήσει στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσεις πρόταση δέσμευσης ή συγκατοίκησης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρότητα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα κινηθείς ξέγνοιαστα χωρίς άγχος και προβληματισμούς. Η εβδομάδα ζωτικές και ζωηρές θα κάνει τις διαθέσεις σου, με αυτοπεποίθηση θα προσεγγίσεις, θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να ανοιχτείς μέσω διαδικτύου.

Σε σχέση. Ήρεμες και στοργικές θα είναι οι προσωπικές στιγμές που θα έχεις με το ταίρι σου, μεταξύ σας θα υπάρξει συναισθηματισμός και κατανόηση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αρμονία μέσα στη σχέση σου, συνειδητά θα αποφύγεις τις εξάρσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν άλυτα ζητήματα θα μπορέσεις να βρεις την απαιτούμενη λύση και μάλιστα με τρόπο δημιουργικό.

Επανασύνδεση: Εσένα και το πρώην ταίρι σου η μοίρα σας θέλει μαζί, ευνοϊκά γεγονότα θα σας φέρουν αντικριστά, μεταξύ σας δεν έχει τελειώσει τίποτα απολύτως. Η τύχη θα σας βοηθήσει να τα ξαναβρείτε, η αγάπη σας είναι δυνατή, αμοιβαία, και επειδή δε θα την κρύψετε, γι’ αυτό η συνάντησή σας θα έχει κατάληξη επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Σε τυχαίο χώρο θα γνωριστείς με πρόσωπο, που τελικά τα γεγονότα θα σου αποδείξουν πως η γνωριμία σας είναι Καρμική και όχι ασήμαντη ή περαστική. Μια απλή και μικρή αφορμή θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, τα λόγια σας θα είναι οικεία, η έλξη σας αμοιβαία και έντονη, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η κουβέντα σας θα τερματίσει με πρόταση για ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Τυχερό συμβάν θα ανανεώσει τη σχέση σου, σε περίπτωση που επιθυμείς δέσμευση, τώρα θα μπει το νερό στο αυλάκι. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρεις μεγάλη χαρά, θα ενθουσιαστείς, η εξέλιξη θα σου ανοίξει σταθερό μέλλον. Καταφθάνει πρόταση, που θα σε οδηγήσει στη μονιμότητα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα καταφέρεις να αποβάλεις το άγχος, ηρεμία θα υπάρχει στον εσωτερικό σου κόσμο. Θα έχεις τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, η διάθεση σου θα είναι πρόσχαρη και κοινωνική. Εσύ που απογοητευτικές από τις προηγούμενες σου σχέσεις θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωή, τα γεγονότα θα σου δώσουν το άνοιγμα για καινούργια σχέση.

Σε σχέση. Προσπάθησε να δείξεις συγκατάβαση στο ταίρι σου, δικαιολόγησε τις καταστάσεις, άφησε περιθώριο επανόρθωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ή διαφωνίες, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε με ειλικρίνεια σοβαρότητα. Βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να πάρεις δημιουργικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση: Την απρόοπτη εμφάνισή του θα κάνει άτομο από το παρελθόν σου, θα σε ξαφνιάσουν τα λόγια που θα ακούσεις. Τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα δεχτείς, στη συνάντηση που θα σου ζητήσει θα διαπιστώσεις πως τα μεταξύ σας αισθήματα ποτέ δεν έσβησαν. Θερμές αποκαλύψεις θα σε ωθήσουν να τολμήσεις το βήμα της επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Αμέσως θα σε γοητεύσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, η ελκυστικότητά του θα κερδίσει την προσοχή σου, ο τρόπος που θα σε προσεγγίσει, θα κερδίσει την καρδιά σου. Αυτό το άτομο ενδέχεται να το ερωτευτείς, εκδήλωσε την έλξη σου, θα καταφέρει να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου, δεν πρόκειται να σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος: Για σένα και το αγαπημένο σου το ταίρι ανοίγεται περίοδος δέσμευσης. Φεύγουν εμπόδια, καταφανούν οριστικοποιήσεις, τώρα θα είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε, ίσως να αρραβωνιαστείτε, το σίγουρο είναι πως θα στρώσετε έδαφος για μόνιμη κατάληξη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα υπάρξει χαρμόσυνο γεγονός, που θα σε κάνει να νιώσεις ευτυχία. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις επανένωση, καταλαγιάζει ο θυμός και το πείσμα. Θα νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις και να συγχωρέσεις, φεύγουν οι εγωιστικές αντιδράσεις και οι καχύποπτες εικασίες. Τα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

 Σε σχέση. Θα θελήσεις να ζήσεις χαλαρωτικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς. Έρχεται ισορροπία, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει κατανόηση και διαλλακτική διάθεση. Η στάση σου θα είναι ισορροπημένη και συναισθηματική, θα ακουστούν ανανεωτικές προτάσεις. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις, η εβδομάδα θα ενισχύσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

Επανασύνδεση: Έντονη θα είναι η εβδομάδα σου, σπάει η σιωπή, θα λάβεις τηλεφώνημα και πρόταση συνάντησης. Το πρώην ταίρι σου με ανανεωμένες διαθέσεις θα σου προτείνει επανασύνδεση, με σιγουριά σου λέω πως η αισιοδοξία που θα νιώσεις, δε θα εξελιχτεί σε απογοήτευση. Στο ραντεβού που θα γίνει, θα ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων που θα τηρηθούν.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, που θα έχει ευτυχισμένη κατάληξη. Να το ερωτευτείς άφοβα το γοητευτικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αγάπησέ το ελεύθερα, χωρίς επιφυλάξεις, τα αισθήματά σας θα είναι αμοιβαία και βάσιμα. Δώσε το περιθώριο για περεταίρω επαφές και συναντήσεις, προμηνύεται έναρξη σταθερού δεσμού μακροχρόνιας πορείας.

Σχέση – Γάμος: Χαρά θα σου δώσει το ταίρι σου, θα ακουστούν δεσμευτικές προτάσεις. Αποκαλυπτικά λόγια θα τονώσουν τα μεταξύ σας αισθήματα, θα πειστείς πως αυτό το άτομο θέλει να σε κρατήσει σταθερά στη ζωή του. Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα ανοίξει ενδεχόμενο επισημοποίησης.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εικόνα, θα θελήσεις να κερδίσεις τις συμπάθειες και γενικότερα θα έχεις προσιτή στάση στους τρίτους. Αποκτάς διάθεση για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, ανάγκη σου θα είναι η νέα αρχή. Η σκέψη σου θα είναι αισιόδοξη, αποβάλλεις τις αρνητικές εικασίες. Αυτό που θα χρειαστείς θα είναι να αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σου ζωή, θα καταφέρεις να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο μέσω των Social media.

Σε σχέση. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, θα ψυχολογήσεις σωστά το ταίρι σου, θα κατανοήσεις αυτό ακριβώς που νιώθει. Επιθυμία σου θα είναι η σταθερότητα και η αρμονία, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, στόχο θα έχεις την ποιοτική εξέλιξη. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη συγκατοίκηση. Θα υπάρξει συνεννόηση και θετική πρόθεση για ειλικρινείς εξομολογήσεις.

Επανασύνδεση: Μη δώσεις επιπλέον παράταση στο χωρισμό ή στην απόσταση, σε συμβουλεύω να μην αφήσεις την εβδομάδα να φύγει άσκοπα. Κάνε το βήμα να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν από τις δικές σου κινήσεις, όλα θα πορευτούν σύμφωνα με αυτά που θα προτείνεις.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο γοητευτικό άτομο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, όμως για να γνωριστείτε θα πρέπει να ανοίξεις δίοδο, θα το χάσεις το τρένο αν καθίσεις με σταυρωμένα χέρια. Απ’ την αρχή θα νιώσεις ενδιαφέρον και έλξη, προσέγγισε αυτό το πρόσωπο με τον αυθόρμητο και οικείο σου τρόπο, θα δεις πως το αποτέλεσμα θα οριστεί ουσιαστικά από εσένα. Η πορεία σας θα βρίσκεται στα δικά σου χέρια, θα είναι λάθος αν αδρανήσεις.

Σχέση – Γάμος: Εσύ θα καθοδηγήσεις τις εξελίξεις μέσα στη σχέση σου, αυτή τη φορά το ταίρι σου θα μείνει σε θέση αναμονής. Σε περίπτωση που είστε σε τσακωμό ή διαφωνία, με δικές σου κινήσεις θα επέλθει η ισορροπία. Στην προκειμένη φάση, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις τις αποφάσεις σου και να περάσεις σε άμεσες ενέργειες 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email