Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 | By: offisiall

Οι μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου

Αρχικά η Νέα Σελήνη στον Κριό την πρώτη μέρα του μήνα εντείνει την ανάγκη για νέες προσπάθειες. Η ώθηση που μας δίνετε μας οδηγεί ώστε να ξεπεράσουμε παλιότερα τραύματα που επηρεάζουν την προσωπικότητά μας. Απαραίτητο είναι βέβαια να μετριάσουμε τον εγωκεντρισμό και τον υποκειμενισμό που δεν μας επιτρέπουν να έχουμε ξεκάθαρη σκέψη.

Στις 5/4 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας τον συναισθηματισμό και τον ρομαντισμό στις προσωπικές σχέσεις. Δεν είναι εύκολο να λειτουργήσουμε ψύχραιμα καθώς οι έντονες ευαισθησίες μπορεί να οδηγήσουν σε αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές και σκέψεις. Η δοτικότητα και η τρυφερότητα θα βοηθήσουν να υπάρξει ισορροπία στην προσωπική μας ζωή χωρίς να έχουμε παράλογες απαιτήσεις από το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει.

Στις 11/4 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον μας σε οικονομικές υποθέσεις και σχέδια. Με αργούς και υπομονετικούς ρυθμούς μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να διεκδικήσουμε αυτά που μας ικανοποιούν.

Στις 12/4 ο Δίας σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες εντείνει την ανάγκη να συγχωρήσουμε και να προχωρήσουμε απαλλαγμένοι από απωθημένα και ανασφάλειες του παρελθόντος. Είναι όμως επιτακτική ανάγκη να αφήσουμε τις ψευδαισθήσεις στο περιθώριο που θα οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα και επιλογές.

 

Στις 15/4 ο Άρης περνάει στους Ιχθύες εντείνοντας την κυκλοθυμία και την εσωστρέφεια. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται και πάλι στο προσκήνιο που μας φορτίζουν ψυχολογικά. Παράλληλα παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς δεν μας επιτρέπει να λειτουργήσουμε απρόσκοπτα. Η εκτόνωση της ενέργειας μέσω της δημιουργίας και της τέχνης θα μας βοηθήσει να βρούμε ψυχολογική ισορροπία και να αποφύγουμε παγίδες και λάθη.

Στις 16/4 η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στρέφει την προσοχή μας στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Η συμμετοχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω εντείνει ανασφάλειες και παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Οφείλουμε να προστατεύσουμε σχέσεις που είναι σημαντικές για εμάς καθώς είναι εύκολο να οδηγηθούμε σε ακραίες συμπεριφορές και σε ρήξεις.

Στις 20/4 του ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή μας στις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες. Η ικανοποίηση και η ασφάλεια που θέλουμε να νιώσουμε τη ζωή μας έχουν πρωτεύουσα σημασία για αυτό διεκδικούμε την απόλυτη κάλυψη μας.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 ανατρέπει τα δεδομένα καθώς ο ουρανός πρωταγωνιστεί και δίνει το σύνθημα για αλλαγές. Αιφνιδιαστικά γεγονότα μας καλούν να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε υλικούς και συναισθηματικούς πόρους και να δημιουργήσουμε μία νέα ασφαλή ζώνη μέσα στην οποία μπορούμε να λειτουργήσουμε ικανοποιητικά.


ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη μέσα στο μήνα να μετακινούνται στους Ιχθύες σου δίνεται η ευκαιρία να απογειώσεις το ρομαντισμό και το πάθος στην προσωπική σου ζωή. Παράλληλα όμως καλείσαι να αντιμετωπίσεις παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Απαραίτητο είναι να συγκρατήσεις συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα που δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις αρμονικά και να αφιερώσεις χρόνο σε ότι ικανοποιεί την ψυχολογία σου βοηθώντας σε να βρίσκεται σε ισορροπία. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 λειτουργεί ανατρεπτικά για οικονομικές υποθέσεις και συναισθηματικά ζητήματα. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς με ψυχραιμία ξαφνικές αλλαγές που αφορούν το εισόδημα σου καθώς εντείνουν το άγχος και την ανασφάλεια. Οφείλεις να συγκρατήσεις την ορμή και την επιθετικότητα και να αναλάβεις πιθανά ρίσκα που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις. Ανασφάλειες και επαναστατικές συμπεριφορές αναστατώνουν την σχέση σου, ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να κατανοήσεις τις ανάγκες του συντρόφου σου για να μην υπάρχει απομάκρυνση.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 1/4 δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο που θα σε βγάλουν από το τέλμα και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τραύματα και πληγές του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει. Να θυμάσαι μόνο πως ο υποκειμενισμός και ο εγωισμός δεν θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις αντικειμενικής στάση δυσκολεύοντας σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Νέες συνεργασίες και γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο σε οδηγούν σε μία εξέλιξη που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 αναστατώνει το πεδίο των υλικών και αισθηματικών αναγκών. Πιθανό είναι να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα και καταστάσεις που θα σε οδηγήσουν στην αλλαγή τρόπου πλεύσης και διαχείρισης των οικονομικών σου αποθεμάτων. Παράλληλα απαιτείται απόλυτη ψυχραιμία και ρεαλισμός στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να εγκλωβιστείς σε επαναστατικές συμπεριφορές που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.

3ο δεκαήμερο

Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 σου δίνεται η δυνατότητα να αφιερωθεί στις σε όνειρα που αφορούν τη δημιουργία και την τέχνη. Μέσα από τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες μπορείς να εξελιχθείς και να προχωρήσεις σε νέες άκρως ενδιαφέρουσες διαδρομές στη ζωή σου. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος, συγχωρώντας και κατανοώντας πρόσωπα που δεν έχουν φερθεί με τον τρόπο που θα ήθελες. Προσοχή σε απάτες και αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές επηρεάζοντας αρνητικά τις επαγγελματικές σου βλέπεις. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Ζυγό στις 16/4 σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να μείνεις μακριά από παιχνίδια ελέγχουν και χειρισμού που μπορεί να ενοχλήσουν συνεργάτες και σύντροφο. Παράλληλα καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για συμπεριφορές που μπορεί να σε πληγώσουν καθώς η ένταση κυριαρχεί και δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη είτε από τους άλλους είτε από εσένα. Κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που μπορεί να φέρουν σε οριακό σημείο τις σχέσεις σου, αποφεύγοντας έτσι οριστικές ρήξεις που θα στιγματίσουν τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στους Ιχθύες μέσα στον μήνα και σε βοηθούν να αφιερώσεις χρόνο στο φιλικό περιβάλλον. Παρέες και δράσεις θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να περάσεις μοναδικά με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι. Παράλληλα είναι σημαντικό να εμπλακείς σε συλλογικές προσπάθειες μέσα από τις οποίες μπορείς να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Απαραίτητο είναι να αφεθείς συναισθηματικά καθώς το να παίρνεις αποστάσεις δεν θα σε βοηθήσει να συγχωνευτείς απόλυτα με το περιβάλλον που κινείσαι. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Η ανάγκη να επαναστατήσει σε έναντι όλων και να προχωρήσεις σε μία νέα διαδρομή που σε εκφράζει δεν αποκλείεται να έχει άμεση επίπτωση σε σχέσεις και συνεργασίες. Απαραίτητο είναι να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την επιθετικότητα που μπορεί να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για εσένα. Από την άλλη πλευρά πιθανό είναι να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι είναι τοξικά και δεν μπορούν να κατανοήσουν τις ανάγκες σου.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 1/4 να φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν καλείσαι να ξεπεράσεις ότι σε προβληματίζει και επιβαρύνει την ψυχολογία σου. Εκκρεμούσες καταστάσεις μπορούν να κλείσουν με θετικό τρόπο αρκεί να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες και να μην χαθείς σε διαδρομές που σε οδηγούν η ευαισθησία και οι αυταπάτες. Παρασκήνιο αποκαλύπτεται στον χώρο της δουλειάς που μπορείς να το αντιμετωπίσεις με κατανόηση, οφείλεις όμως να προστατεύσεις τις προσωπικές σου βλέψεις και να μην εμπιστευτείς πρόσωπα που μπορεί να μην είναι ειλικρινή μαζί σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σου στις 30/4 λειτουργεί ανατρεπτικά για σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τα δεδομένα στη ζωή σου και να επαναστατήσεις έναντι όλων αυτών που θεωρείς ότι σου σε καταπιέζουν. Πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι απομακρύνονται από την ζωή σου. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις απόψεις σου καθώς οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτό το χρονικό διάστημα θα έχουν καρμικό χαρακτήρα στη ζωή σου.

3ο δεκαήμερο

Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 λειτουργεί βοηθητικά σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια προσπαθώντας να λειτουργήσουν ευνοϊκά για τις επιδιώξεις σου. Δημιουργικότητα και φαντασία θα παίξουν σημαντικό ρόλο και θα σε βοηθήσουν να εντυπωσιάσεις με τις ιδέες και τις προτάσεις σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 καθώς αγγίζει τον εργασιακό χώρο και προκαλεί νευρικότητα. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς παρασκηνιακές διεργασίες που έρχονται στην επιφάνεια και σε απογοητεύουν. Παράλληλα κόντρες και παιχνίδια εξουσίας μπορεί να οδηγήσουν σε οριακό σημείο εργασιακές σχέσεις και να κλείσουν κεφάλαια που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία. Διαίσθηση και πρακτική σκέψη θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις παγίδες και να προστατεύσεις τις προσωπικές σου προσπάθειες από πρόσωπα που επιθυμούν να τις εκμεταλλευτούν κατά το δοκούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στους Ιχθύες μέσα στο μήνα και λειτουργούν καταλυτικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυξημένες υποχρεώσεις, έντονη κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να εντυπωσιάσεις φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Απαραίτητο είναι να μην προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις επιβάλλοντας την άποψή σου. Αυτό είναι βέβαιο πώς θα οδηγήσει σε προστριβές και κόντρες με πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την επαγγελματική σου πορεία. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 αναδεικνύει παλιότερες καταστάσεις με εμφατικό τρόπο, ξεσκεπάζει συμπεριφορές στον επαγγελματικό χώρο και αποκαλύπτει μυστικά που δεν μπορούν να σε αφήσουν ανεπηρέαστο. Παράλληλα όμως σου δίνει την ευκαιρία να δράσεις καταλυτικά και να πάρεις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις εκκρεμότητες και να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς προς το μέλλον. Απαλλάσσεσαι από ψυχολογικά βαρίδια και από πρόσωπα που μπορεί να κέρδισαν αρχικά την εμπιστοσύνη σου όμως πια ξέρεις ποιο είναι το πραγματικό τους πρόσωπο και δεν μπορούν να σε ξεγελάσουν.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την πρώτη μέρα του μήνα λειτουργεί δυναμικά για στόχους και φιλοδοξίες, για το φιλικό σου περιβάλλον, για νέες ιδέες που θέλεις να καταθέσεις και μπορείς να επενδύσεις σε αυτές. Μέσα από τον φιλικό περίγυρο είναι πιθανόν να υπάρξουν πρόσωπα που θα ενθουσιαστούν με τις προτάσεις σου και θα σταθούν αρωγοί σε κάθε επαγγελματική σου προσπάθεια. Η επαγγελματική καταξίωση είναι κοντά και αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις αδυναμίες και ανασφάλειες που προέρχονται από παλιότερες συμπεριφορές και καταστάσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 αναστατώνει την ψυχολογία σου καθώς φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχεις αντιμετωπίσει. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να προχωρήσεις σε ρηξικέλευθες κινήσεις που θα σου επιτρέψουν να λειτουργήσεις απελευθερωμένος από βαρίδια προηγούμενων ετών και καταστάσεων. Αποκαλύψεις στον χώρο της δουλειάς θα σε θορυβήσουν καθώς είναι πια ξεκάθαρο ποια πρόσωπα είναι ειλικρινή και ποια δεν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου.

3ο δεκαήμερο

Δίας και Ποσειδώνας σε σύνοδο στους Ιχθύες στις 12/4 εξιδανικεύουν πρόσωπα και καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο και μπορεί να οδηγήσουν σε σχέδια που είναι άπιαστα. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου δοθούν με γνώμονα την επαγγελματική σου εξέλιξη. Προσοχή όμως θα πρέπει να δείξεις σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να υπάρξουν από ανώτερους και πρόσωπα εξουσίας καθώς δεν αποκλείεται να σε παγιδέψουν σε επιλογές που τελικά δεν σου ταιριάζουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αγγίζει το περιβάλλον της προσωπικής του ζωής. Δεν αποκλείεται να αναδειχθούν με εμφατικό τρόπο ανασφάλειες και αμφιβολίες που επηρεάζουν την σχέση σου και μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και καταστάσεις. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό, παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού όμως μπορεί να μπουν εμπόδιο στην εξέλιξη τους. Προσοχή και σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις καθώς μυστικά και απωθημένα επηρεάζουν τον φιλικό περίγυρο και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην απομάκρυνση σου από πρόσωπα που νιώθεις πως προσπαθούν να σου επιβληθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στους Ιχθύες μέσα στο μήνα απογειώνεται το κέφι, η αισιοδοξία, η ανάγκη να βιώσεις την ζωή σαν περιπέτεια. Παρέες και ταξίδια βρίσκονται σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρόγραμμά σου καθώς απολαμβάνεις κάθε στιγμή που μπορεί να σε ευχαριστήσει και να σου χαρίσει νέες γνώσεις. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου, θα είναι πρόσωπα που θα σου κεντρίσουν την προσοχή λόγω διαφορετικής κουλτούρας που έχει πολλά να προσδώσει στην προσωπική σου κοσμοθεωρία. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 αναδεικνύει ζητήματα στο πεδίο των στόχων και των φιλοδοξιών. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξαφνικές ευκαιρίες ή γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις ένα νέο και πρωτοποριακό δρόμο. Γεγονός είναι ότι μπορείς να βρεις την προσωπική ικανοποίηση και να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επαγγελματική καταξίωση αρκεί να λειτουργήσεις επαναστατικά και πρωτότυπα αξιοποιώντας κάθε ιδέα που μπορεί να εντυπωσιάσει τους γύρω σου.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό την πρώτη μέρα του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στην επαγγελματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε μία διαδρομή που θα σε ικανοποιεί στο πεδίο της καριέρας και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις απωθημένα και κόμπλεξ που σε επηρέαζαν άμεσα. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς στον συντηρητισμό και την διάθεση να λειτουργείς απόλυτα και σκληρά απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να σε ευνοήσουν αρκεί να δείξουν διαλλακτικότητα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο μπορεί να ευνοήσει καταλυτικά σχέδια και στόχους που έχεις θέσει στη ζωή σου. Πιθανό είναι να προκύψουν ξαφνικές νέες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να ανακαλύψεις πρωτόγνωρα αντικείμενα και να προχωρήσεις αποφασιστικά σε νέες διαδρομές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον φιλικό περίγυρο καθώς είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστήσει μέχρι τώρα στη ζωή σου καθώς αντιλαμβάνεσαι πως δεν είναι εύκολο για αυτούς να σε στηρίξουν σε πιθανές καταστάσεις που βιώνεις.

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 επικεντρώνεσαι σε γνωστικά αντικείμενα που σε φέρνουν σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η προσωπική σου εξέλιξη είναι μονόδρομος και σε αυτό θα σε βοηθήσει η ανάγκη να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές εξελίξεις που σχετίζονται με το εξωτερικό καθώς νέες ευκαιρίες έρχονται και σε ενθουσιάζουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4. Χειριστικές συμπεριφορές και εξουσιαστικές τάσεις εκδηλώνονται από οικεία πρόσωπα και αυτό μπορεί να σε πληγώσει. Καλό είναι να διαχειριστείς ανάλογες διαθέσεις και από την πλευρά σου που μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές κόντρες με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Πιεστικά μπορεί να λειτουργήσουν πρόσωπα και σε επαγγελματικό επίπεδο, διατήρησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε συζητήσεις που δεν θα ευνοήσουν την καριέρα σου. Λειτουργώντας ήρεμα και συνετά θα κατευνάσεις τα πνεύματα και θα διαχειριστείς κάθε δυσκολία αποτελεσματικά.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στους Ιχθύες μέσα στο μήνα αυξάνοντας κατακόρυφα τη λίμπιντο και το πάθος στη ζωή σου. Είναι απαραίτητο για εσένα να νιώσεις πως συγχωνεύεσαι με το ταίρι σου καθώς αυτό σου χαρίζει ασφάλεια. Όμως γεγονός είναι ότι ενδόμυχα επιθυμείς τον έλεγχο, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει και να οδηγήσει σε εντάσεις. Οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα αρκεί να κινηθείς διαισθητικά εμπιστευόμενος την εσωτερική σου φωνή που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις πιθανές παγίδες. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή. Είναι πιθανόν να οδηγηθείς σε ρήξεις με καθοριστικά πρόσωπα για την καριέρα σου καθώς δεν είναι εύκολο πια να υπομένεις συμπεριφορές που νιώθεις πως δεν σου ταιριάζουν. Φρόντισε να μην επαναστάτησες χωρίς λόγο καθώς αυτό θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην σταδιοδρομία σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν ξαφνικές προτάσεις που θα οδηγήσουν σε ρηξικέλευθες αλλαγές, μία νέα διαδρομή που σε εκφράζει απόλυτα δεν αποκλείεται να προκύψει μέσα από αποφάσεις που μπορεί να αιφνιδιάσουν τους γύρω σου.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να προχωρήσει σε επαγγελματικές και νομικές καταστάσεις με τον τρόπο που επιθυμείς. Η αισιοδοξία και η αποφασιστικότητα σε χαρακτηρίζουν και σε βοηθούν να δώσεις λύσεις και να ξεφύγεις από παλιότερες καταστάσεις που σε έχουν τραυματίσει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που σε κολακεύουν προσπαθώντας να επωφεληθούν από τις προσπάθειές σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα επηρεάζει άμεσα την επαγγελματική σου ζωή καθώς ένταση και επαναστατική διάθεση δεν σου επιτρέπουν να μείνεις άπραγος. Απαραίτητο είναι βέβαια να προχωρήσεις σε καινούργιες καταστάσεις ενώ είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής. Απερισκεψία και παρορμητισμός δεν θα βοηθήσουν να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές, αντίθετα μπορεί να οδηγήσουν σε μοιραίες συγκρούσεις με πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα αφήσουν το στίγμα τους στην καριέρα σου. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν καθώς θα σε κατευθύνουν σε κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο που σε ικανοποιεί απόλυτα.

3ο δεκαήμερο

Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 σε βοηθά να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις κατάματα βαθύτερες πληγές που ακόμα κουβαλάς καθώς τώρα νιώθεις δυνατός και έτοιμος να τις επουλώσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την εμπιστοσύνη σου. Απέφυγε συμφωνίες και συνεργασίες καθώς απάτες και αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αγγίζει το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμπεριφορές που θα σε ενοχλήσουν και θα σε βάλουν σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στον στενό περίγυρό. Να θυμάσαι πως εξουσιαστικές τάσεις και χειριστικές συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες κλείνοντας έτσι κεφάλαια σχέσεων που είναι καθοριστικές για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες προστατεύοντας τον εαυτό σου από παρασκήνιο και κρυφά κίνητρα που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στους Ιχθύες μέσα στο μήνα τα σκαμπανεβάσματα σε σχέσεις και συνεργασίες είναι δεδομένα. Από τη μία πλευρά επιθυμείς να γίνεις περισσότερο κοινωνικός, να φλερτάρεις και να βιώσεις την αποδοχή των άλλων. Παράλληλα όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες κόντρες, εκνευρισμός και ανταγωνιστικές συμπεριφορές που θα ταλαιπωρήσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Χειρίσου με ψυχραιμία κάθε δυσκολία καθώς οφείλεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες ώστε να μείνουν αλώβητες οι καθοριστικές σχέσεις της ζωής σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέες προοπτικές και μελλοντικά σχέδια που έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο. Είναι σημαντικό για εσένα να προχωρήσεις με γοργά βήματα προς το μέλλον αξιοποιώντας δυνατότητες που σου δίνονται. Ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό ανοίγουν νέες διαδρομές μπροστά σου και σε βοηθούν να ανοίξεις τα φτερά σου αλλάζοντας ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να εισβάλουν αιφνιδιαστικά κεντρίζοντας το ενδιαφέρον σου και δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία σχέση που μπορεί να σου προσφέρει πολλά.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε οικονομικό επίπεδο. Συζητήσεις και συμφωνίες θα σε απασχολήσουν έντονα και θα σε βοηθήσουν να προχωρήσει σε οικονομικές συνεργασίες που θα σε απαλλάξουν από άγχη. Σημαντικό είναι επίσης πως έχεις την διάθεση να αντιμετωπίσεις βαθύτερες καταστάσεις και συναισθήματα που σε απασχολούν ξεπερνώντας τραύματα του παρελθόντος που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένα μέσα σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα δίνει ευκαιρίες σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ανοίγεις τα φτερά σου καθώς επικοινωνία, εμπόριο, υποθέσεις νομικής φύσεως μπορούν να εξελιχθούν θετικά για εσένα εκεί που δεν το περιμένεις. Ξαφνικές νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου και σου δίνουν τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και να εμπλακείς σε φιλοσοφικές αναζητήσεις που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να προμηνύουν επαγγελματικές ευκαιρίες που καλό είναι να αξιοποιήσεις καθώς θα παίξουν καρμικό ρόλο στην εξέλιξη σου.

3ο δεκαήμερο

Η συνοδός Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 αλλοιώνει την εικόνα που έχεις για τους άλλους καθώς είναι εύκολο να υπερβάλλεις και να παρασυρθείς από τις αυταπάτες. Καλό είναι να είσαι απόλυτα ρεαλιστής στην κρίση σου και να μην παρασυρθείς από ευαισθησίες και συναισθήματα προσπαθώντας να αξιολογήσεις πρόσωπα που θέλουν να κατακτήσουν ή θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου επαγγελματικά. Η εγκράτεια και η λογική θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από απάτες και αυταπάτες και να προχωρήσεις σε νέες σχέσεις και συνεργασίες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. Η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αγγίζει το περιβάλλον των οικονομικών σου και δημιουργεί αναστάτωση. Είναι σημαντικό να διαχειριστείς οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες με γνώμονα τα συμφέροντα σου, χωρίς όμως να μπεις σε παιχνίδια εξουσίας που μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης μπορεί να οδηγήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στους Ιχθύες μέσα στο μήνα και σου δίνουν την δυνατότητα να ομορφύνει στην καθημερινότητα, παρ’ όλες τις αυξημένες υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Απαραίτητο είναι βέβαια να αποφύγεις την μεμψιμοιρία και την γκρίνια που μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω σου και να επικεντρωθείς στην επίλυση πρακτικών ζητημάτων που θα σε ανακουφίσουν από το άγχος. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις μπορούν να εξελιχθούν θετικά αρκεί να λειτουργήσεις με απόλυτη λογική και ψυχραιμία, αποφεύγοντας τον εκνευρισμό που μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις. Αποκαλύψεις και μυστικά που έρχονται στο φως επηρεάζουν τον τρόπο που κινείσαι στην αισθηματική σου ζωή, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ένταση ώστε να αποφύγεις ατέρμονες κόντρες. Ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές αλλάζουν τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες, οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που μπορεί να σε βγάλει από το αδιέξοδο.

2ο δεκαήμερο

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα σηματοδοτεί καινούργιες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσει τις δυσκολίες του παρελθόντος. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα σε προσωπικό επίπεδο που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στην συναισθηματική ζωή δίνοντας σου απλόχερα συντροφικότητα και αγάπη. Απαραίτητο είναι βέβαια να μην επικεντρωθείς στις ανάγκες αποκλειστικά τον άλλον καθώς θα αφήσεις ανικανοποίητο τον εαυτό σου, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθει στην επιφάνεια. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 αναδεικνύει οικονομικές και αισθηματικές υποθέσεις που σε επηρεάζουν σε βαθύτερο επίπεδο. Ξαφνικές αποκαλύψεις και ανατροπές είναι πιθανόν να οδηγήσουν σε αποφάσεις που μπορεί να είναι ρηξικέλευθες. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκρατήσεις τον θυμό και την καχυποψία που μπορεί να εκτονωθούν σε πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου οδηγώντας σημαντικές σχέσεις σε ακραίο σημείο.

3ο δεκαήμερο

Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επαγγελματικές επιλογές που πάντα είχες ονειρευτεί. Ο δρόμος δεν είναι όμως στρωμένος με ροδοπέταλα καθώς ο συναισθηματισμός που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε αλλοίωση της πραγματικότητας. Απαραίτητο είναι λοιπόν να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου και να είσαι επιφυλακτικός με πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά γιατί αργότερα θα ανακαλύψεις πως δεν είναι διατεθειμένοι να σε ικανοποιήσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Κριό στις 16/4 επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον των διαπροσωπικών σχέσεων. Βαθύτερες αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σου δεν αποκλείεται να φέρουν στην επιφάνεια οργή και φόβους που θα επηρεάσουν τις σχέσεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εξουσιαστικές και χειριστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν καθώς είναι εύκολο να οδηγηθείς σε κόντρες με συνεργάτες και σύντροφο που θα στιγματίσουν τη ζωή σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε αναστατώσουν καθώς σε οδηγούν σε μεταμορφωτικές αλλαγές σε επίπεδο νοοτροπίας και σκέψεως.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να μετακινούνται στους Ιχθύες μέσα στο μήνα νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις στο πεδίο των αισθηματικών σου. Έχεις την ανάγκη να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, να δείξεις αβίαστα τα συναισθήματά σου και με γενναιοδωρία να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις το ταίρι σου. Σημαντικές νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν που θα αλλάξουν τα δεδομένα στη ζωή σου, προσπάθησε να περιορίσεις την ανάγκη προβολής και τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν έντονα. Δημιουργικές δραστηριότητες μπαίνουν σε θετική τροχιά καθώς ήρθε η ώρα να αποδώσουν καρπούς. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα επηρεάζει άμεσα σχέσεις και συνεργασίες. Ανατρεπτικά γεγονότα και ένταση δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στην απομάκρυνση από πρόσωπα που θεωρείς τοξικά αφήνοντας ελεύθερο χώρο για καινούργιες καταστάσεις που θα σε ανανεώσουν. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρχουν κεραυνοβόλες γνωριμίες που θα απογειώσουν το πάθος και τον αισθησιασμό και θα ανατρέψουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή εν γένει.

2ο δεκαήμερο

Αλλαγές σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να φέρει η Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις αποφάσεις για νέες επαγγελματικές διαδρομές επιλέγοντας το αντικείμενο που θεωρείς ότι σε ικανοποιεί απόλυτα. Παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να αντιμετωπίσεις φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος που είχαν επηρεάσει την επαγγελματική σου ζωή και δεν σου επέτρεπαν να λειτουργήσεις απελευθερωμένα. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 έχει άμεση επιρροή στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων καθώς λειτουργεί ανατρεπτικά και αποκαλυπτικά για σχέσεις που πια δεν σε ικανοποιούν. Πιθανό είναι να πάρεις αποστάσεις από τοξικά πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και δεν επιθυμούν να σε καλύψουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου για να σε ενθουσιάσουν και αλλάζουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι εν γένει τα αισθηματικά σου. Προσοχή και σε επίπεδο συνεργασιών καθώς είναι εύκολο να μπεις σε διαδικασία που μπορεί να οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις ταράζοντας τα νερά στο επαγγελματικό πεδίο.

3ο δεκαήμερο

Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 να επηρεάζει την προσωπική σου ζωή νιώθεις πως μπορείς να ζήσεις το απόλυτο όνειρο με το ταίρι σου. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα μοναδικό περιβάλλον για δύο μέσα στο οποίο θα εκφραστούν με αμεσότητα τα συναισθήματα και το πάθος. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου χαρίσουν υπέροχες στιγμές, απαραίτητο είναι όμως να είσαι επιφυλακτικός καθώς δεν αποκλείεται η πορεία του χρόνου να δείξει πως δεν είναι το πρόσωπο που μπορεί να μείνει μακροχρόνια δίπλα σου. Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 να αναδεικνύει εκκρεμούσες καταστάσεις νιώθεις τον εκνευρισμό και τη συναισθηματική ένταση να σε συνεπαίρνει. Προσπάθησε μόνο να συγκρατήσεις τη νευρικότητα που μπορεί να οδηγήσει σε σκληρά λόγια και να αποφύγεις παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις που διαχειρίζεσαι. Παράλληλα δείξε ψυχραιμία στον επαγγελματικό χώρο καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις με πρόσωπα που λειτουργούν πιεστικά και εξουσιαστικά απέναντί σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Στροφή στην οικογένεια σηματοδοτούν η Αφροδίτη και ο Άρης από τους Ιχθύες μέσα στο μήνα δίνοντας το σύνθημα για την ενασχόληση σου με θέματα που αφορούν το οικείο περιβάλλον. Οι συναισθηματικές εναλλαγές είναι έντονες και μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και εκρήξεις που δεν θα ευνοήσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με τον προσωπικό σου χώρο προσπαθώντας να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που σε εκφράζει και να δώσεις την ενεργητικότητά σου σε εργασίες που είναι απαραίτητες να πραγματοποιηθούν κλείνοντας έτσι δουλειές που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα αλλάζει ανατρεπτικά τα δεδομένα στον επαγγελματικό χώρο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα επηρεάσουν το εργασιακό περιβάλλον και θα οδηγήσουν σε νέες επιλογές και διαδρομές. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σπασμωδικές συμπεριφορές και κινήσεις καθώς άγχος και εμμονές δεν επιτρέπουν να λειτουργήσεις ήρεμα και να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα.

2ο δεκαήμερο

Μία νέα πορεία δεν αποκλείεται να προκύψει με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα να επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου που θα οδηγήσουν στην επούλωση τραυμάτων του παρελθόντος. Νέες γνωριμίες ακόμα δεν αποκλείεται να ομορφύνουν τη ζωή σου και να σου δώσουν την ευκαιρία να βιώσεις στιγμές απόλυτο πάθος και αισθησιασμού που θα απογειώσουν την ψυχολογία. Μετρίασε μόνο την ανάγκη να προβάλεις τον εαυτό σου καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και να δυσαρεστήσεις τους γύρω σου. Επαγγελματικές αλλαγές δεν αποκλείεται να υπάρξουν με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο να επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητά σου στο τέλος του μήνα. Ανατροπές και ξαφνικές προτάσεις δεν αποκλείεται να σου δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που σε εκφράζει απόλυτα εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον πού κινείσαι. Προσπάθησε μόνο να περιορίσεις τον εκνευρισμό και πιθανές εμμονές που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ξεκάθαρα καθώς θολώνουν την σκέψη και επηρεάζουν τις αποφάσεις σου.

3ο δεκαήμερο

Η ανάγκη να εξομαλύνεις τις συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον είναι έντονη με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4. Γεγονός είναι ότι θέλεις να δείξεις κατανόηση στα οικογενειακά πρόσωπα και να ξεπεράσεις καταστάσεις του παρελθόντος που έχουν επηρεάσει τις σχέσεις σας. Καλό είναι όμως να μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα καθώς είναι εύκολο να τρέφεις αυταπάτες για την πορεία καταστάσεων και σχέσεων. Προστάτευσε τον εαυτό σου από πιθανές απογοητεύσεις και δημιούργησε μία νέα βάση σκέψεις που θα σε βοηθήσει να σταθείς όρθιος σε κάθε πρόκληση. Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 να επηρεάζει φιλικές και προσωπικές σχέσεις καλείσαι να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους απέναντι σε πρόσωπα που μπορεί να γίνουν επιθετικά και εριστικά μαζί σου. Παράλληλα μετρίασε φόβους και ανασφάλειες που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και αυτοπεποίθηση επηρεάζοντας την συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου που θα βοηθήσουν να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου ξεπερνώντας την ψυχολογική αναστάτωση που σε χαρακτηρίζει αυτό το χρονικό διάστημα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη και ο Άρης από τους Ιχθύες μέσα στο μήνα σε ωθούν στην κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με παρέες που μπορούν να σου προσφέρουν νέες γνώσεις και πληροφορίες. Παράλληλα ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο σε βοηθούν να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των στόχων σου μέσα από επικοινωνιακές και εμπορικές δραστηριότητες. Νέες γνωριμίες σε εντυπωσιάζουν καθώς τα παιχνίδια μυαλού κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και ανανεώνουν την προσωπική σου ζωή. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 προμηνύει αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο που θα ανεβάσουν κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και το πάθος. Πιθανό είναι να υπάρξουν έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου πρόσωπα που θα σε γεμίσουν χαρά και θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα αισθηματικά σου. Παράλληλα ξαφνικές εξελίξεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν σε ότι αφορά δημιουργικά και καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα που θα σου δώσουν ευκαιρίες για να αναδείξεις τη δουλειά σου.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα να επηρεάζει άμεσα την οικογένεια νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να εκφράσεις απωθημένα και σκέψεις που αφορούν παλιότερες καταστάσεις. Οικογενειακά πρόσωπα εμπλέκονται και μπαίνεις σε μία διαδικασία διαλόγου που μπορεί να καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα, αρκεί να δείξεις διάθεση για κατανόηση και να περιορίσεις κυκλοθυμικές συμπεριφορές που θα οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή η μετακίνηση μακριά από την πατρική για επαγγελματικούς λόγους είναι πιθανό να προκύψουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για μία σημαντική νέα αρχή που έρχεται στη ζωή σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία νέα και αιφνιδιαστική γνωριμία που θα ανανεώσει την προσωπική σου ζωή. Τα συναισθήματα είναι έντονα και οι κεραυνοβόλες καταστάσεις σου ταιριάζουν απόλυτα. Σημαντικό είναι στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου να περάσεις σε διαδικασία αλλαγών που θα λειτουργήσουν ευεργετικά καθώς η στασιμότητα δεν σε αφορά και μπορεί να οδηγήσει σε αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου σε νέα πεδία γνώσεων και επαγγελματικών διαδρομών που σε ικανοποιούν απόλυτα. Απαραίτητο είναι να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται καθώς θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τους επαγγελματικούς σου στόχους. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις με μεγάλη ευκολία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στα μέσα του μήνα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 αγγίζει την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Νιώθεις την ανάγκη να επιβάλεις επιθυμίες και απόψεις στον επαγγελματικό χώρο, αυτή όμως η στάση δεν θα γίνει αποδεκτή από φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που θα αντιδράσουν έντονα. Καλό είναι να μετριάσεις ανασφάλειες και φόβους που οδηγούν σε παρορμητικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας και να κινηθείς με βάση τη διαίσθησή σου αποφεύγοντας κόντρες και συγκρούσεις που δεν θα ευνοήσουν τους επαγγελματικούς σου στόχους. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά οικογενειακά ζητήματα καθώς είναι εύκολο να γίνεις πιεστικός με οικεία πρόσωπα προκαλώντας ανάλογες αντιδράσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Στροφή σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα σε καλούν να πραγματοποιήσεις η Αφροδίτη και ο Άρης από τους Ιχθύες μέσα στον μηνά δίνοντας το σύνθημα για ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν ξαφνικά έξοδα ή να προχωρήσεις σε σπατάλες που θα δημιουργήσουν αστάθεια στον προϋπολογισμό σου. Φρόντισε να λειτουργήσεις συνετά ώστε να αποφύγεις αλλαγές δεδομένων που θα προκαλέσουν ανασφάλεια. Στην προσωπική σου ζωή η διάθεση να βιώσεις την σταθερότητα μπορεί να οδηγήσει σε πείσμα και αδιαλλαξία για αυτό φρόντισε να κρατάς ισορροπίες ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα επηρεάζει άμεσα το οικογενειακό περιβάλλον και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε καρμικές αλλαγές στη ζωή σου. Η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή επαγγελματικές προτάσεις που θα σε οδηγήσουν μακριά από την πατρική σε βοηθούν να περάσει σε ένα νέο στάδιο. Μέσα από τις αλλαγές αυτές θα ωριμάσεις και θα εξελιχθείς αλλάζοντας νοοτροπίες και προκαταλήψεις που σου έχει εμφυσήσει το οικείο περιβάλλον.

2ο δεκαήμερο

Νέες επαγγελματικές βλέψεις μπορεί να υπάρξουν με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα. Σημαντικό είναι για εσένα να εκφράσεις απόψεις, σκέψεις και επιχειρήματα εντυπωσιάζοντας τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες. Φρόντισε μόνο να είσαι απόλυτα επικεντρωμένος στους στόχους σου καθώς συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα μπορούν να σε αποσυντονίσουν και να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συνδιαλέγεσαι. Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στις 30/4 οδηγείσαι σε αλλαγές νοοτροπίας και προκαταλήψεων που έχουν άμεση επιρροή με την οικογένεια. Αντιλαμβάνεσαι πως ο τρόπος που σκέφτεσαι και δρας δεν εξυπηρετεί απόλυτα την πορεία που έχεις επιλέξει στη ζωή σου για αυτό και ήρθε η ώρα να προχωρήσεις σε ανατροπή όλων αυτών που σε επιβαρύνουν. Μετακομίσεις και επαγγελματικές ευκαιρίες που θα σε οδηγήσουν μακριά από την πατρική εστία σου δίνουν την ευκαιρία να ωριμάσεις και να προχωρήσεις σε ένα νέο πεδίο εξέλιξης. Προσπάθησε μόνο να ελέγξεις καταπιεσμένο θυμό και οργή που μπορεί να εκφραστεί στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι βέβαιο ότι θα στιγματίσει τις σχέσεις με τους αγαπημένους σου.

3ο δεκαήμερο

Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στις 12/4 επηρεάζει άμεσα τις οικονομικές σου επιλογές και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λάθη που πρέπει να αποφύγεις. Είναι προτιμότερο αυτή την περίοδο να μετριάσεις τα έξοδα και τις σπατάλες καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις και να οδηγηθεί σε προβλήματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο μπορείς να βρεις την αυτοπεποίθησή μέσω των ηθικών σου αξιών που θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να διακρίνεις την προσωπική σου αξία μακριά από την ύλη που μπορεί πολλές φορές να σου δημιουργεί προβλήματα. Με την Πανσέληνο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 επηρεάζει ευρύτερες και κοντινές σχέσεις μπαίνεις σε μία διαδικασία αναμόχλευσης του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τραύματα και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια και εκφράζονται με ορμή, φρόντισε να μείνεις μακριά από χειριστικές συμπεριφορές και παιχνίδια ελέγχου που θα έχουν άμεσα αντίκτυπο στο ευρύτερο και στενό σου περιβάλλον.

 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Νιώθεις πως ήρθε η ώρα να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης μετακινούνται στο ζώδιό σου μέσα στο μήνα. Βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και την κοινωνικότητα σου και δημιουργεί στις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις σε προσωπική και επαγγελματική ζωή. Προσπάθησε μόνο να μετριάσεις τον αυθορμητισμό και τον εγωισμό που δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς και να κατανοήσεις τους γύρω σου, αποφεύγοντας έτσι να μπεις σε αντιπαραθέσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο στο τέλος του μήνα ανοίγει ένα νέο πεδίο δράσης σε επαγγελματικό επίπεδο. Ξαφνικές ευκαιρίες και προτάσεις που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις πραγματοποιώντας σημαντικά βήματα στον τομέα της καριέρας. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν κεραυνοβόλες νέες γνωριμίες που θα ομορφύνουν την προσωπική σου ζωή και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε επίπεδο πληροφορίες και γνώσεις. Δεν αποκλείεται να σε οδηγήσουν σε νέα γνωστικά αντικείμενα που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σου και θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα.

2ο δεκαήμερο

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στην αρχή του μήνα να επηρεάζει άμεσα οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα καλείσαι να προχωρήσεις σε μία νέα αρχή που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά στον εαυτό σου. Απαραίτητο είναι να επιδιώξεις την κάλυψη των οικονομικών διεκδικήσεων σου με μεθοδικότητα και υπομονή, αποφεύγοντας πείσμα και αδιαλλαξία που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες. Αισθηματικά, εκφράζοντας ανασφάλειες και φόβους θα δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον στη σχέση σου για να αναπτυχθεί η κατανόηση και εν συναίσθηση με το ταίρι σου. Η Ηλιακή Έκλειψη στον Ταύρο που πραγματοποιείται στο τέλος του μήνα δρομολογεί εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Επαγγελματικές ευκαιρίες έρχονται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και σε βοηθούν να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη των ονείρων σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με αμεσότητα τα συναισθήματα και πιθανούς φόβους που σε έχουν προβληματίσει μέχρι στιγμής.

3ο δεκαήμερο

Με την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 12/4 έχεις την διάθεση να εξιδανικεύσεις επιθυμίες και ανάγκες. Η ασάφεια που επικρατεί σε απόψεις και σκέψεις μπορεί να επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες καθώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει ακόμα ποια είναι η κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που θα οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις για αυτό καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ατραπούς και παγίδες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στα μέσα πού μήνα σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 16/4 επηρεάζει άμεσα τον προϋπολογισμό και την σχέση σου. Καχυποψία και αμφιβολίες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές που θα επηρεάσουν οικονομικές συζητήσεις και προσωπική ζωή. Προσπάθησε να μην κυριαρχήσεις επιβάλλοντας τους όρους σου με απόλυτο τρόπο αφού αυτή η συμπεριφορά σου είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει ανάλογες αντιδράσεις, οι οριστικές ρήξεις δεν αποκλείονται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email