Παρασκευή 1 Απριλίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 4 ως 10/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τολμηρές διαθέσεις και ανέμελες προσεγγίσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σου, έντονη θα είναι η διάθεση σου να φλερτάρεις και να γνωριστείς με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Παίρνεις απόφαση να δώσεις έκταση στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα τρέξεις τις εξελίξεις, επιθυμία σου θα είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Ίσως να μην είναι σταθερή και σκεπτόμενη η στάση σου. Ενδεχομένως να συμπεριφερθείς στο ταίρι σου κάπως αλλοπρόσαλλα, θα κινηθείς απελευθερωμένα, δεν θα θελήσεις πλαίσια και όρους. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική ίσως και εξουσιαστική πλευρά της προσωπικότητας σου, προσοχή να μην πιέσεις το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες υπεροχής. 

Επανασύνδεση: Με έξυπνο και μεθοδικό τρόπο θα κατευθύνεις τα γεγονότα, που θα προκύψουν με εσένα και το πρώην ταίρι σου. Στα μέσα της εβδομάδας η απόστασή σας θα λάβει τέλος, η επιχειρηματολογία σου και οι διπλωματικές σου υποσχέσεις θα ανοίξουν δρόμο επανένωσης.

Νέα γνωριμία: Δύναμη θα έχει η γοητεία σου, πειθώ ο λόγος σου, θα καταφέρεις να το κατακτήσεις το γοητευτικό πρόσωπο, που θα τραβήξει την προσοχή σου. Ιδιαιτέρως εύστοχος θα είναι ο τρόπος προσέγγισής σου, θα εντυπωσιαστεί από την ευγενική και άμεση πολιορκία σου. Με λίγα λόγια, μέσα στην εβδομάδα θα καταφέρεις να κατακτήσεις άτομο, που δε θα έχει καμία αντίρρηση να κάνει σχέση μαζί σου.

Σχέση – Γάμος: Αποτελεσματική θα είναι η τακτική σου, θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το ταίρι σου. Για ένα συγκεκριμένο θέμα που είχε αρνητική στάση και δημιουργούσε εμπόδια, τώρα θα αλλάξει γνώμη, οι τεκμηριωμένες σου απόψεις θα σε βοηθήσουν να λάβεις το “ναι” που εδώ και καιρό περιμένεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Εξωστρέφεια θα χαρακτηρίζει τη στάση σου, δε θα δώσεις αρνητικές απαντήσεις σε προτάσεις και καλέσματα. Προσιτή και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σου, στις κινήσεις σου θα βρεις ανταπόκριση, προσπάθησε να προσεγγίσεις σε περίπτωση που κάποιο πρόσωπο κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσεις επαφές με πρόσωπο που θα βρείτε μεταξύ σας κοινά ενδιαφέροντα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βγεις από το άγχος. Ταχτοποιείς τις αρνητικές υποθέσεις μέσα στη σχέση σου, ισορροπείς συναισθηματικά και κατασταλάζεις. Με το ταίρι σου προσπάθησε να χαλαρώσετε να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι. Η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή αρκεί να εκδηλώσεις αυτό που νιώθεις χωρίς ανασφάλειες και ενδοιασμούς. 

Επανασύνδεση: Καινούργιο ξεκίνημα θα έχεις με το πρόσωπο που προσφάτως χώρισες, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλήσεις που θα ανατρέψουν το κατεστημένο. Άγνωστες καταστάσεις θα βγουν στην επιφάνεια, θα αναθεωρήσεις, θα τοποθετήσεις σχέσεις και αισθήματα επάνω σε μια νέα και εντελώς διαφορετική βάση.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, θετικό και αναζωογονητικό. Εσύ και ένα συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο τυχαία θα ανταμωθείτε, θα ερωτευτείτε και θα προχωρήσετε σε σταθερό δεσμό μελλοντικών προδιαγραφών. Μέσα στην εβδομάδα ετοιμάσου, θα βρεις το μόνιμο ταίρι σου.

Σχέση – Γάμος: Χαρμόσυνο γεγονός έρχεται να δώσει ευτυχία σε σένα και στο ταίρι σου, η δεσμευτική σας σχέση θα πάρει ακόμα πιο σοβαρή πορεία, οι εξελίξεις θα είναι έντονες και πολύ δυνατές. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να παρθεί απόφαση γάμου ή επισημοποίησης, ίσως να αυξηθούν τα μέλη της οικογενείας σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθεροι. Θα κινήσεις τα νήματα για να υπάρξουν επαφές και συνομιλίες. Θα εκδηλωθείς και θα φλερτάρεις. Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σου για το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει. Σου ανοίγεται καινούργια προοπτική!

Σε σχέση. Προσοχή στις παραποιήσεις, στις ζήλειες και στις λανθασμένες εντυπώσεις. Η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, απέφυγε τις αόριστες ή μπερδεμένες απαντήσεις .Θα χρειαστεί να δοθούν αναλυτικές εξηγήσεις, το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει θα φέρει ισορροπία και ηρεμία, λύνονται οι παρεξηγήσεις. 

Επανασύνδεση: Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σε φέρει σε προσωπική συνομιλία με το πρώην ταίρι σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να πας την κουβέντα εκεί που θέλεις. Θα σου δοθεί η αφορμή να ανοίξεις προσωπική συζήτηση, αν χειριστείς την κατάσταση αποφασιστικά και άμεσα, τότε θα καταφέρεις να ανοίξεις ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Νέα γνωριμία: Όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο έχεις αποφασίσει να διαγράψεις το πρώην ταίρι σου. Πριν κλείσει το εξαήμερο θα κάνεις μια νέα γνωριμία, όμως θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί ή θα κρατήσεις την καρδιά σου προσκολλημένη στο παρελθόν; Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, το πρόσωπο που θα γνωρίσεις ιδιαιτέρως ελκυστικό, η απόφαση θα είναι δική σου.

Σχέση – Γάμος: Μόνο αν έχεις ισχυρή θέληση και αποφασιστική δράση θα καταφέρεις να αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα της σχέσης σου. Για να επιβληθείς στο ταίρι σου, θα πρέπει να σταθεροποιηθείς στις απόψεις σου, να φερθείς δυναμικά και μεθοδευμένα. Διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, αν κρατήσεις στάση σοβαρή και αμετάκλητη, το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου. Από τη μια θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να τολμήσεις να προχωρήσεις σε ουσιαστικές αλλαγές. Προσπάθησε να βγεις από τη διστακτικότητα και την ανασφάλεια, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Θα υπάρξουν διλλήματα, καλό θα είναι να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Σε σχέση. Ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, οι ανασφάλειες που θα νιώσεις ενδεχομένως να είναι άτοπες. Απέφυγε τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, μην σκέπτεσαι αρνητικά για καταστάσεις που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφτείς τη λογική και αντικειμενική όψη των καταστάσεων, θα καταφέρεις να βρεις τον σωστό χειρισμό. 

Επανασύνδεση: Αισιοδοξία θα νιώσεις, χαρά θα πάρεις, έρχεται επανασύνδεση, εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωσή σας θα είναι μόνιμη και θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, θα δοθεί μεταξύ σας μια πολύ σοβαρή υπόσχεση, που θα καταλήξει σε επίσημη δέσμευση.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει ένα συγκεκριμένο άτομο, που θα το συμπαθήσεις και δε θα το βγάζεις από τη σκέψη σου. Η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα είναι τυχερή και θα γεμίσει την καθημερινότητά σου, τώρα αλλάζουν τα δεδομένα σου. Θα αποκτήσεις σταθερό ταίρι, μελλοντικών προδιαγραφών.

Σχέση – Γάμος: Στα μέσα της εβδομάδας εσύ και το ταίρι σου θα κάνετε κουβέντες περί δεσμεύσεων, οι υποσχέσεις που θα δοθούν μεταξύ σας, θα είναι σοβαρές και θα τηρηθούν. Ξεκαθαρίσματα, εξομολογήσεις και ειλικρινή λόγια θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείς από τις διαθέσεις σας και αγνοήσεις το ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Θα επιμεληθείς ιδιαιτέρως την εμφάνιση σου, βασικός σου στόχος θα είναι να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Επιθυμία σου θα είναι να γοητεύσεις, αν αναζητάς μια καινούργια αρχή θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου.

Σε σχέση. Προσοχή να μην παγιδευτείς σε αυταπάτες, προσπάθησε να αποφύγεις τις εικασίες, βασίσου μόνο στα αποδεδειγμένα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τα συναισθήματα σου. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις που θα λύσουν το πρόβλημα, με το ταίρι σου θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βγείτε από τις αμφιβολίες. 

Επανασύνδεση: Θα χαρείς με τον ερχομό προσώπου από τα παλιά. Πρώην ταίρι σου θα ξανα εισβάλει στην ερωτική σου ζωή και μάλιστα αυτή τη φορά τα γεγονότα, οι εξελίξεις και τα αμοιβαία αισθήματα, θα φέρουν δεσμευτική κατάληξη. Οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, εσείς οι δυο θα μείνετε μαζί για πάρα πολλά χρόνια.

Νέα γνωριμία: Θα γοητευτεί από την παρουσία σου ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά τον μεγαλύτερο και πιο δυνατό δεσμό της ζωής σου. Μοιραία θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, με αυτό το άτομο θα ζήσεις μια μεγάλη σχέση αγάπης, ο δεσμός σας θα είναι σταθερός, θα έχει μακροχρόνια πορεία.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στη σχέση σου θα προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο, που θα έχει κατάληξη ευτυχίας. Αποφασιστική και σοβαρά σκεπτόμενη θα είναι η πρόταση που θα σου κάνει το ταίρι σου, θα σας δώσει μεγάλη χαρά, δημιουργώντας βάσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας πορείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις σοβαρές έγνοιες να αφήσεις πίσω σου τις ψυχοφθόρες καταστάσεις και να σκεφτείς με αισιοδοξία. Οι συνομιλίες που θα σου γίνουν, θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχολογικά, να χαλαρώσεις και να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανανεώσου, βγες από την αναμονή, δώσε το άνοιγμα να σε φλερτάρουν. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα.

Σε σχέση. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις λανθασμένες ερμηνεύσεις. Ενδεχομένως οι καταστάσεις γύρω από το ταίρι σου να μην είναι έτσι όπως θα νομίζεις πως είναι. Καλό θα είναι να μην ενισχύσεις τις ανασφάλειες σου, εσωτερικές φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα αρνητικά σενάρια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και να βγεις από τυχόν αυταπάτες. 

Επανασύνδεση: Τυχαίο γεγονός θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου, και μάλιστα το συμβάν θα είναι αιφνιδιαστικό, θα σε ξαφνιάσει. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην πιστεύεις πως η έλξη σας έχει μείνει ανέπαφη, όμως αυτά που θα ζήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα, θα σε πείσουν πως η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή για να μπορέσει να σβήσει τόσο εύκολα.

Νέα γνωριμία: Λαμπερό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Η διαίσθησή σου θα σου πει πως αυτό το άτομο θα γίνει το μόνιμο ταίρι σου και δε θα σου λέει ψέματα. Εσείς οι δυο θα γνωριστείτε, θα ερωτευτείτε, θα χαράξετε δυνατή πορεία αγάπης, που θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Έρχεται κάτι που προσμένεις, και μάλιστα με ξαφνικό τρόπο. Ένα ζήτημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου, τώρα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα αναστατωθείς, θα εκπλαγείς, τα μαντάτα που σου έρχονται, θα νιώσεις την ανάγκη να τα γνωστοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Επαφές και επικοινωνιακά ανοίγματα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα και ζωτική διάθεση. Στις συνομιλίες που θα έχεις θα δημιουργηθούν ανοίγματα για προσεγγίσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς συναισθηματικά.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία, ωστόσο μην εστιάσεις μόνο στη διαίσθηση και παραμελήσεις την αντικειμενική λογική σκέψη. Θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τη ρεαλιστική όψη, θα συνειδητοποιήσεις και θα αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες επιφανειακές σου σκέψεις ή εξηγήσεις. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν, φανέρωσε τις επιθυμίες σου. 

Επανασύνδεση: Ερωτική κατάληξη θα έχει η συνάντηση με το πρόσωπο που σκέπτεσαι. Θερμή και αποκαλυπτική συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα λύσει τους συναισθηματικούς κόμπους. Θα τα βρείτε μεταξύ σας, κλείνει το ενδεχόμενο του χωρισμού, έρχονται εξομολογήσεις, που θα σε κάνουν να νιώσεις πως αυτό το άτομο δεν έχει σκοπό να φύγει από δίπλα σου.

Νέα γνωριμία: Αναζωογονητική θα είναι η νέα γνωριμία που θα κάνεις, τώρα θα σου δοθεί άνοιγμα για καινούργια ερωτική αρχή. Δεν αποκλείεται να το ερωτευτείς το γοητευτικό άτομο που θα σου ανοίξει φιλική κουβέντα, τα λόγια που θα ακούσεις, θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου. Μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία έλξη, ανοίγεται προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Κάτι που αναμένετε εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι καταφθάνει, έρχεται πληροφορία ή κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει, θα νιώσετε αισιοδοξία και εμπιστοσύνη. Τερματίζουν οι διαφωνίες, λήγει το στάδιο της αβεβαιότητας, τώρα θα νιώσετε σίγουροι και έτοιμοι να προχωρήσετε σε δεσμευτικές πράξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, ωστόσο προσοχή στα γρήγορα συμπεράσματα και στις επιφανειακές εξιδανικεύσεις. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αδράνεια όμως θα πρέπει να αποφευχθούν οι παρορμητικές ενέργειες και η γρήγορη ταχύτητα. Σκέψου καλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Ίσως να χάσεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, ο εσωτερικός σου κόσμος ενδεχομένως να είναι μπερδεμένος, θα είναι λάθος αν παγιδευτείς σε ανασφάλειες προερχόμενες από παρελθοντικές καταστάσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος, θα μπορέσεις να σκεφτείς λογικά, θα καταφέρεις να βάλεις τέλος σε αμφιβολίες και σκαμπανεβάσματα. 

Επανασύνδεση: Συμφιλιωτικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις από το πρώην ταίρι σου. Τα λόγια του από την αρχή θα είναι ξεκάθαρα, θα σου ζητήσει ευθέως συνάντηση και θα είναι για καλό σκοπό. Αποκαλυπτικά λόγια και θερμές εξομολογήσεις θα θερμάνουν τις καρδιές σας, θα γίνει ραντεβού που θα κλείσει με επανασύνδεση.

Νέα γνωριμία: Από την αρχή θα σου κινήσει το ενδιαφέρον το γοητευτικό πρόσωπο, που τυχαία θα συνομιλήσει μαζί σου. Η οικεία του στάση και ο θερμός τρόπος που θα σε φλερτάρει, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, η απόφασή σου να ανταποκριθείς θα σου βγει σε καλό. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τη ζωή σου, θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε σε μακροχρόνιο δεσμό.

Σχέση – Γάμος: Δεν αποκλείεται να οδηγηθεί η σχέση σου σε δέσμευση, μέσα στην εβδομάδα θα ακούσεις πρόταση, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε κάνουν να νιώσεις εμπιστοσύνη, θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα αγάπης ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, ζωηρότητα θα φέρει στις διαθέσεις σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα θελήσεις να είναι χαλαρωτικές και ανέμελες. Αναλαμβάνεις δράση, περνάς σε προσεγγίσεις, θα αναζητήσεις περιπέτεια και σασπένς, με αυθορμητισμό θα φλερτάρεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις συστηματικές επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο στην πορεία να αλλάξεις βλέψεις και διαθέσεις. Απέφυγε τις υποσχέσεις και την αλλοπρόσαλλη στάση.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από την πίεση και να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου. Ανήσυχη θα είναι η στάση σου θα αναζητήσεις ελευθερία, καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή ή στην διαστρέβλωση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα υποσχέσεις και οριστικές αποφάσεις. 

Επανασύνδεση: Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, βγαίνεις από την απαισιοδοξία. Μια σειρά από τυχαία συμβάντα θα οδηγήσουν το πρώην ταίρι σου κατευθείαν στην αγκαλιά σου. Δε χρειάζεται να κάνεις καμία κίνηση, θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου σε απρόοπτη στιγμή και σε διαβεβαιώνω πως θα είναι για καλό.

Νέα γνωριμία: Η τύχη θα σε ευνοήσει, θα σου φέρει καινούργιο πρόσωπο και μάλιστα η γνωριμία σας θα γίνει σε περιβάλλον οικείο και γνώριμο. Θα συναντηθούν τα βλέμματά σας, ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία και από εκεί και πέρα, αν αφήσετε την κοινή σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, τότε πολύ γρήγορα πριν κλείσει η εβδομάδα, θα κλείσετε ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Από τυχαίο γεγονός θα τερματιστεί εμπόδιο που σου έφερνε δυσκολίες ή καθυστερήσεις, εσύ και το ταίρι σου θα πάρετε μεγάλη χαρά, αυτό που θα συμβεί θα σας βοηθήσει να οργανώσετε νέα σχέδια. Από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσετε τους μελλοντικούς προγραμματισμούς, θα ενθουσιαστείτε, θα προχωρήσετε αγαπημένοι και ακόμα πιο ενωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που θα βρεθείς ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα -μέσω διαδικτύου- θα δώσεις το άνοιγμα για προσωπική γνωριμία. Σύμμαχο σου θα έχεις την ελκυστικότητα σου, αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις θα τα καταφέρεις. Προσέγγισε με αυτοπεποίθηση και άνεση, το αποτέλεσμα θα τονώσει την αισιοδοξία σου, δεν πρόκειται να απογοητευτείς.

Σε σχέση. Συνειδητά θα αποφύγεις τους προβληματισμούς και το φορτισμένο κλίμα. Οι σκέψεις σου θα είναι ανέμελες θα αποκτήσεις μια πιο χαλαρή στάση και διάθεση. Συγκαταβατική θα είναι η προδιάθεση σου, θα εστιάσεις στην σταθερότητα του δεσμού σου, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια που θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη. 

Επανασύνδεση: Δώσε προσοχή στα γεγονότα, προσπάθησε να αποφύγεις τάσεις πεσιμισμού και βιαστικά συμπεράσματα. Ενδέχεται οι ανασφάλειές σου ή η ανυπομονησία σου να σε οδηγήσουν σε λάθος εκτιμήσεις, στην παρούσα φάση μάλλον δε θα είσαι σε θέση να καταλάβεις πώς σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι αναμένει από εσένα.

Νέα γνωριμία: Θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, όμως προσοχή να μην παρερμηνεύσεις λόγια και βλέψεις. Επειδή για την ώρα το τοπίο θα είναι θολό, η ορατότητα σου περιορισμένη, γι’ αυτό πάρε χαλαρά την κατάσταση, μείνε για την ώρα στη θέση του παρατηρητή.

Σχέση – Γάμος: Κάτι θα παρεξηγήσεις, γι’ αυτό δε θα μπορείς να εξηγήσεις το τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα θα τα νιώσεις μπερδεμένα, θα τα θεωρήσεις ανεξήγητα. Η εκδοχή ότι η σχέση σου πήρε το στραβό τον δρόμο θα είναι τελείως λανθασμένη, όλα βαίνουν ορθώς, απλά αυτή τη στιγμή δεν είναι η σωστή ώρα για να φανερωθούν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ανανέωση, θα δώσεις το άνοιγμα για προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή να μην ενδώσεις σε άτομο για το οποίο λίγο αργότερα θα αλλάξεις γνώμη και συναισθήματα. Τα γεγονότα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, οι πράξεις σου θα είναι απελευθερωμένες, όμως προσπάθησε να κινηθείς σκεπτόμενα. Απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε πρόχειρες εξιδανικεύσεις.

Σε σχέση. Ίσως να γίνει άστατη η διάθεση σου, επιφανειακές θα είναι οι βλέψεις σου, προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Σε περίπτωση που νιώθεις πως πιέζεσαι και θέλεις ελευθερία κινήσεων ξεκινά τις απαιτούμενες ενέργειες για να αλλάξουν οι συνθήκες της σχέσης σου, ωστόσο απέφυγε τις υπερβολές και τα αντιδραστικά πείσματα. 

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτικά συμβάντα θα αλλάξουν απόψεις και εντυπώσεις. Έντονα γεγονότα θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του εξαήμερου, θα κάνουν την εμφάνιση τους διαπιστώσεις, που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις σχετικά με αυτά που πιστεύεις για το πρώην ταίρι σου. Αλλάζεις οπτική γωνία και συναισθηματική τοποθέτηση.

Νέα γνωριμία: Την ηρεμία και την γαλήνη σου θα ταράξει η παρουσία ενός όμορφου προσώπου. Εσείς οι δυο στην πορεία θα έχετε στενές επαφές, θα ανοιχτεί ερωτική δίοδος μεταξύ σας. Αν κρατήσεις θετική στάση, τότε πολύ γρήγορα θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για έναρξη σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Θα σε ταρακουνήσει συναισθηματικά αυτό που θα μάθεις ή θα συνειδητοποιήσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει συμβάν, που θα σε βγάλει από την παθητικότητα. Τώρα θα εντοπίσεις λάθη και αστοχίες, θα αλλάξεις τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεις τη σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως άστατη ή απρόβλεπτη τη στάση σου, ανανεωτικές θα είναι οι σκέψεις σου, αν σε απογοήτευσε το πρώην ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία που θα έρθει μέσω διαδικτύου. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα θελήσεις να προβάλεις τη γοητεία σου. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα έχεις τη δυνατότητα να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο, πάρε τις εξελίξεις στα χέρια σου.

Σε σχέση. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, απέφυγε τις ανασφάλειες και τις αγχωτικές σκέψεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο σε ισορροπία, βάλε σε τάξη επιθυμίες και ανάγκες. Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από τις παρορμητικές ενέργειες, θα καταφέρεις να βγεις από τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. 

Επανασύνδεση: Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σου να αφήσεις το χρόνο να κυλήσει και να συμπεριφερθείς με αυτοσυγκράτηση. Στην παρούσα φάση θα είσαι σε θέση να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, θα δώσεις χρόνο στα γεγονότα και θα σου βγει σε καλό. Η υποψία σου πως αν το πρώην ταίρι σου νιώσει πως σε χάνει τότε θα κινηθεί, θα βγει απολύτως σωστή.

Νέα γνωριμία: Θα αποφύγεις να ενθουσιαστείς και να ονειροβατήσεις, με επιφυλακτικό μάτι θα δεις την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει. Πριν κλείσει η εβδομάδα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου ανοιχτεί ερωτικά, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς προσγειωμένα, ωστόσο μην αποκλείσεις το ενδεχόμενο να εξελιχτεί σε μια ιδανική σχέση.

Σχέση – Γάμος: Η νευρικότητα και η παρόρμηση δε σε οδήγησαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, γι’ αυτό παίρνεις την απόφαση να αλλάξεις τακτική. Σοφή θα είναι η επιλογή σου να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με υπομονή και κατανόηση, στην προκειμένη φάση ο διπλωματικός συμβιβασμός θα στρώσει το έδαφος, για να φτάσεις στο σημείο που επιθυμείς.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email