Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 29/8 ως 4/9

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν ξαφνιάσματα και εκπλήξεις που θα καταφέρουν να τονώσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Οι συγκυρίες θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα και την αδράνεια, απρόοπτες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις θα σε ωθήσουν στη δράση. Θα είναι σωστή η απόφαση σου να εκδηλωθείς με αμεσότητα. Κάτι νέο θα ξεκινήσει για σένα.

Σε σχέση: Ανάγκη σου θα είναι οι χαλαρές και ανανεωτικές στιγμές. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναλάβεις την ροή της καθημερινών επαφών με το ταίρι σου και να κατευθύνεις τις επιθυμίες. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και αρκετά τονωτική, επιπλέον θα σε βοηθήσει να κινηθείς μεθοδικά ίσως και κάπως διπλωματικά.

Επανασύνδεση: Χαρά θα πάρεις, θα ενθουσιαστείς, απαλλάσσεσαι από ψυχικό βάρος. Επανέρχεται το πρώην ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωση σας δε θα σταματήσει στην απλή συμφιλίωση, θα δοθεί έκταση στο θέμα, πολύ γρήγορα θα υπάρξουν μεταξύ σας επίσημες δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία: Ηλιοφάνεια θα φέρει στη ζωή σου ένα συγκεκριμένο άτομο που θα ‘ρθει και δε θα έχει διάθεση να φύγει. Η γνωριμία που θα κάνεις θα είναι τυχαία, μοιραία, δεν αποκλείεται και παντοτινή. Μπορεί να άργησε να εμφανιστεί στη ζωή σου το έτερον ήμισυ σου, τώρα όμως που ήρθε, θα μείνει και θα αγκυροβολήσει δίπλα σου για παρά πολλά χρόνια.

Σχέση – Γάμος: Μια χαρά θα πάει η σχέση σου και αν δεν υπάρχει δέσμευση ή γάμος, δεν αποκλείεται τώρα να συμβεί. Κουβέντες περί δεσμεύσεων θα γίνουν, μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσετε για επισημοποιήσεις και οριστικοποιήσεις. Κάτι που ευχήθηκες θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, κάτι που ζήτησες θα σου δοθεί απλόχερα. Η απάντηση που θα λάβεις, θα σε κάνει να πετάξεις απ’ την χαρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα εσύ που έχεις στη σκέψη σου την παλιά σου σχέση θα καταφέρεις να αναλύσεις τις καταστάσεις, θα βρεις τα λάθη, θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να πάρεις νέες αποφάσεις. Οι συγκυρίες θα σου δώσουν το άνοιγμα της δεύτερης ευκαιρίας, αξιοποίησε τις αφορμές και τα προσχήματα, η κατάληξη δε θα είναι απογοητευτική, θα βρεις το έδαφος πρόσφορο για δημιουργικές υποσχέσεις.

Σε σχέση: Βγαίνεις από τις ανασφάλειες και την αδράνεια. Λογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις τον συναισθηματισμό σου. Αν θέλεις άμεσα ξεκαθαρίσματα η στάση σου θα πρέπει να είναι αποκαλυπτική, φανέρωσε στο ταίρι σου τις σκέψεις σου θα βρεις την κατανόηση που χρειάζεσαι.

Επανασύνδεση: Αναζωογονητικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις, ούτε που θα περάσει από τη σκέψη σου να αρνηθείς τη συνάντηση που θα σου ζητηθεί. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα προτείνει το πρώην ταίρι σου, θα ακούσεις λόγια που θα σε ξαφνιάσουν, θα μάθεις πολλά και θα αισθανθείς άλλα τόσα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή ερωτική επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως μπορείς να συνεχίσεις κοιτάζοντας μπροστά, θα σταματήσεις να γυρίζεις τη σκέψη σου πίσω στα παλιά. Το συναρπαστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα σε κάνει να ξεχάσεις οριστικά τα περασμένα.

Σχέση – Γάμος: Ένα συμβάν θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση μιας βασικής σου επιθυμίας. Ένα ξέσπασμα ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν το δρόμο της επιτυχίας. Θα εκπλαγείς και θα αιφνιδιαστείς, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό, για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να προσπαθήσει να γνωριστεί μαζί σου, ωστόσο θα περιμένει από σένα το πράσινο φως για να μπορέσει να σε πλησιάσει. Η εβδομάδα θα σου ανοίξει προοπτική νέας αρχής όμως για να μπορέσουν να κυλήσουν τα γεγονότα θα πρέπει να σπρώξεις με τον τρόπο σου την εξέλιξη.

Σε σχέση: Χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, θα αποφύγεις τις ενοχλητικές καταστάσεις που σε δυσανασχετούν, ανάγκη σου θα είναι η διασκέδαση και η συναισθηματική ηρεμία. Μεθοδικά θα σκεφτείς και θα ενεργήσεις προκειμένου να φέρεις τις καταστάσεις στα δικά σου μέτρα. Θα μπορέσεις να επηρεάσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τι συνθήκες που θέλεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, θα βρεις το σωστό τρόπο να συνδυάσεις γοητεία και εξυπνάδα και θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το πρώην ταίρι σου. Λίγο οι διπλωματικές εξηγήσεις που θα δώσεις, λίγο η εντυπωσιακή σου εμφάνιση, θα βρεις τρόπο να λιώσεις τον πάγο και να επαναφέρεις τάξη και ισορροπία στις επαφές σας. Το νου σου στις υποσχέσεις που θα δώσεις, ό,τι πεις θα αναγκαστείς να το τηρήσεις.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το όμορφο πρόσωπο με την ελκυστική προσωπικότητα, θα ξεχάσεις και παρελθόν και μέλλον. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε τυπική συνομιλία, η μεταξύ σας συμπάθεια και οικειότητα θα οδηγήσει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο. Το ένα θα φέρει το άλλο και μέσα στο πενταήμερο θα γίνει ραντεβού, που σε διαβεβαιώνω πως θα έχει κατάληξη σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Ένα συμβάν θα σας βγάλει από ανασφάλειες και επιφυλάξεις, τώρα δυνατοί και ενωμένοι θα καταρρίψετε εμπόδια. Η συναισθηματική σας συμμαχία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, κάτι που επιθυμείτε από κοινού, μέσα στην εβδομάδα, θα γίνει πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Ανανεωμένες θα είναι οι διαθέσεις σου, δεν αποκλείεται να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία. Ουσιαστικά αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου καθώς και οι προσδοκίες σου, τώρα αυτό που θα έχεις βασική ανάγκη είναι να βγεις από τις απογοητεύσεις και να ανανεώσεις την προσωπική σου ζωή. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα, πάρε την απόφαση να προσεγγίσεις.

Σε σχέση: Η εβδομάδα δεν θα σε αφήσει να παγιδευτείς στις αρνητικές σκέψεις, αισιοδοξία και ανάγκη για ανανέωση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα έχεις τον τρόπο να κατευθύνεις τα γεγονότα. Το Σαββατοκύριακο που θα έρθει, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς μεθοδικά και να βρεις λύσεις, προχώρα σε ξεκαθαρίσματα και εξακριβώσεις.

Επανασύνδεση: Μη δυσανασχετείς, φίλε μου Καρκίνε, και κυρίως μην αγχώνεσαι. Όλα θέλουν το σωστό τους χρόνο, που σημαίνει πως δεν πρέπει να αφήσεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε επίμονες πράξεις. Η πίεση δε θα σου βγει σε καλό, δες τα πράγματα με χαλαρότητα, το χαρακτηριστικό της εβδομάδας θα είναι η στασιμότητα.

Νέα γνωριμία: Σε δικό σου χώρο σε οικείο περιβάλλον υπάρχει ένα πρόσωπο, που αυτή τη στιγμή κρύβεται πίσω από τις ανασφάλειές του. Εδώ και καιρό έχουν δημιουργηθεί μέσα του ερωτικά αισθήματα για σένα, ωστόσο θεώρει πως η παρούσα φάση δεν είναι ο σωστός χρόνος για να σου φανερωθεί.

Σχέση – Γάμος: Αναποδιές θα σου φέρει η πίεση και η κατά μέτωπο επίθεση. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να αποφύγεις τις ριζοσπαστικές ή τελεσίδικες κινήσεις. Αντιμετώπισε το ταίρι σου με υπομονή και συγκατάβαση και θα δεις πως στο επόμενο δεκαήμερο όλα θα πάρουν την κατεύθυνση που εσύ θα επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Σε σχέση ι: Θα προκύψει νέα γνωριμία που θα είναι στο χέρι σου η εξέλιξη της. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις ευγενικά, ελκυστικός θα είναι ο τρόπος προσέγγισης σου, η επιμελημένη σου παρουσία και το προσεγμένο σου στυλ θα κερδίσουν θετικά σχόλια. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή για να τονώσεις την προσωπική σου ζωή, οι συγκυρίες θα δουλέψουν υπέρ σου.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αλλάζεις τρόπο σκέψης, θα αποφύγεις τις καχύποπτες σκέψεις και τις σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα τονώσουν τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση σου, χαλαρώνεις και εστιάζεις στο πως μπορείς να περάσεις ανανεωτικά με το ταίρι σου.

Επανασύνδεση:. Φίλε μου Λέοντα, στη βράση κολλάει το σίδερο, ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα, εντός εξαήμερου. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το ταίρι που σου έφυγε, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια δε θα σου βγει σε καλό. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα έχεις κανέναν λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο άτομο και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι αν δώσεις συνέχεια στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση – Γάμος: Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά, δε θα καταφέρεις να δεις ξαστεριά. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βγες μπροστά και βάλε τάξη στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Δυναμική και επικοινωνιακή θα είναι η εβδομάδα σου, θα δώσεις μεγάλη σημασία στον τρόπο που θα μιλήσεις καθώς και στη γενική κοινωνική σου εικόνα. Θα αφήσεις περιθώριο προσέγγισης, με θετική διάθεση θα χειριστείς τα καινούργια πρόσωπα και τις νέες γνωριμίες. Οι εξελίξεις της εβδομάδας θα πορευτούν ανάλογα με τη στάση σου, δώσε το άνοιγμα για νέα αρχή, τα συμβάντα θα είναι τυχερά.

Σε σχέση: Αντικειμενική και ορθολογική θα είναι η σκέψη σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις το ταίρι σου. Αν περιμένεις απαντήσεις έρχονται και θα είναι θετικές, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να τερματίσεις ένα παλιό αρνητικό κεφάλαιο, θα βρεθεί η απαιτούμενη λύση, βγαίνεις απ’ την ανασφάλεια.

Επανασύνδεση: Κάτι σε μπερδεύει, φίλε μου Παρθένε, κάτι σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα κατά συνέπεια και σε λάθος εκτιμήσεις. Ίσως να είναι οι ανασφάλειές σου, ίσως να είναι η ανυπομονησία σου, πάντως υπάρχει ένα δικό σου προσωπικό θέμα, που δεν σε αφήνει να καταλάβεις πως σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι αναμένει από σένα.

Νέα γνωριμία: Θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, όμως δε θα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν θέλει σχέση ή αν επιθυμεί μόνο χαλαρές επιφανειακές επαφές. Επειδή για την ώρα το τοπίο θα είναι θολό, η ορατότητά σου περιορισμένη, γι’ αυτό πάρε χαλαρά την κατάσταση, μείνε για την ώρα στη θέση του παρατηρητή.

Σχέση – Γάμος: Κάτι θα παρεξηγήσεις, γι’ αυτό δε θα μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα θα τα νιώσεις μπερδεμένα, θα τα θεωρήσεις ανεξήγητα. Η εκδοχή ότι το ταίρι σου τρελάθηκε, θα είναι τελείως λανθασμένη, κάνεις δεν έχασε τα λογικά του, απλά θα έχεις μια δύσκολη, σκοτεινή εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε προσεγγίσεις και άμεσες κινήσεις, ίσως να σκεφτείς και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις την παρορμητικότητα σου και γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο, θα μπορέσεις να κατασταλάξεις συναισθηματικά. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις, λήγει το μεταβατικό στάδιο, θα μπορέσεις να καταλήξεις και να προχωρήσεις σε άλλο επίπεδο.

Σε σχέση: Ευχάριστες και τονωτικές προτάσεις θα κάνεις. Η εβδομάδα θα ενεργοποιήσει την εσωτερική σου δύναμη, ωστόσο θα χρειαστεί να κινηθείς μεθοδικά προκειμένου να φέρεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Η εβδομάδα θα βάλει σε λειτουργία την οξυδέρκεια και την διπλωματία σου, θα καταφέρεις να επηρεάσεις και να καθοδηγήσεις.

Επανασύνδεση: Το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου, δε θα γίνει ως δια μαγείας, αντιθέτως θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Θα τα βάλει κάτω με την ηρεμία του και την ησυχία του, θα τα σκεφτεί θα τα αποφασίσει και θα σου ζητήσει επανασύνδεση, ώριμα και συνειδητοποιημένα.

Νέα γνωριμία: Το γοητευτικό παρουσιαστικό, η ελκυστική συμπεριφορά, το θερμό οικείο χαμόγελο, όλα αυτά θα σε κάνουν να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι πικρό έζησες ως τώρα.

Σχέση – Γάμος: Αν η προηγούμενή σου εβδομάδα έκλεισε με καβγά, η τωρινή θα ξεκινήσει με συμφιλίωση. Θα εκπλαγείς από την ξαφνική συγγνώμη που θα σου ζητήσει το ταίρι σου, ένα συμβάν που για σένα θα μείνει άγνωστο, θα γίνει η αίτια για να καταλάβει σε ποιο σημείο έπραξε λάθος και πώς πρέπει να ενεργήσει για να διορθώσει την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Θα φλερτάρεις, θα εκδηλωθείς και θα προσεγγίσεις. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθηση σου αλλά και τη γοητεία σου, κινήσου με αποφασιστικότητα, θα είσαι σε θέση να κερδίσεις τα βλέμματα και τις εντυπώσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να βάλεις τον συναισθηματικό σου κόσμο σε τάξη, θα ξέρεις πλέον τι θέλεις και με ποιον μεθοδικό τρόπο θα πρέπει να ενεργήσεις.

Σε σχέση: Χαλαρή και αισθησιακή θα είναι η στάση σου. Δεν θα λείψουν οι θερμές συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα αποκαλυπτικά λόγια, αυτά που θα ακουστούν θα τονώσουν την έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς αντικειμενικά, βγαίνεις απ’ την καχυποψία και την αμφισβήτηση.

Επανασύνδεση: Δε θα σου βγει σε κακό το καβγαδάκι που θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας μια χαλαρή τυπική κουβέντα, στην πορεία όμως θα προκύψει θέμα που θα φουντώσει τα πνεύματα. Θα υπάρξει κόντρα ένταση και διαφωνία που θα σου βγει σε καλό. Θα μάθεις τι θέλει, θα καταλάβεις τι νιώθει.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σου στείλει η τύχη, θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι πού αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Ίσως να πιάσεις πάτο, ίσως να πιάσεις κορυφή, το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.

Σχέση – Γάμος: Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Ανάστατο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, θα βγουν στην επιφάνεια σκοτεινά σημεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Δυναμικά θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις με τρόπο άμεσο, προσιτή θα είναι η στάση σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εντυπωσιάσεις, η ελκυστικότητα σου θα ανοίξει δίοδο νέας γνωριμίας. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψει γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σχέση. Αν σε ενδιαφέρει η προοπτική του σταθερού δεσμού τότε προχώρα τις ενέργειες σου χωρίς ενδοιασμούς.

Σε σχέση: Ανάγκη σου θα είναι η ανανέωση και η απόδραση από τη ρουτίνα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς ανέμελα, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου, θα δημιουργήσεις συνθήκες ιδιαιτέρως θερμές. Θα καταφέρεις να μιλήσεις ήρεμα και ισορροπημένα με το ταίρι σου, κυρία επιδίωξη σου θα είναι η σταθερότητα.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη, μήπως τρώγεσαι να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου; Δε βλέπω αυτή η επιθυμία σου να κρατήσει για πολύ. Στα μέσα της εβδομάδας θα αλλάξεις γνώμη, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε άλλο πρόσωπο. Ένα συμβάν θα σου αλλάξει τα μυαλά, θα συνειδητοποιήσεις πως αυτό που θέλεις είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που νόμιζες.

Νέα γνωριμία: Δε θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα συγκεκριμένο κα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή θα το δεις με ερωτικό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει και θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Πριν κλείσει η εβδομάδα περνάς σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.

Σχέση – Γάμος: Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Οι εξελίξεις της εβδομάδας, ανατρεπτική θα κάνουν τη στάση σου, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σου, πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις άμεση δράση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις το παρουσιαστικό σου ελκυστικό, η γοητεία σου σε συνδυασμό με την στάση σου θα δημιουργήσει ανοίγματα προσέγγισης, θα είσαι σε θέση να κατακτήσεις. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική της καινούργιας αρχής.

Σε σχέση: Φεύγουν τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα και οι μπερδεμένες επιθυμίες. Θα αναλύσεις θα εξηγήσεις και θα αποφασίσεις, ο τρόπος σκέψης σου θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τη σχέση σου σε ισορροπημένο επίπεδο. Η εβδομάδα δεν αποκλείεται να φέρει ανοίγματα για επισημοποιήσεις ή δεσμευτικές αποφάσεις, με το ταίρι σου θα ανοίξετε συζητήσεις βάσιμες και ουσιαστικές.

Επανασύνδεση: Θα την κερδίσεις την επανασύνδεση, θα αξιοποιήσεις με πολύ σωστό τρόπο την αφορμή που θα σου δοθεί. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, θα εξηγήσεις, θα ξεκαθαρίσεις και θα φέρεις την ισορροπία που επιθυμείς. Με δικές σου κινήσεις θα αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, αυτή τη φορά θα φτάσεις στο στόχο σου.

Νέα γνωριμία: Μεθοδική θα είναι η τακτική που θα πολιορκήσεις το καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Θα προβάλεις την προσωπικότητά σου με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό, θα προσεγγίσεις ευγενικά και διακριτικά, συνεπώς το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις κατακτήσει ήδη την καρδιά του ατόμου που θα σε εξιτάρει.

Σχέση – Γάμος: Θα καταφέρεις να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της σχέσης σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο και την τακτική που θα εφαρμόσεις. Σε περίπτωση που κινηθείς εγωκεντρικά, θα υπάρξει κίνδυνος αργότερα να υποστείς τις ανάλογες συνέπειες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς διπλωματικά και όχι με ύφος απολυτό ή επιβλητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Ενθουσιασμό θα νιώσεις σε συνάντηση που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τα μεταξύ σας λόγια θα είναι ενθαρρυντικά, παίρνεις τα πάνω σου και ανανεώνεσαι. Αισιοδοξία και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα νιώσεις πως είσαι στον σωστό δρόμο, στο χέρι σου θα είναι η έναρξη σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα οι συγκυρίες θα σου δώσουν άνοιγμα που προσμένεις εδώ και αρκετό καιρό.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα ενισχύσει την αντικειμενική σου κρίση, θα καταφέρεις να εξισορροπήσεις συναίσθημα με λογική. Υπό τον έλεγχο σου θα βρίσκονται οι σκέψεις και οι ενέργειες σου, θα είσαι σε θέση να αποφύγεις τις υπερβολές και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Σοβαρές θα είναι οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, αυτά που θα υποσχεθείτε θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές.

Επανασύνδεση: Κάποιος σε πλήγωσε και θα το μετανιώσει. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στα μέσα της εβδομάδας να περιμένεις απρόοπτο τηλεφώνημα. Θα σου ζητήσει συνάντηση καλό θα είναι να μην την αρνηθείς, θα σου αποκαλύψει αισθήματα, θα σου εξηγήσει λογούς και αιτίες, εμπράκτως θα σου ζητήσει συγγνώμη.

Νέα γνωριμία: Επειδή την έχεις πατήσει κάνα δυο φορές, εμπιστεύτηκες λάθος άτομα, γι’ αυτό η στάση που θα δείξεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα είναι επιφυλακτική. Λογικοί θα είναι οι ενδοιασμοί σου, ωστόσο σου φανερώνω πως αυτή η περίπτωση θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Δείξε εμπιστοσύνη, το γοητευτικό πρόσωπο που θα ερωτευτείς, δε θα σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος: Αλλάζει τακτική το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις πως έγινε το θαύμα. Η στάση του απέναντί σου θα είναι συγκαταβατική καθόλου εγωιστική. Δεν αποκλείεται να σου παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του, θα αναγνωρίσει πού έσφαλε και πού είχες απόλυτο δίκιο.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι: Στην περίπτωση που σε ενδιαφέρει η επανασύνδεση, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να περάσεις σε ανάλογες προσεγγίσεις. Η εβδομάδα θα βοηθήσει στο να γίνει μια νέα αρχή με υποσχέσεις και ξεκαθαρίσματα, τα γεγονότα θα σου δώσουν την αφορμή να τερματίσεις την απόσταση. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις το άνοιγμα για να μπορέσεις να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Σε σχέση: Αποκτάς αισιοδοξία και δυναμισμό, βγαίνεις από τους μετεωρισμούς και τις συναισθηματικές αλλαγές. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την παιδικότητα σου καθώς και την ανάγκη σου για ανέμελες καταστάσεις, θα καταφέρεις να κινηθείς με χαλαρότητα. Θα έχεις την ευκαιρία με το ταίρι σου να ξεκαθαρίσετε σκέψεις και αισθήματα.

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα μάθεις για γεγονότα που ως τώρα σου τα κρατούσε κρυμμένα, θα καταλάβεις τι έφταιξε και ποια ήταν η ουσιαστική αιτία του χωρισμού σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και εξακριβώσεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα βρει τρόπο να τονώσει τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως τον τελευταίο καιρό ο τρόπος ζωής σου να σε έκανε να ξεχάσεις πόσο γοητευτικό άτομο είσαι, τώρα θα επανέλθουν ξεχασμένα αισθήματα. Νέος έρωτας θα κάνει την έναρξή του, σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα δε θα είναι απογοητευτικό.

Σχέση – Γάμος: Ουσιαστική και κατατοπιστική θα είναι η συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσεις στην καρδιά του ατόμου που αγαπάς με στόχο να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεται και ποιες είναι οι ενδόμυχες του επιθυμίες. Η σχέση σας περνά σε στάδιο γαληνής και αρμονίας.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email