Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022 | By: offisiall

Μηνιαίες Σεπτεμβρίου


Αρχικά, στις 05.09 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, σε θέση πτώσεις για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας στην προσωπική μας ζωή και σε πρακτικά ζητήματα που απασχολούν τη σχέση μας. Είναι εύκολο να επικεντρωθούμε σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία προκαλώντας ένταση με τον σύντροφό μας. Οφείλουμε να αφήσουμε στο περιθώριο την γκρίνια και τη μεμψιμοιρία και να ομορφύνουμε την ρουτίνα μας απολαμβάνοντας την σχέση μας.

Στις 10.09 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων ανασύρει υποθέσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να κλείσουν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν είναι εύκολο να ξεφύγουμε από αυταπάτες και εξιδανικεύσεις. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν προτάσεις που θα μας αιφνιδιάσουν ευχάριστα.

Την ίδια μέρα ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό επηρεάζοντας κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Επικοινωνιακά κολλήματα και καθυστερήσεις σε ότι αφορά επαγγελματικές συνεργασίες θα μας απασχολήσουν έντονα. Μας δίνετε όμως η ευκαιρία να επανεξετάσουμε τα δεδομένα και να προχωρήσουμε σε διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν που θα μας βάλουν και πάλι σε διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά τα προσωπικά μας.

Στις 23.09 ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στην Παρθένο επηρεάζοντας άμεσα τον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα. Καθυστερήσεις και εμπόδια δεν θα επιτρέψουν να ολοκληρωθούν αγγαρείες και υποχρεώσεις που έχουμε αναλάβει με αρμονική ροή. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε σε ότι αφορά την επικοινωνία με πρόσωπα από τον συναδελφικό περίγυρο καθώς είναι εύκολο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες που θα επηρεάσουν τις σχέσεις μας. Παράλληλα ο Ήλιος περνάει στον Ζυγό αναδεικνύοντας την ανάγκη να επικεντρωθούμε στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Η διάθεση να λειτουργήσουν αρμονικά με τους σημαντικούς άλλους της ζωής μας είναι εντονότερη από πότε.

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26.09 μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες καθώς νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή μας και να μας γεμίσουν αισιοδοξία. Καλό είναι όμως να είμαστε ρεαλιστές καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και την υπέρμετρη φιλοδοξία που θα οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και παράλογες απαιτήσεις.

Στις 29.09 η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό σηματοδοτώντας την έναρξη μιας εποχής όπου το φλερτ και η κοινωνικότητα θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αρμονία, καλαισθησία, ισορροπία θα είναι το τρίπτυχο που θα μας συντροφεύει σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.

 

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η σχέση σου επηρεάζονται άμεσα αυτό το μήνα καθώς με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ζυγό από τις 10.09 δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις επικοινωνιακά ζητήματα με σύντροφο και συνεργάτες. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι εκφράζεις καθώς είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά σου και να υπάρξουν εντάσεις. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν ζητώντας και πάλι να βρουν μία θέση στη ζωή σου. Εξέτασε πολύ καλά τα δεδομένα πριν πάρεις την οποιαδήποτε απόφαση. Στις 26.09 η Νέα Σελήνη στον Ζυγό σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα επιδιώξουν να πρωταγωνιστήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο και να σου δώσουν ευκαιρίες εξέλιξης. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον υπερβολικό ενθουσιασμό και πιθανές απαιτήσεις που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν προκαλώντας προβλήματα. Νέες γνωριμίες την προσωπική σου ζωή ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεσή σου και χαρίζουν αισιοδοξία και μοναδικές στιγμές πάθους.

 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Διδύμους να σε επηρεάζει από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Σημαντικό είναι να θυμάσαι πως δεν πρέπει να λειτουργήσεις σπασμωδικά λόγω νευρικότητας καθώς η συμπεριφορά σου αυτή θα επηρεάσει άμεσα τις οποίες συμφωνίες σε ενδιαφέρουν. Κοντινές αποδράσεις και επαγγελματικά ταξίδια μπαίνουν στο πρόγραμμά σου και μπορούν να σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές που θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Στις 10.09 η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που ήρθε η ώρα να ολοκληρωθούν. Οφείλεις να ξεφύγεις από τον έντονο συναισθηματισμό και από τις αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα και να λειτουργήσεις πρακτικά. Αξιοποίησε τις οποίες ευκαιρίες σου δίνονται για να κλείσεις κεφάλαια που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου απαλλάσσοντάς σε από περιττά βάρη και σκοτούρες.

 

3ο δεκαήμερο

Η επιστροφή του ανάδρομου Ερμή στην Παρθένο στις 23.09 θα σε επηρεάσει άμεσα καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργήσει προβλήματα και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς. Δεν είναι εύκολο να διεκπεραιώσεις ευθύνες και υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και αυτό μπορεί να δημιουργήσει υπερένταση. Προσοχή σε άγχος και επικριτική διάθεση που είναι βέβαιο πως θα ενοχλήσουν ιδιαίτερα πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρο. Προστάτευσε τις σχέσεις και τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι καθημερινά αποφεύγοντας να μπαίνεις σε περιττές κόντρες. Με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο και να σε επηρεάζει το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις πρακτικές υποθέσεις που απασχολούν την σχέση σου. Απαραίτητο είναι να μην επικεντρώνεστε εμμονικά σε λεπτομέρειες που δεν έχουν σημασία καθώς αυτό είναι βέβαιο πως σε ενοχλήσει το ταίρι σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και το σώμα σου βάζοντας σαν πρώτη προτεραιότητα την ψυχική και σωματική σου υγεία γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να εκτονώσεις θετικά και δημιουργικά κάθε ανησυχία και εκνευρισμό.

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Άμεση είναι η επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό από τις 10.09 στην καθημερινότητα και στον χώρο της δουλειάς καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και εμπόδια και ότι έχεις αναλάβει. Ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που εκφράζεσαι και επικοινωνείς. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26.09 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε καινούργιες επαγγελματικές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς. Απαραίτητο είναι όμως να μην έχεις υψηλές απαιτήσεις καθώς είναι εύκολο να υπερβάλλεις ή να δημιουργήσει ψευδή εικόνα για τα πράγματα πού μπορεί να σε οδηγήσει σε επιλογές που δεν είναι ενδεδειγμένες. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά και το σώμα σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές επιβαρύνοντας το με περιττά κιλά.

 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Διδύμους να σε επηρεάζει άμεσα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα επικεντρώνεσαι σε οικονομικά σχέδια και δραστηριότητες που μπορεί να σου εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη. Η επιθυμία να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα μέσω των υλικών αγαθών μπορεί να οδηγήσει σε συντηρητικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα. Προσπάθησε λοιπόν να κρατήσεις ισορροπίες αποφεύγοντας να λειτουργήσεις υπερβολικά λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν τον τρόπο που διαχειρίζεσαι οικονομικούς πόρους και υλικά αγαθά. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10.09 αγγίζει το περιβάλλον των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Χρειάζεται φαντασία και δημιουργικότητα για να προχωρήσεις προς την επιτυχία και αυτό μπορείς να το καταφέρεις έχοντας στο πλευρό σου πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που πιστεύουν σε εσένα. Πιθανό είναι επίσης να υπάρχει μία ξαφνική νέα γνωριμία που θα ανεβάσει κατακόρυφα το καρδιοχτύπι και θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αισθηματική σου ζωή.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στην Παρθένο από τις 23.09 και μετά και να σε επηρεάζει άμεσα έχεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στο ταίρι σου. Μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία που αφορά την αγάπη και αν καλύπτονται πραγματικά οι προσωπικές σου ανάγκες. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις αυτό το χρονικό διάστημα καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις που θα επηρεάσουν την σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Η Αφροδίτη από την Παρθένο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ανεβάζει κατακόρυφα την γοητεία και τη λάμψη σου και σε καθιστά πρωταγωνιστή σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Νέα πρόσωπα σε διεκδικούν καθώς εντυπωσιάζονται από την γενναιοδωρία και την μεγαθυμία σου. Προσοχή σε υπερβολές καθώς έχεις την ανάγκη να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό είναι αρκετό για να προκαλέσει δυσαρέσκεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό από τις 10.09 σε καλεί να προχωρήσεις σε διαπιστώσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό να μπεις σε μία περίοδο σκέψεις και διεργασιών πού θα καταλήξει σε καταλυτικά συμπεράσματα για τα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως ο άνθρωπος που έχεις το πλευρό σου δεν σε καλύπτει στο μέγιστο βαθμό, όμως οφείλεις να συγκρατήσεις την ορμητικότητα και να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις που δεν θα τελεσφορήσουν με θετικό τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26.09 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή και σε δημιουργικά ενδιαφέροντα που σε βοηθούν να αναδείξεις τα ταλέντα σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σου καθώς μαγνητίζονται από το πάθος και τον αισθησιασμό σου. Καλό είναι να μετριάσεις τις υπερβολές και πιθανές απαιτήσεις που δεν είναι ρεαλιστικές ώστε να βρεις την ισορροπία και να απολαύσεις καθετί καινούργιο που μπορεί να σου προσφέρει πολλά.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου και επηρεάζει κυρίως το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και αυτό είναι αρκετό για να σε κινητοποιήσει σε όλα τα επίπεδα. Είναι σημαντικό να πάρεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα. Όμως επίσης απαραίτητο είναι να μετριάσεις τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές και επιθετικές συμπεριφορές. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται και μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σε τομείς της ζωής σου που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Η Πανσέληνος στις 10.09 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων αγγίζει την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή. Είναι απαραίτητο να είσαι πολύ προσεκτικός σε επιλογές που αφορούν την καριέρα σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από πρόσωπα που αποκρύπτουν τα πραγματικά του σχέδια και δεν δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα. Φρόντισε λοιπόν να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις και επιλογές που αργότερα μπορεί να σε απογοητεύσουν.

 

3ο δεκαήμερο

Με την Αφροδίτη από την Παρθένο να σε επηρεάζει κυρίως στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχεις την ευκαιρία να γοητεύσεις τους πάντες στον επαγγελματικό χώρο. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να λάβεις την αναγνώριση που αποζητάς και σε αυτό θα σε βοηθήσουν φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι που πιστεύουν στις δυνατότητες και τις ικανότητές σου. Στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί να σημάνουν την δέσμευση με το πρόσωπο που αγαπάς εντυπωσιάζοντας το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην Παρθένο από τις 23.09 δεν αποκλείεται να προκαλέσει επικοινωνιακές δυσκολίες με την οικογένεια και καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Υποθέσεις που αφορούν το οικείο περιβάλλον και εκκρεμούν από το παρελθόν πρέπει να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά καθώς ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος καταστάσεων που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Μείνε μακριά από νέα συμβόλαια και συμφωνίες που αφορούν μετακομίσεις και αγοραπωλησίες γιατί δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις και τα δεδομένα αργότερα θα αλλάξουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής ανάδρομος από τον Ζυγό στις 10.09 σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου στο οικογενειακό περιβάλλον. Ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την ψυχολογία σου προκαλώντας κυκλοθυμία και έντονη εξωστρέφεια. Είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι προσεκτικός σε συναισθήματα και σκέψεις που επικοινωνείς καθώς παρεξηγήσεις και παρερμηνείες θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις αν δεν είσαι ξεκάθαρος. Καθυστερήσεις μπορεί επίσης να υπάρξουν σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία, ενώ καλό είναι να μην προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες καθώς η πορεία τους δεν θα είναι η αναμενόμενη. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο τέλος του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα που αφορά την δική σου οικογένεια ή πιθανή μετακόμιση μακριά από την πατρική. Επαγγελματικές προτάσεις είναι πιθανόν να υπάρξουν που θα σε ενθουσιάσουν, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς λόγω της υπέρμετρης φιλοδοξίας σε επιλογές που δεν είναι οι ενδεδειγμένες.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα προκαλώντας έντονη κυκλοθυμία. Ζητήματα του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς λόγω συναισθηματικών εξάρσεων που επηρεάζουν την κρίση σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στον χώρο της δουλειάς καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν εις βάρος σου παρασκηνιακά δημιουργώντας προβλήματα στην προσωπική σου πορεία. Επικεντρώσου σε ότι έχεις να διεκπεραιώσεις χωρίς να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις που δεν θα σε ευνοήσουν. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10.09 αναδεικνύει την ανάγκη να ολοκληρώσεις συμφωνίες και οι υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου εξέλιξη. Επαγγελματικές συμφωνίες και νομικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι απέναντι σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν κατά το δοκούν μέσω της κολακείας δημιουργώντας στρεβλή εικόνα των πραγμάτων.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομος στην Παρθένο από τις 23.09 έχεις την δυνατότητα να επανεξετάσεις εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε σχέδια που έχεις καταστρώσει καθώς κάνουν την εμφάνισή τους εμπόδια και καθυστερήσεις που μπλοκάρουν τα πράγματα. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να προχωρήσεις πιθανές διορθώσεις και αλλαγές όπου είναι απαραίτητο. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία με τον κοντινό περίγυρό βάλετε και δεν αποκλείεται να μπει σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων άνευ ουσίας και σημασίας. Η Αφροδίτη στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα από την Παρθένο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά καθώς έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες αυξάνουν κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με πολλά πρόσωπα ταυτόχρονα στην προσωπική σου ζωή, σημαντικό είναι βέβαια να μην εμπλακείς σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος από τις 10.09 στον Ζυγό προκαλώντας προβλήματα σε επίπεδο επικοινωνίας που θα επηρεάσουν άμεσα τις σχέσεις με τον στενό περίγυρό. Πιθανό είναι να επανέλθουν στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που δεν έχουν τελεσφορήσει και να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς συγγενείς που δεν θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε περίπτωση νέων συμφωνιών που αφορούν το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς καλό είναι να αποφύγεις πιθανές υπογραφές συμβολαίων γιατί οι εξελίξεις δεν θα σε δικαιώσουν. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο τέλος του μήνα να σου δίνει σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο φρόντισε να αξιοποιήσεις κάθε δυνατότητα για να προχωρήσεις στην επίτευξη των στόχων σου. Εμπόριο, επικοινωνία, νέες γνώσεις και πληροφορίες θα σε βοηθήσουν να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Φρόντισε μόνο να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την όποια κατάσταση σε ενδιαφέρει καθώς είναι πιθανό να παρασυρθείς από υπερβολές ή να προχωρήσεις σε δεσμεύσεις στις οποίες δεν είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από το ζώδιο δίδυμος επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα το δεκαήμερο σου δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες με γοργούς ρυθμούς. Η εμπλοκή σου σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες σε γεμίζει ικανοποίηση. Καλά θα κάνεις όμως να αφεθείς συναισθηματικά και να συνδεθείς με τους γύρω σου καθώς σου είναι εύκολο να πάρεις αποστάσεις και να λειτουργήσεις μόνο με τη λογική. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρχουν και σε επίπεδο επαγγελματικών φιλοδοξιών, αρκεί να προσπαθήσεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό μέσω των ιδεών και την εργατικότητα σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10.09 επηρεάζει άμεσα οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές σε σχέση με τρίτους. Είναι προτιμότερο να μην προχωρήσεις σε καμιά επένδυση ή συμφωνία που έχει οικονομικό μέρος καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς από πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου.

 

3ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα από την Παρθένο σου δίνει την δυνατότητα να εξισορροπήσεις τα οικονομικά σου και να περάσεις όμορφα με το πρόσωπο που αγαπάς. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις σε περιττές σπατάλες και αγορές που δεν είναι απαραίτητες που μπορεί να προκαλέσουν και πάλι ανατροπές στον προϋπολογισμό σου. Πάθος και αισθησιασμό πρωταγωνιστούν στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν ένα περιβάλλον ασφάλειας και σταθερότητας. Μείνε μακριά από πείσμα και αδιαλλαξία που θα ενοχλήσει έντονα το ταίρι σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 23.09 προκαλώντας καθυστερήσεις και εμπόδια σε οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων. Αξιοποίησε την συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία για να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου και να προχωρήσεις σε πιθανές αλλαγές που θα σε ευνοήσουν. Φρόντισε επίσης να είσαι διαλλακτικός απέναντι στον άνθρωπό σου αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν έντονα προβλήματα στις σχέσεις σου. Οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να κλείσουν και χρήματα που σου οφείλονται από το παρελθόν μπορεί τώρα να εξοφληθούν.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ζυγό από τις 10.09 είναι πιθανό να διαπιστώσεις δυσκολίες στην ολοκλήρωση οικονομικών συμφωνιών ή σχεδίων που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Δεν πρέπει να χάσεις την υπομονή σου και να παρασυρθείς λόγω των ανασφαλειών και τις εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν. Απέφυγε κόντρες και αντιδικίες με πρόσωπα που συνομιλείς γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις. Προσπάθησε επίσης να δείξεις κατανόηση και στις ανάγκες του συντρόφου σου αποφεύγοντας να εγκλωβιστείς εγωκεντρικά στον εαυτό σου γιατί είναι βέβαιο ότι θα ενοχλήσει έντονα και θα δημιουργήσει προβλήματα την σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο τέλος του μήνα μπορεί να προσφέρει οικονομικές ευκαιρίες που οφείλεις να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις τον προϋπολογισμό σου. Παράλληλα όμως θα πρέπει να είσαι μετριοπαθής σε πιθανές απαιτήσεις καθώς ο υπερβολικός ενθουσιασμός μπορεί να οδηγήσει σε υπέρμετρη φιλοδοξία που δεν θα έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα. Προσοχή επίσης σε σπατάλες και οικονομικές δεσμεύσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Διδύμους να σε επηρεάζει άμεσα για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι βέβαιο πως καλείσαι να διαχειριστείς και να ολοκληρώσεις υποθέσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει στον επαγγελματικό χώρο. Η πίεση θα είναι αρκετή καθώς θέλεις να είσαι αποτελεσματικός εντυπωσιάζοντας φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους στον χώρο της καριέρας. Φρόντισε μόνο να μετριάσεις το άγχος και τη νευρικότητα που είναι πιθανό να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις και να προκαλέσουν δυσαρέσκεια στο επαγγελματικό περιβάλλον. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 10.09 αγγίζει τις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να ολοκληρωθούν κύκλοι συνεργασιών και αισθηματικών σχέσεων που μπορεί να σε απογοητεύσουν καθώς αποκαλύπτονται οι πραγματικές προθέσεις ανθρώπων που είχες εμπιστευτεί. Καλό είναι επίσης να κρατήσεις μικρό καλάθι απέναντι σε νέες γνωριμίες που μπορεί να εξιδανικεύουν τα πράγματα αφού θα διαπιστώσεις αργά ή γρήγορα πώς έχεις παρασυρθεί από τις αυταπάτες και δεν έχεις πάρει τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για εσένα.

 

3ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από τον Παρθένο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο επαγγελματικό περιβάλλον και να πρωταγωνιστήσεις στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. Νέες γνωριμίες μπορούν να σε στηρίξουν στα επαγγελματικά σου σχέδια και να βοηθήσουν στην προσωπική σου ανέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην αισθηματική σου ζωή καθώς λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αποκλείεται να παραμελήσεις το ταίρι σου και να υπάρξουν εντάσεις. Είναι απαραίτητη η ισορροπία για να αποφύγεις κόντρες και γκρίνια που θα επηρεάσουν την σχέση σου. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από τις 23.09 βάζοντας σε μία εσωτερική διαδικασία που αφορά την πορεία της ζωής σου και τις σχέσεις που σε επηρεάζουν άμεσα. Οφείλεις να περιορίσεις τον παρορμητισμό και την απερισκεψία που μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες καθώς είναι εύκολο να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που αγαπάς πληγώνοντας και απογοητεύοντας τα. Μείνε μακριά από νέες προσπάθειες που αφορούν επαγγελματικές συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν τα πράγματα όπως περιμένεις.

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και να σε επηρεάζει άμεσα από τις 10.09 η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς διαπιστώνεις πως ήρθε η ώρα να στραφείς μέσα σου και να εντοπίσεις τι πραγματικά σε ικανοποιεί. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να εντοπίσεις ζητήματα που πρέπει να διορθωθούν σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις έτσι ώστε να νιώσεις χαρούμενος με πρόσωπα που αγαπάς και χαίρεσαι να συνεργάζεσαι. Να θυμάσαι μόνο πως επιθετικότητα και οξυθυμία δεν θα βοηθήσουν σε επικοινωνιακό επίπεδο και θα οδηγήσουν σε έντονες κόντρες με σύντροφο και συνεργάτες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 26.09 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συγκυρίες για να προχωρήσεις σε ότι αφορά επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις που σου προσφέρουν χαρά, νέες γνωριμίες και νέες συνεργασίες δεν αποκλείεται να προκύψουν, απαραίτητο είναι όμως να κρατήσεις ισορροπίες και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την υπέρμετρη φιλοδοξία που δεν σου επιτρέπουν να έχεις ρεαλιστική εικόνα των πραγμάτων.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στους Διδύμους και επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα βοηθώντας σε να διασκεδάσεις και να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες που σχετίζονται με το εξωτερικό. Πιθανά είναι τα ταξίδια και οι αποδράσεις που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις την περιπέτεια και θα αυξήσουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά αμέλεια και αφέλεια που σε διακρίνουν σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει καθώς δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε πρακτικά ζητήματα αυτό το χρονικό διάστημα. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10.09 αγγίζει τον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις στην επιφάνεια παρασκήνιο που θα σε απογοητεύσει. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάθε κατάσταση και να μην παρασυρθείς από τον συναισθηματισμό ή πιθανές αυταπάτες που θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι ακόμα και εσύ επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να έχεις καθώς το πιθανότερο είναι να αποκρύπτονται σημεία που δεν σε συμφέρουν.

 

3ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 23.09 επανέρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που οφείλεις να τακτοποιήσεις. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και οδηγεί σε πιθανή εσωστρέφεια και κυκλοθυμία. Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε κάθε τι καθημερινό που οφείλεις να διεκπεραιώσεις γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή με την εμφάνισή τους, καλά θα κάνεις να πάρεις χρόνο ώστε να διαπιστώσεις αν μπορούν να σου προσφέρουν αυτά που ζητάς. Η Αφροδίτη το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα από την Παρθένο λειτουργεί βοηθητικά στην προσωπική σου ζωή καθώς σου δίνει την δυνατότητα να διαμορφώσεις ένα άκρως ρομαντικό και τρυφερό περιβάλλον για δύο. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν, φρόντισε μόνο να μην βιαστείς σε επιλογές και αποφάσεις σκεπτόμενος τους λόγους που οδήγησαν στην αρχική απομάκρυνση σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Καταστάσεις του παρελθόντος αναβιώνουν και σε επηρεάζουν άμεσα καθώς ο Ερμής από τις 10.09 κινείται ανάδρομα στον Ζυγό. Οφείλεις να διαχειριστείς επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες που επανέρχονται στο προσκήνιο και πρέπει να βρουν λύσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά κυκλοθυμία και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα γιατί είναι εύκολο να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα απέναντι σε πρόσωπα που αγαπάς. Επίσης είναι επιτακτική ανάγκη να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε ότι έχεις αναλάβει στον χώρο της δουλειάς για να αποφύγεις παγίδες και λάθη που θα σε φέρνω σε δύσκολη θέση. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26.09 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να αποτινάξει από πάνω σου παλιότερα ζητήματα που επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από βαρίδια και βιώματα του παρελθόντος που σε επηρεάζουν μέχρι και σήμερα. Σημαντικό είναι να αποφύγεις εμμονές και η υπερβολική νευρικότητα και να εμπιστευτείς την διαίσθηση σου που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις κλείνοντας κύκλους καταστάσεων και σχέσεων που δεν έχουν τίποτα πια να σου προσφέρουν.

 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα επικεντρώνεσαι οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Έχεις την δυνατότητα να λειτουργήσεις αθόρυβα και αποφασιστικά χωρίς να δημιουργήσεις θόρυβο με τις επιλογές σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου που είναι βέβαιο ότι θα σου δώσει την καλύτερη δυνατή επιλογή αποφεύγοντας να παρασυρθείς από καχυποψία και αμφιβολίες που θολώνουν την σκέψη σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10.09 αγγίζει την προσωπική σου ζωή καθώς δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό και ότι αφορά νέα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν. Απαραίτητο είναι να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις και δεσμεύσεις που είναι ιδανικές καθώς το πιθανότερο είναι να μείνε είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν και αργότερα να απογοητευτείς. Καλά θα κάνεις και εσύ επίσης να είσαι επιφυλακτικός σε ότι υπόσχεσαι στο ταίρι σου ή σε νέο πρόσωπο που σε προσεγγίζει για να μην κατηγορηθείς αργότερα ως αναξιόπιστος. Σημαντικές ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν σε επίπεδο στόχων και φιλοδοξιών που καλά θα κάνεις να τις αξιοποιήσεις γιατί θα απογειώσουν την δημοφιλία και την εικόνα σου.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 23.09 επηρεάζοντας κυρίως τις φιλικές σχέσεις καθώς το πιθανότερο είναι να υπάρξουν παρεξηγήσεις και παρερμηνείες με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην παρέα σου. Φρόντισε λοιπόν να μην προχωρήσεις σε σημαντικές συζητήσεις και να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη αστρολογική συγκύριος τι να διαπιστώσεις αν τα πρόσωπα αυτά αντιλαμβάνονται τις ανάγκες σου και μπορούν να τις ικανοποιήσουν. Εμπόδια και καθυστερήσεις σε σχέδια από αφορούν τους στόχους σου θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία καθώς μπορούν να ξεπεραστούν δείχνοντας επιμονή και ωριμότητα. Η Αφροδίτη από την Παρθένο στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου και δημιουργεί την ανάγκη να περάσεις μοναδικά με φίλους και παρέες. Στην προσωπική σου ζωή απολαμβάνεις την συντροφιά του ανθρώπου που αγαπάς και επικεντρώνεσαι σε κοινές δράσεις που ικανοποιούν και τους δυο σας. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σε εντυπωσιάσουν με το πρωτότυπο σκεπτικό και την ευφυΐα τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 10.09 δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν έντονα οι φιλικές σχέσεις και οι στόχοι σου. Πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις κάνουν την εμφάνισή τους και προκαλούν υπερένταση. Καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία και να βρεις λύσεις που μπορεί να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα με σχετική ευκολία. Επικοινωνιακές δυσκολίες θα υπάρξουν και με τον φιλικό περίγυρο αφού παρεξηγήσεις και παρερμηνείες μπορεί να ταλαιπωρήσουν τις σχέσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο τέλος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσεις σε νέους δρόμους που θα οδηγήσουν στην επιτυχία. Η εμπλοκή σε συλλογικές προσπάθειες θα αποδώσουν τα μέγιστα καθώς έρχονται στο πλευρό σου πρόσωπα που στηρίζουν τις προτάσεις και τις ιδέες σου. Σε προσωπικό επίπεδο πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν ομορφαίνοντας την αισθηματική σου ζωή. Καλά θα κάνεις όμως να αποφύγεις τις υπερβολές και να μετριάσεις τις απαιτήσεις σου για να μην υπάρξουν έντονες αντιδράσεις που θα σε προβληματίσουν.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στους Διδύμους και επηρεάζει το δεκαήμερο σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επαγγελματικές συνεργασίες και επιδιώξεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νευρικότητα από σύντροφο και συνεργάτες ή να υπάρξουν επιθετικές διαθέσεις που θα προκαλέσουν υπερένταση και κόντρες. Φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους ώστε να αποφύγεις αντιδικίες και συγκρούσεις που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν στη σχέση σου και επιδίωξε να προχωρήσεις από κοινού με πρόσωπα που αγαπάς σε δράσεις που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10.09 αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να κλείσουν κύκλοι σχέσεων με πρόσωπα που νιώθεις πολύ κοντά σου ενώ ο συναισθηματισμός και η απογοήτευση φτάνουν στο ύψιστο σημείο. Καλά θα κάνεις επίσης να αποφύγεις πιθανές συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς το πιθανότερο είναι να παρασυρθείς από τις αυταπάτες και να προχωρήσεις σε λανθασμένες επιλογές.

 

3ο δεκαήμερο

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 23.09 δημιουργώντας καθυστερήσεις και ασυνεννοησία στον επαγγελματικό χώρο. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι την επικοινωνία με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες που δεν θα σε εξυπηρετήσουν. Προσπάθησε επίσης να ξεπεράσεις εμπόδια σε επαγγελματικά σχέδια με ψυχραιμία καθώς δεν αποκλείεται να προχωρήσεις σε αλλαγές που είναι απαραίτητες ή διορθώσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο το τελευταίο δεκαήμερο έχεις την ευκαιρία να εξομαλύνεις κάθε διαφωνία στην επαγγελματική σου ζωή και να εντυπωσιάσεις πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σου. Ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε στηρίξουν στα σχέδιά σου και θα βοηθήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Σημαντικές αποφάσεις είναι πιθανόν να παρθούν για την σχέση σου καθώς ίσως ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις το πρόσωπο που αγαπάς στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ζυγό από τις 10.09 δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις σημαντικά ζητήματα στον επαγγελματικό χώρο καθώς προκύπτουν εμπόδια και ασυνεννοησία που επηρεάζουν τα σχέδιά σου. Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως περιμένεις. Επίσης είναι προτιμότερο να είσαι απόλυτα βέβαιος όταν εκφράζεις σκέψεις και επιθυμίες γιατί δεν αποκλείεται να παρεξηγηθείς με τον τρόπο που επικοινωνείς. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο τέλος του μήνα ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο στον χώρο της καριέρας του καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την εξέλιξή σου. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν αποφάσεις που αφορούν τη δημιουργία της δικής σου δουλειάς, όμως θα πρέπει να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από φιλόδοξα σχέδια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Βρες το μέτρο και την ισορροπία και λειτούργησε με απόλυτο ρεαλισμό προστατεύοντας τον εαυτό σου και την καριέρα σου.

 

2ο δεκαήμερο

Με τον Άρη από τους Διδύμους να σε επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα αντιμετωπίζεις αυξημένες υποχρεώσεις και αγγαρείες στην καθημερινότητα και κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Ο καλός προγραμματισμός θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δυσκολίες και από το άγχος για αυτό φρόντισε να καταστρώσεις ένα σχέδιο το οποίο θα εκτελέσεις όσο καλύτερα γίνεται. Η συγκεκριμένη συνθήκη είναι ιδανική για να ασχοληθείς με το σώμα σου και να βάλεις την γυμναστική στη ζωή σου που θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ότι αφορά το άγχος και τη νευρικότητα. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένο ιχθύων στις 10.09 αναδεικνύει την ανάγκη να ανοίξεις τα φτερά σου και να εντρυφήσεις σε νέα φιλοσοφικά και πνευματικά ενδιαφέροντα που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Προσπάθησε μόνο να μείνεις μακριά από πρόσωπα που προσπαθούν να σε κολακέψουν και να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν γιατί το πιθανότερο είναι να προχωρήσεις σε λάθος επιλογές. Νέες γνωριμίες μπορούν να ομορφύνουν την προσωπική σου ζωή καθώς σε αιφνιδιάζουν ευχάριστα και ανατρέπουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου.

 

3ο δεκαήμερο

 

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 23.09 δημιουργώντας καθυστερήσεις σε ταξίδια και αποδράσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις με απόλυτη ψυχραιμία και να επενδύσεις στον καλό προγραμματισμό που θα βοηθήσει να αποφύγεις πιθανές αναβολές. Προσεκτικός θα πρέπει να είναι σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες καθώς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν ενδείκνυται για υπογραφές και δεσμεύσεις. Αντίθετα φρόντισε να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα εκκρεμούν και σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μία δικαστική απόφαση που περιμένεις εδώ και καιρό που θα σε δικαιώσει. Η Αφροδίτη από την Παρθένο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου και σε βοηθά να λάμψεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Νέες γνωριμίες σε προσεγγίζουν καθώς εντυπωσιάζονται από την φλόγα που κρύβεις μέσα σου. Η περιπέτεια και η δράση είναι τα βασικά στοιχεία που θα σε οδηγήσουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή για εσένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Ζυγό στις 10.09 αγγίζοντας κυρίως τις προσωπικές σου επιδιώξεις και τα μελλοντικά σου σχέδια. Πιθανό είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αναθεωρήσεις σε ότι θέλεις να επιτύχεις καθώς μπαίνει σε μία εσωτερική διαδικασία πού μπορεί να καταλήξει σε πολύτιμα συμπεράσματα. Σχέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον βάλλονται καθώς έρχονται στην επιφάνεια παλιότερες καταστάσεις που επηρεάζουν την επικοινωνία και μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 26.09 σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου και να προχωρήσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σε επαγγελματικές επιλογές και νομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Απαραίτητο είναι όμως να συγκρατήσεις την υπερβολική ορμητικότητα και να διατηρήσεις το μέτρο καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από την υπέρμετρη φιλοδοξία και τις υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να προκληθούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Καλά θα κάνεις επίσης να είσαι φειδωλός σε λόγια και υποσχέσεις για να μην εκτεθείς αργότερα αν δεν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις κάθε σου δέσμευση.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει κυρίως το δεκαήμερο σου μέσα στον μηνά δίνοντάς σου την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά και να διασκεδάσεις με πρόσωπα που αγαπάς. Απολαύσεις και καλλιτεχνικές δράσεις μπαίνουν στο πρόγραμμά σου καθώς ήρθε η ώρα να εκφράσεις τα ταλέντα σου και να ικανοποιήσεις την ψυχή σου μέσω της δημιουργικότητας και της τέχνης. Η προσωπική σου ζωή απογειώνεται αφού εκπέμπεις αισθησιασμό, πάθος, γενναιοδωρία. Προσοχή στον υπερβολικό εγωισμό και τον υποκειμενισμό που θα ενοχλήσουν έντονα. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 10.09 αγγίζει τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν λογαριασμοί και εκκρεμότητες. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα φειδωλός στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τον προϋπολογισμό σου και σε πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς με ευκολία είναι πιθανό να παρασυρθείς και να χάσεις το μέτρο δημιουργώντας προβλήματα. Καλά θα κάνεις επίσης να μην προχωρήσεις σε πιθανές δεσμεύσεις και υπογραφές συμβολαίων καθώς αργότερα θα διαπιστώσεις ότι δεν σου προσφέρουν κέρδη, αντίθετα μπορεί να υπάρξουν και απώλειες.

 

3ο δεκαήμερο

Η Αφροδίτη από την Παρθένο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ανεβάζει κατακόρυφα τη λίμπιντο σου και εντείνει τα συναισθήματα στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να γίνεις ένα με το ταίρι σου και να απολαύσεις κάθε στιγμή πάθος και αισθησιασμού μαζί του. Απαραίτητο είναι όμως να ξεφύγεις από εμμονές και φόβους που μπορεί να οδηγήσουν σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Βάλε στο περιθώριο την καχυποψία και τη ζήλια και απόλαυσε τις στιγμές που μπορεί να σου χαρίσει ο άνθρωπος που έχει στο πλευρό σου. Με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 23.09 οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και επανέρχονται στο προσκήνιο. Μη διστάσεις όμως να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις που θα σε απαλλάξουν από πιθανό άγχος και ανησυχία, απέφυγε να δεσμευτείς και να υπογράψει συμφωνίες με δημόσιο, τράπεζες και ασφαλιστικούς φορείς καθώς το πιθανότερο είναι να ανακαλύψεις αργότερα πώς οι συγκεκριμένες συμφωνίες δεν είναι συμφέρουσες για εσένα.

 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Ζυγό από τις 10.09 επηρεάζοντας κυρίως στον τρόπο που λειτουργείς και σκέφτεσαι σε οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα. Πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ζητήματα που εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς η περίοδος ενδείκνυται για να δώσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Αντίθετα δεν ενδείκνυται να προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες και υπογραφές συμβολαίων που το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως περιμένεις. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στο τέλος του μήνα αναδεικνύει την ανάγκη να προχωρήσεις σε διαπιστώσεις που αφορούν την ψυχολογία σου ξεπερνώντας φόβους και απωθημένα που κάνουν αισθητή ακόμα την επιρροή τους. Απαραίτητο είναι βέβαια να εμπιστευτείς τον εαυτό σου νιώθοντας αυτοπεποίθηση και σιγουριά για αυτό που μπορείς να καταφέρεις. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά για εσένα αρκεί να μην έχεις υπερβολικό ενθουσιασμό που θα οδηγήσει σε εξωπραγματικές δεσμεύσεις.

 

2ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στους Διδύμους και σε επηρεάζει άμεσα καθώς αυξάνει τις υποχρεώσεις στον οικογενειακό χώρο και αυτό είναι αρκετό για να αυξήσει και το άγχος. Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος απέναντι σε συμπεριφορές που μπορεί να ανασύρουν παλιότερες κατάστασης καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν τις οικογενειακές σχέσεις. Εργασίες στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να σε κουράσουν όμως είναι βέβαιο πώς θα σε ικανοποιήσει το αποτέλεσμα για αυτόν καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την Παρθένο στις 10.09 κλείνει σημαντικούς κύκλους σχέσεων και συνεργασιών. Οφείλεις όμως να είσαι απόλυτα βέβαιος για τα συμπεράσματα και τις αποφάσεις σου καθώς είναι πιθανό να επηρεάζεσαι από αυταπάτες και ψευδαισθήσεις που δεν σου επιτρέπουν να έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να κατανοήσεις τι πραγματικά επιθυμείς το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ξεκαθαρίζοντας μέσα σου με ποια πρόσωπα θέλεις να προχωρήσεις και ποια θεωρείς πως ήρθε η ώρα να αφήσεις στο παρελθόν.

 

3ο δεκαήμερο

 

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε επηρεάζει κυρίως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα απογειώνεται η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητα. Φλερτάρεις και έρχεσαι σε επαφή με πρόσωπα που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σου και χαρίζουν απλόχερα από αποδοχή και χαρά. Νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις μία προσωπική σχέση που βασίζεται στην συντροφικότητα και την αγάπη. Φρόντισε μόνο να διεκδικήσεις ισότιμα την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών γιατί υποχωρητικότητα θα σε αφήσει ανικανοποίητο. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 23.09 επαναφέροντας στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θα διεκδικήσουν και πάλι να μπουν στη ζωή σου. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου ώστε να αντιληφθείς αν πραγματικά μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία και ανάγκη σου. Παράλληλα καλά θα κάνεις να μείνεις μακριά από υπογραφές συμβολαίων και συμφωνιών που δεν εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς πιθανές νέες προσπάθειες δεν είναι πιθανό να τελεσφορήσουν.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email