Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 26/9 ως 2/10

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Καινούργια ανοίγματα θα σημειωθούν, θα υπάρξει η δυνατότητα για ουσιαστικές αλλαγές, ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου. Τερματίζει η στασιμότητα και η αναμονή, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις και θα συναντηθείς, στο χέρι σου θα είναι αν θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Στις συνομιλίες σου θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα λύσουν απορίες, βγαίνεις από διλλήματα.

Σε σχέση. Αντιδραστική θα είναι η στάση σου, ανατρεπτική η διάθεση σου. Προσοχή στην παρορμητικότητα σου, καλό θα είναι να μην προκαλέσεις αναποδογυρίσματα και συγκρούσεις. Εσύ που είσαι πολλά χρόνια στην ίδια σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να εναντιωθείς σε καταστάσεις ρουτίνας, σε συμβουλεύω να περιορίσεις την αδιαλλαξία που θα σε χαρακτηρίζει. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τα σωστά όρια.

Επανασύνδεση: Πολύ καλά θα κάνεις και θα εμφανιστείς στο πρώην ταίρι σου με επιμελημένη και αλλαγμένη εξωτερική εμφάνιση, θα ρίξεις το δόλωμα και αμέσως θα τσιμπήσει. Έχεις το ταλέντο να την τουμπάρεις την κατάσταση και αυτό θα κάνεις για άλλη μια φορά. Θα την πετύχεις την επανασύνδεση και μάλιστα με πολύ λίγα λόγια.

Νέα γνωριμία: Κάποιος θα σε ερωτευτεί, φίλε μου Κριέ, θα τη δαγκώσει για τα καλά τη λαμαρίνα, θα γίνεις η πρώτη του σκέψη όταν ξυπνά και η τελευταία του όταν κοιμάται. Το παρουσιαστικό του θα είναι ιδιαιτέρως όμορφο γεγονός που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σου, η στάση σου δε θα είναι καθόλου αδιάφορη. Κάνε το βήμα για σχέση, αλλά ξεκαθάρισε αν τη θέλεις σοβαρή ή χαλαρή.

Σχέση – Γάμος: Αυτή την εβδομάδα το μυαλό σου θα είναι μονίμως στην κρεβατοκάμαρα, άντε και στον καναπέ του σαλονιού. Θα αφήσεις στην άκρη προβληματισμούς και καβγαδάκια, ούτε καν με κόντρες υπεροχής δε θα ασχοληθείς, που είναι και το αγαπημένο σου θέμα. Αυτή την φορά το πάνω χέρι θα το έχει μόνο η μεταξύ σας ερωτική έλξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Αν είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση τώρα αποφασίζεις να βγεις από τη μοναχικότητα, θα ανανεωθείς, θα συνειδητοποιήσεις πως η αδράνεια δε θα οδηγήσει κάπου. Θα νιώσεις τη δύναμη και τον ενθουσιασμό να κυνηγήσεις και να αποκαλύψεις την τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σου. Η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με αυθορμητισμό και ανέμελη διάθεση. Τα γεγονότα δε θα σε απογοητεύσουν, απελευθερώνεσαι και αναζωογονείσαι, μη φρενάρεις τις εξελίξεις.

Σε σχέση. Ο ορθολογισμός σου θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από εσωτερικούς αρνητισμούς, θα βγάλει στην επιφάνεια την αποφασιστική πλευρά του χαρακτήρα σου. Κάποιες συναισθηματικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ωστόσο δώσε προσοχή. Παίρνεις ουσιαστικές αποφάσεις που θα σταθεροποιήσουν τις βάσεις του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Με οξυδέρκεια και καλοπροαίρετη πονηριά θα μοστράρεις εκείνα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά σου, που ξέρεις πως παγιδεύουν  το πρώην ταίρι σου και μάλιστα με μεγάλη ευκολία. Με λίγα λόγια, δε θα έχει τη δύναμη ή τη διάθεση να αντισταθεί στην ελκυστικότητα και κυρίως στη σεξουαλικότητά σου.

Νέα γνωριμία: Θα το μαγέψεις το σαγηνευτικό πρόσωπο που θα τσακώσεις να σε κοιτάζει με επιμονή και καρτερικότητα. Εσείς οι δυο θα γίνετε ένα πολύ όμορφο, ταιριαστό, αλλά και επιτυχημένο ζευγάρι. Αυτή η νέα γνωριμία θα πάρει διαστάσεις, αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα γίνει πρωταγωνιστής στη ζωή σου.

Σχέση – Γάμος: Θα βρεις τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου. Λίγο το καινούργιο το ένδυμα, λίγο η ανανεωμένη και φανταχτερή σου εμφάνιση, θα την τουμπάρεις την κατάσταση, με αποχαυνωμένη στάση θα σου κάνει όλα τα χατίρια. Μέσα στην εβδομάδα σκέψου τι επιθυμείς εκ βάθους και ξεστόμισέ το ευθέως, με σιγουριά σου λέω πως η απάντηση θα είναι ‘‘ναι’’.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα φέρει γεγονότα που θα περιμένουν τις αποφάσεις σου. Είσαι στη χρονική στιγμή που θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου αν θέλεις επανασύνδεση ή νέα γνωριμία. Τα συμβάντα θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανοίξεις ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σου, το θέμα είναι με ποιο πρόσωπο θα επιλέξεις να προχωρήσεις και τι είδους σχέση αναζητάς.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε δεσμό, προσοχή στις αμφιβολίες και στις αμφισβητήσεις, μην αφήσεις τη σκέψη σου να σε παγιδεύσεις σε άτοπες φοβίες και σε καχύποπτα σενάρια. Προσπάθησε να απεγκλωβίσεις από τις αρρωστημένες καταστάσεις, ξεκαθάρισε στόχους και αισθήματα. Προχώρησε σε ουσιαστικές ενέργειες, τα γεγονότα θα είναι αποκαλυπτικά, βασίσου σε αυτά που γίνονται και όχι σε αυτά που υποθέτεις.

Επανασύνδεση: Δύναμη θα έχεις, φίλε μου Δίδυμε. Η εσωτερική και ψυχική σου δύναμη θα σε αποτρέψει από λάθη, δε θα σε αφήσει να παγιδευτείς για άλλη μια φορά στην ίδια την παγίδα. Τώρα θα απαιτήσεις, θα επιβληθείς και θα θέσεις όρους. Αυτή την φορά εσύ θα ορίσεις το παιχνίδι της επανασύνδεσης, στόχος σου θα είναι ή όλα ή τίποτα.

Νέα γνωριμία: Με δυναμισμό και ορμή θα πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις την ερωτική σου ζωή από το μηδέν με ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Ένα γοητευτικό άτομο θα σου ανοίξει προοπτική σχέσης. Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάς καινούργια ερωτική ιστορία, που αυτή την φορά δεν πρόκειται να έχει δυσάρεστο τέλος.

Σχέση – Γάμος: Δε θα αφήσεις στο ταίρι σου το περιθώριο να σε τυλίξει. Στην προκειμένη φάση, θα παρατήσεις την άμυνα και θα περάσεις στην αντεπίθεση. Θα κινηθείς με αποφασιστικότητα, θα διεκδικήσεις με τρόπο μεθοδευμένο και ανυποχώρητο. Σε καλό θα σου βγει, ακόμα κι αν υπάρξει το ενδεχόμενο να τεντωθεί το σκοινί, σίγουρα δε θα σπάσει απ’ την πλευρά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς σχέση ήρθε η ώρα να ανανεωθείς, η εβδομάδα πρόσφορο θα κάνει το έδαφος για προσεγγίσεις. Επιμελήσου την εμφάνιση σου, πρόβαλε τα ελκυστικά στοιχεία της προσωπικότητας σου θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν βάλεις στόχο να τραβήξεις τα βλήματα θα το καταφέρεις. Σου δίνω τη συμβουλή να κάνεις το βήμα να ξεχάσεις τις παλιές καταστάσεις που σε απογοήτευσαν, πάρε νέες αποφάσεις.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να σταθμεύσεις, στο ταίρι σου η στάση σου θα είναι θερμή και αισθησιακή. Επιθυμία σου θα είναι να βγεις από τις ανιαρές συνθήκες, ίσως να μην λείψουν και οι δυναμικές ενέργειες ωστόσο προσπάθησε να αποφύγεις την καταπιεστική στάση, κρατά μια σταθερή γραμμή συμπεριφοράς χωρίς υπερβολές.

Επανασύνδεση: Ό,τι πρέπει θα είναι για σένα η τυχαία αντάμωση που θα έχεις με πρόσωπο από τα παλιά. Αυτό το άτομο, που όταν το αντικρίσεις θα εντυπωσιαστείς με το προχωρημένο του στυλ, μάλλον θα έχεις πολλά χρόνια να το δεις. Προμηνύεται επανασύνδεση με πρόσωπο από το πολύ μακρινό παρελθόν σου.

Νέα γνωριμία: Ήλιος που θα φωτίσει τα πάντα γύρω σου θα είναι η πολύ όμορφη παρουσία που θα εμφανιστεί ξαφνικά μπροστά σου. Από τυχαίο γεγονός θα ανοίξετε συνομιλία, η συμπεριφορά σου θα είναι τόσο οικεία και προσιτή, που τελικά θα τη λάβεις την πρόταση για περεταίρω επαφές. Με αυτό το άτομο η γνωριμία σας θα έχει μεγάλη πορεία, με αίσιο τέλος.

Σχέση – Γάμος: Αρκετά μάλωσες με το ταίρι σου, φτάνουν οι τσακωμοί και τα νεράκια, τώρα ήρθε η ώρα της ισορροπίας και της ευτυχίας. Θα λυθεί το ζήτημα που σας δημιουργούσε κόντρες και εκνευρισμούς, θα βγει στο φως μια αλήθεια που θα σας απόδειξε πως το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τα πολλά-πολλά και να επικεντρωθείτε στα αισθήματά σας.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Στην κατάκτηση θα στοχεύσεις, θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, σκοπός σου θα είναι να εντυπωσιάσεις. Θα βάλεις σε λειτουργία όλη σου την γοητεία και θα καταφέρεις να βρεις το πρόσωπο που θα κερδίσεις την προσοχή του, ωστόσο η εξέλιξη θα πρέπει να αποφασιστεί από εσένα. Θέλεις απλά να τραβήξεις τα βλέμματα και να εντυπωσιάσεις; ή θέλεις να κερδίσεις αισθήματα και μια σταθερή πορεία αμοιβαίας αγάπης; Εντόπισε τι πραγματικά αναζητάς και αναλόγως κινήσου.

Σε σχέση. Αν αφήσεις ανεξέλεγκτη την παρορμητικότητα σου ή την καχυποψία σου θα υπάρξει κίνδυνος να υποπέσεις σε υπερβολές και λάθη. Το νου σου να μην φέρεις ένταση ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Γνωρίζεις πολύ καλά από ποιες καταστάσεις απειλείται η ισορροπία της σχέσης σου, συνεπώς είσαι σε θέση να καταλάβεις τι δεν πρέπει να κάνεις.

Επανασύνδεση: Σίγουρα η επανασύνδεση θα σου κάνει καλό; Μήπως θα επιδεινώσει την ψυχολογική σου κατάσταση και θα μπλεχτείς σε ένα φαύλο κύκλο; Μερικές φορές βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας, τα γεγονότα θα σου δώσουν το χρονικό περιθώριο να ξανασκεφτείς αν θέλεις το πρώην ταίρι σου πίσω ή αν πρέπει να απαλλαγείς απ’ αυτό μια και καλή.

Νέα γνωριμία: Ανατροπές θα φέρει στη ζωή σου το καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα το ερωτευτείς, αν είσαι ήδη σε σχέση μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να τα τινάξεις όλα στον αέρα και να φύγεις με ανοιχτά πανιά και βάρκα την ελπίδα. Επειδή είναι και το καλοκαιράκι στη μέση, δεν αποκλείεται να το κάνεις τελικά το ταξιδάκι στο άγνωστο.

Σχέση – Γάμος: Ψύλλοι στα αυτιά θα σου μπουν, φίλε μου Λέοντα, το νου σου να μην μεγαλοποιήσεις την κατάσταση. Και οι δεσμευμένοι έχουν ψυχή, έχουν επίσης και μάτια, σε κάποια στιγμή είναι λογικό να ξεφύγει το βλέμμα να πάει λίγο παραπέρα. Δεν σημαίνει πως επειδή κοιτάμε κάτι, ντε και καλά το ολοκληρώσαμε και προχώρησε και ερωτικώς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Αν προσμένεις επανασύνδεση τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Παρά το ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ωστόσο μάλλον δε θα έχεις διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική, η συγκαταβατική σου στάση θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις πρόταση δεσμευτικής εξέλιξης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου.

Επανασύνδεση: Τη θέλεις πολύ την επανασύνδεση, φίλε μου Παρθένε; Μάλλον τη θέλεις παραπάνω από πολύ, γιατί εδώ θα συνωμοτήσει ολόκληρος ο γαλαξίας για να βρεθείς εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς, την ίδια ακριβώς στιγμή στον ίδιο ακριβώς χώρο. Ραντεβού να είχατε, τόσο επιτυχημένη δε θα ήταν αυτή η αντάμωση. Με χαρά θα κλείσει η επαφή σας, θα γίνει αυτό που προσμένεις.

Νέα γνωριμία: Ενδέχεται να μην είναι εντελώς ολοκαίνουργιο το πρόσωπο που θα σου ζητήσει ραντεβού. Ίσως κάπου, κάποτε να είχατε συναντηθεί, πάντως τώρα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις επαφές σας. Αμοιβαία θα είναι η έλξη σας, κοινή η επιθυμία σας για σχέση, συνεπώς από το δεύτερο κιόλας ραντεβού θα καταλήξετε σε έναρξη σταθερού δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Ένα τυχαίο και τυχερό συμβάν θα δώσει την ώθηση σε σένα και το ταίρι σου να μιλήσετε περί δεσμεύσεων. Κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει, που θα βγάλει από το δρόμο σας τα εμπόδια και θα αρχίσετε σοβαρές συζητήσεις γύρω από θέματα επισημοποίησης. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με χαρά και έντονη αισιοδοξία, τώρα θα δημιουργηθεί βάση για νέα μελλοντικά όνειρα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σε προσεγγίσει, θα καταφέρει να σε γνωρίσει, να σε εντυπωσιάσει και να σε κερδίσει. Η εβδομάδα σου θα έχει ανοίγματα και προκλήσεις. Θα εμφανιστεί στο δρόμο σου άτομο που θα είναι στο χέρι σου η κατάληξη προσωπικού ραντεβού. Ακολούθα τη διαίσθηση σου θα είναι σωστός οδηγός, η εβδομάδα θα σε εξοπλίσει με ορθολογισμό και σωστή κρίση.

Σε σχέση. Ουσιαστικές ενέργειες θα γίνουν, σταθερά δίπλα σου θα κρατήσεις το ταίρι σου, εποικοδομητική και δημιουργική θα είναι η εβδομάδα σου. Θα την οργανώσεις τη σχέση σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη και συνειδητή. Συγκαταβατική διάθεση θα εκδηλωθεί τόσο από εσένα όσο και από το ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαιότητα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνουν σοβαρές συζητήσεις για τη μελλοντική σας πορεία.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ζυγέ, θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, αλλά το νου σου να μην παρερμηνεύσεις τις προθέσεις του. Επειδή θα σου τηλεφωνήσει, δε σημαίνει ντε και καλά πως θα θέλει να συνεχίσετε από εκεί ακριβώς που σταματήσατε. Ίσως να θελήσει να το πάρετε το έργο και πάλι από την αρχή. Μη βιαστείς να πιστέψεις πως θα θέλει κάτι μόνιμο ή δεσμευτικό.

Νέα γνωριμία: Όμορφο και γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σου τραβήξει την προσοχή, είναι πολύ πιθανό να το ερωτευτείς και να παραβλέψεις κάτι πολύ ουσιαστικό. Θα ταιριάζετε; Θα μπορέσει να σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς για το παρόν και το μέλλον σου; Πρόσεχε να μην σου πάρει τα μυαλά η ομορφιά του και ξεχάσεις τις προσδοκίες σου.

Σχέση – Γάμος: Το νου σου να μη γίνεις θύμα ζήλειας, εστίασε σε αυτά που βλέπεις και όχι σε αυτά που νομίζεις πως θα δεις. Κάτι θα σε τυφλώσει, η καχυποψία θα είναι; Η παραποίηση θα είναι; Πάντως θα κινδυνεύεις να εκτεθείς από κάτι που εσφαλμένα θα υποψιαστείς  και όχι από αυτό που πραγματικά θα συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή να μην σε οδηγήσουν σε πράξεις και λόγια προερχόμενα από ανεξέλεγκτη παρορμητικότητα. Απέφυγε τις εξτριμ ενέργειες και τις υπερβολές, προσπάθησε να μιλήσεις με αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Στόχος σου θα είναι να κινηθείς μεθοδικά, προσπάθησε να ανανεωθείς ψυχολογικά, η σκέψη σου θα είναι προσγειωμένη.

Σε σχέση. Προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, τα αιχμηρά λόγια και το επιτακτικό ύφος. Χαλιναγώγησε τις εσωτερικές σου ορμές, δεν θα ανεχτείς πιέσεις, οι αντιδραστικές πράξεις και τα ξεσπάσματα ίσως να φέρουν καβγαδάκια. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου, αν δεν βρεις την εσωτερική σου ισορροπία δε θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Θα σου αποδειχτεί πως ο χωρισμός με το ταίρι σου ήταν ένα μεταβατικό στάδιο και μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα ολοκληρωθεί. Δηλαδή, τελειώνουν οι δοκιμασίες, τερματίζει ο θυμός και η απόσταση, κλείνει ο κακός κύκλος και τώρα ξεκινάτε έναν ολοκαίνουργιο. Θα γίνει επανασύνδεση, που αργά ή γρήγορα, θα καταλήξει σε δέσμευση.

Νέα γνωριμία: Τώρα έχεις πείρα, φίλε μου Σκορπιέ, πλέον ξέρεις να αναγνωρίζεις με ποιο άτομο και τι είδους προσωπικότητα μπορείς να τα βρεις και με ποιο όχι. Από την πρώτη στιγμή που θα κοιτάξεις και θα μιλήσεις με αυτό το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα νιώσεις πως μπορεί να γίνει σταθερό ταίρι για σένα και δε θα πέσεις έξω.

Σχέση – Γάμος: Μέσα στην εβδομάδα θα φτάσεις σε σημείο επίτευξης. Κάτι για το οποίο κοπίασες και προσπάθησες, τώρα θα λάβεις την ανταμοιβή σου. Αν ποθείς δέσμευση, δεν αποκλείεται να λάβεις πρόταση γάμου. Αν είσαι ήδη σε δεσμευτική σχέση, τότε κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό και ευχάριστο θα έρθει στη ζωή σου, θα νιώσεις χαρά ευτυχία και ολοκλήρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, αποκτάς μια κάπως πιο δυναμική και αισιόδοξη διάθεση. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ουσιαστικά θα κάνεις την προσπάθεια να ελαφρύνεις τη σκέψη σου και να απεγκλωβίσεις τα αισθήματα σου από πρόσωπα που σε απογοήτευσαν. Σκέψου με ηρεμία χωρίς άγχος, κοίτα μπροστά, διάγραψε το αρνητικό παρελθόν.

Σε σχέση. Εσύ που είσαι σε σταθερό δεσμό θα κανείς το βήμα να βγεις από τις καθιερωμένες συνήθειες και επιλογές, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να δώσουν μια πιο ανέμελη ή αναζωογονητική όψη στη σχέση σου. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε ωθήσουν σε πράξεις ρίσκου. Κάτι αρνητικό θα τερματίσεις και κάτι καινούργιο θα ξεκινήσεις.

Επανασύνδεση: Ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει, φίλε μου Τοξότη. Λόγια που θα ακούσει το πρώην ταίρι σου από κοινό φιλικό σας άτομο, θα του αλλάξουν τα μυαλά. Ίσως να μη βρει το θάρρος να σου ζητήσει συγγνώμη, ίσως να μην τολμήσει να παραδεχτεί πως δεν αξίζει να σε χάσει, σίγουρα πάντως θα κάνει το βήμα να επανασυνδεθεί μαζί σου.

 Νέα γνωριμία: Πρόσωπο κλειδί θα εμφανιστεί στο δρόμο σου. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντήσεις το άτομο που θα ανοίξει την πόρτα του μέλλοντος. Θα σου προσφέρει δυνατότητα δεσμού, που θα ξεπεράσει σε διάρκεια το παρόν και θα φτάσει μέχρι το μακρινό μέλλον. Προμηνύεται γνωριμία μακροχρόνιας πορείας!

Σχέση – Γάμος: Κάποιος θα σου δώσει μια πληροφορία που θα συμπληρώσει το πάζλ ή θα σου δώσει μια συμβουλή που θα λύσει το πρόβλημα. Άκου καλά το πρόσωπο που θα σου μιλήσει, με σιγουριά σου λέω πως κάτι παραπάνω θα ξέρει από σένα. Εσύ που αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή εντάσεις, μέσα στην εβδομάδα θα βρεις την άκρη του νήματος με τη βοήθεια ενός συγκεκριμένου ατόμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, θα σε εξιτάρει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα νιώσεις πως μεταξύ σας υπάρχει έλξη και χημεία, είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση. Η ανάγκη σου για σταθερότητα θα σου δημιουργήσει την επιθυμία για μια σχέση με αληθινά αμοιβαία και σταθερά αισθήματα, ουσιαστικά θα σε αποτρέψει από τις επιπόλαιες επιλογές.

Σε σχέση. Θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσεις, προσοχή στις εικασίες σου. Ίσως να μην μπορέσεις να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, δε θα βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός σου κόσμος, προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και όχι εγωκεντρικά. Σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσεις στη θετική και αισιόδοξη όψη των γεγονότων, μη δώσεις έκταση σε ανασφάλειες και αμφιβολίες.

Επανασύνδεση: Θα ανατραπεί ο θυμός, θα πάρει πίσω πικρόχολα σχόλια. Το πρώην ταίρι σου έκανε λάθος, έσφαλε, είπε πολλά πάνω στην κακιά στιγμή και έχει μετανιώσει. Το θέμα είναι τώρα, με ποιο τρόπο θα σε πλησιάσει για να μη φανεί πως ρίχνει τα μούτρα του. Με σιγουριά σου λέω πως θα τον βρει τον τρόπο, έχει εφευρετική σκέψη.

Νέα γνωριμία: Το καλύτερο παιδί θα έρθει για σένα, άργησε αλλά θα σε δικαιώσει. Καλά έκανες και περίμενες, πολύ καλά έπραξες και δεν κατέθεσες τα όπλα. Όμορφη παρουσία, ευγενική ψυχή, καλόβουλος χαρακτήρας, αυτό το πακέτο είναι για σένα. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις λίαν συντόμως, κατά πάσα πιθανότητα μέσα στην τωρινή εβδομάδα!

Σχέση – Γάμος: Είναι λίγο ατίθασο το ταίρι σου, αντιδραστικό, ίσως και κάπως νευρικό, αλλά εσύ το επέλεξες. Και για να το επέλεξες, σημαίνει πως πάνω-κάτω τέτοιου είδους χαρακτήρες σε γοητεύουν, συνειδητά ή μη. Θα σου ζητήσει ένα είδος συγγνώμης με τον τρόπο του, δεν αποκλείεται να σου προσφέρει δωράκι στα χέρια, θα το κάνει από αγάπη και εκτίμηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Σε σκέψεις θα μπεις σχετικά με μια πρώην σχέση σου, ίσως να μπερδευτείς και να μην είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Δεν θα λείψουν τα καινούργια ανοίγματα, δεν αποκλείεται να κάνεις και μια νέα γνωριμία, ωστόσο για να υπάρξει θετική εξέλιξη και για να μπορέσεις να βελτιώσεις τις συνθήκες της προσωπικής σου ζωής θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις με τον εαυτό σου τι θέλεις και τι σκοπεύεις να αφήσεις πίσω σου.

Σε σχέση. Προσοχή στην εσωτερική πίεση, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σου, προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου. Κατά πάσα πιθανότητα το πρόβλημα θα είναι εσωτερικό θα αφορά τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, ίσως να κάνουν την εμφάνιση τους αμφιβολίες ενδεχομένως και ενοχές. Σου δίνω τη συμβουλή να αποστασιοποιηθείς ώσπου να ισορροπήσει η σκέψη σου, απέφυγε την συναισθηματική προσκόλληση και την πίεση.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Υδροχόε, εσύ σιγουρέψου πως θέλεις πίσω το πρώην ταίρι σου επειδή το αγαπάς και όχι επειδή θέλεις να εκδικηθείς, και θα δεις πως το σύμπαν θα δουλέψει υπέρ σου. Μπροστά σου θα εμφανιστεί εκεί που δε θα το περιμένεις. Θα ξαφνιαστείς, θα ταραχτείς και θα ενθουσιαστείς. Καταφθάνει ευχάριστη ανατροπή!

Νέα γνωριμία: Ίσως να μην έχει την κλασική αντικειμενική ομορφιά, σίγουρα όμως θα έχει ελκυστική γοητεία. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης, θα έχει αυτό το ‘‘κατιτίς’’, θα σου κάνει ‘‘κλικ’’ με την πρώτη ματιά, από την πρώτη λέξη. Δε θα σε απογοητεύσει, οι συναντήσεις που θα ξεκινήσουν, θα πάνε παραπάνω από πολύ καλά.

Σχέση – Γάμος: Σαν αστέρι θα λάμψει στον ουρανό σου αυτό που θα σου προτείνει το αγαπημένο σου ταίρι. Θα νιώσεις μεγάλη χαρά, έντονη ικανοποίηση, τα γεγονότα θα σε πείσουν πως το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου σε αγαπάει αληθινά. Τα αισθήματά του έχουν βάθος και αξίζει να το κρατήσεις σταθερά κοντά σου.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Είναι πολύ πιθανόν να στρωθεί το έδαφος για να αποκτήσεις σταθερό ταίρι. Τις καταστάσεις που θα προκύψουν θα τις καλοδεχτείς με δυναμισμό και σοβαρότητα. Στο χέρι σου θα είναι οι πορεία των εξελίξεων, στην παρούσα φάση εσύ θα είσαι ο οδηγός των γεγονότων. Φεύγουν οι αναστολές και οι αρνητικές εικασίες, πολύ καλά θα κάνεις και θα κινηθείς με αισιοδοξία και ανάγκη για αναζωογόνηση.

Σε σχέση. Κάποιες σοβαρές συζητήσεις θα ανοίξεις με το ταίρι σου στοχεύοντας στην ισορροπία και στο μέλλον της σχέσης σου. Προσοχή σε αυτή την εβδομάδα γιάτι, ίσως να ξεφύγουν λίγο οι επιθυμίες σου, η κτητικότητα σου ίσως να σε οδηγήσει σε υπερβολές ή σε σκέψεις που δεν θα είναι εύκολα υλοποιήσιμες. Προσπάθησε τα όνειρα και τα μελλοντικά σου σχέδια να είναι εφικτά.

Επανασύνδεση: Μήπως σε κούρασε το ‘‘μία έρχομαι, μία φεύγω’’; Μία τα βρίσκουμε, μία τα ξανακάνουμε; Με το πρόσωπο που αγαπάς ενδεχομένως μαζί να μην κάνετε και χώρια να μην μπορείτε, πάντως στην προκείμενη φάση θα νιώσεις την ανάγκη να εξαφανιστείς. Θα κλείσεις πόρτες και παράθυρα, θα κλείσεις τηλέφωνα, θα αναζητήσεις τη μοναχικότητα και την ηρεμία σου.

 Νέα γνωριμία: Μάλλον δε θα έχεις διάθεση να πας σε ένα τραπέζι ή σε μια φιλική συνεύρεση που θα σου προτείνουν, αλλά μήπως να άλλαζες γνώμη καλυτέρα; Ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα ξετρυπώσει μέσα στο πλήθος. Εγώ θα σου προτείνω να πας, θα παιχτεί σκηνικό μεταξύ σας και μάλιστα με αίσιο τέλος. Άκου τη συμβουλή μου και μην κλειστείς στο σπίτι σου, μην ακυρώσεις καμία συνάντηση.

Σχέση – Γάμος: Θα σε ζαλίσει λίγο το ταίρι σου, μια μικρή αγανάκτηση ίσως να την νιώσεις, θα απαιτήσεις να σου δοθεί ηρεμία, ησυχία και προσωπικός χρόνος. Θα σε ξεκουράσει η συναισθηματική απομόνωση, πολύ καλά θα κανείς και θα αποσυρθείς. Θα καταφέρεις να ισορροπήσεις, ωστόσο ξεκαθάρισε στο ταίρι σου τι θέλεις και τι θα κανείς, για να μην νομίζει άλλα αντ’ άλλων.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email