Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 | By: offisiall

Μηνιαίες Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα βοηθήσει την επικοινωνία σου με τους άλλους, κάτι που θα βελτιώσει αισθητά το κλίμα που θα υπάρξει στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Από τις 3/10 ο Ερμής θα βρίσκεται σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, όμως η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα καταδεικνύει πως ίσως οι παρανοήσεις να συνεχιστούν για μερικές ημέρες ακόμα. Από τις 7/10 και μετά -και κυρίως από τις 10/10- που ο Ερμής θα αλλάξει ζώδιο και θα περάσει στο Ζυγό θα έρθουν πολύ καλύτερες ημέρες για την επικοινωνία, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπήρξαν στη σχέση με το σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- σε μία γνωριμία που σου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και θα φέρνει τύχη και εύνοια σε νέες σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον.

Από τις 23/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει ένα διάστημα συναισθηματικής εσωστρέφειας το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει να κάνεις ένα βήμα πίσω στα ζητήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή, ώστε να μπορέσεις να δεις τον τρόπο που θέλεις να κινηθείς σε αυτά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις διάφορες αρνητικές σκέψεις να οδηγήσουν σε σενάρια που θα αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου, τα οποία δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν είσαι ελεύθερος οι τελευταίες ημέρες του μήνα φαίνεται πως θα έχουν αρκετή συναισθηματική ένταση αλλά και πολύ πάθος, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσεις σε «περιπέτειες», οι οποίες μπορεί να έχουν ένα βαθμό ρίσκου για αυτό χρειάζονται προσοχή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα αφιερώσεις αρκετό από το χρόνο και το ενδιαφέρον σου στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό στις 25/10 καταδεικνύει αλλαγή προτεραιοτήτων! Πριν από αυτή την έκλειψη θα υπάρξουν και άλλα αστρολογικά δεδομένα τα οποία θα χρωματίσουν και τη διάθεσή σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις την προσωπική σου ζωή. Το πρώτο και κύριο αστρολογικό γεγονός για αυτό το μήνα είναι η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 3/10 στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό είναι πολύ θετικό για εσένα καθώς θα βοηθήσει να ξεμπλοκάρουν κάποιες προσωπικές υποθέσεις, κάποιες συζητήσεις με ένα πρόσωπο που σου είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και έτσι θα μπορέσει να εξελιχθεί μία γνωριμία που έχεις κάνει.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται έως και τις 22/10 στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή τη θέση δείχνει πως η καθημερινότητα θα εξακολουθεί να βρίσκεται σε προτεραιότητα για εσένα, όμως από τις 23/10 και μετά που θα περάσει στο Σκορπιό, οι προτεραιότητές σου θα αλλάξουν. Σε συνδυασμό με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο είναι πάρα πολύ πιθανό να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις μία σχέση ή αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία, κάτι που θα σε οδηγήσει σε αποφάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα το προηγούμενο διάστημα η διευθέτηση της θα αποτελέσει μονόδρομο για εσένα με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του μήνα μπορεί να φέρει κάτι πολύ σημαντικό, όπως μία γνωριμία ή ένα πρόσωπο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα της προσωπικής σου ζωής αλλά και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις αισθηματικές σου ανάγκες. Σε περιόδους εκλείψεων συνήθως δεν υπάρχει η απαιτούμενη σταθερότητα για μία νέα αρχή, καθώς όλα είναι ρευστά, και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις στο πίσω μέρος της σκέψης σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας με λιγότερες παρεξηγήσεις και παρανοήσεις και αυτό είναι κάτι που θα γίνει εμφανές μέσα στις πρώτες δέκα ημέρες του. Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθοδρομεί πορεία στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 όμως για κάποιες ημέρες θα σχηματίζει μία όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την κρίση σου. Αν υπάρχει ένα αισθηματικό ζήτημα το οποίο σε έχει μπερδέψει και σου έχει δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα, να θυμάσαι πως θα είναι πιο εύκολο να διευθετηθεί από τις 7/10 και μετά και πολύ περισσότερο από τις 10/10 που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, μία θέση πολύ πιο φιλική προς εσένα.

Στα θετικά αυτού του μήνα είναι και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 22/10, η οποία μπορεί να φέρει από ένα νέο ειδύλλιο μέχρι ένα νέο έρωτα και μία πολύ σημαντική σχέση. Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από τις δικές σου κινήσεις, καθώς το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και μπορεί να σε οδηγήσει σε «παρακινδυνευμένες» κινήσεις που μπορεί να υπονομεύσουν μία σχέση ή ακόμα και την εξέλιξη μιας γνωριμίας. Από τις 23/10 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχουν περισσότερη ένταση και σε αυτό θα παίξει ρόλο και η επικείμενη έκλειψη στο Σκορπιό στις 25/10. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό του μήνα που θα φέρει καλύτερη διάθεση και θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να περάσεις χρόνο με το ταίρι του και να κάνετε πράγματα μαζί. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα λόγω και της επικείμενης ανάδρομης πορείας του Άρη στο ζώδιό σου (από τις 30/10) θα έχουν περισσότερη ένταση. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει! Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι η παρόρμηση που κάποιες στιγμές θα είναι έντονη, αλλά και το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που θα επηρεάσει την κρίση σου και πιθανό να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Οκτώβριος είναι ένας βοηθητικός μήνας για την προσωπική σου ζωή καθώς η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στις 3/10 στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει εξωστρέφεια, η οποία θα βοηθήσει τις εξελίξεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 22/10 θα σε κάνει «σπιτόγατο» και θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις χρόνο με το σύντροφό σου στο σπίτι για να πείτε τα νέα σας, να δείτε μία ταινία μαζί και να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες μικρές κινήσεις από ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και φαίνεται πως σιγά-σιγά κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα -πολύ περισσότερο κατά το δεύτερο δεκαήμερο του- αυτές οι κινήσεις θα αρχίσουν να γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Στις 23/10 η Αφροδίτη θα περάσει μαζί με τον Ήλιο στο ζώδιο του Σκορπιού, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει καλή επικοινωνία, έντονα συναισθήματα και ένα θερμό κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να κυλήσουν καλύτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο, όμως ίσως να μην έχουν την εξωστρέφεια, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της από τις 23/10 και μετά. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Σκορπιού είναι πολύ πιθανό να φέρει μία κομβική γνωριμία και ένα νέο πολύ δυνατό έρωτα για εσένα, αρκεί να συνηγορεί σε αυτό και ο προσωπικός σου χάρτης. Τέλος στις 28/2 ο Δίας θα επιστρέψει για λίγο ακόμα στο ζώδιο των Ιχθύων, αυτή η επιστροφή θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου και θα ευνοήσει σημαντικά τις νέες γνωριμίες. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σε φέρει σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο θα σε συναρπάσει με τις γνώσεις και την κοσμοθεωρία του και θα σου δώσει το κίνητρο για να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, πολύ πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία να οργανώσεις και ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Οκτώβριος είναι ένας απαιτητικός μήνας όχι τόσο για θέματα που αφορούν την προσωπική/αισθηματική σου ζωή όσο για ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Αυτό όμως είναι κάτι που μοιραία θα επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, καθώς πιθανό να μην έχεις το χρόνο που θα ήθελες να αφιερώσεις σε αυτή. Το καλό νέο του μήνα είναι πως ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 και από τις 10/10 που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού θα ξεκινήσει ένα άκρως επικοινωνιακό διάστημα, που θα βοηθήσει πάρα πολύ και θα επιταχύνει τις εξελίξεις μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Στα συν αυτού του μήνα είναι και η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 22/10, κάτι που υπόσχεται νέες γνωριμίες και για εσένα που είσαι ελεύθερος, αλλά και ευχάριστες επικοινωνιακές στιγμές με το σύντροφό σου για εσένα πού βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Τα πράγματα μπορεί να ζορίσουν λίγο από τις 23/10 και μετά καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού αλλά και η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσει εσωστρέφεια και μπορεί να σε κάνει να κρατήσεις αρκετά πράγματα για τον εαυτό σου, πράγματα τα οποία αφορούν τη σχέση σου. Καλό θα ήταν να συζητάς με το ταίρι σου οτιδήποτε σε απασχολεί, πόσο μάλλον αν αυτό αφορά και εκείνο, σε διαφορετική περίπτωση θα δημιουργηθεί συναισθηματική απόσταση που δεν θα αργήσει να φανεί και να επηρεάσει το κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Ηλίου ζητά από εσένα να δεις και να αφουγκραστείς τις αισθηματικές σου ανάγκες και έπειτα να κάνεις μία επιλογή για την προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι πως αυτή η έκλειψη και οι κινήσεις που θα γίνουν το τελευταίο διάστημα του μήνα θα φέρουν σταθερά αποτελέσματα, για αυτό προσπάθησε να είναι καλά σχεδιασμένες και όχι παρορμητικές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Οκτώβριος είναι μήνας εξελίξεων για εσένα και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από τις πρώτες κιόλας ημέρες του, που ο κυβερνήτης σου Ερμής θα επιστρέψει σε ορθοδρομεί πορεία στο ζώδιό σου (3/10). Σταδιακά θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία δεν θα έχει τα ζητήματα του προηγούμενου διαστήματος και θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση μεταξύ εσένα και των άλλων. Βέβαια κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα, λόγω του ότι ο Ερμής θα σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, καλό θα είναι να δίνεις προσοχή στις πληροφορίες που έρχονται σε εσένα μιας και αυτή η όψη μπορεί να φέρει κάποια μπερδέματα που θα σε παρασύρουν σε λάθος εκτιμήσεις σχετικά με μία κατάσταση ή ένα πρόσωπο.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 22/10 και θα σου δημιουργεί την ανάγκη να επενδύσεις στη σχέση σου με ένα πρόσωπο και να την κάνεις ακόμα πιο σταθερή. Αν είσαι ελεύθερος το πρώτο μισό του μήνα φαίνεται πως θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σταθερότητα που θα σου αποπνέει ένα πρόσωπο, καθώς είναι αυτή που θα αναζητήσεις μέσα σε μία γνωριμία. Από τις 23/10 και μετά που ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει ένα περισσότερο επικοινωνιακό και εξωστρεφές διάστημα, κατά το οποίο θα πιάσεις τον εαυτό σου να αλλάζει γνώμη σχετικά με μία γνωριμία ή μία αισθηματική υπόθεση του προηγούμενου διαστήματος. Στις 28/10 ο Δίας θα περάσει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζοντας περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά τις τρεις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, φέρνοντας εύνοια και επέκταση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα φέρει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή καθώς φιλοξενείς την Αφροδίτη στο ζώδιό σου έως και τις 22/10, κάτι που θα συμβάλλει όχι απλώς στο να κάνεις μία νέα γνωριμία ή να βελτιώσεις μία γνωριμία που υπάρχει ήδη, αλλά και να ξεκινήσεις μία νέα πολύ σημαντική προσωπική σχέση. Στα καλά νέα αυτού του μήνα συγκαταλέγεται και το γεγονός πως ο Ερμής στις 3/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και από τις 10/10 θα περάσει στο ζώδιό σου, κάτι θα σε κάνει ακόμα πιο εξωστρεφή και επικοινωνιακό, φέρνοντας πιο γρήγορες εξελίξεις σε προσωπικές υποθέσεις.

Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού - Ζυγού) στις 9/10 σε αρμονική όψη με την Αφροδίτη και τον Κρόνο -ο οποίος βρίσκεται στον Υδροχόο- μιλά για ένα νέο ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, είτε αυτό σχετίζεται με την εξέλιξη μιας σχέσης είτε αν είσαι ελεύθερος με το ξεκίνημα μιας σχέσης. Από τις 23/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα φέρει σκέψεις και ανησυχίες σχετικά με τα συναισθήματά σου, τα συναισθήματα του συντρόφου σου και -αν είσαι ελεύθερος- τις βλέψεις ενός προσώπου που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο σεναρίων σχετικά με τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να βγουν λάθος συμπεράσματα, τα οποία θα μπορούσαν να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Οκτώβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια του θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο δικό σου ζώδιο (25/10) και η ενέργεια της θα γίνει εμφανής αρκετά νωρίτερα, καθώς φαίνεται πως θα καθορίσει τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Ο μήνας έχει έντονο αστρολογικό ενδιαφέρον καθώς στις 3/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και θα βελτιώσει σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους, μειώνοντας τις παρεξηγήσεις και τις παρανοήσεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 22/10 κάτι που δείχνει παρασκήνιο, για αυτό οι κινήσεις σου σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή θα χρειαστούν προσοχή. Μία μυστική συνάντηση ακόμα και ένας κρυφός έρωτας είναι μερικά από τα σενάρια που μπορεί να φέρει η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα περάσει μαζί με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει μία νέα, εντελώς διαφορετική περίοδος κατά την οποία το παρασκήνιο θα έρθει στο προσκήνιο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 25/10 θα σε οδηγήσει να δεις την εικόνα μιας σχέσης, κατά πόσο βρίσκεσαι σε μία σχέση που καλύπτει τις συναισθηματικές σου ανάγκες ή ποια είναι τα πράγματα τα οποία θέλουν επειγόντως αλλαγή. Τέτοιου είδους ερωτήματα θα κάνουν την εμφάνισή τους με αυτή την έκλειψη και φαίνεται πως ίσως αναζητήσουν με πιεστικό τρόπο τις απαντήσεις από εσένα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο που θα σε γοητεύσει όμως, λόγω του ότι όλα θα είναι ρευστά τις τελευταίες ημέρες του μήνα, καλό θα είναι να μην βιαστείς ούτε να εκφράσεις τα συναισθήματά σου ούτε και να πάρεις αποφάσεις. Αφέσου στη ροή των γεγονότων και με βάση αυτά πάρε τις αποφάσεις σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει καλά για εσένα και κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του θα αρχίσει να δυσκολεύει λίγο, φέρνοντας στο διάβα σου απαιτητικά πρόσωπα αλλά και απαιτητικές καταστάσεις. Στις 3/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου και η νέα του κατάσταση θα είναι πολύ βοηθητική για την επικοινωνία αλλά και για να διορθώσεις κάποιες συμπεριφορές σου, οι οποίες μπορεί να παρεξηγήθηκαν από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Στις 9/10 η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού - Ζυγού ένα πολύ βοηθητική προς το ζώδιό σου και φαίνεται πως θα σε φέρει σε επαφή με αγαπημένους σου φίλους, αγαπημένα σου πρόσωπα και μέσα σε μία κοινή παρέα ή σε μία συνάντηση είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα είναι σε ισχύ το δεύτερο μισό του μήνα, κάτι που καταδεικνύει πως ίσως γίνουν κάποιες «άστοχες» κινήσεις ή αισθηματικές επενδύσεις χωρίς αντίκρισμα. Ακολούθησε το ρητό που λέει πως «οτιδήποτε λάμπει δεν είναι χρυσός» και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από λόγια της στιγμής και παρορμητικά συναισθήματα. Στον αντίποδα αυτού η Αφροδίτη έως και τις 22/10 θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που σου ταιριάζει- το Ζυγό- και θα δημιουργεί ευκαιρίες για να βγεις, να διασκεδάσεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να φλερτάρεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα είναι ιδιαίτερα εξωστρεφής για εσένα και το σύντροφό σου, όμως το τελευταίο δεκαήμερο του μπορεί να κρύβει κάποιες δυσκολίες, κυρίως για θέματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σας. Από τις 30/10 που θα ξεκινήσει η ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων μαζί της θα ξεκινήσει και μία τεταμένη περίοδος για τη σχέση σου, καθώς η αναδρομή θα φέρει νεύρα και σε εσένα και στο ταίρι σου. Η επικοινωνία και ο διάλογος θα βοηθήσουν στο να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Οκτώβριος θα ξεκινήσει με αισιοδοξία και θετική διάθεση, καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες του θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά μεν αισθητά δε. Ο Ερμής στις 3/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου, κάτι που θα ξεμπλοκάρει συναντήσεις οι οποίες αναβάλλονταν συνέχεια το προηγούμενο διάστημα ή την επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που θέλεις να έρθεις πιο κοντά. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 22/10 και θα στρέφει το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα, όμως εκεί στο χώρο εργασίας σου είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να αναπτύσσεται και ένα νέο ειδύλλιο.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του μήνα μπορεί να σε οδηγήσει σε μία λάθος εκτίμηση σχετικά με μία προσωπική/αισθηματική σου υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες κυρίως μέσω των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου, αλλά προσπάθησε να μην παρασυρθείς από το ποιον θεωρούν εκείνοι κατάλληλο για εσένα, καθώς η εμπλοκή άλλων προσώπων σε αισθηματικές υποθέσεις και σε προσωπικές επιλογές θα μπορούσε να δημιουργήσει αρκετά μπερδέματα και τελικά να σε αποσυντονίσει και να σε οδηγήσει σε μία λάθος απόφαση. Από τις 23/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα παρατηρήσεις πως θα κάνουν την εμφάνιση τους πρόσωπα τα οποία θα θελήσουν να σε γνωρίσουν καλύτερα και να μάθουν περισσότερα πράγματα για εσένα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας μπορεί να ξεκινήσει ουδέτερα για τη σχέση σου εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών -και όχι μόνο- υποχρεώσεων, όμως όσο περνούν οι ημέρες θα βρίσκεις ολοένα και περισσότερο τη διάθεση αλλά και το χρόνο να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου. Προσπάθησε να βρεις κίνητρο για να μη μείνετε σπίτι, να αλλάξετε παραστάσεις και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, καθώς από τις 30/10 με την ανάδρομη πορεία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων θα ξεκινήσει ένα πιο πιεστικό διάστημα σε επίπεδο καθημερινότητας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει πολύ θετικά για εσένα, καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες του θα παρατηρήσεις μία αλλαγή στη διάθεσή σου και μία βελτίωση στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στις 3/10 στο ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά η επικοινωνία θα αποκατασταθεί, τα οφέλη της καλής επικοινωνίας θα εμφανιστούν μετά τις 10/10 που ο Ερμής θα έχει περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου. Αν το προηγούμενο διάστημα ήρθες σε σύγκρουση είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προσπαθήσεις να διευθετήσεις τις παρεξηγήσεις και τις αντιπαραθέσεις και να κερδίσεις το χαμένο έδαφος.

Σύμμαχο σου θα έχεις και την Αφροδίτη η οποία θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 22/10, μία θέση που ευνοεί τις νέες γνωριμίες αλλά και τις αλλαγές! Δεν αποκλείεται κατά το πρώτο μισό του μήνα να κάνεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει, πολύ πιθανό αυτό να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Από τις 23/10 και μετά με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού η διάθεσή σου θα αλλάξει, όπως επίσης θα αλλάξουν και οι προτεραιότητές σου. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα έχουν μεγαλύτερη εξωστρέφεια, κάτι που δεν θα βοηθήσει μία σχέση ή την εξέλιξη μιας γνωριμίας. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις σκέψεις και τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις για διάφορα θέματα να «εισβάλουν» στην προσωπική σου ζωή και να δημιουργήσουν αποστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος με την παρουσία της Αφροδίτης στο πιο ψηλό σημείο του χάρτη σου -στο 10ο ηλιακό σου οίκο- δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία με κοινωνική αναγνώριση ή να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο από τη δουλειά.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Οκτώβριος θα είναι ο μήνας της πληροφορίας για εσένα καθώς μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου στις 3/10 θα υπάρξει μία σειρά επαφών και συζητήσεων οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν μία προσωπική σχέση. Βέβαια καλό θα ήταν να περιμένεις να βγάλεις τα συμπεράσματά σου μετά τις 7/10 καθώς τις πρώτες ημέρες του μήνα ο Ερμής θα σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που θα επηρεάσει την κρίση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε μία λάθος απόφαση σχετικά με μία αισθηματική σου υπόθεση.

Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού έως και τις 22/10 θα σε βάλει στη διαδικασία να αφουγκραστείς τα συναισθήματα σου και να μην αφήσεις τίποτα χωρίς διευθέτηση. Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη ενδέχεται να δημιουργεί καχυποψία και κτητική διάθεση και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου, ώστε να μην το αφήσεις να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 23/10 και μετά με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει ένα πιο βατό διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Βέβαια αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως σε όλη τη διάρκεια του μήνα ο Άρης που βρίσκεται στους Διδύμους θα σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, κάτι που δείχνει πως οι κινήσεις σου χρειάζονται προσοχή, ώστε να μην περάσουν μπερδεμένα μηνύματα τουναντίον να συμβάλλουν στη σταθερότητα μιας σχέσης ή την εξέλιξη μιας γνωριμίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email