Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 | By: offisiall

2023 Ετήσιες ΠροβλέψειςΤο 2023 θα είναι ένα έτος «γέφυρα» που θα μας βοηθήσει να περάσουμε από τα γνώριμα και τα οικεία σε μια νέα τάξη πραγμάτων η οποία μπορεί, προς το παρόν, να είναι άγνωστη, ωστόσο, πρόκειται να είναι ενδιαφέρουσα. Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρξουν κάποιες γρήγορες αλλαγές, τόσο στον τρόπο που ζούμε, όσο και στον τρόπο που δουλεύουμε που θα μας αναγκάσουν να δούμε τα πράγματα με μια άλλη ματιά. Η ζωή αρκετών από εμάς θα πάρει μια νέα κατεύθυνση και θα προσπαθήσουμε με βάση μια νέα οπτική.. να ανακαλύψουμε μια νέα προοπτική.

Το 2023 θα είναι ένα έτος που θα μας φέρει αντιμέτωπους με προκλήσεις αλλά και με παγιωμένες πεποιθήσεις που έχουν απλώσει βαθιά μέσα μας τις ρίζες τους, οι οποίες και θα πρέπει να αλλάξουν. Αυτή η νέα χρονιά θα μας θυμίσει τα λόγια του Κινέζου φιλόσοφου, και ιδρυτή του Ταοϊσμού, Λαο Τσε: «Τα πιστεύω σου γίνονται σκέψεις, οι σκέψεις σου γίνονται λόγια, τα λόγια σου γίνονται πράξεις, οι πράξεις σου γίνονται συνήθειες, οι συνήθειες σου γίνονται αξίες σου, οι αξίες σου γίνονται το πεπρωμένο σου». Παράλληλα όμως, θα φέρει στο διάβα μας όλα όσα χρειαζόμαστε έτσι ώστε, είτε να αφήσουμε πίσω μας ό,τι δεν χρειαζόμαστε πλέον, είτε να τροποποιήσουμε το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής μας, με σκοπό πάντα την προσωπική μας, σε όλα τα επίπεδα φυσικά, εξέλιξη.

Η χρονιά ξεκινάει με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερω να μας θυμίζει ότι μάλλον έχει έρθει η ώρα να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Να γίνουμε πιο πρακτικοί, να μην είμαστε αιθεροβάμονες και ταυτόχρονα να αξιολογήσουμε τις καταστάσεις και να επέμβουμε με σοβαρότητα όπου χρειάζεται να κάνουμε αλλαγές, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθουμε σε κόντρα με άτομα που αντιπροσωπεύουν την εξουσία στη ζωή μας. Αυτοί μπορεί να είναι οι εργοδότες μας ή γενικά οι ανώτεροι μας στην επαγγελματική ιεραρχία, οι γονείς μας ή ακόμα και το επίσημο ταίρι μας.

Ο Δίας, που ήδη από τα τέλη του Δεκεμβρίου του 2022 έχει επιστρέψει στο ζώδιο του Κριού, θα φέρει στο διάβα μας γεγονότα που θα μας θυμίσουν καταστάσεις που ζήσαμε από τις 11 Μαΐου έως και το τέλος του Οκτωβρίου του 2022. Θα λειτουργήσει βοηθητικά ανεβάζοντας, εκτός από την αδρεναλίνη, και τα επίπεδα αυτοπεποίθησης μας υπενθυμίζοντάς μας ότι οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε ένα «άλμα πίστης» και να τολμήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη δημιουργική ενέργεια που υπάρχει μέσα μας, να φυτέψουμε τους σπόρους των νέων και τολμηρών ξεκινημάτων και να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Ο Μάρτιος θα είναι ένας έντονα ενδιαφέρον μήνας. Ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου με σκοπό να γειώσει την ανεξέλεγκτη ώρες - ώρες, φαντασία μας και να μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Θα μας εκπαιδεύσει με ένα διαφορετικό στυλ πρακτικού ιδεαλισμού και θα μας κάνει να καταλάβουμε ότι η πνευματικότητα έχει πολλά μονοπάτια. Ο μεγάλος διδάσκαλος Κρόνος θα δοκιμάσει με καρμικό τρόπο την όποια πίστη μας και θα μας αναγκάσει να αντιμετωπίσουμε με περισσό θάρρος τις φοβίες και τις εμμονές μας.

Ωστόσο, ο Πλούτωνας, ο άρχοντας της μεταμόρφωσης και της αναγέννησης που αντιπροσωπεύει όλες αυτές τις υποσυνείδητες δυνάμεις και όλα όσα κινούνται κάτω από την επιφάνεια, αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Υδροχόο στις 23 Μαρτίου όπου στο ζώδιο αυτό θα μείνει για 20 χρόνια. Βέβαια, την 1η Μαΐου θα γυρίσει ανάδρομος και σιγά - σιγά θα επιστρέψει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση θα μας προκαλέσει να εστιάσουμε στο μέλλον μας και να σκεφτούμε τι αλλαγή θέλουμε να δούμε στη ζωή μας και να πράξουμε τα δέοντα. Θα γεννηθούν, ή ακόμα καλύτερα θα αναγεννηθούν, εντός μας ιδέες καινοτόμες και θα προχωρήσουμε σε πράξεις σχεδόν επαναστατικές. Ο Πλούτωνας, λόγω της αργής του κίνησης και δεδομένου ότι μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο, χαρακτηρίζει ολόκληρες γενιές. Στην προκειμένη, μπορούμε να περιμένουμε, σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλαγές επαναστατικές που θα αναδιαμορφώσουν τις κοινωνικές τάξεις, θα μεταμορφώσουν τον κόσμο μας και θα προωθήσουν την τεχνολογία και την επιστήμη.

Ο Απρίλιος μας φέρνει την πρώτη Ηλιακή έκλειψη του έτους η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 Απριλίου στον άξονα Κριού - Ζυγού. Το ξυπνητήρι που θα χτυπήσει, λοιπόν, τότε και ονομάζεται έκλειψη, θα μας σπρώξει από το κρεββάτι της απραξίας και θα μας ωθήσει να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στη ζωή. Να ανακαλύψουμε, για ακόμα μια φορά, τον εαυτό μας και να τολμήσουμε την επανεκκίνηση, φτάνει όμως πριν να έχουμε αποφασίσει ότι πρέπει να επενδύσουμε σωστά σε χρήμα και συναίσθημα για να έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Στις 16 Μαΐου ο Δίας θα αλλάξει ζώδιο και θα μπει στον Ταύρο και, με τον τρόπο αυτό, θα σηματοδοτήσει ένα νέο κύκλο όπου στο κέντρο των σκέψεων μας θα βρίσκεται πρωτίστως η ασφάλεια και η ευημερία μας. Ορισμένοι από εμάς θα βιώσουμε το, μικρό σε ισχύ αλλά αρκετό να αναπτερώσει το ηθικό μας, άγγιγμα του Μίδα. Η Σεληνιακή έκλειψη τις 5ης Μαΐου στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού θα μας αναγκάσει να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας αλλά και με την ευταξία μας.

Τον Ιούνιο ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα μπει σε ανάδρομη πορεία στις 18 του μήνα και θα φέρει πίσω, στη ζωή ορισμένων από εμάς, ανθρώπους που έχουν παίξει έναν ιδιαίτερα σημαντικό, και κατά περιπτώσεις, καρμικό ρόλο στη ζωή μας.

Η Αφροδίτη θα μπει στις 5/6 στο ζώδιο του Λέοντα όπου και θα παραμείνει έως και τις 8/10, κάνοντάς μας ερωτικούς, ζεστούς, παθιασμένους, ρομαντικούς και γενναιόδωρους. Ο Ουρανός στο τέλος του Αυγούστου θα γυρίσει ανάδρομος. Αυτή η αλλαγή θα μας βγάλει λίγο από τα νερά μας καθώς θα νιώσουμε ότι, τόσο οι γύρω μας, όσο και οι καταστάσεις που βιώνουμε εμποδίζουν την εξέλιξή μας. Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε στην έντονη τάση μας για ανανέωση και ανεξαρτησία γιατί μπορεί να γίνουμε επαναστάτες χωρίς βασική αιτία.

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας των ανάδρομων πλανητών. Με εξαίρεση τον Άρη στο Ζυγό, όλοι οι υπόλοιποι πλανήτες θα βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη μέχρι και τις 4 και ο Ερμής μέχρι και τις 15 του μήνα, ενώ όλοι οι άλλοι για όλο το μήνα. Αυτό βέβαια σημαίνει κυρίως ένα βασικό πράγμα, δηλαδή κάποια τρέχοντα γεγονότα ή η δική μας ψυχολογική ανάγκη θα μας ωθήσουν να στρέψουμε το βλέμμα μας προς τα μέσα και να επανεξετάσουμε το προσωπικό μας σύστημα αξιών, τη φιλοσοφία ζωής που έχουμε, το δρόμο που ακολουθούμε, τις σχέσεις που έχουμε. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας που η ενδοσκόπηση, η αυτοπαρατήρηση και η αυτοαγάπη θα είναι το ζητούμενο.

Τον Οκτώβριο η αυτοπαρατήρηση θα συνεχιστεί, κυρίως εξαιτίας της Ηλιακής έκλειψης στην 21η μοίρα στον άξονα Ζυγού - Κριού, που θα αναγκάσει να δουλέψουμε με το αιώνιο θέμα «εγώ και οι άλλοι». Θα πρέπει να τσεκάρουμε τι θέλουμε, τι έχουμε ανάγκη να έχουμε στη ζωή μας, τι τελικά παίρνουμε και πόσο «νερό έχουμε ρίξει στο κρασί μας» προκειμένου να μην ταράξουμε τα νερά της λίμνης που λέμε ζωή. Θα συνειδητοποιήσουμε ότι το ένστικτό μας είναι ένα ισχυρό όπλο το οποίο καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουμε.

Στις 28 του μήνα θα έχουμε και την τελευταία έκλειψη του έτους η οποία θα είναι Σεληνιακή και θα πραγματοποιηθεί στην 5η μοίρα του άξονα Ταύρου - Σκορπιού και θα τονίσει θέματα περισσότερο σχετικά με την οικονομική μας πραγματικότητα. Επίσης, κάποια τρέχοντα γεγονότα θα μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε το πως θα βρούμε τα πατήματά μας αλλά και να καταλάβουμε ότι το να εκτιμούμε τον εαυτό μας και να γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και τι αξίζουμε είναι υψίστης σημασίας.

Στις 5 Νοεμβρίου ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία κάτι που, εκτός από μια σχετική ηρεμία, θα αλλάξει, θετικά πάντα, τις ενέργειες και μαζί με την Αφροδίτη, που από τις 8 του μήνα και μετά που θα βρίσκεται στον Ζυγό, θα τονίσει την ανάγκη για αρμονία και όμορφες στιγμές. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας θα γίνουν πιο εύκολες γιατί και εμείς θα έχουμε τη διάθεση να διαπραγματευτούμε, κυρίως γιατί έτσι θα μπορέσουμε να κερδίσουμε περισσότερα. Στην προκειμένη, θα κάνουμε μια μικρή μετατροπή στο γνωστό ρητό και θα πούμε «η καλύτερη επίθεση είναι η άμυνα».

Τέλος, ο Δεκέμβριος θα ξεκινήσει με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω, κάτι που θα μας βοηθήσει να ξεκαθαρίσουμε τις σκέψεις μας και το τοπίο και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας. Θα μας δώσει τον απαιτούμενο χρόνο για να οργανωθούμε, να τσεκάρουμε πάσα λεπτομέρεια και να πράξουμε τα δέοντα έτσι ώστε να δούμε τις σκέψεις μας να γίνονται πραγματικότητα.

Στις 13 του μήνα ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε κάποια πισωγυρίσματα ή ακόμα και εντάσεις και διαξιφισμούς με άτομα εξουσίας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, το καλό είναι ότι θα μας επιτρέψει να επανεξετάσουμε κάποια σχέδιά μας και να φροντίσουμε να καλύψουμε ορισμένα κενά που ίσως υπήρχαν.

Ο Ερμής, συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, θα μπει ξανά στον Τοξότη στις 23 του μήνα όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Την περίοδο αυτή θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί γιατί θα εκφράζουμε τις αλήθειές μας μεν, χωρίς κανένα φιλτράρισμα δε. Αυτό άνετα μπορεί να μας στοιχίσει, και μάλιστα σε όλους τους τομείς της ζωής μας, καθώς θα δημιουργήσει ένα εντελώς ενάντια στα συμφέροντά μας κλίμα. Η Αφροδίτη όταν θα περάσει στον Τοξότη θα αλεγράρει το κλίμα καθώς θα επικεντρωθούμε σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και λαχταράει η ψυχή μας.

ΚΡΙΟΣ

Η χρονιά για εσάς τους Κριούς ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Άρη σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους να επηρεάζει τις μετακινήσεις, τις σπουδές και τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους και, παράλληλα, με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερω να επηρεάζει την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Θα νιώθετε ότι, αν και ο κόσμος γύρω σας κινείται με γρήγορες ταχύτητες, εσάς σας απασχολούν άλλα, πιο σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με το πώς βλέπετε εσείς τον εαυτό σας, τι επιδιώξεις έχετε πραγματικά και τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε τα πατήματά σας.

Ο Πλούτωνας θα παραμείνει μέχρι και τις 11/6 στο δέκατό σας σπίτι λειτουργώντας εντελώς μεταμορφωτικά σε ό,τι αφορά την καριέρα σας. Το πέρασμά του στον Υδροχόο θα σας προκαλέσει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις φιλίες σας και τις σχέσεις σας με συλλόγους και ομάδες ενώ θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια. Βέβαια, η ανάδρομη πορεία του στη συνέχεια και η επιστροφή του στον Αιγόκερω θα σας φέρει, για μια ακόμα φορά, αντιμέτωπους με ό,τι έχει να κάνει με την εξουσία στη ζωή σας, με την έννοια των εργοδοτών, προϊσταμένων, προσώπων σε δημόσιες θέσεις, γονέων ή ακόμα και συντρόφου ζωής. Τότε θα πρέπει πραγματικά να αναλογιστείτε τι ανέχεστε, τι παγιωμένες πεποιθήσεις αντιμετωπίζετε, τι είναι καλό για εσάς, τι σας προάγει και τι είναι αυτό που, ενώ θεωρείτε ότι είναι το πραγματικό σας θέλω, στην ουσία είναι μια καμουφλαρισμένη εμμονή.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες, καθώς θα διέρχεται από το δωδέκατο οίκο σας, τον οίκο της ψυχής, του υποσυνειδήτου και των κρυφών πτυχών του εαυτού σας, θα σας αναγκάσει να κάνετε ένα «εσωτερικό ξεσκαρτάρισμα». Θα αντιμετωπίσετε τους προσωπικούς σας δαίμονες και ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας με σκοπό, φυσικά, να κερδίσετε τις μάχες.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Δίας που θα είναι στο ζώδιό σας μέχρι και τα μέσα Μαΐου και θα σας πουσάρει σε θέματα αυτοπροβολής και αυτοπραγμάτωσης. Η μετακίνησή του μετά στον Ταύρο θα σας προμοτάρει σε θέματα σχετικά με τα οικονομικά και την ευταξία σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα φέρουν στο προσκήνιο άλυτα θέματα που θα αφορούν εσάς και τους όποιους άλλους της ζωής σας, κάτι που θα τονίσουν ιδιαίτερα και οι δεσμοί της Σελήνης που θα περάσουν στον άξονά σας και θα σας προκαλέσουν να βρείτε ισορροπίες. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας φέρουν αντιμέτωπους, τόσο με οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες, όσο και με προκλήσεις σχετικές με το τρόπο που αντιμετωπίζετε το χρήμα.

αισθηματικά

Ο Δίας, τόσο κατά τη διάρκεια που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας όσο και μετά, που θα περάσει στον Ταύρο, θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και ερωτικά μαγνητικούς στους άλλους. Όσοι είστε ήδη σε σχέση, θα βελτιώσετε τις υπάρχουσες συνθήκες και το μεταξύ εσάς και του/της συντρόφου σας κλίμα ενώ, οι αδέσμευτοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες φέτος για να κάνετε μια νέα γνωριμία και να ερωτευτείτε. Στην αρχή της χρονιάς μπορεί να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποιες προκλήσεις και εντάσεις, ωστόσο η γενική ατμόσφαιρα θα ομαλοποιηθεί.

Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε κατά τη διάρκεια των εκλείψεων που γίνονται στον άξονα Κριού – Ζυγού, δηλαδή στις 20/4 και στις 14/10 γιατί τότε θα χρειαστεί να εξισορροπήσετε ανάμεσα στα προσωπικά σας θέλω και τις ανάγκες των άλλων. Σε ορισμένες, μάλιστα, περιπτώσεις, θα υπάρξουν ανατροπές που θα σας αναγκάσουν, είτε να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων, είτε να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από τη σχέση σας. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά το επόμενο επίσημο βήμα της υπάρχουσας σχέσης ενώ κάποιοι άλλοι την περίπτωση να αλλάξετε πορεία πλεύσης.

Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον οίκο των ερώτων σας στις 5/6 όπου και θα παραμείνει έως και τις 8/10 και αυτό θα σας κάνει σαγηνευτικούς, ελκυστικούς και ερωτεύσιμους. Όταν η Αφροδίτη θα γυρίσει ανάδρομη στο Λέοντα, και αυτό θα συμβεί από 23/7 έως και 4/9, θα έχετε την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας και τα προσωπικά σας ζητούμενα και να ασχοληθείτε με ό,τι σας ικανοποιεί και σας εμπνέει πραγματικά. Φυσικά, για αρκετούς από εσάς θα υπάρξουν και επανασυνδέσεις με άτομα που έχουν παίξει το ρόλο τους στην ερωτική σας ζωή.

Κατά τη διάρκεια που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, δηλαδή στον οίκο των σχέσεων σας, από τις 8/11 μέχρι και τις 4/12 θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να αποκτήσετε το άτομο που επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας μικρά γλυκά βοηθητικά τεχνάσματα. Φτάνει όμως και εσείς να είστε σίγουροι για τις πραγματικές σας επιθυμίες. Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο θα εξασφαλίσετε την αρμονία στις σχέσεις σας.

Το διάστημα που θα πρέπει να είστε λίγο παραπάνω προσεκτικοί είναι μεταξύ 27/8 και 12/10 καθώς θα υπάρχει ένας βαθμός δυσκολίας σε ό,τι αφορά στη συνεννόηση με τους άλλους. Επίσης, αρκετοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε εντάσεις και καβγάδες και, δεδομένου ότι είστε άνθρωποι θερμοκέφαλοι, αν δεν προσέξετε εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε, από ιδιαίτερα δύσκολες καταστάσεις στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων, έως και σε ρήξεις.

επαγγελματικά και οικονομικά

Αυτή τη χρονιά φίλοι Κριοί έχετε τις ευλογίες του Δία και του Κρόνου που αμφότεροι, και ο καθένας με τον τρόπο του, θα σας βοηθήσουν να χτίσετε συνεργασίες και επαγγελματικές πραγματικότητες. Ορισμένοι από εσάς θα τολμήσετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην καριέρα σας και να επιλέξετε κάτι που θα σας εκφράζει περισσότερο.

Ο Πλούτωνας, που θα βρίσκεται έως και τα μέσα Μαρτίου στον Αιγόκερω αλλά και αργότερα που θα μπει στον Υδροχόο, θα σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε τη δημόσια εικόνα σας αλλά και να κάνετε γνωριμίες σημαντικές, ίσως και μέσα από φιλικά ή ευρύτερα κοινωνικά περιβάλλοντα, που θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για εσάς. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 αλλά και η αλλαγή των δεσμών το καλοκαίρι στον ίδιο άξονα, θα σας προσφέρουν στο πιάτο τη γυμνή αλήθεια σε ό,τι αφορά μια επαγγελματική σας συνεργασία, κάτι που θα σας βάλει στη διαδικασία να δείτε τι έχετε κερδίσει και τι έχετε χάσει. Κάποιοι από εσάς θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και πολλά υποσχόμενο.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα χρειαστούν την προσοχή σας καθώς θα πρέπει να δράσετε εκ του ασφαλούς και να μην κάνετε επισφαλείς κινήσεις διότι θα σας στοιχίσουν. Βέβαια, θα έχετε τη βοήθεια του Δία, τόσο από το ζώδιο του Κριού, όσο και από το ζώδιο του Ταύρου, που θα σας φέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, τουναντίον, οφείλετε να ανοιχθείτε και να επεκταθείτε επαγγελματικά.

Ο Κρόνος μέχρι και τις 7/3 από τον Υδροχόο θα σας αναγκάσει να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που θεωρούσατε μέντορες ή από ομάδες ή συλλόγους και να εστιάσετε στην προσωπική και, φυσικά, στην κοινωνική σας εξέλιξη. Με την είσοδό του στους Ιχθύες, εκτός του ότι θα σας βοηθήσει να αποκαλύψετε τους εργασιακούς σας αντιπάλους, θα σηματοδοτήσει το τέλος ενός μεγάλου κύκλου και την αρχή ενός επόμενου σαφώς καλύτερου για εσάς. Το σημαντικότερο είναι ότι θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματα του παρελθόντος και να σχεδιάσετε το μέλλον σας όπως εσείς θέλετε.


ΤΑΥΡΟΣ

Η Χρονιά αυτή θα είναι μια χρονιά γενναίων αποφάσεων για εσάς. Ο Ουρανός συνεχίζει να σας προκαλεί ή, και κατά περιπτώσεις, να σας αναγκάζει να κάνετε αλλαγές. Ο Πλούτωνας, τόσο στον Αιγόκερω, όσο και στον Υδροχόο από τις 23/3 και μετά, θα σας ωθήσει να αλλάξετε κοσμοθεωρία και να δείτε τα πράγματα μέσα από ένα διαφορετικό και, κατά περιπτώσεις, ακόμα και εναλλακτικό γίγνεσθαι ενώ θα φέρει και μεταμορφωτικές αλλαγές στην καριέρα σας. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες αλλαγές που μπορεί να αφορούν τον εργοδότη, τον πατέρα ή γενικά άτομα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ασκούν εξουσία στη ζωή σας. Κάποιοι άλλοι, θα τύχετε αναγνωρίσεων και θα βελτιώσετε σημαντικά τη δημόσια εικόνα σας.

Αυτός που θα σας βοηθήσει ταμάλα είναι ο Δίας, και συγκεκριμένα από τις 16/5 και μετά, που θα μπει στο ζώδιό σας. Ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης θα σας κάνει να καταλάβετε ότι τα όποια προβλήματά σας μόνο αξεπέραστα δεν είναι. Απλά θα χρειαστεί να βάλετε σε λειτουργία τη λογική. Δεν σημαίνει φυσικά ότι όλα σας τα θέματα θα λυθούν με ένα μαγικό τρόπο, απλά θα μπορέσετε στα προβλήματά σας να βρείτε εναλλακτικές λύσεις και να ανακτήσετε το κουράγιο και την αισιοδοξία σας.

Αρκετά βοηθητικός για εσάς θα είναι και ο Κρόνος που μετά τις 7/3 θα μπει στους Ιχθύες σε ένα περιβάλλον αρκετά φιλικό για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Θα συνειδητοποιήσετε την αξία κοντινών σας ανθρώπων, τόσο από το φιλικό, όσο και από το κοινωνικό σας περιβάλλον, από ομάδες, συλλόγους, συνδέσμους, κ.λπ. που θα σταθούν δίπλα σας, είτε συστήνοντάς σας σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε επαγγελματικά, είτε με το να σας πλαισιώσουν δυναμικά με σκοπό την κοινή σας εξέλιξη. Αν και θα υπάρξουν κάποιες περίοδοι που θα αισθανθείτε μια κάποια έντονη πίεση, ιδιαίτερα μάλιστα γιατί θα θέλετε να ικανοποιήσετε τους ανθρώπους γύρω σας, η νέα χρονιά αν κάτι σας λέει είναι το ότι όλα θα πάνε προς το καλύτερο για εσάς.

Την προσοχή σας θα πρέπει να δώσετε στην περίοδο των εκλείψεων, δηλαδή στις 20/4 και στις 14/10 στον άξονα Κριού – Ζυγού και στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού γιατί θα χρειαστεί να διαχειριστείτε αλλαγές στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις όπως, επίσης, και ανακατατάξεις. Επίσης όμως, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί στις διατροφικές σας συνήθειες καθώς μέσα από την υπερκατανάλωση φαγητού, γλυκών ή αλκοόλ θα προσπαθήσετε να κρύψετε τα άγχη και τα προβλήματά σας. Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, που από 5/6 έως και 8/10 θα βρίσκεται στον τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα φέρει την αρμονία, τη γαλήνη και την αγάπη στο σπιτικό σας ενώ η ανάγκη για ομορφιά και καλαισθησία θα σας ωθήσει να βελτιώσετε διακοσμητικά την κατοικία σας.

αισθηματικά

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας και ο Δίας θα μπει σε αυτό στις 16/5 όπου και θα παραμείνει έως το τέλος του έτους. Ο συνδυασμός των δυο αυτών πλανητών, αν μη τι άλλο, θα σας φέρει αρκετές και πολλά υποσχόμενες αλλαγές που θα αφορούν το πως βλέπετε εσείς τον εαυτό σας αλλά και τη συναισθηματική σας εξέλιξη. Οι δεσμευμένοι, μετά από ένα διάστημα εντάσεων και διαπληκτισμών, κυρίως από εξωγενείς και, κατά περιπτώσεις, απρόβλεπτους, παράγοντες, θα βρείτε πλέον, όχι μόνο ένα κοινό έδαφος διαπραγματεύσεων, αλλά θα περάσετε την σχέση σας σε ένα άλλο και σαφώς πιο αγαπησιάρικο επίπεδο όπου η αλληλοκατανόηση και η αλληλοαποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου θα βασιλεύσει. Οι αδέσμευτοι, μέσα από φιλικά περιβάλλοντα, θα κάνετε γνωριμίες που θα σας συστήσουν σε ένα νέο κύκλο που με την σειρά του θα φέρει στο διάβα σας άτομα εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μέσα από ανατρεπτικά συμβάντα, θα βρείτε τρόπο να επαναφέρετε τη σταθερότητα στη ζωή σας.

Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη από 16/3 έως και 11/4 που θα είναι στο ζώδιό σας, θα σας κάνει να εκπέμπετε ζεστασιά και ρομαντισμό. Επίσης, το γεγονός ότι, ειδικά εκείνη τη χρονική περίοδο, θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην εμφάνισή σας θα σας κάνει ακόμα περισσότερο ερωτεύσιμους κάτι που θα φέρει νέους, και πολλά υποσχόμενους για μακροημέρευση, έρωτες στη ζωή σας. Όταν, μάλιστα, η Αφροδίτη στα τέλη Μαρτίου συναντηθεί με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, η ζωή ορισμένων από εσάς θα γίνει πιο λαμπερή εξαιτίας ενός ξαφνικού έρωτα ή της αναβίωσης του ήδη υπάρχοντος. Όταν γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από τις 23/7 και μέχρι τις 4/9, θα σας φέρει πίσω ανθρώπους με τους οποίους η μεταξύ σας ιστορία, όχι μόνο δεν έχει τελειώσει, αλλά τουναντίον έχει ακόμα πολύ μέλλον. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό θα αφορά και την επιστροφή στην οικογενειακή εστία κάποιου αγαπημένου σας ανθρώπου.

Γενικά, η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο Λέοντα και στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας βοηθήσει να εκφράσετε και να δώσετε στους οικείους σας αγάπη, στοργή και τρυφερότητα αλλά και να λάβετε και εσείς αντίστοιχα τρυφερά συναισθήματα. Η οικογενειακή σας ζωή θα είναι ευχάριστη, αρμονική και γαλήνια και εσείς θα είστε πιο συγκαταβατικοί καθώς δε θα έχετε καμία διάθεση να προκαλείτε εντάσεις και καυγάδες. Επιπλέον, αρκετοί από εσάς θα αποφασίσετε να προχωρήσετε τη σχέση που ήδη έχετε στο επόμενο επίσημο βήμα καθώς η ανάγκη σας για σταθερότητα θα είναι μεγάλη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αναζήτησης των πραγματικών αναγκών σας αλλά και της συνειδητοποίησης, σε κάποιες περιπτώσεις, του τι είδους συμπεριφορές ανεχόσασταν ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας φέρουν μπροστά στην ανάγκη να αναζητήσετε την ταυτότητά σας και να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σας. Ο Δίας από τις 16/5 και μετά στο ζώδιο σας θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα σας περιβάλλει με τύχη στην ερωτική σας ζωή. Θα κάνετε εντύπωση στους γύρω σας και στο δρόμο σας θα έρθουν άνθρωποι που θα έχουν μια καλή φιλοσοφία ζωής.

επαγγελματικά και οικονομικά

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την χρονιά θα σπείρετε τους σπόρους που θα αφορούν στη μελλοντική σας επαγγελματική και οικονομική ανάπτυξη. Το τι ακριβώς πρόκειται να ακολουθήσει θα σας το δείξει ο Πλούτωνας που στις 23/3 θα μπει στο ζώδιο του Υδροχόου, έστω και για λίγο, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος και θα επιστρέψει στο ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του χρόνου, προκαλώντας σημαντικές αλλαγές που θα έχουν σχέση με την καριέρα και την δημόσια εικόνα σας. Για το λόγο αυτό, οι επιθυμίες σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, φτάνει να το πιστέψετε.

Οι εκλείψεις του Απριλίου, του Μαΐου και του Οκτωβρίου μπορεί να σας στερήσουν συνεργάτες και συγκεκριμένες δουλειές, θα σας χαρίσουν όμως κάτι πολύ καλύτερο και πιο συμβατό με τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Η οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει για το δικό σας ανώτερο καλό και, ακόμα και αν προς στιγμήν νιώσετε ότι χάνετε τη Γη κάτω από τα πόδια σας, θα έρθει, και μάλιστα σύντομα, ο καιρός που θα νιώσετε ευγνώμονες για αυτό. Να θυμάστε ότι οτιδήποτε παραπαίει και δε λειτουργεί με το σωστό τρόπο μόνο κακό μπορεί να κάνει καθώς, όχι μόνο δεν αναπτύσσεται όπως πρέπει αλλά και εμποδίζει κάτι καινούργιο να αναπτυχθεί.

Ο Δίας στο ζώδιό σας θα φέρει και κάποιες επιπλέον οικονομικές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε στην κυριολεξία από τα μαλλιά. Επίσης, ο Δίας είναι κυβερνήτης του όγδοου οίκου σας και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με τράπεζες ή δημόσιο ενώ, ορισμένους από εσάς, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με κληρονομιές, ασφάλειες και διατροφές.

Επιπλέον, εύνοια δέχεστε όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή σκέφτεστε να ακολουθήσετε αυτόν το δρόμο καθώς, όχι μόνο θα γίνετε πιο δραστήριοι, αλλά θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι οι σπατάλες. Θα χρειαστεί να κάνετε έναν καλό οικονομικό προϋπολογισμό γιατί θα έχετε, λόγω της παραμονής του Άρη στον οίκο των οικονομικών σας, μια μάλλον παρορμητική διάθεση σε ό,τι αφορά τα ψώνια. Η παραμονή της Αφροδίτης για αρκετό καιρό στο ζώδιο του Λέοντα θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε, τόσο το επαγγελματικό κλίμα, όσο και την οικονομική σας πραγματικότητα καθώς θα υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμοί μου, η χρονιά ξεκινάει με τον κυβερνήτη σας Ερμή και τον Άρη από το ζώδιό σας να βρίσκονται και οι δύο σε ανάδρομη πορεία. Αυτό, αν μη τι άλλο, σημαίνει ότι η χρονιά μπορεί να ξεκινήσει με ρυθμούς πιο αργούς από ότι εσείς θα θέλατε. Ωστόσο, σας προκαλεί να ξεκινήσετε ένα εσωτερικό ταξίδι, να κάνετε βουτιά στα προσωπικά σας βάθη και να βγάλετε στην επιφάνεια τα πολύτιμα πετράδια της ψυχής σας.

Σε επίπεδο καθημερινότητας, καλό θα ήταν να μην προχωρήσετε σε συμφωνίες και υπογραφές στο πρώτο μισό του Ιανουαρίου και να λειτουργήσετε με υπομονή και διπλωματία σε τυχόν κόντρες και εντάσεις. θα νιώσετε κάποια πίεση και υπερένταση κυρίως λόγω ξαφνικών αλλαγών και ανατροπών η αντιμετώπιση των οποίων θα σας κουράσει. Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια πιο πρακτικά θέματα τα οποία, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έρχονται ακόμα και από το παρελθόν. Θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε την παραμονή του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού καθώς και τις γνωριμίες και τις γόνιμες επαγγελματικές επαφές που θα σας τρατάρει. Επίσης, θα σας διευκολύνει να θέσετε και να κυνηγήσετε στόχους.

Η μετακίνησή του μετά τις 15/5 στο ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε θέματα που είχαν κολλήσει, ακόμα και νομικά. Επιπλέον, με τον Δία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι θα μπορέσετε να ανακαλύψετε και να αντιμετωπίσετε τους αντιπάλους σας όπως, επίσης, και να επιλύσετε τα μεταξύ υμών και των συνεργατών σας θέματα. Η αλήθεια είναι ότι με τον Δία στη θέση αυτή του ωροσκοπίου σας θα πρέπει να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και την ικανότητά σας να διαβάζετε ανάμεσα στις λέξεις αλλά και να καταλαβαίνετε την ψυχοσύνθεση των άλλων. Ο Δίας, επίσης, θα φέρει στο εδώ και τώρα σας επαγγελματικές, και όχι μόνο, προτάσεις που σας είχαν γίνει στο παρελθόν, μόνο που τώρα θα έχουν καλύτερη ατζέντα. Επίσης, θα απαλύνει αρκετά τον ψυχικό και συναισθηματικό αναβρασμό που η παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο σας έχει προκαλέσει.

Από τη άλλη, ο βοηθητικός για εσάς Κρόνος στο ζώδιο του Υδροχόου στις 7/3 θα περάσει σε περιβάλλον Ποσειδώνα, στο ζώδιο των Ιχθύων, και θα μπει στον οίκο των επαγγελματικών και της δημόσιας εικόνας σας. Αυτό θα είναι βοηθητικό για όσων από εσάς η εργασία έχει σχέση με φάρμακα, αλκοόλ, θρησκεία ή, γενικά, με το υγρό στοιχείο χωρίς, όμως, να σημαίνει ότι όλοι οι δρόμοι θα είναι στρωμένοι με ροδοπέταλα καθώς, σε κάθε περίπτωση, μια από τις απαιτήσεις του Κρόνου είναι η πειθαρχία.

Ο Πλούτωνας όταν θα μπει στον Υδροχόο και για όσο διάστημα μείνει, καθώς θα γυρίσει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα σας προκαλέσει να αλλάξετε την κοσμοθεωρία σας. Οι εκλείψεις του έτους κατά τον Απρίλιο, Μάϊο και Οκτώβριο, θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από ό,τι σας κρατάει πίσω, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, να αναγνωρίσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, να συμφιλιωθείτε με το εσωτερικό σας παιδί και να θεραπεύσετε την ψυχή σας μέσα από έναν έρωτα ή μια εσωτερική αναβάθμιση.

Η Αφροδίτη και η πολύμηνη παραμονή της στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή από 5/6 έως 8/10, θα σας ευνοήσει σε θέματα μετακινήσεων, ταξιδιών, συμφωνιών ενώ κάποιοι από εσάς θα προχωρήσουν στην αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου.

αισθηματικά

Η Αφροδίτη από τις 11/4 έως και τις 7/5 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας κάνοντάς σας ερωτεύσιμους και παιχνιδιάρηδες. Η ενασχόλησή σας με το παιχνίδι του έρωτα θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους ταιριαστούς με εσάς και την ψυχοσύνθεση σας ενώ θα σας ωθήσει να κάνετε κάποιες βελτιωτικές για την εμφάνισή σας αλλαγές που θα σας ανανεώσουν, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά.

Ο Δίας από τον Κριό συνεχίζει να σας υπόσχεται ερωτικές γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο, χώρους διασκέδασης, φιλικά ή ακόμα και ευρύτερα κοινωνικά περιβάλλοντα. Όταν θα περάσει στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε ανθρώπους που θα μιλούν πρωτίστως στην ψυχή σας ενώ ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε, ή θα συνεχίσετε, μια ερωτική ιστορία η οποία, για ξεχωριστούς για τον καθένα σας λόγους, θα πρέπει προς το παρόν να παραμείνει κρυφή.

Ο Κρόνος θα σοβαρέψει τα πράγματα με το που θα περάσει στους Ιχθύες, δηλαδή από τις 7/3 και μετά, και θα σας αναγκάσει να δείτε τα πράγματα με την πρέπουσα σοβαρότητα. Κάποιοι από εσάς που είσαστε ήδη σε σχέση, θα αντιμετωπίσετε τη ρουτίνα και θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις όπως π.χ. να ανανεώσετε τον έρωτά σας μέσα από ένα ιδιαίτερο ταξίδι που θα κάνετε με τον άνθρωπό σας. Εκτός, φυσικά, αν είστε ήδη με το ένα πόδι έξω από την σχέση, οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να πράξετε τα δέοντα. Κάποιοι άλλοι από εσάς θα χρειαστεί να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με ένα άτομο που έχει αιχμαλωτίσει τις σκέψεις σας.

Η Αφροδίτη, τουλάχιστον το καλοκαίρι που θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα, σας υπόσχεται όμορφες στιγμές, διασκεδάσεις, ταξίδια, μια κάποια ξεγνοιασιά καθώς και εξομολογήσεις συναισθημάτων και έρωτα. Όταν θα γυρίσει ανάδρομη, από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα φέρει στην αγκαλιά ορισμένων από εσάς ένα άτομο που είχε στιγματίσει το ερωτικό σας παρελθόν. Οι εκλείψεις τον Απρίλιο, το Μάιο και τον Οκτώβριο θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τους στόχους και τα θέλω σας ενώ θα σας τρατάρουν καρμικές καταστάσεις και μοιραίους έρωτες που θα σας προκαλέσουν να αφήσετε στην άκρη τη λογική και να κάνετε αυτό που φοβάστε, δηλαδή τη βουτιά στα συναισθηματικά σας βάθη.

επαγγελματικά και οικονομικά

Ο Δίας κατά τη διάρκεια που θα βρίσκεται στον Κριό θα συνεχίσει να σας προμοτάρει και να σας βοηθάει να κάνετε γνωριμίες άκρως βοηθητικές για τα επαγγελματικά σας ενώ από τις 16 Μαΐου και μετά, που θα περάσει στον Ταύρο και θα πιάσει το δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα επαναφέρει στο τώρα συζητήσεις και συμφωνίες που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς αλλά δεν είχαν ευοδωθεί να προχωρήσουν. Κάποιοι από εσάς θα αναγκαστείτε να κινηθείτε παρασκηνιακά προκειμένου να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας ενώ κάποιοι άλλοι θα έχετε μια οικονομική πρόταση που θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις.

Αυτός που θα σας δυσκολέψει λίγο τη ζωή είναι ο Κρόνος που από τις 7/3 θα περάσει στους Ιχθύες και στο δέκατο ηλιακό σας σπίτι και θα έχει από εσάς πολλά αιτήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάποια γεγονότα θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε ακόμα πιο εντατικά και πιεστικά ενώ για πολλούς από εσάς το εργασιακό σας περιβάλλον δεν θα σας δίνει τη σιγουριά που θα θέλατε αλλά ούτε και την ικανοποίηση. Θα νιώθετε ότι ο εργοδότης ή οι ανώτεροι σας στην επαγγελματική ιεραρχία δεν εκτιμούν όπως θα θέλατε τη δουλειά σας. Ορισμένοι πάλι από εσάς θα μπείτε στη διαδικασία να σκεφτείτε να προχωρήσετε σε άλλους επαγγελματικούς δρόμους.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η μετακίνηση του Κρόνου θα φέρει στην επιφάνεια επαγγελματικά απωθημένα και φιλοδοξίες σας αλλά και την εξαργύρωσή τους σε χρήμα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να δείτε τον Κρόνο στη θέση αυτή σαν μια ευκαιρία για να απαλλαγείτε από ό,τι δεν σας ικανοποιεί εργασιακά ή δεν κουμπώνει στα δικά σας πιστεύω. Οι εκλείψεις, τόσο του Απριλίου και του Μαΐου, όσο και του Οκτωβρίου θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αναζήτησης νεών επαγγελματικών συμμάχων και μελλοντικών στόχων που θα εκφράζουν αυτό που πραγματικά είστε. Επίσης όμως, θα πρέπει να προσαρμοστείτε και σε κάποιες νέες συνθήκες και, γιατί όχι, να αποκτήσετε νέες δεξιότητες.

Θετική για εσάς θα είναι η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο Λέοντα και στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι. Θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τα επαγγελματικά σας όνειρα πραγματικότητα, θα έχετε επιτυχία στα επαγγελματικά ταξίδια που θα κάνετε και, όσοι ασχολείστε με εμπόριο, συγγραφή, ΜΜΕ, ΜΜΜ και διδασκαλία, θα έχετε και αναβάθμιση του εισοδήματός σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το έτος αυτό θα είναι για εσάς ένα έτος νέων ξεκινημάτων. Για πολλούς από εσάς θα κλείσουν παλιοί και φθαρμένοι κύκλοι και θα ανοίξουν καινούργιοι, πιο συμβατοί με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Θα πρέπει, ωστόσο, να μην αφεθείτε στους φόβους και στις ανασφάλειές σας αλλά να παλέψετε για να βρείτε διεξόδους και να ανοίξετε νέες πόρτες που θα σας προκαλέσουν να αναδείξετε τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας.

Ο Δίας, μέχρι και τα μέσα Μαΐου που θα βρίσκεται στον Κριό, θα λειτουργεί βοηθητικά σε θέματα καριέρας φέρνοντας στο διάβα σας τους κατάλληλους ανθρώπους και τις κατάλληλες ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να πάτε ένα βήμα παραπέρα. Όταν θα περάσει στον Ταύρο και θα μπει στο ενδέκατο ηλιακό σας σπίτι όπου ήδη βρίσκεται ο Ουρανός, θα σας βοηθήσει να κάνετε μια αποτίμηση των επαγγελματικών ευκαιριών που σας έδωσε και να εκμεταλλευτείτε το άνοιγμα προοπτικών που θα σας δώσει καθώς θα φέρει στο εδώ και τώρα σας τους σωστούς για την εξέλιξή σας ανθρώπους.

Ο Δίας στον Ταύρο θα ευνοήσει, μάλιστα, ιδιαίτερα όσους από εσάς ασχολείστε με συλλόγους και οργανωμένες ομάδες. Δεν θα πρέπει όμως να επαναπαυτείτε αλλά να θέσετε στόχους και να κυνηγήσετε με πειθαρχία και ορθή συμπεριφορά και σκέψη τους στόχους αυτούς. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο Κρόνος που θα μπει στις 7/3 στους Ιχθύες και θα σας βάλει σε πορεία υλοποίησης των μελλοντικών σας σχεδίων και η σύμπραξή του με τον Ποσειδώνα θα σας τονίσει το γεγονός ότι το να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο, εκτός από αισιοδοξία, θα σας γεμίσει και με θετική ενέργεια.

Από τα τέλη Μαρτίου έως και τις 20 Ιουνίου που ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διαφωνίες και εντάσεις στις σχέσεις σας, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές. Από τη μια, τα πράγματα δεν θα είναι όπως ακριβώς φαίνονται και, από την άλλη, θα χρειαστεί, για το δικό σας συμφέρον, να διαχωρίσετε τον εαυτό σας από ανθρώπους που, αν και υπήρξαν επί σειρά ετών συνεργάτες σας, πλέον εμποδίζουν την εξέλιξή σας. Το κλίμα θα ομορφύνει η Αφροδίτη που από τις 8/5 έως και τις 5/6 θα βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας χαρίζοντας σας γοητεία και γλυκύτητα. Σημαντικές θα είναι και οι περίοδοι των εκλείψεων.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού που θα γίνουν στις 20/4 και στις 14/10 θα τονίσουν τα, έτσι και αλλιώς, προϋπάρχοντας προβλήματα στο εργασιακό σας περιβάλλον ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10, θα σας αναγκάσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι, τόσο στα φιλικά, όσο και στα κοινωνικά περιβάλλοντα που κινείστε.

αισθηματικά

Ο Πλούτωνας μέχρι και τα τέλη Μαρτίου που θα παραμείνει στον Αιγόκερω, θα συνεχίζει να σας δημιουργεί πιέσεις σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους όποιους ανθρώπους της ζωής σας. Επιπλέον, είτε θα εντείνει την ανάγκη σας να πάρετε στα χέρια σας τον απόλυτο έλεγχο των προσωπικών σας θεμάτων και σχέσεων, είτε θα σας κάνει επιρρεπείς στις χειριστικές διαθέσεις των τρίτων. Όταν, μετά τις 23/3, θα περάσει στον Υδροχόο θα σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις, κατά περιπτώσεις πάντα, πρωτόγνωρες για εσάς καθώς τα πάθη θα πάρουν τον πρώτο λόγο.

Η Αφροδίτη στον Απρίλιο που θα κινείται στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας φέρει αντιμέτωπους με βαθιές ανάγκες σας τις οποίες και είχατε αφήσει πίσω. Το Μάιο, που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας, θα σας προσφέρει όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και κατανόηση ενώ, όταν περάσει στο Λέοντα όπου και θα μείνει μέχρι τις 8/10, θα φέρει σε πολλούς από εσάς έρωτες που με τη έλευσή τους θα τροποποιήσουν τον τρόπο που ως τώρα βλέπατε τη ζωή γενικά.

Από τις 23/7 έως και τις 4/9 η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας αλλά και να υποδεχθείτε ξανά στην αγκαλιά σας ανθρώπους που είχαν με την παρουσία τους σημαδεύσει την ερωτική σας ζωή. Παρόμοιες καταστάσεις θα σας φέρει και η ανάδρομη κίνηση του Άρη μέχρι και τις 12/1.

Ο Άρης από τις 12/10 έως και τις 24/11 θα βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας κάνοντάς σας έντονα επεκτατικούς και ερωτικούς και έτοιμους να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα.

Ωστόσο, τόσο ο Κρόνος από τις 7/3 και μετά στους Ιχθύες, όσο και από δίπλα ο Ποσειδώνας, θα σας προκαλέσουν να κάνετε μια, τρόπον τινά, επανεκκίνηση να αφήσετε πίσω ότι εσείς θεωρούσατε ότι σας ταίριαζε και να ψάξετε για κάτι που θα κουμπώνει καλύτερα στις ανάγκες και τα θέλω σας. Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού θα φέρουν κάποιους από εσάς αντιμέτωπους με άλυτα οικογενειακά προβλήματα ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα αναλάβετε τις ευθύνες σας έναντι ενός συναισθηματικού διλήμματος. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας βοηθήσουν να τερματίσετε σχέσεις που σας έχουν ταλανίσει και να τις αντικαταστήσετε με άλλες που θα κουμπώνουν πιο πολύ στις ανάγκες και τα θέλω σας.

επαγγελματικά και οικονομικά

Η Δίας μέχρι και τις 15/5 που θα βρίσκεται στον Κριό θα σας βοηθάει να επεκταθείτε επαγγελματικά και να έχετε καλύτερες σχέσεις, τόσο με τους συναδέλφους σας, όσο και με τους ανωτέρους σας. Επιπλέον, θα βιώσετε γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι επαγγελματικά καινούργιο με το ενδεχόμενο ακόμα και μιας δικής σας δουλειάς. Το πέρασμά του στον Ταύρο, εάν και εφόσον το καινούριο είναι το ζητούμενό σας, θα σας φέρει και τους σωστούς συνεργάτες με τη βοήθεια των οποίων θα βελτιώσετε, εκτός από το εισόδημά σας, και το επίπεδο της ζωής σας.

Ο Πλούτωνας θα συνεχίζει τις αποκαλύψεις σε σχέση με τους συνεργάτες σας αλλά και με κάποια παρασκήνια που μπορεί να έχουν στηθεί και παίξει τον ρόλο τους. Όλα αυτά μέχρι και τις 22/3 γιατί, μετά και με το πέρασμά του στον Υδροχόο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας ή με τις κληρονομικές σας υποθέσεις όπως, επίσης, και με χρήματα που διαχειρίζεστε μαζί με τρίτους. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να φροντίσετε να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια, διαφορετικά θα αντιμετωπίσετε πολλά και διάφορα προβλήματα. Καλό είναι να είστε λίγο πιο καχύποπτοι σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες σας.

Ο Κρόνος στις 7/3 θα μπει στους Ιχθύες και θα συντονίσει τις ενέργειές του με αυτές του Ποσειδώνα ο οποίος, εκτός των άλλων, αφορά και τα όνειρά σας. Θα σας επισημάνει το γεγονός ότι αν θέλετε πραγματικά να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα θα πρέπει να λειτουργήσετε με πειθαρχία και σοβαρότητα μεν, αλλά και με διάθεση να κάνετε κάποιες έξυπνες μανούβρες δε. Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται από τις 5 Ιουνίου και για τους επόμενους τέσσερις μήνες στον Λέοντα, θα σας τρατάρει εύνοια στα οικονομικά σας.

Η αύξηση στο εισόδημά σας με τη μορφή ενός μπόνους ή μιας δουλειάς με καλύτερες αποδοχές θα είναι κάποιες από τις περιπτώσεις αυτές. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι μαζί με τα έσοδα θα έχετε και κάποια έξοδα ιδιαίτερα, μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, το διάστημα δηλαδή από 23/7 έως και 4/9. Σε αυτό το διάστημα, θα έχετε καλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες σε τράπεζες, δημόσιο και τρίτους. Οι εκλείψεις του Απριλίου, του Μαΐου και του Οκτωβρίου θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την επαγγελματική εξουσία και θα σας προκαλέσουν να διαμορφώσετε ένα καλύτερο για εσάς σκηνικό εκμεταλλευόμενοι τα δημιουργικά σας ταλέντα.

 

ΛΕΩΝ

Το 2023 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για εσάς σε σχέση πάντα με το 2022 χωρίς, φυσικά, αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και στιγμές πίεσης και έντασης, κάποιες από τις οποίες θα σας τις δείξει ο Πλούτωνας στα πρώτα βήματά του μέσα στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Ο Πλούτωνας θα μπει στις 23/3 στο ζώδιό σας, θα γυρίσει στις 1/5 ανάδρομος και στις 11/6 θα επιστρέψει για όλο τον υπόλοιπο χρόνο στον Αιγόκερω. Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα λειτουργήσει θετικά για εσάς καθώς θα βγάλει από πάνω σας ένα έξτρα βάρος.

Ο Δίας στον Κριό μέχρι και τις 15/5 θα σας χαρίσει ανάσες αισιοδοξίας καθώς και θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια, ενώ εύνοια θα δεχθείτε σε οτιδήποτε έχει σχέση με μετακινήσεις, μετακομίσεις, ταξίδια, ίσως μάλιστα και μακρινά, πιστοποιήσεις, σπουδές, αλλά και νομικά θέματα. Όταν ο Δίας θα μπει στον Ταύρο και κατ’ επέκταση στον οίκο της καριέρας σας, θα σας βοηθήσει να δείτε τους επαγγελματικούς καρπούς σας να ανθίζουν. Ορισμένοι από εσάς, είτε θα ξεκινήσετε, είτε θα εδραιώσετε, μια δική σας επιχείρηση ή θα δουλέψετε μαζί με συνεργάτες με τους οποίους σας συνδέουν πολλά κοινά.

Η μετακίνηση του Κρόνου από τον Υδροχόο στους Ιχθύες στις 7/3 θα βελτιώσει τα πράγματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς η βαριά σκιά του καθήκοντος και των υποχρεώσεων θα υποχωρήσει. Βέβαια, ευρισκόμενος στους Ιχθύες, ο Κρόνος θα έχει άλλα ζητούμενα που θα έχουν απόλυτη σχέση με τα χρήματα, τόσο τα δικά σας, όσο και αυτά που διαχειρίζεστε από κοινού με το ταίρι σας π.χ. αλλά και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες τις οποίες και θα πρέπει να φροντίστε να καλύψετε. Οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10, δεν θα είναι δύσκολες για εσάς καθώς θα φέρουν νέα πρόσωπα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

Ωστόσο, οι εκλείψεις που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα φέρουν εντάσεις και θα επαναφέρουν στο προσκήνιο κάποια θέματα σχετικά, είτε με την καριέρα σας, είτε με την οικογένειά σας. Τη ζωή κάποιων από εσάς θα αναστατώσουν προβλήματα συγγενών μεγαλύτερης ηλικίας που θα χρειαστούν τη δική σας συνδρομή για την επίλυσή τους. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας χαρίσει ένα μοναδικό καλοκαίρι γεμάτο διασκεδάσεις και θετικά γεγονότα ενώ η ανάδρομη κίνησή της από τις 23/7 έως και τις 4/9 θα σας βοηθήσει να επαναξιολογήσετε κάποιες, όχι απαραίτητα, ερωτικές σχέσεις καθώς και να προβάλετε τον εαυτό σας ακόμα καλύτερα.

αισθηματικά

Η αποχώρηση του Κρόνου από τον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα λασκάρει τον ασφυκτικό κλοιό του γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις. Όποιες σχέσεις σας επιβίωσαν από την περίοδο επιρροής του θα ανθίσουν και θα μακροημερεύσουν.

Όταν ο Κρόνος θα περάσει στους Ιχθύες, και αυτό θα γίνει στις 7/3, θα σας αναγκάσει να βάλετε προτεραιότητες, να αναθεωρήσετε τις ανάγκες σας και να είστε προσεκτικοί με τον εαυτό σας και με το που σπαταλάτε την ενέργεια και τα συναισθήματά σας. Θα σηματοδοτήσει ένα χρονικό διάστημα όπου τα ψυχικά σας θέλω θα είναι μεν μεγάλα, θα πρέπει όμως να τα αναγνωρίσετε και να τα κατηγοριοποιήσετε έτσι ώστε να μπορέσετε να τα διαπραγματευτείτε σωστά. Η σωματική έκφραση του έρωτά σας θα γίνει μια πράξη σχεδόν υπερβατική και ένα μέσο συναισθηματικής κάθαρσης για εσάς και το ταίρι σας.

Ο Δίας μέχρι τις 15/5 θα σας κάνει δώρο γνωριμίες και έρωτες ακόμα και με άτομα που, είτε μένουν μακριά, είτε έχουν διαφορετική κουλτούρα ή μόρφωση από εσάς. Κατόπιν, όταν θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου, θα σας ωθήσει, είτε να επισφραγίσετε σε κοινωνικό πλαίσιο μια σχέση, είτε να την σοβαρέψετε. Η αλήθεια είναι ότι φέτος θα πρέπει να βάλετε τον εαυτό σας σε πρώτη προτεραιότητα και να είστε πιο προσεκτικοί, όχι μόνο στο πως, αλλά και στο που σπαταλάτε τα συναισθήματά σας και κυρίως για ποιο λόγο.

Η Αφροδίτη σας υπόσχεται ένα λαμπερό και ερωτικό καλοκαίρι, και όχι μόνο, καθώς θα μπει στο ζώδιό σας στις 5/6 και θα παραμείνει μέχρι και τις 8/10. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν όσοι αναζητείτε ταίρι καθώς, μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα ή σε χώρους διασκέδασης ή ακόμα και διακοπών, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα έχετε την ευκαιρία, είτε να ξανασκεφτείτε μια αισθηματική επανασύνδεση, είτε να ανανεώσετε τη σχέση πηγαίνοντας με το ταίρι σας ένα ταξίδι.

Ο Άρης στον Τοξότη και στον οίκο των ερώτων σας, από τις 24/11 και για όλο το υπόλοιπο έτος, θα αυξήσει τον ερωτισμό, τη μαγνητική σας γοητεία και θα σας κάνει παιχνιδιάρηδες, κάτι που μπορεί να κάνει πολλά σενάρια πιθανά, τόσο για νέα αισθηματικά ξεκινήματα, όσο και για αναβιώσεις ερώτων σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού θα φέρουν στη ζωή πολλών από εσάς άτομα ικανά να αναμορφώσουν το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα άτομα αυτά θα τα γνωρίσετε μέσα σε χώρους πνευματικής εξέλιξης, σπουδών ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Σε άλλες περιπτώσεις θα υπάρχει μεταξύ σας χιλιομετρική απόσταση. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε σε θέματα που θα αφορούν το γάμο ή τις μόνιμες σχέσεις σας τα οποία θα ξεπεράσετε δουλεύοντας πάνω σε αυτά από κοινού με το ταίρι σας.

επαγγελματικά και οικονομικά

Αν και δεν θα σας έρθουν χρήματα από τον ουρανό και μάλλον δεν θα κερδίσετε το τζόκερ, φέτος η χρονιά προμηνύεται παραγωγική και αρκετά καλή σε ό,τι αφορά τα εισοδήματά σας. Θα εστιάσετε στην καριέρα σας και θα προωθήσετε με το σωστό τρόπο τη δουλειά σας και τον εαυτό σας. Με λίγα λόγια, θα γίνετε πολύ καλοί διαφημιστές του εαυτού σας.

Σε αυτό θα βοηθήσει πολύ ο Κρόνος που από τις 7/3 θα περάσει στους Ιχθύες και θα βρεθεί, τόσο σε περιβάλλον Ποσειδώνα, όσο και σε αρμονική σχέση με τον Ουρανό. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο, τόσο να οραματιστείτε το επαγγελματικό σας μέλλον όπως εσείς θα το θέλατε, όσο και να έχετε ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες, η πραγματοποίηση των οποίων θα είναι κάτι εφικτό και όχι άπιαστο όνειρο.

Ο Κρόνος σας υπόσχεται ότι αν δουλέψετε σκληρά και με αφοσίωση, να είστε ταγμένοι σε ένα σκοπό με λίγα λόγια, θα σας δικαιώσει και θα σας ανταμείψει με καταξίωση και εδραίωση, κάτι που φυσικά θα σας φέρει και καλύτερο εισόδημα. Ο Πλούτωνας θα κάνει ένα πρώτο πέρασμα στον πολικό σας Υδροχόο και θα σας δώσει μια πρώτη γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει από το 2024 και μετά καθώς θα πυροδοτήσει αλλαγές σημαντικές για την καριέρα σας που θα ξεκινήσουν από την προσωπική σας ανάγκη να μεταμορφώσετε το ως ώρας στρωμένο σκηνικό της ζωής σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας φέρουν κοντά σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Ωστόσο, την προσοχή σας θα πρέπει να δώσετε στις εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού διότι θα χρειαστούν την επαγρύπνησή σας μια και θα αυξήσουν το συναισθηματικό σας φορτίο, κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει σε παρορμητικές κινήσεις που δεν θα σας είναι χρήσιμες.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα σας φέρει ευκαιρίες για εξέλιξη επαγγελματική και οικονομική. Τόσο οι συνεργάτες σας, όσο και οι προϊστάμενοι σας θα είναι θετικά προσκείμενοι ενώ τα δημιουργικά σας ταλέντα θα βρουν τρόπο να βγουν στην επιφάνεια. Αυτό, πάντως, που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι σε κάθε περίπτωση αυτή η χρονιά θα είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι το 2023 ξεκινάει, τόσο με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία, όσο και με τον Άρη που, επίσης ανάδρομος, από τους Διδύμους επηρεάζει το δέκατο ηλιακό σας σπίτι, δηλαδή την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας. Οπότε, η χρονιά θα ξεκινήσει με μια κάποια ένταση για εσάς όπως, επίσης, και με αναβολές στο πρόγραμμά σας αλλά και με καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα στα επαγγελματικά σας που θα σας κουράσουν αρκετά.

Ο Κρόνος, μέχρι και τις αρχές Μαρτίου, από τον Υδροχόο θα συνεχίζει να σας πιέζει σε ό,τι αφορά τη δουλειά και την υγεία σας ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σας φτάσει στα όρια της υπερκόπωσης. Ωστόσο, θα σας ανταμείψει με επαγγελματική εδραίωση και επιτυχίες εάν και εφόσον, φυσικά, εργαστείτε με σύνεση, συνέπεια, σοβαρότητα αλλά και ηθική.

Το πέρασμά του τους Ιχθύες στις 7/3 θα ανακινήσει θέματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα χρειαστεί, λοιπόν, να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι αξίζει. Η φράση «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» είναι η επικεφαλίδα που θα χαρακτηρίσει, για εσάς, τη χρονική περίοδο που ο Κρόνος θα βρίσκεται στο πολικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, δηλαδή μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2026.

Ο Δίας στον Κριό θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες αλλά και να προχωρήστε σε συνεργασίες που θα έχουν τη βοήθεια επενδυτών. Η μετακίνησή του στον Ταύρο στις 16/5 θα σας ωθήσει να εστιάσετε στο μέλλον σας, σε ό,τι καινούργιο θέλετε να χτίσετε και, φυσικά, σε οτιδήποτε θέλετε να φέρετε στην πραγματικότητά σας.

Η αλήθεια είναι ότι οι εκλείψεις, τόσο στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και 14/10, όσο και στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και 28/10, θα σας βάλουν στη διαδικασία να οργανώσετε τις σκέψεις σας και να διευθετήσετε τις όποιες υποθέσεις σας απασχολούν, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτές αφορούν σε χρήματα που διαχειρίζεστε από κοινού με τρίτους ή σπουδές ή την, καθ’ οποιονδήποτε τρόπο, σχέση σας με το εξωτερικό.

Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα ανακινήσει μέσα σας θέματα ευταξίας και αυτοεκτίμησης κάνοντάς σας περισσότερο πρόθυμους να βρείτε, τόσο το κέντρο σας και τα πατήματά σας, όσο και να φέρετε στην επιφάνεια και να νικήσετε φόβους και ανασφάλειες που παρελθούσες καταστάσεις σας είχαν προκαλέσει. Σε αυτό θα σας βοηθήσει και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα καθώς θα σας φέρει σε επαφή με τα πιο μύχια συναισθηματικά σας βάθη αλλά με μια διάθεση αποδοχής και κατανόησης των συναισθηματικών αναγκών σας.

αισθηματικά

Ο Κρόνος, ο πλανήτης που κυβερνά τον οίκο των ερώτων σας, μέχρι και τις 6/3, που θα βρίσκεται στον Υδροχόο, θα συνεχίσει να σας προκαλεί να δουλέψετε περισσότερο πάνω στις σχέσεις σας κάνοντας ακόμα και μικρές «επαναστάσεις» σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που επιλέγετε να πλησιάσετε και να έρθετε σε επαφή. Ορισμένοι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες μέσα σε επαγγελματικά περιβάλλοντα ή σε χώρους που σχετίζονται με την υγεία ή την ευεξία.

O Κρόνος στις 7/3 θα περάσει στους Ιχθύες και θα βρεθεί στον οίκο των σχέσεων σας. Εκεί θα συναντήσει τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες ήδη από το 2011. Η αλήθεια είναι ότι ο Ποσειδώνας, μέχρι τώρα, σας έχει ωθήσει να δείτε τα πράγματα με μια πιο ρομαντική ματιά και να βρεθείτε, σε κάποιες περιπτώσεις, στη χώρα της φαντασίας προκαλώντας σας απογοητεύσεις. Εν τω μεταξύ, η παρουσία του Κρόνου εκεί θα σας προσγειώσει και θα σας αναγκάσει να δείτε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι αλλά και να ψάξετε να βρείτε αυτό που είναι πιο συμβατό με εσάς και τις ανάγκες σας. Η σύμπραξη των δύο αυτών πλανητών θα σας βοηθήσει να βάλετε τάξη στη συναισθηματική σας ζωή και, αν είστε σε σχέση, να ενισχύσετε τη σταθερότητά σας ενώ, αν είστε αδέσμευτοι, να βρείτε ένα ταίρι με το οποίο θα ταιριάζετε και θα έχετε κοινό όραμα για το μέλλον.

Ο Δίας μέχρι τις 15/5 που θα είναι στον Κριό θα ενισχύει την ανάγκη σας για έντονη σωματική έκφραση των ερωτικών σας επιθυμιών ενώ θα σας κάνει πιο γοητευτικούς και σαγηνευτικούς κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε ταίρι, όσοι ψάχνετε, αλλά και να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας, όσοι έχετε. Η μετακίνησή του στον Ταύρο στις 16/5 θα φέρει στο διάβα σας ανθρώπους που θα σας «μιλήσουν» περισσότερο εγκεφαλικά. Είτε θα εμπνεύσετε εσείς τους άλλους και θα γίνετε μέντορές τους, είτε θα γίνει το αντίστροφο. Ιδιαίτερα θα ευνοηθούν οι σχέσεις με ανθρώπους που θα έχουν μια κάποια διαφορά ηλικίας, μορφωτικού επιπέδου ή ακόμα και κουλτούρας.

Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης το καλοκαίρι στον άξονα Κριού – Ζυγού, όπως επίσης και οι εκλείψεις στις 20/4 και στις 14/10 στον ίδιο άξονα, θα σας προκαλέσουν να δείτε που ξοδεύεστε συναισθηματικά και σωματικά. Μπορεί να σας ωθήσουν σε ερωτικές περιπέτειες όμως θα πρέπει να δείτε αν αυτές έχουν σχέση με συναισθήματα ή με την ανάγκη σας να αποδείξετε το πόσο «μετράτε». Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας βοηθήσουν να ψάξετε για κάτι πιο συμβατό με τις ανάγκες σας.

Η παρουσία της Αφροδίτης για πέντε μήνες στο Λέοντα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να βρείτε προσωπική ευτυχία και συναισθηματική ολοκλήρωση. Ορισμένοι από εσάς θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση η οποία, ωστόσο, θα πρέπει να μείνει μυστική ενώ, κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της από τις 23/7 έως και τις 4/9, είτε θα επανεξετάσετε μια σχέση σας είτε θα σας απασχολήσει η επιστροφή ενός/μιας πρώην συντρόφου.

επαγγελματικά και οικονομικά

Μπορεί το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να γίνει με τον Άρη ανάδρομο στον οίκο της καριέρας σας, κάτι που θα σας φέρει αντιμέτωπους με μια κάποια ασυνεννοησία και το ενδεχόμενο να παρασυρθείτε και να κάνετε λάθος κινήσεις, αλλά, παράλληλα, θα σας επιτρέψει να επανεξετάσετε με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο δράσης σας και εν τέλει να κάνετε το πιο συμφέρον βήμα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εντάσεις με τους όποιους άλλους, αλλά ότι εσείς θα μπορέσετε, παρ’ όλα αυτά, να προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας ακόμα και αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες έξυπνες μανούβρες.

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες και στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας θα σας βοηθήσει στο να πάψετε να είστε αιθεροβάμονες, να δείτε κατάματα και με την πρέπουσα σοβαρότητα την πραγματικότητα και να οργανώσετε τις συμμαχίες σας με γνώμονα την επαγγελματική και, κατ’ επέκταση, την προσωπική σας εξέλιξη.

Η δουλειά του Κρόνου στη θέση αυτή είναι να σας βοηθήσει να πετάξετε το περιττό από πάνω σας και να βάλετε σωστές βάσεις για το μέλλον σας. Αρωγούς σε αυτό θα έχετε ανθρώπους σε ανώτερες από εσάς θέσεις στην επαγγελματική ιεραρχία που μπορούν αλλά και θέλουν να σας βοηθήσουν. Ο Δίας από το ζώδιο του Κριού θα σας βοηθήσει να έχετε τα έσοδα εκείνα που θα σας επιτρέψουν να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες και να πάρετε ένα δάνειο που χρειάζεστε ενώ, ορισμένους από εσάς, θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με κληρονομιές, ασφάλειες ή διατροφές.

Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά και οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα στις 20/4 και 14/10, θα σας τονίσουν την υψίστης σημασίας ανάγκη να έχετε πλάι σας τους σωστούς συνεργάτες καθώς η άνοδός σας σε ανώτερες ιεραρχικά θέσεις και η αποφυγή του αντίθετου εξαρτάται και από αυτό. Όταν ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου, δηλαδή στις 16/5, θα σας βοηθήσει σε νομικά θέματα αλλά και στις σχέσεις σας με το εξωτερικό ενώ ο θετικός αέρας των γεγονότων θα σπρώξει μακριά από εσάς το σύννεφο των προβλημάτων. Φτάνει, βέβαια, και εσείς να εργαστείτε με ήθος, σοβαρότητα και να είστε δίκαιοι με τους άλλους.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας θυμίσουν ότι η μοναδική σταθερά στη ζωή μας είναι οι αλλαγές και θα σας προκαλέσουν να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους εξέλιξης, αν χρειαστεί.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα που θα μείνει για πέντε μήνες αλλά, κυρίως, η ανάδρομη κίνησή της από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα σας φέρουν κάποια έσοδα που ίσως δεν τα περιμένατε ή προέρχονται είτε από μια επιπλέον εργασία που θα κάνετε, είτε από μια βοήθεια που θα λάβετε. Σε κάθε περίπτωση, θα ανακουφιστείτε καθώς θα φύγει ένα βάρος από πάνω σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Αν και η χρονιά ξεκινάει, τόσο με τον Ερμή, όσο και με τον Άρη ανάδρομους με αποτέλεσμα να έχετε κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές ιδιαίτερα σε νομικά θέματα, υπογραφές και συμβόλαια, η συνέχειά της θα σας γεμίσει ελπίδα και αισιοδοξία. Επίσης, θα σας φέρει σε επαφή με άτομα ικανά να τροποποιήσουν θετικά το ως ώρας στημένο σκηνικό της ζωής σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Ο Δίας από το πολικό σας ζώδιο, τον Κριό, θα σας προμοτάρει σε ό,τι αφορά σχέσεις και συνεργασίες φέρνοντάς σας ευκαιρίες για να οργανώσετε συμμαχίες και να έρθετε πιο κοντά στην υλοποίηση των ονείρων και των στόχων σας.

Αν σε αυτό προσθέσετε και τη βοήθεια του Άρη από τους Διδύμους που θα σας κρατάει σε ετοιμότητα μάχης, ειδικά σε ό,τι αφορά την επέκταση των οριζόντων σας, τις πνευματικές και φιλοσοφικές σας αναζητήσεις αλλά και τους προσωπικούς ηθικούς σας νόμους, τότε μπορείτε να περιμένετε μια, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα χρονιά. Ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο στις 16/5 και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητές σας και να δουλέψετε πάνω στο θέμα της αυταξίας σας εκτιμώντας τον ίδιο σας τον εαυτό δίνοντάς του τα εύσημα για ό,τι έχει ήδη καταφέρει.

Σε αυτό θα βοηθήσουν και οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 καθώς θα φέρουν στο εδώ και τώρα σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα μέλλον με ασφάλεια. Οι εκλείψεις στον άξονα σας, δηλαδή Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10, αλλά και παράλληλα η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα τον Ιούλιο, θα σας τονίσουν την ανάγκη να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Το, έστω και για λίγο φέτος, πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα σας δείξει πόσο σημαντικό είναι για την εξέλιξή σας το να είστε δημιουργικοί και να αφήνετε πεδίο δράσης και στην φαντασία σας.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες στο περιβάλλον του Ποσειδώνα, αλλά και παρέα μαζί του καθώς και αυτός βρίσκεται στους ιχθύες, στον οίκο της υγείας και της καθημερινότητάς σας, θα σας στριμώξει λίγο καθώς θα σας φέρει πολλή και, κατά περιπτώσεις, σκληρή δουλειά, ωστόσο όμως θα σας αναγκάσει, για το καλό σας πάντα, να βάλετε τα θεμέλια και τις βάσεις για ένα ακόμα καλύτερο αύριο.

αισθηματικά

Ο Δίας στον Κριό θα σας φέρει πιο κοντά στον άνθρωπό σας και θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα καλά της μεταξύ σας σχέσης καθώς και στο να βρείτε ένα ακόμα καλύτερο modus vivendi. Όσοι δεν έχετε μια μόνιμη σχέση θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο το οποίο θα είναι και συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω σας ενώ, όσοι από εσάς διατηρείτε μια πιο εναλλακτική και πιο ελεύθερη, τρόπον τινά, σχέση, θα μπείτε σε μια διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης των μεταξύ σας όρων και συνθηκών.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίστε κάποιες βαθιές αλήθειες στις σχέσεις σας και να διεκδικήσετε όλα όσα θεωρείτε ότι δικαιωματικά σας ανήκουν. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα στη σχέση σας με την έννοια μιας συγκατοίκησης, ενός γάμου ή ενός συμφώνου συμβίωσης.

Εξαιρετικά βοηθητική θα είναι για εσάς στο καλοκαίρι η μετακίνηση της Αφροδίτης και, φυσικά, η παραμονή της, για πέντε μήνες, στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα. Θα σας βοηθήσει και θα δημιουργήσει τις συνθήκες για να κοινωνικοποιηθείτε, να διασκεδάσετε, να περάσετε όμορφες στιγμές και να κάνετε γνωριμίες είτε μέσα από φιλικές παρέες ή κοινωνικά περιβάλλοντα, είτε σε χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, είτε ακόμα και μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της από τις 23/7 έως και τις 4/9, θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσετε την περίπτωση ενός αισθηματικού πισωγυρίσματος καθώς θα χρειαστεί να σκεφτείτε σοβαρά όχι μόνο τι σας ένωνε πριν αλλά και τι ήταν αυτό που σας χώρισε. Ο Πλούτωνας στο γρήγορο πέρασμα του για φέτος στον οίκο των ερώτων σας, θα σας κάνει να μπείτε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων και να έρθετε σε επαφή, τόσο με τα δικά σας συναισθηματικά βάθη, όσο και με των άλλων.

Αυτό θα τονιστεί ιδιαίτερα και κατά τη διάρκεια των εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 καθώς θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε με τα μπλοκαρισμένα συναισθήματα και τις καταπιεσμένες επιθυμίες σας ωθώντας σας να προβείτε σε πράξεις έως και επαναστατικές για τα δεδομένα σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας επιβάλλουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις σχέσεις σας καθώς οι συναισθηματικές εκπτώσεις που κάνατε θα λάβουν τέλος. Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα θα σας βοηθήσει να εστιάσετε πρωτίστως στις δικές σας ανάγκες χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσετε να νοιάζεστε για τους άλλους.

επαγγελματικά και οικονομικά

επαγγελματικά σας όνειρα θα μπουν σε πορεία υλοποίησης. Ο Δίας που, ήδη από τα τέλη του 2022, έχει επιστρέψει στον Κριό θα σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες και να έρθετε σε επαφή με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα γίνουν αρωγοί των όποιων επαγγελματικών σας σχεδίων.

Το πέρασμα του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες αλλά και γενικά στα έσοδά σας. Επίσης, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας σε τράπεζες ή δημόσιο ενώ εύνοια θα έχετε και σε ό,τι αφορά κληρονομιές, ασφάλειες και διατροφές.

Η παρουσία του Πλούτωνα στον Υδροχόο για λίγο, όσον αφορά το 2023, λόγω της ανάδρομης κίνησής του, θα σας φέρει σε επαφή με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες εντελώς διαφορετικές από ό,τι έως ώρας γνωρίζατε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μάλιστα, αυτές θα έχουν σχέση με συλλόγους ή ομάδες.

Από την άλλη ο Κρόνος που στις 7/3 περνάει στους Ιχθύες θα σας στρεσάρει λίγο καθώς θα φέρει στο διάβα σας κάποια γεγονότα εξαιτίας των οποίων θα χρειαστεί να σηκώσετε μανίκια και να δουλέψετε «χωρίς αύριο» ζώντας μια κάπως πιεστική καθημερινότητα.

Ωστόσο, η δουλεία σας θα ανταμειφθεί καθώς θα ξεκινήσετε να χτίζετε το μέλλον σας πάνω στα γερά θεμέλια που ήδη έχετε βάλει. Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σηματοδοτήσει για εσάς την απαρχή ενός νέου επαγγελματικού ονείρου, μιας νέας καριέρας για κάποιους από εσάς, ή απλά την ανάγκη να αφήσετε με κάποιον τρόπο το στίγμα σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

Οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα στις 20/4 και στις 14/10 θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να διαχωρίσετε, επαγγελματικά πάντα μιλώντας, την ήρα από το σιτάρι και να δείτε τι θα αφήσετε και τι θα κρατήσετε αν θέλετε να εξελιχθείτε ενώ οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου σε σχέση με το τι ξοδεύετε και το πως διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας καθώς το ευ ζην δεν θα πρέπει να προηγείται του ζην αλλά να έπεται.

Βοηθητική για τα οικονομικά σας θα είναι η Αφροδίτη στον Ταύρο, δηλαδή από τις 3/4 έως και τις 11/6 και στον Σκορπιό δηλαδή από τις 22/10 έως και τις 29/11. Τότε θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τις υποθέσεις σας κάτι που θα σας βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες ανακούφισης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς θα χρειαστεί να διαχειριστείτε τον ανάδρομο Ερμή που, μαζί με τον Πλούτωνα, θα βρίσκεται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι ζητώντας σας να αλλάξετε, όχι μόνο τον τρόπο που σκέφτεστε, αλλά και τον τρόπο που επικοινωνείτε τις σκέψεις σας στους άλλους. Θα καταλάβετε ότι αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να λειτουργήσετε σχεδόν μεταμορφωτικά στον ίδιο σας τον εαυτό.

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης από τους Διδύμους και ανάδρομος έως και τις 12/1, δεν θα κάνει τα πράγματα εύκολα, ίσα – ίσα θα σας φέρει εσωτερικές εντάσεις και θα αναμοχλεύσει μέσα σας συναισθήματα, φοβίες και ανασφάλειες που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.

Ο Δίας, έως τις 15/5 από τον Κριό, τουλάχιστον θα ομαλοποιήσει την καθημερινότητά σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε τα πατήματά σας και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη. Θα είστε πιο συνειδητοί και πιο εστιασμένοι στην καλυτέρευση της ψυχικής, της πνευματικής και της σωματικής σας υγείας. Η μετακίνηση του Δία, όμως, στον Ταύρο στις 16/5 θα είναι ακόμα καλύτερη για εσάς καθώς θα βρεθεί στον οίκο των σχέσεων σας φέρνοντάς σας τα δώρα του και δημιουργώντας ένα πιο αισιόδοξο σκηνικό.

Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας θα μπει στις 23/3 για λίγο στον Υδροχόο δείχνοντάς σας, σαν σε τρέιλερ ταινίας, όχι μόνο τι θα σας απασχολήσει για τα ερχόμενα χρόνια, αλλά και το πως θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τις ενέργειες υπέρ σας.

Τόσο οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 όσο και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στο καλοκαίρι θα σας φέρουν αντιμέτωπους με βαθιές εσωτερικές αναζητήσεις αλλά και αλήθειες. Θα σας ωθήσουν να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να επανεξετάσετε δεδομένα που αφορούν την καθημερινότητά σας. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι θα πρέπει να ανοίξετε τη «ντουλάπα της ψυχής σας» και να διαλέξετε τι σας εξυπηρετεί να κρατήσετε και τι όχι.

Οι εκλείψεις στο δικό σας άξονα, δηλαδή Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10, θα φέρουν στην επιφάνεια συναισθήματα και την ανάγκη να δείτε με την πρέπουσα σοβαρότητα θέματα σχετικά με τις προσωπικές σας σχέσεις. Ιδιαίτερα βοηθητικός για εσάς θα είναι ο Κρόνος που στις 7/3 θα μπει στους Ιχθύες και στον οίκο των ερώτων σας και θα σας ανταμείψει για την υπομονή και την αντοχή που δείξατε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Υδροχόο.

αισθηματικά

Ο Ουρανός συνεχίζει, μέχρι και το 2026, να βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και τον συνεργασιών σας δοκιμάζοντας τη σταθερότητά τους με πολλούς και διάφορους τρόπους. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι μόνο όποιες σχέσεις σας δεν έχουν γερές βάσεις και εμποδίζουν την εξέλιξή σας θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Στο οίκο, όμως, αυτό μπαίνει στις 16/5 και ο Δίας φέρνοντας μαζί του και τα δώρα του. Οι σχέσεις σας θα ομαλοποιηθούν, θα σταθεροποιηθούν και θα γίνουν πιο βατές και άνετες ενώ κάποιοι από εσάς θα αποφασίσουν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, δηλαδή σε μια συμβίωση ή ακόμα και σε γάμο. Οι αδέσμευτοι θα νιώσετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη να βρείτε ένα ταίρι να μοιραστείτε τη ζωή σας και η ανάγκη σας αυτή θα φέρει στο δρόμο της ζωής σας αρκετές ευκαιρίες έτσι ώστε να κάνετε την επιθυμία σας πραγματικότητα.

Η ανάδρομη πορεία του Δία από τις 4/9 έως και τις 31/12 θα φέρει πίσω στη ζωή αρκετών από εσάς ανθρώπους από το ερωτικό σας παρελθόν και αυτό θα σας φέρει πολλά και διάφορα διλήμματα καθώς και συναισθηματικές εντάσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 καθώς και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα, θα σας προκαλέσουν να αντιμετωπίσετε τις φοβίες και τις ανασφάλειες που σας δημιουργούν οι προσωπικές σας σχέσεις και να ιεραρχήσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας. Θα πρέπει να δείτε για ποιους ξοδεύεστε και τι κομμάτια του εαυτού σας αφήνετε πίσω.

Οι εκλείψεις στον άξονά σας, δηλαδή Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10, θα σας φέρουν μπροστά σε συνειδητοποιήσεις αλλά και σε αναγκαστικές παραδοχές. Όποιες σχέσεις ενέχουν το στοιχείο της τοξικότητας ή της εξάρτησης θα χρειαστεί να επανεξεταστούν από εσάς. Ο Κρόνος, από την άλλη, στον οίκο των ερώτων σας θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να δημιουργήσετε ένα πιο σταθερό περιβάλλον στις σχέσεις σας ενώ, στους αδέσμευτους, θα φέρει νέα πρόσωπα τα οποία θα είναι συναισθηματικά ώριμα και, κατά περιπτώσεις πάντα, μεγαλύτερης ηλικίας ή διαφορετικού κοινωνικού στάτους, μόρφωσης ή που θα ενδυθούν το ρόλο του μέντορα στη σχέση.

Σε κάθε περίπτωση, εδώ μιλάμε για σχέσεις που θα έχουν όλα τα προσόντα για να μακροημερεύσουν. Βοηθητική θα είναι για εσάς η Αφροδίτη που όλο το καλοκαίρι και μέχρι τις 8/10 θα βρίσκεται στο Λέοντα και θα σας χαρίσει γοητεία, αυτοπεποίθηση και, για κάποιους, το ενδεχόμενο αισθηματικής γνωριμίας μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

επαγγελματικά και οικονομικά

Ο Δίας συνεχίζοντας την πορεία του στον Κριό σας βοηθάει να δημιουργήσετε μια καλύτερη επαγγελματική καθημερινότητα και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Επιπλέον, θα μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε ότι το επίπεδο των γνώσεων και των ικανοτήτων σας είναι υψηλό και ότι, αν δεν μπορέσετε να κερδίσετε την αύξηση των αποδοχών που επιθυμείτε, μπορείτε να αναζητήσετε ακόμα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα.

Στις 16/5 που θα περάσει στον Ταύρο θα φέρει αισιόδοξα νέα σε σχέση με διαπραγματεύσεις, συνεργασίες, συμβόλαια και συμφωνητικά. Επιπλέον, θα φέρει εύνοια σε νομικά ζητήματα που σας απασχολούσαν και σε οποιοδήποτε εργασιακό θέμα ήταν σε εκκρεμότητα. Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για εξέλιξη τις οποίες και θα πρέπει να «πιάσετε από τα μαλλιά». Να θυμάστε ότι το κλειδί για την πρόοδό σας θα είναι οι δημόσιες σχέσεις και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να γίνετε διπλωμάτες.

Επαγγελματικά μιλώντας, η ανάδρομη κίνηση του Δία από τις 4/9 έως και τις 31/12, είτε θα επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων παρελθούσες συζητήσεις σχετικά με μια οικονομική συνεργασία, είτε θα ωθήσει στο να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες.

Οι εκλείψεις στο δικό σας άξονα, δηλαδή Ταύρου – Σκορπιού, θα σας αναγκάσουν να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι στις επαγγελματικές σας σχέσεις και να είστε πολύ επιλεκτικοί στις συνεργασίες σας καθώς κάποια γεγονότα θα επαναφέρουν στη μνήμη σας συμπεριφορές προστατεύοντάς σας από επαναλαμβανόμενα μοτίβα που θα λειτουργήσουν αρνητικά στην εξέλιξή σας.

Επιπλέον, οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης σε αυτόν τον άξονα, θα σας στρεσάρουν και θα φέρουν στο εδώ και τώρα σας παρελθόντα άγχη και φοβίες σχετικές με τη καριέρα σας, ωστόσο όμως θα σας επιτρέψουν να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Ευκαιρίες θα σας φέρει και η μετακίνηση του Κρόνου στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3. Δεν σημαίνει ότι θα σας χαριστεί κάτι. Θα δουλέψετε και θα κοπιάσετε. Η δουλειά αυτή, όμως, θα φέρει καρπούς και θα έχετε, τόσο υλική, όσο και ηθική ανταμοιβή και ικανοποίηση και δεν θα νιώθετε ότι κάποιος σας εκμεταλλεύεται.

Η Αφροδίτη, που θα μείνει στον Λέοντα και στον οίκο της καριέρας σας για πέντε μήνες, θα σας φέρει ευκαιρίες για κέρδη και επαγγελματικά ανοίγματα. Επίσης, θα δημιουργήσει καλές σχέσεις με τα άτομα που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στην επαγγελματική ιεραρχία τα οποία, όχι μόνο θα μπορούν, αλλά και θα θέλουν να σας βοηθήσουν να σταθεροποιήσετε τη θέση σας και, γιατί όχι, να προχωρήσετε στο επόμενο επαγγελματικό σας βήμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο κυβερνήτης σας Δίας από τον Κριό που βρίσκεται θα συνεχίσει να φέρνει στο διάβα σας τυχερά γεγονότα, όπως επαφές με ανθρώπους που μπορούν και θέλουν να σας στηρίξουν, καινούργιες γνωριμίες που μπορεί να εξελιχθούν σε όμορφες φιλίες ή σε ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες, διασκεδάσεις που θα αναπτερώσουν την αισιοδοξία μέσα σας καθώς και κάποια κέρδη.

Το πέρασμά του στις 16/5 στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με την υγεία και την εργασία σας ενώ θα βελτιωθεί και το επίπεδο της καθημερινής σας διαβίωσης. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η διατροφή σας γιατί η θέση αυτή του Δία συνηθώς χαρίζει και κάποια παραπάνω κιλά.

Ο Κρόνος από τους Ιχθύες στις 7/3 θα σας προσγειώσει λίγο στο εδώ και τώρα των οικογενειακών σας θεμάτων ενώ ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο για να φροντίσετε κάποιο μεγαλύτερο μέλος της οικογένειάς σας.

Η θέση αυτή του Κρόνου θα τονίσει θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας, με την έννοια μιας αγοραπωλησίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης ενός οικογενειακού ακινήτου ή μιας ανακαίνισης αυτού. Επίσης, κάποιοι θα αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση ή να αλλάξετε ακόμα και τόπο διαμονής. Η θέση αυτή του Κρόνου θα σας φέρει, επίσης, κοντά σε ανθρώπους με τους οποίους σας συνδέουν πολλά και που κοντά τους νιώθετε σαν «μέλη της ίδιας φυλής».

Το πέρασμα των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 17/7 αλλά και οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα που θα συμβούν στις 20/4 και στις 14/10 θα σας βάλουν σε μια διαδικασία αναθεώρησης των σχέσεων σας, είτε προσωπικών, είτε επαγγελματικών, ενώ στη ζωή σας θα φέρει και ανθρώπους που με τον τρόπο τους θα σας ανανεώσουν.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας προκαλέσουν υπερένταση και θα βγάλουν στην επιφάνεια ανασφάλειες εξαιτίας γεγονότων που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι πατάτε σε κινούμενη άμμο.

Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη για σχεδόν πέντε μήνες, μαζί με την ανάδρομη πορεία της μεταξύ 23/7 και 4/9, θα βρίσκεται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Λέοντα βοηθώντας σας να δείτε τον κόσμο με μια πιο αισιόδοξη ματιά, να κάνετε ταξίδια, να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να ασχοληθείτε με σπουδές, πιστοποιήσεις και πιο πνευματικά μονοπάτια.

αισθηματικά

Η αισθηματική σας ζωή, αν μη τι άλλο, προμηνύεται ιδιαίτερη. Ο Δίας από τον Κριό μέχρι και τις 15/5 θα σας πριμοδοτήσει με ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορούν να μεταμορφωθούν σε ρομαντικές σχέσεις εάν και εσείς το θελήσετε. Βέβαια, δεν υπόσχεται απαραίτητα μακροημέρευση αλλά κυρίως μια διάθεση να μοιραστείτε κοινά ενδιαφέροντα, να κάνετε ταξίδια, να διασκεδάσετε και να βιώσετε όμορφες εμπειρίες.

Η μετακίνηση του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα βοηθήσει κυρίως τους δεσμευμένους καθώς θα κάνετε σχέδια με το ταίρι σας με σκοπό την ομαλοποίηση της καθημερινότητάς σας. Ορισμένοι από εσάς θα βρείτε ταίρι μέσα σε κάποιο εργασιακό περιβάλλον ή σε μέρος που θα έχει καθ’ οιονδήποτε τρόπο σχέση με την υγεία.

Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι ο Άρης ο οποίος θα βρίσκεται μέχρι και τις 25/3 στο πολικό σας ζώδιο των Διδύμων προκαλώντας σας εντάσεις, τόσο εσωτερικές, με την έννοια ότι εσείς θα νιώθετε μια εσωτερική αντάρα και θα βρίσκετε εύκολα λόγους να ταράζεστε, όσο και εξωτερικές, με την έννοια ότι οι όποιοι άλλοι της ζωής σας θα σας ταράζουν με τον τρόπο τους και έτσι θα δημιουργούνται καυγάδες.

Σημαντικές για εσάς θα είναι οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού, αλλά και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα, καθώς θα σας φέρουν στο εδώ και τώρα σας έντονες καταστάσεις, επαναπροσδιορισμό των συναισθηματικών σας αναγκών αλλά και έντονα πάθη και μοιραίους έρωτες που θα αναστατώσουν τη ζωή σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, για ορισμένους από εσάς, θα ανοίξουν το φάκελο «επανασυνδέσεις» και θα σας αναγκάσουν να έρθετε σε επαφή με βαθιές συναισθηματικές σας ανάγκες και θέλω που έχετε «βάλει στον αυτόματο».

Ο Κρόνος από τις 7/3 και μετά, που θα βρίσκεται στους Ιχθύες, θα σας ωθήσει να βρείτε ένα κοινό πεδίο δράσης με τον άνθρωπό σας και να κάνετε πράγματα από κοινού με σκοπό τη βελτίωση της ζωής αμφοτέρων. Βέβαια, δεδομένου ότι θα δημιουργήσει και συναισθηματικές μεταπτώσεις, θα χρειαστεί την προσοχή σας. Επιπλέον, ορισμένοι θα θελήσετε να παντρευτείτε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας, να κάνετε το δικό σας σπιτικό. Ωστόσο, και ανάλογα φυσικά με τον προσωπικό χάρτη του καθενός, θα υπάρξουν κάποιοι που θα αποφασίσουν να κάνουν ακριβώς το ανάποδο, δηλαδή να αποχωρήσουν από μια επίσημη σχέση που δεν είναι πλέον συμβατή με τις ανάγκες και τα θέλω τους.

Το καλοκαίρι, πάντως, θα είναι αρκετά αλέγκρο για εσάς καθώς η Αφροδίτη από το Λέοντα σας υπόσχεται διασκεδάσεις, ευχάριστες μετακινήσεις και επαφές ενώ, ορισμένοι από εσάς, θα κάνετε και μια αισθηματική γνωριμία σε ένα ταξίδι.

επαγγελματικά και οικονομικά

Στο ξεκίνημα της χρονιάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον Άρη στους Διδύμους που βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας και προκαλεί εντάσεις. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που θα βρίσκεται στην Παρθένο και στο οίκο της καριέρας σας, θα σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς και διεκδικητικά μαχητικούς. Ωστόσο, θα δημιουργήσει και κόντρες και εντάσεις, τόσο με συνεργάτες, όσο και με άτομα σε ανώτερες από εσάς θέσεις στην επαγγελματική ιεραρχία.

Ο Δίας στον Κριό μέχρι και τις 15/5 θα σας φέρει ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Όμως, για εσάς και τα εργασιακά σας από τις 16/5 και μετά, που θα είναι στον Ταύρο, θα είναι πιο βοηθητικός. Οι ανώτεροι σας θα προσέξουν τις γνώσεις και τα προσόντα σας, κάτι που θα σας φέρει υλικά και ηθικά οφέλη αλλά και ευκαιρίες για επαγγελματική αναβάθμιση. Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, θα έχετε ευχάριστα νέα ενώ, όσοι ψάχνετε κάτι καλύτερο, οι πιθανότητες θα είναι υπέρ σας. Γενικά, η καθημερινότητά σας θα κυλά πιο ευχάριστα και άνετα, κάτι που θα σας κάνει, τόσο ψυχικά, όσο και πνευματικά καλό.

Οι εκλείψεις και οι δεσμοί της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σας θυμίσουν ότι καλό θα ήταν να μην επαναπαύεστε στις τυχερές συγκυρίες και στο γεγονός ότι η καλή σας τύχη σας φέρνει εύκολα στην πραγματικότητά σας αυτά που επιθυμείτε. Θα πρέπει να αναβαθμίσετε τις γνώσεις και τον τρόπο που δουλεύετε και να καταπολεμήσετε την έλλειψη ενθουσιασμού και να κάνετε έξυπνες μανούβρες για να αποφύγετε τα εμπόδια.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας αναγκάσουν να θέσετε κάποια όρια στους συνεργάτες σας αλλά και να φτιάξετε για εσάς ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα έτσι ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα νέα δεδομένα και τις αυξημένες υποχρεώσεις σας. Όλα αυτά θα σας δημιουργήσουν νεύρα και εντάσεις που θα πρέπει να τιθασεύσετε προκειμένου να μην έχετε προβλήματα στο χώρο εργασίας σας.

Ο Κρόνος από τις 7/3 και μετά στους Ιχθύες θα σας αναγκάσει να αναλάβετε ευθύνες και να δουλέψετε πολύ αλλά και με ένταση, ίσως μάλιστα η καριέρα σας να διεκδικήσει, και να κερδίσει, χρόνο από την οικογένειά σας. Γενικά, θα πρέπει να στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και να δομήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό προφίλ. Ορισμένοι από εσάς θα βιώσετε μια μετακίνηση σε κάποιο άλλο τμήμα ή σε κάποιο άλλο γραφείο ή ακόμα και σε άλλη πόλη. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείτε ότι όσο πιο εστιασμένοι στους στόχους σας είστε και όσο πιο σκληρά εργαστείτε και βάλετε τα πρέπει πιο πάνω από τα θέλω σας, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε να λάβετε από τον Κρόνο υλική και ηθική ικανοποίηση και να δομήσετε με ισχυρά υλικά την καριέρα σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα για εσάς θα είναι η μετακίνηση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου, έστω και για λίγο αφού θα επιστρέψει, λόγω της ανάδρομης πορείας του, μετά από μερικούς μήνες στο ζώδιό σας.

Από τις 23/3 έως και τις 11/6, λοιπόν, θα μπει στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, στον οίκο των χρημάτων, των υλικών αγαθών, των αποκτημάτων και γενικά των πραγμάτων που δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας τόσο σε υλικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Από εκεί θα σας δώσει μαθήματα που θα αφορούν στο τι ξοδεύετε και πως, αλλά, κυρίως, στο που εσείς ξοδεύεστε και θα σας προκαλέσει να ψάξετε βαθιά μέσα σας, να βρείτε το σεντούκι με τους θησαυρούς που κρύβετε εντός σας και να εκμεταλλευτείτε τα πολλά προτερήματά σας.

Η εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 καθώς και η μετακίνηση των δεσμών στον συγκεκριμένο άξονα, θα τονίσουν θέματα σχετικά με την κατοικία και την εργασία σας με την έννοια κάποιων αλλαγών. Μια ανακαίνιση ή μια μετακόμιση θα είναι μέσα στα πιθανά σενάρια. Το ίδιο θα συμβεί και με τον Δία που θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι και τις 15/5 καθώς θα βοηθήσει να επεκτείνετε την οικογένειά σας, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι από εσάς θα υποδεχτούν ένα νέο μέλος.

Επίσης, θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας θέματα που αφορούν την κατοικία και τους οικείους σας. Κάποιοι από εσάς ίσως ασχοληθείτε με μια αγοραπωλησία, εκμετάλλευση ή μεταβίβαση ακινήτου. Όταν θα περάσει στον Ταύρο και θα μπει στον οίκο των ερώτων σας, όπου ήδη βρίσκεται και ο Ουρανός που εδώ και καιρό φέρνει στο διάβα σας ετερόκλητα άτομα και συναρπαστικές καταστάσεις, θα ξυπνήσει μέσα σας το πάθος και την ανάγκη να βιώσετε ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες διασκέδαση, απολαύσεις και έρωτα. Αρκετοί από εσάς θα νιώσετε ελεύθεροι από υποχρεώσεις και έτοιμοι για περιπέτειες που θα σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι.

Επιπλέον, θα μπορέσετε να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα και να νιώσετε όμορφα για αυτό. Στις 7/3 ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων και στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι όπου θα συναντήσει εκεί τον Ποσειδώνα. Ο Ποσειδώνας συνδέεται κυρίως με τα όνειρα και τη φαντασία και ο Κρόνος με τα όρια, τους περιορισμούς και την πειθαρχία. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα μπορέσετε να κάνετε κάποια όνειρά σας πραγματικότητα.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 έως και τις 8/10 θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να ασχοληθείτε με χρήματα που διαχειρίζεστε με τρίτους και να τακτοποιήσετε οφειλές στο δημόσιο ή να λάβετε ένα ποσό που αναμένατε καιρό.

αισθηματικά

Ο Ουρανός συνεχίζει να βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας φέρνοντάς σας αισθηματικές καταστάσεις εντελώς διαφορετικές από ό,τι είχατε συνηθίσει να έχετε στη ζωή σας και που μπορούν να σας διεγείρουν όχι μόνο σωματικά αλλά και νοητικά. Η ενέργεια του πλανήτη θα λειτουργήσει εντελώς ανατρεπτικά και θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους εκκεντρικούς, με διαφορετική ηλικία, κουλτούρα ή μόρφωση από τη δική σας.

Στις 16/5 τον Ουρανό θα συντροφεύσει και ο Δίας ανοίγοντάς σας νέους ορίζοντες που με την σειρά του θα σας συστήσουν σε ξεχωριστούς ανθρώπους. Ο έρωτας, η διασκέδαση και η συναισθηματική ανοιχτωσιά θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να ενδυναμώσετε τη μεταξύ σας σχέση.

Επίσης, εάν οι κυρίες του ζωδίου το επιθυμούν, η διέλευση αυτή του Δία μπορεί άνετα να σας φέρει και μια εγκυμοσύνη. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές και ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να κάνετε γνωριμίες που η ενέργειά τους θα είναι ταυτόσημη με τη δική σας.

Ο Κρόνος από τις 7/3 που θα βρίσκεται στους Ιχθύες θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την επαφή με τους άλλους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή από περιβάλλοντα σχετικά με σπουδές ή μετακινήσεις.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα για όλο το καλοκαίρι αλλά και το Σεπτέμβριο θα φέρει το πάθος στη ζωή σας. Οι ερωτικές σας επιθυμίες θα είναι έντονες καθώς ο αισθησιακός μαγνητισμός σας θα τραβήξει τους άλλους όπως τραβάει τις πεταλούδες το φως. Ωστόσο, τα έντονα συναισθήματα κτητικότητα και αποκλειστικότητας που θα έχετε μπορεί να βγάλουν προς τα έξω ζήλιες και εμμονές που θα έχουν τη δυναμική να διαταράξουν τις σχέσεις σας.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησης της Αφροδίτης, δηλαδή από τις 23/7 έως και τις 4/9, η ερωτική σας ζωή θα αναστατωθεί. Κάποιοι από εσάς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την επανάκαμψη προβλημάτων από το παρελθόν, κάτι που θα φέρει εντάσεις στις σχέσεις σας ενώ, ορισμένοι άλλοι, είτε θα αναζητήσετε αγάπες του παρελθόντος σας, είτε θα σας αναζητήσουν αυτές.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα στρέψουν την προσοχή σας στην οικογένειά σας, στις μόνιμες σχέσεις σας ή γενικά σε αυτές που σας προκαλούν αισθηματική ασφάλεια. Θα χρειαστεί να δείξετε υπομονή και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε τα μεταξύ σας θέματα χωρίς να ρισκάρετε να έρθετε σε κατά μέτωπο σύγκρουση. Αντιμετωπίστε με την πρέπουσα σοβαρότητα τα επαναλαμβανόμενα ζητήματα έτσι ώστε να μη χρειαστεί να τα ξαναβρείτε μπροστά σας.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε κάποιες σχέσεις σας αλλά και να κάνετε γνωριμίες μέσα από φιλικές παρέες, χώρους διασκέδασης ή ακόμα και το διαδίκτυο.

επαγγελματικά και οικονομικά

Η αποχώρηση του Κρόνου από τον οίκο των οικονομικών σας, αν μη τι άλλο, θα σας βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες και, ταυτόχρονα, να μπορέσετε να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

Η μετακίνηση του στους Ιχθύες στις 7/3 θα σας βοηθήσει να διαφημίσετε με τον ορθότερο τρόπο τον εαυτό σας και το έργο σας, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, καθώς και να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες αν ψάχνετε. Εύνοια θα έχετε όσοι ασχολείστε με το εμπόριο, ειδικά αν έχει σχέση με αλκοόλ, φάρμακα, τη θάλασσα, τη μάθηση καθώς και καθ’ οποιονδήποτε τρόπο με τις μετακινήσεις. Όσοι από εσάς έχετε στο πρόγραμμα επαγγελματικά ταξίδια θα στεφθούν με επιτυχία.

Ο Δίας μέχρι τις 15/5 που θα βρίσκεται στον Κριό θα σας φέρει τα έσοδα που χρειάζεστε για να αισθάνεστε ασφαλείς ενώ ορισμένοι από εσάς θα μπορέσετε να λάβετε, ακόμα και από το δημόσιο σε κάποιες περιπτώσεις, χρήματα που αναμένατε. Αρωγούς στις προσπάθειές σας θα έχετε και ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Εύνοια θα δεχθείτε και όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας φέρουν ευκαιρίες για αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και κερδοφόρες οικονομικές συμφωνίες. Όταν ο Δίας στις 16/5 θα περάσει στον Ταύρο θα σας βοηθήσει αρκετά ανοίγοντάς σας δρόμους επαγγελματικούς. Μέσα από φιλικές παρέες και κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σας ζωή.

Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούν για εσάς και οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα λειτουργήσουν αφυπνιστικά σπρώχνοντάς σας να εκφράσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, είτε μόνοι σας, είτε με κάποιο συνεργάτη σας. Ορισμένοι από εσάς, μάλιστα, θα αποφασίσετε να μετατρέψετε κάποιο χόμπι σας σε επάγγελμα. Η ανάγκη σας για αναγνώριση θα σας βοηθήσει να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν αλλά και να τερματίσετε συνεργασίες που δεν λειτουργούν βοηθητικά για την εξέλιξή σας και να ξεκινήσετε, είτε κάποιες καινούργιες, είτε να χαράξετε μια πιο μοναχική, τρόπον τινά, πορεία.

Η Αφροδίτη, επίσης, που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10, θα σας φέρει έσοδα και επικερδείς συνεργασίες αλλά, ταυτόχρονα, και κάποια έξοδα. Όσοι έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες ή δημόσιο θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε, ιδιαίτερα μάλιστα κατά τη διάρκεια της ανάδρομης κίνησής της, δηλαδή από 23/7 έως και 4/9.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η χρονιά μπορεί να ξεκινάει με τον ανάδρομο Άρη να βρίσκεται στον οίκο των ερώτων σας δημιουργώντας κάποιες εντάσεις, όμως, ταυτόχρονα, σας δίνει την ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να είστε έτοιμοι μετά τις 12/1, που επιστρέφει σε ορθή πορεία, να προωθήσετε τα δημιουργικά σχέδιά σας.

Ο Πλούτωνας θα κάνει ένα μικρό πέρασμα από το ζώδιο σας διότι θα γυρίσει ανάδρομος και θα μπει ξανά στον Αιγόκερω. Θα σας δώσει, λοιπόν, μια μικρή γεύση από τη μεταμορφωτική για εσάς επόμενη χρονιά.

Ο Δίας από τον Κριό έως και τις 15/5 θα φέρει στο δρόμο σας επαφές, νέες γνωριμίες καθώς και εποικοδομητικές συζητήσεις άκρως βοηθητικές για εσάς, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Σας δίνει και εύνοια σε θέματα σχετικά με σπουδές και μετακινήσεις ενώ κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να αλλάξετε μεταφορικό μέσο.

Όταν ο Δίας περάσει στις 16/5 στον Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας και τους οικείους σας αλλά και να δημιουργήσετε μια ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα. Μέσα στα ενδεχόμενα είναι και μια μετακόμιση ή ανακαίνιση, είτε οικίας, είτε επαγγελματικού χώρου ή μια αγοραπωλησία ή οικονομική εκμετάλλευση κάποιου οικογενειακού ακινήτου.

Ο Δίας στον Ταύρο θα συναντήσει τον μετρ των αλλαγών και των ανατροπών Ουρανό που προσπαθεί εδώ και χρόνια να σας κάνει να επαναπροσδιορίσετε την ατομικότητά σας μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας και να αντιμετωπίσετε τις όποιες αρνητικές καταστάσεις που παιδιόθεν σας ταλαιπωρούν και θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τις ενέργειες.

Ο Κρόνος, που η αλήθεια είναι ότι σας είχε κάπως ταλαιπωρήσει, ειδικά σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εκλείψεις, αποχωρεί από το ζώδιό σας και εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 7/3 και στον οίκο των οικονομικών σας. Από εκεί, στο περιβάλλον του Ποσειδώνα, θα σας βάλει σε μια διαδικασία αναθεώρησης κυρίως των αναγκών σας και θα σας βοηθήσει να βάλετε τα όριά σας και να μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να επηρεάζουν τις οικονομικές σας αποφάσεις.

Το πέρασμα των δεσμών στον άξονα Κριού – Ζυγού το καλοκαίρι αλλά και οι εκλείψεις στον ίδιο άξονα στις 20/4 και στις 14/10 θα σας βοηθήσουν να ανοιχτείτε σε νέες προσωπικές θάλασσες, φτάνει όμως να είστε προσεκτικοί για τυχόν επικοινωνιακά λάθη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα σας αναγκάσουν να εστιάσετε σε θέματα που χρήζουν άμεσης επίλυσης και αφορούν, είτε τους οικείους και την κατοικία σας, είτε την καριέρα σας.

Από τις 5/6 έως και τις 8/10 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας κάτι που θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά για εσάς γιατί θα φέρει στην πραγματικότητά σας από νέους έρωτες έως και συνεργασίες πολλά υποσχόμενες ενώ η περιρρεύσαν ατμόσφαιρα θα σας βοηθήσει να αλεγράρετε και να ζήσετε στιγμές ευφορίας.

αισθηματικά

Η αλήθεια είναι ότι η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας σας ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω αλλά στην ουσία σας έκανε καλό καθώς, χάρη σε αυτή τη διέλευση, μπορέσατε να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν ήταν συμβατό με τις τρέχουσες ανάγκες και τα θέλω σας και να αναζητήσετε κάτι άλλο που θα κουμπώνει καλύτερα πάνω σας. Επίσης, αρκετοί από εσάς δημιουργήσατε τις σωστές βάσεις σε μια αισθηματική σας σχέση.

Η μετακίνηση του Κρόνου στις 7/3 στους Ιχθύες θα σας περάσει στο επόμενο μεγάλο θέμα που έχει να κάνει με τα όριά σας και την ευταξία σας. Τώρα, λοιπόν, ο Κρόνος θα σας μάθει ότι το να ξοδεύετε αλόγιστα το συναίσθημά σας δεν είναι το ζητούμενο και εμποδίζει την προσωπική σας εξέλιξη. Θα σας βοηθήσει να οροθετηθείτε και να απαιτήσετε από τους όποιους άλλους της ζωής σας να σεβαστούν τις ανάγκες σας διότι διαφορετικά η ζωή σας θα γίνει «ξέφραγο αμπέλι». Μόνο έτσι θα προστατευτείτε από τη θυματοποίηση και θα εξασφαλίσετε, με τον καλύτερο τρόπο, τη μη χειραγώγησή σας από τους άλλους και την αυτοεκτίμησή σας μέσα στις σχέσεις σας.

Ο Άρης στον οίκο των ερώτων σας μέχρι και τα τέλη Μαρτίου θα σας κάνει πιο παθιασμένους και επιθετικά αδιεκδίκητούς στο παιχνίδι του έρωτα.

Η παρουσία του Δία έως και τις 15/5 στον Κριό θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους θετικούς, έξυπνους και δημιουργικούς τους οποίους έχετε πολλές πιθανότητες να γνωρίσετε σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι ή ακόμα και σε χώρους μάθησης ή πνευματικής καλλιέργειας. Η μετακίνηση του στον Ταύρο θα λειτουργήσει άκρως εξισορροπητικά για τους δεσμευμένους και ιδιαίτερα για όσους συγκατοικούν ή είναι σε γάμο καθώς θα φέρει ευχάριστες καταστάσεις στο σπίτι. Ορισμένοι θα θελήσετε να επεκτείνετε την οικογένειά σας με ένα παιδί ή να βρείτε ένα μεγαλύτερο ή πιο κατάλληλο σπίτι για να στεγάσετε τον έρωτά σας ενώ κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε στο επόμενο μεγάλο βήμα και να παντρευτείτε.

Οι εκλείψεις στις 20/4 και στις 14/10 καθώς και η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού θα σας φέρουν ενώπιον των ευθυνών σας καθώς θα πρέπει, όσοι από εσάς βρίσκεστε σε ένα συναισθηματικής φύσης δίλημμα, να πάρετε κάποιες σημαντικές για το αισθηματικό σας μέλλον αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να κάντε σημαντικές γνωριμίες που θα σας αλλάξουν στην κυριολεξία τη ζωή.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού στις 5/5 και στις 28/10 θα φέρουν εξελίξεις σε θέματα σχετικά με την οικογένειά σας ενώ τα γεγονότα που θα φέρουν θα σας ωθήσουν να εστιάσετε στις μόνιμες σχέσεις καθώς η συναισθηματική ασφάλεια και η οικειότητα θα είναι ένα μεγάλο ζητούμενο για εσάς.

Η παραμονή της Αφροδίτης στο Λέοντα, άρα και στον οίκο των σχέσεων σας, θα βοηθήσει να ζήσετε ένα πολύ όμορφο και εξαιρετικά φιλήδονο καλοκαίρι γεμάτο με στιγμές διασκέδασης και το συνδυασμό συναισθηματικής αρμονίας και ερωτικού πάθους. Αν υπήρξαν στιγμές διαφορών και αντιθέσεων, θα εξομαλυνθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ενώ θα νιώθετε ότι οι ουσιαστικότερες επιθυμίες σας καλύπτονται. Τη ζωή των αδέσμευτων θα φωτίσουν καινούργιες και νέες γνωριμίες με ελκυστικούς και ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα αποπνέουν ευγένεια και γοητεία. Με λίγα λόγια, το κλίμα στα ερωτικά σας γίνεται σαφώς καλύτερο.

επαγγελματικά και οικονομικά

Αρκετοί από εσάς μπορέσατε, με την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας, να αφήσετε πίσω σας επαγγελματικές σχέσεις που είχαν βαλτώσει και δεν εξυπηρετούσαν πλέον την καριέρα σας και να ψάξετε για κάτι καινούργιο και πιο συμβατό με τις προοδευμένες σας ανάγκες.

Φέτος, η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε θέματα χρημάτων και επενδύσεων. Θα προκαλέσει γεγονότα που θα σας ωθήσουν να βρείτε τρόπους βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης και να σκεφτείτε πως θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Η αλήθεια είναι ότι θα νιώσετε κάπως πιεσμένοι με τις ευθύνες, ειδικά αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, όμως οι γνώσεις και οι δεξιότητές σας θα σας βοηθήσουν. Κάποιες ευφάνταστες ιδέες σας, δώρο του Ποσειδώνα που βρίσκεται επίσης στους Ιχθύες, θα μπουν, χάρη στον Κρόνο, σε πορεία υλοποίησης. Το σημαντικό, επίσης, είναι ότι θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Ο Δίας από τον Κριό θα σας φέρει κάποια κέρδη αλλά το σημαντικότερο δώρο του είναι οι γνωριμίες που θα κάνετε με ανθρώπους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά. Μπορείτε, λοιπόν, να περιμένετε εποικοδομητικές συζητήσεις και επαγγελματικές επαφές που μπορούν να τροποποιήσουν θετικά το ως ώρας στρωμένο επαγγελματικό σκηνικό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για οικονομικές συμφωνίες που θα βελτιώσουν την πορεία της καριέρας σας ή την αναβάθμισή σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

Όταν ο Δίας θα περάσει στον Ταύρο στις 16/5 θα σας βοηθήσει να εδραιωθείτε επαγγελματικά και να σταθεροποιήσετε θετικά για εσάς το εισόδημά σας. Εύνοια ιδιαίτερη θα δεχθείτε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι ενώ κάποιοι άλλοι θα συνεργαστείτε με φίλους τους οποίους και νιώθετε σαν οικογένεια.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο θα σας τονίσουν το γεγονός ότι θα πρέπει να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά στις επαγγελματικές προτάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διότι τα πράγματα, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι όπως φαίνονται.

Στις 23/3 που θα μπει για λίγο ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας θα σας προβάλει σαν «τρέιλερ ταινίας» όλα τα πιθανά σενάρια επαγγελματικής σας εξέλιξης. Εσείς αυτό που έχετε να κάνετε είναι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του και της επιστροφής του στον Αιγόκερω, να σκεφτείτε πάρα πολύ καλά τι πραγματικά θα θέλατε να σας συμβεί, τι είδους σταδιοδρομία κατά βάθος επιθυμείτε, με τι εισόδημα θα ήσασταν ικανοποιημένοι και να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η προετοιμασία αυτή μπορεί να αφορά μια πιστοποίηση ή επιπλέον γνώσεις που θα πρέπει να έχετε. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να πράξετε τα δέοντα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και να οργανώσετε το χρόνο σας καλύτερα ενώ, σε κάποιες περιπτώσεις, θα φέρουν αλλαγές στο περιβάλλον που εργάζεστε ή που ζείτε, με τη έννοια του τι χρειάζεστε να έχετε για να νιώθετε ασφάλεια.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα όλο το καλοκαίρι αλλά και το Σεπτέμβριο θα σας βοηθήσει να πάρετε βαθιές ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Επίσης, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους ιδιαίτερα βοηθητικούς για τα Οικονομικό -  επαγγελματικά σας σχέδια και, παράλληλα, συμβατούς με το προσωπικό σύστημα αξιών σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η χρονιά ξεκινάει για εσάς με τον Άρη, και μάλιστα ανάδρομο μέχρι τις 12/1, στο τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, να δημιουργεί πιέσεις και εντάσεις, όχι μόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον αλλά και κάτ. ’επέκταση στο επαγγελματικό. Οι απαιτήσεις θα είναι πολλές και θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώσετε ότι σαν άλλοι Δον Κιχώτες πολεμάτε με ανεμόμυλους.

Σε όλο αυτό θα πρέπει να προσθέσετε και τον Κρόνο ο οποίος από τις 7/3/22 έως και τις 13/2/26 θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Ο Κρόνος από τη θέση αυτή για εσάς έχει διττή σημασία. Από τη μία, θα φέρει στο διάβα σας γεγονότα που θα προκαλέσουν επιπρόσθετες ευθύνες και θα σας κουράσουν. Θα σας δοκιμάσει, θα φέρει μπόλικη δουλειά και, παράλληλα, θα σας ζητήσει ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα και δεν θα σας είναι πλέον εύκολο, κατά την προσφιλή σας συνήθεια, να χάνεστε μέσα στον κόσμο της φαντασίας και των ονείρων σας. Από την άλλη όμως, θα σας βοηθήσει να διώξετε από δίπλα και από μέσα σας ό,τι σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε και θα δημιουργήσει χώρο για το καινούργιο. Επίσης, θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, φτάνει να είστε ταγμένοι στο σκοπό αυτό.

Το πέρασμα του Άρη στον φιλικό σας Καρκίνο στις 25/3 θα σας βοηθήσει στο να διαχειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο τα χρήματά σας. Ο Δίας από τον Κριό έως τις 15/5 θα σας προμοτάρει στο οικονομικό πεδίο και θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητες που σας δημιουργούσαν επιπρόσθετα άγχη.

Η μετακίνηση, βέβαια, του Δία στον Ταύρο στις 16/5 θα είναι ακόμα καλύτερη για εσάς καθώς θα μπορέσετε να ιεραρχήσετε τις προτεραιότητές σας και να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον σας. Θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις αλλά και να τις μεταφέρετε στους άλλους. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ενός ακινήτου. Επιπλέον, μέσα από μετακινήσεις και συναναστροφές θα κάνετε και κάποιες εποικοδομητικές συναντήσεις.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14//10 όπως και η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα στις 17/7 θα σας δημιουργήσουν κάποια επιπρόσθετα θέματα με τα οικονομικά σας τα οποία, όμως, θα είναι εύκολο να βρουν τη λύση τους. Ακόμα, θα πρέπει να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες σε σχέση με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας. Το μοτίβο που θα κυριαρχεί αφενός με τις εκλείψεις και με τους δεσμούς της Σελήνης και αφετέρου με τον Κρόνο πάνω σας, είναι η ανάγκη να βάλετε όρια, τόσο στον εαυτό σας για να μην χάνεστε αλλά να βρίσκεστε ενεργοί στο εδώ και τώρα, όσο και στους άλλους για να ξέρουν μέχρι που μπορούν να φτάσουν.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα σας φέρουν ενώπιον αποκαλύψεων που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα σωστά. Επίσης, θα είστε πιο ενεργοί κοινωνικά, πράγμα που θα σας επιτρέψει να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Η Αφροδίτη με την πολύμηνη παραμονή της στο ζώδιο του Λέοντα από τις 5/6 έως και τις 8/10, θα βελτιώσει την καθημερινότητά σας και θα σας χαλαρώσει από πιέσεις και ευθύνες.

αισθηματικά

Με τον Άρη να έχει περικυκλώσει το τέταρτο ηλιακό σας σπίτι, το οποίο αφορά την κατοικία και την οικογένειά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας γιατί οι διαφωνίες εύκολα μπορεί να γίνουν διαμάχες και εκεί να βγουν όλα τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας.

Ο μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σας, αν και θα δοκιμάσει τα νεύρα σας και τις αντοχές σας, θα σας ωριμάσει και θα σας ωθήσει, σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, να αναζητήσετε κάτι πιο σοβαρό. Δεν θα είστε πια ικανοποιημένοι με τις ανάλαφρες και ανέμελες περιπέτειες αλλά θα θελήσετε να αποκτήσετε τη σιγουριά και ασφάλεια που, στην ουσία, πάντα ονειρευόσασταν. Αρκετοί από όσους από εσάς είστε σε σχέση, θα σκεφτείτε να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι θα αποφασίσετε να οροθετηθείτε και να κάνετε ό,τι θεωρείτε εσείς ότι είναι απαραίτητο για να διεκδικήσετε αυτά που δικαιούστε.

Ο Δίας, από τον Κριό μέχρι και τις 15/5, θα τονίσει την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σας, κάτι που θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σας σχέσεις καθώς η αύρα σας θα ελκύει αυτό που σας αξίζει.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού αλλά επικουρικά και η αλλαγή των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα, θα σας κάνουν να έχετε τη διάθεση να ξεφύγετε από τοξικές σχέσεις και συμπεριφορές και, ταυτόχρονα, θα σας ωθήσουν να προχωρήσετε σε μια, τρόπον τινά, συναισθηματική κάθαρση. Οι περιέρρευσες ενέργειες θα σας οδηγήσουν στο να σκεφτείτε πολύ σοβαρά που, πως και γιατί ξοδεύεστε συναισθηματικά και, κυρίως, με τι αντάλλαγμα και, φυσικά, να πράξετε τα δέοντα. Από την άλλη, ορισμένοι από εσάς θα διώξετε από πάνω σας την όποια ένταση έχετε μέσα από τον έρωτα καθώς θα θελήσετε να εκφράσετε τις ανάγκες σας μέσα από τη σωματική επαφή.

Στις 16/5, που ο Δίας θα μπει στον Ταύρο, θα έχετε πιο πολλές ευκαιρίες για να κάνετε γνωριμίες καθώς θα κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ταξίδι, ίσως και στο εξωτερικό, με το ταίρι σας, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.

Οι εκλείψεις που θα γίνουν στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού θα λειτουργήσουν πιο θετικά για εσάς καθώς θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα, που σε κάποιες περιπτώσεις, θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Αυτές οι γνωριμίες μπορεί να γίνουν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε περιβάλλοντα που έχουν σχέση με την πνευματικότητα, τη μάθηση, το εμπόριο, τη συγγραφή ή τα αδέρφια και τους συγγενείς σας.

Η Αφροδίτη από τις 5/6 έως και τις 8/10 από τον Λέοντα θα βελτιώσει τις σχέσεις των δεσμευμένων και θα επαναφέρει το ρομαντισμό και την αρμονία. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι μια μικρή τάση που θα έχετε να κολλάτε στη λεπτομέρεια. Όσοι από εσάς ψάχνετε ταίρι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να το βρείτε μέσα από το εργασιακό σας περιβάλλον ή ακόμα και σε χώρο σχετικό με την υγεία, τη γυμναστική και γενικά την ευεξία. Με τη διέλευση αυτή της Αφροδίτης θα σας έλκουν άνθρωποι έξυπνοι, εύστροφοι, μορφωμένοι και με εν συναίσθηση που ψάχνουν κάτι παραπάνω από μια απλή σωματική επαφή.

επαγγελματικά και οικονομικά

Στο ξεκίνημα της χρονιάς και μέχρι τις 12/1, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον ανάδρομο Άρη που θα σας φέρει εντάσεις και φιλονικίες με τους συναδέλφους σας. Από τις 13/1 μπορεί να γυρίσει σε ορθή πορεία αλλά, μέχρι και τις 25/3 που θα συνεχίσει να είναι στους Διδύμους, θα σας προκαλεί υπερένταση, μεγαλύτερο ανταγωνισμό με τους συνεργάτες σας και κάποια ασυνεννοησία με τους ανωτέρους σας.

Ο Δίας από τον Κριό θα σας βοηθήσει με την έννοια του ότι θα φέρει έναν αέρα αισιοδοξίας μαζί του και τα γεγονότα που θα προκαλέσει θα σας βοηθήσουν, τόσο επαγγελματικά, όσο και καθαρά οικονομικά να πατήσετε πιο γερά στα πόδια σας. Κατά τη διέλευση αυτή του Δία θα επεκτείνετε τις πηγές εσόδων σας. Κάποιοι από εσάς θα ασχοληθούν και με μια δεύτερη εργασία. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην «πάρουν τα μυαλά σας αέρα», η αισιοδοξία να γίνει υπεραισιοδοξία και να ξανοιχτείτε ρισκάροντας πολύ οικονομικά. Αντ’ αυτού, θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καλές οικονομικές συγκυρίες και να κάνετε σωστή διαχείριση.

Ο Κρόνος στις 7/3 θα περάσει στο ζώδιό σας και θα σας προετοιμάσει να αναλάβετε ευθύνες. Τα γεγονότα που θα προκαλέσει θα σας αναγκάσουν να σηκώσετε τα μανίκια και να δουλέψετε ακόμα πιο σκληρά. Ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να δείτε την πραγματικότητα, όχι μόνο του ποιοι είστε, αλλά και του τι εικόνα παρουσιάζετε στους άλλους. Αν η δουλειά σας δεν σας ικανοποιεί θα πάρετε την απόφαση να ακολουθήσετε άλλο μονοπάτι. Αλλά, αν είστε ικανοποιημένοι θα έχετε, όχι μόνο σταθεροποίηση, αλλά και επαγγελματική άνοδο. Με τον Κρόνο στο ζώδιο σας θα πρέπει να εστιάσετε στον εαυτό σας και στην εξέλιξή σας και όσο πιο πολύ υπεύθυνοι είστε τόσο μεγαλύτερα δώρα θα σας δώσει.

Όταν ο Δίας θα μπει στον Ταύρο, δηλαδή από τις 16/5 και μετά, θα βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, θα έχετε αρκετές επαφές με κόσμο που μπορεί να σας βοηθήσει επαγγελματικά όπως, επίσης, και νέες επαγγελματικές προτάσεις. Ορισμένοι από εσάς θα υπογράψετε κάποια συμβόλαια ή θα κάνετε κάποια συμφωνία ενώ ιδιαίτερη εύνοια θα δεχθείτε όσοι από εσάς η εργασία έχει σχέση με τις πωλήσεις, τη μάθηση, τα ΜΜΕ, τα ΜΜΜ, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ, τα ταξίδια ή το διαδίκτυο. Να θυμάστε ότι οι οικονομικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν τώρα θα έχουν μακροπρόθεσμα κέρδη.

Οι εκλείψεις στον άξονα Κριού – Ζυγού στις 20/4 και στις 14/10 θα σας κάνουν να νιώσετε κάπως αποσταθεροποιημένοι οικονομικά γιατί θα υπάρξουν έκτακτα έξοδα ενώ, ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε κάποιες παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας σε τράπεζες και οργανισμούς.

Η μετακίνηση των δεσμών της Σελήνης στον ίδιο άξονα το καλοκαίρι, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τη βάση στην οποία θα χτιστεί η επόμενη φάση της καριέρας σας, να προχωρήσετε σε αναζήτηση πηγών εισοδήματος που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας όπως, επίσης, και να λάβετε κάποια έξτρα γνώση που χρειάζεται.

Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που θα γίνουν στις 5/5 και στις 28/10 θα σας βγάλουν εκτός γνωστών πεδίων. Για αρκετούς από εσάς θα ανοίξει ένας καινούργιος δρόμος ικανός να τροποποιήσει εντελώς το ως ώρας στημένο επαγγελματικό σας σκηνικό ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια αλλά και ένα πρόγραμμα σπουδών. Εύνοια θα έχετε όσον αφορά επαγγελματικές επαφές με το εξωτερικό.

Τέλος, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας βοηθήσει να φέρετε την αρμονία στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας ενώ, κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας της από τις 23/7 έως και τις 4/9, αρκετοί από εσάς θα έχετε μια επαγγελματική πρόταση που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email