Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 | By: offisiall

Μηνιαίες Δεκεμβρίου

Ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω στις 7/12 βοηθώντας μας να επικοινωνήσουμε επαγγελματικά σχέδια και στόχους. Συζητήσεις και συμφωνίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα λειτουργήσουν βοηθητικά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας μας. Στις 8/12 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη - Διδύμων δίνοντας μας την δυνατότητα να τακτοποιήσουμε υποθέσεις που αγγίζουν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον. Παρελθούσες καταστάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να δημιουργήσουν υπερένταση. Όμως με ωριμότητα και ψυχραιμία θα βρούμε λύσεις που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τις όλες δυσκολίες και να σταθεροποιήσουμε τις σχέσεις μας. Στις 10/12 η Αφροδίτη μετακινείται στον Αιγόκερω εκλογικεύοντας τις ανάγκες και τα συναισθήματα. Η ανάγκη για επιτυχία και αναγνώριση στον επαγγελματικό χώρο είναι έντονη και μπορεί να καθορίσει τις κινήσεις μας. Οφείλουμε όμως να δίνουμε το χρόνο που αναλογεί στο ταίρι και την σχέση μας, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και τριβές λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων.

Η μετακίνηση του Δία στον Κριό στις 20/12 ξεκινά μία νέα πορεία στον ζωδιακό κύκλο για τον πλανήτη της τύχης και της εύνοιας. Τους επόμενους μήνες δείχνουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και πραγματοποιούμε κινήσεις για την διεύρυνση και την ανάπτυξη μας σε όλους τους τομείς. Οφείλουμε όμως να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς είναι εύκολο να προσπεράσουμε ευκαιρίες λόγω αλαζονείας και χαλαρότητας. Στις 21/12 η μετακίνηση του Ήλιου στον Αιγόκερω σηματοδοτεί το χειμερινό ηλιοστάσιο. Όλα τα βλέμματα επικεντρώνονται σε επαγγελματικά σχέδια και ευθύνες που αναλαμβάνουμε. Η κούραση είναι αυξημένη, όμως οι ευκαιρίες για αναγνώριση που μας δίνονται θα μας ικανοποιήσουν.

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 23/12 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές προτάσεις και επιλογές που θα αναδείξουν μία νέα επαγγελματική διαδρομή. Είναι απαραίτητο να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται χωρίς να λειτουργήσουμε αλαζονικά και απερίσκεπτα. Υπερβολές και αμετροέπεια θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα προκαλέσουν νευρικότητα και δυσαρέσκεια σε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους. Στις 29/12 ο Ερμής αρχίζει να κινείται ανάδρομος στον Αιγόκερω προκαλώντας καθυστερήσεις και εμπόδια στην εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων. Καλό είναι να επαναπροσδιορίσουμε την στάση μας και να επανεξετάσουμε τα δεδομένα όπου είναι απαραίτητο γιατί δεν αποκλείεται να εντοπίσουμε λάθη και παραλείψεις. Ακόμα είναι προτιμότερο να μην εμπλακούμε σε σημαντικές συζητήσεις γιατί η εξέλιξή τους δεν θα είναι η αναμενόμενη.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η μετακίνηση του Δία στο ζώδιό σου θα είναι καταλυτική καθώς σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις με γοργά βήματα στην επίτευξη επαγγελματικών και προσωπικών στόχων. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες, οφείλεις όμως να τις αξιολογήσεις και να τις αξιοποιήσεις με ορθολογικό τρόπο. Δεν πρέπει να παρασυρθείς από την τύχη και την εύνοια αυτής της περιόδου, αφήνοντας προτάσεις να περνάνε που μπορεί να θεωρείς ότι θα επανέλθουν στο προσκήνιο. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε νέα επαγγελματικά βήματα που μπορεί να σε εκφράζουν και να σε ικανοποιούν περισσότερο. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιλογές που θα κεντρίσουν την προσοχή σου και θα σε οδηγήσουν σε μία νέα επαγγελματική διαδρομή που σε ενθουσιάζει. Απαραίτητο είναι όμως να μετριάσεις την αλαζονεία και την αμετροέπεια που δεν θα σε βοηθήσουν να έχεις ορθολογικό κριτήριο. Οφείλεις να συνειδητοποιήσεις πως η συγκεκριμένη περίοδος μπορεί να σου προσφέρει πολλά αρκεί να πατάς γερά στη γη και να μην παρασυρθείς σε κινήσεις και βήματα που τελικά δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που περιμένεις.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων αναδεικνύει παρελθούσες καταστάσεις που αγγίζουν τον κοντινό περίγυρο. Η νευρικότητα είναι στα ύψη και δημιουργεί έντονες καταστάσεις καθώς τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ορθολογικά. Είναι απαραίτητο να μετριάσεις την ένταση και να δώσεις την ευκαιρία στον εαυτό σου να λειτουργήσει με ορισμό της τα και ψυχραιμία αντιμετωπίζοντας κάθε κατάσταση με αποτελεσματικό τρόπο. Εκκρεμούσες προτάσεις σε σχέση με το εμπόριο και την επικοινωνία μπορούν να επανεξεταστούν και να σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου και σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου σε σχέση με το κοντινό περιβάλλον. Βρίσκεσαι σε μία περίοδο εσωτερικής αναζήτησης καθώς αντιλαμβάνεσαι πως κάποιοι κατανοούν τις βαθύτερες επιθυμίες σου ενώ υπάρχουν άλλοι που δεν μπορούν να συμπλεύσουν μαζί σου. Φρόντισε να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που θα σου κοστίσουν καθώς η οποιαδήποτε συζήτηση μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταπιεσμένη οργή και θυμό. Καθυστερήσεις και εμπόδια ακόμα μπορεί να επηρεάσουν επαγγελματικές συμφωνίες, με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση θα βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τους Ιχθύες στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος και να αφήσεις πίσω σου καταστάσεις που σε έχουν τραυματίσει. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να συγχωρήσεις πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στη ζωή σου απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από απωθημένα και ενοχές. Παράλληλα μπορείς να στραφείς στην φιλανθρωπία και τον εθελοντισμό που θα σε βοηθήσουν να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και να ισορροπήσεις εσωτερικά, νιώθοντας ικανοποίηση για την προσφορά και τη βοήθειά σου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει από δω και στο εξής το δεκαήμερο σου ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σε φιλικές σχέσεις και οι συλλογικές προσπάθειες. Αντιλαμβάνεσαι ποια πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σου υποστηρίζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις σου. Παράλληλα δεν διστάζεις να πάρεις αποστάσεις από όσους νομίζεις πώς δεν έχουν πια θέση στο πλευρό σου καθώς δεν υπάρχουν κοινές συνιστάμενες σε επίπεδο σκέψης και αντιλήψεων. Να θυμάσαι ακόμα πως για να επιτύχεις τους στόχους σου πρέπει να δουλέψεις στη σκληρά, δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα γευτείς την επιτυχία και την ικανοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας μετακινείται στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος κατάματα, χωρίς τους φόβους και τις ενοχές να επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Νιώθεις πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να απελευθερωθείς από ότι σε επιβαρύνει και να αφήσεις πίσω σου κάθε κατάσταση που μπορεί να έχει στιγματίσει την ψυχή σου. Παράλληλα το επόμενο χρονικό διάστημα ο φύλακας-άγγελος σου θα βρίσκεται στο πλευρό σου και θα σε βοηθά να ξεφύγεις από αναποδιές και δυσκολίες. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει την δυνατότητα να ανοίξεις τα φτερά σου και να στρέψεις το βλέμμα σου στο μέλλον. Μελλοντικοί στόχοι, νομικές υποθέσεις, θέματα γνώσεων έρχονται στο προσκήνιο και σε απασχολούν έντονα. Οι επιλογές σου θα είναι επιτυχημένες αρκεί να μην παρασυρθείς από τον συναισθηματισμό και την καλοσύνη που δεν θα επιτρέψουν να είσαι αντικειμενικός. Φρόντισε επίσης να μην υπερβάλλεις έναντι προσώπων του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε επιλογές που τους συμφέρουν. Καλό είναι να είσαι επιφυλακτικός προστατεύοντας τον εαυτό σου και τις προσωπικές σου επιδιώξεις.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων αγγίζει οικονομικές καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό βρίσκοντας τις απαραίτητες λύσεις που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο και τους φόβους. Επίσης έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις στην διεκδίκηση καλύτερων οικονομικών όρων στον επαγγελματικό χώρο καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Άλλωστε το πιθανότερο είναι οι συγκεκριμένες διεκδικήσεις να εκκρεμούν εδώ και καιρό, όμως τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις με δυναμικά βήματα ώστε να ικανοποιηθεί στο έπακρο. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου σε όλη τη διάρκεια του μήνα φέρνοντας στο προσκήνιο παρελθόντα έξοδα και χρέη που δεν είχες υπολογίσει. Σημαντικό είναι να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στην ύλη και να αντιληφθείς αν πραγματικά καλύπτονται όλες σου οι επιθυμίες. Στην προσωπική σου ζωή κινείσαι με αργούς ρυθμούς καθώς δεν είσαι βέβαιος αν το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου αντιλαμβάνεται στο έπακρον της απαίτησης σου. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε συγκρούσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τους Ιχθύες στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις τις ευκαιρίες που έρχονται και αφορούν τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου και δείχνουν την απόλυτη στήριξή τους σε εγχειρήματα και σχεδιασμούς πού υπάρχουν εδώ και καιρό. Παράλληλα πιθανό είναι να εμπλακείς σε ομαδικές και συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν καθώς μέσα από τις κοινές δράσεις νιώθεις πως προσφέρεις το καλύτερο δυνατό στο κοινωνικό σύνολο. Σημαντική κίνηση είναι αυτή του Κρόνου στον Υδροχόο, ο οποίος από δω και στο εξής επηρεάζει το δεκαήμερο σου αυξάνοντας σημαντικά τις απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο. Η ανάληψη περαιτέρω ευθυνών είναι βέβαιο πως θα σε κουράσει, παράλληλα όμως θα σου δώσει την δυνατότητα να αναδείξεις τις ικανότητες και τη σοβαρότητά σου και να εντυπωσιάσεις φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους σου. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος στον επαγγελματικό χώρο που κινείσαι θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα καθώς δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα οδηγήσουν σε αλλαγή επαγγελματικής στέγης ή ακόμα και επαγγελματικής πορείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σου δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Για τους επόμενους έξι περίπου μήνες έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου νιώθοντας την απόλυτη ικανοποίηση. Το φιλικό περιβάλλον πάει υποστήριξη κάθε επιδίωξη και σχέδιο σου καθώς εμπιστεύονται την κρίση σου. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα καθώς διευρύνεις τον κύκλο σου και φροντίζεις να εμπλουτίσεις τις παρέες σου με ανθρώπους που σε εμπνέουν οι ιδέες και οι αντιλήψεις τους. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ανασύρει βαθύτερα ζητήματα που οφείλεις να αντιμετωπίσεις, καθώς βλέπεις πια κατάματα φόβους και απωθημένα που σε ταλαιπωρούν. Ακόμα πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις σε ότι αφορά οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές δράσεις. Οφείλεις όμως να δείξεις προσοχή καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε υπερβολές λόγω των αυξημένων απαιτήσεων που έχεις τόσο από τον εαυτό σου όσο και από τους γύρω σου. Φρόντισε μόνο οι επενδύσεις σου να είναι ρεαλιστικές για να αποφύγεις αργότερα την χασούρα που θα έχει και ψυχολογικό κόστος.

2ο δεκαήμερο

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή με την Πανσέληνο στον άξονα σου με τον τοξότη. Νιώθεις πως έρχονται στην επιφάνεια επιθυμίες που έχεις καταπιέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Είναι απαραίτητο όμως να μην εκτονώσεις τα νεύρα σου σε πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στη ζωή σου, αποφεύγοντας να μπεις σε διαδικασία διαμάχης που δεν έχει τίποτα να σου προσφέρει. Καλό είναι να επενδύσεις στο μέλλον στρέφοντας το βλέμμα σου σε στόχους και επιδιώξεις που σε βοηθούν να ανοίξεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς τα φτερά σου. Η ωριμότητα που θα επιδείξεις θα σταθεροποιήσει επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις και θα σε βοηθήσει να εκφράσεις με λογική και ψυχραιμία όλα αυτά που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Με τον ανάδρομο Άρη από το ζώδιό σου να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου αυτό το μήνα δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Πιθανό είναι να εκτονώσεις τη νευρικότητα με αλλοπρόσαλλο τρόπο εκνευρίζοντας ακόμα και τα πρόσωπα που κατανοούν τις δυσκολίες που περνάς αυτή την περίοδο. Ρίξε τους τόνους και προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου ορθολογικά, κλείνοντας εκκρεμότητες και καταστάσεις του παρελθόντος που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις στα σχέδιά σου.

3ο δεκαήμερο

Η παραμονή του Δία στους Ιχθύες μέχρι τις 20/12 λειτουργεί βοηθητικά σε επαγγελματικές επιλογές και προτάσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν δίνοντάς σου ευκαιρίες για νέα πράγματα στο πεδίο της καριέρας. Είναι απαραίτητο βέβαια να λειτουργήσεις με απόλυτη ωριμότητα, χωρίς να παρασυρθείς από υπερβολές και αλαζονεία που δεν σου επιτρέπουν να αξιολογήσει στην κάθε πρόταση με ψυχραιμία. Παράλληλα, οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται καθώς αντιλαμβάνεσαι πώς φιγούρες εξουσίας και ανώτεροι σε εμπιστεύονται απόλυτα σε κάθε κίνησή σου. Η επιρροή του Κρόνου από τον Υδροχόο στο δεκαήμερο σου είναι αισθητή από δω και στο εξής και σε φέρνει αντιμέτωπο με ξεκαθαρίσματα που θα επηρεάσουν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Δεν θα διστάζεις να πάρεις αποστάσεις από όσους θεωρείς ότι δεν μπορούν να παραμείνουν στο πλευρό σου καθώς δεν έχουν θέση δίπλα σου κόλακες ή πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Ακόμα, αντιλαμβάνεσαι επί της ουσίας τι σε βοηθά να νιώσεις χαρά και να διασκεδάσεις και εμβαθύνεις σε αντικείμενα γνώσεων που σε βοηθούν να δομήσεις μία νέα κοσμοθεωρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας περνάει στον Κριό και θα επηρεάσει για τους επόμενους έξι περίπου μήνες τον τομέα της καριέρας σου καθώς αναδεικνύει την ανάγκη για να κατακτήσεις την κοινωνική και επαγγελματική θέση που θεωρείς ότι σου ανήκει. Απαραίτητο είναι να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία και πρόταση που σου δίνεται με ορθολογική σκέψη και ωριμότητα, αποφεύγοντας υπερφίαλες συμπεριφορές και συντηρητικές απόψεις που θα ενοχλήσουν έντονα. Στην προσωπική σου ζωή πιθανό είναι να υπάρξουν εξελίξεις, όπως η επισημοποίηση της σχέσης σου αφού δεν αποκλείεται να νιώσεις πως ήρθε η στιγμή να περάσεις σε άλλο επίπεδο με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στο πλευρό σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αγγίζει τον τομέα των σημαντικών άλλων της ζωής σου και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να υπάρξουν γνωριμίες που θα φέρουν σημαντικές συνεργασίες και σχέσεις. Η συν εργατικότητα και η συντροφικότητα εκδηλώνονται σε έντονο βαθμό, όμως καλό είναι να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου καθώς είναι εύκολο να λειτουργήσεις υπερβολικά και αλαζονικά εκνευρίζοντας τους γύρω σου.

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων να αναστατώνει τον ψυχισμό σου έρχονται στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις και παρασκηνιακές συμπεριφορές στον χώρο της δουλειάς που αρχικά σε απογοητεύουν. Όμως είναι σημαντικό να μην μείνεις στις πληγές και την απογοήτευση, να αποφύγεις την κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και να λειτουργήσεις με βάση το ένστικτό σου αποφεύγοντας παγίδες και κλείνοντας οριστικά θέματα που σε ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Άλλωστε, η περίοδος αυτή σου δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίσεις απωθημένα και τραύματα και να εντοπίσεις πώς πρέπει να τα διαχειριστής ώστε να μην λειτουργούν επιβαρυντικά από δω και στο εξής. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει όλο το μήνα το δεκαήμερο σου φέρνοντας στην επιφάνεια καταπιεσμένο θυμό, ενοχές, ανασφάλειες. Το παρελθόν ξαναχτυπά και σου θυμίζει πως έχεις ανοιχτές υποθέσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις χωρίς φόβο και πάθος. Οφείλεις να σταθείς στα πόδια σου ξεπερνώντας κάθε ψυχολογική δυσκολία και εμπόδιο που δεν σου επιτρέπει να απελευθερωθείς από εκκρεμότητες και καταστάσεις που ακόμα κουβαλάς.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας θα βρίσκεται στους Ιχθύες μέχρι τις 20/12 δίνοντάς σου την ευκαιρία να εμπλακείς σε εκπαιδευτικά αντικείμενα που σου ταιριάζουν, όπως η φιλοσοφία και γιατί όχι η αστρολογία. Έχεις την αίσθηση πως μέσα από τη γνώση μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να εξελιχθείς. Σε αυτή την συγκυρία θα υπάρξουν πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα υποστηρίξουν κάθε επιδίωξη σου και θα σε κατευθύνουν ώστε να καλύψεις τις φιλοσοφικές και πνευματικές του ανησυχίες. Νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, η επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς και ιδιοσυγκρασίες σε ενθουσιάζει και δίνει την αίσθηση της περιπέτειας στην προσωπική σου ζωή. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα σε επηρεάσει από δω και στο εξής σε οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα. Έρχονται στο προσκήνιο συμφωνίες και συναλλαγές που οφείλεις να διαχειριστείς με ωριμότητα. Πιθανό είναι να νιώσεις ότι σε περιορίζουν, όμως καλό είναι να σκεφτείς πώς οι οποίοι περιορισμοί θα σε βοηθήσουν να αφήσεις πίσω σου χρέη ή δεσμεύσεις που σε αγχώνουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είχε σε ψυχολογικό επίπεδο γιατί με εύκολο να βουλιάξεις στην εσωστρέφεια αναμασώντας απωθημένα και ενοχικά σύνδρομα.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με ότι μπορεί να καλύψει την ανάγκη σου για εξερεύνηση και αναζήτηση. Ο Δίας περνάει στον Κριό δίνοντάς σου την ευκαιρία να εμβαθύνεις τα μεγάλα ερωτηματικά της ζωής και να εμπλακείς σε πνευματικές και φιλοσοφικές ομάδες που κεντρίζουν το μυαλό σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επεκταθεί η επαγγελματική σου δράση στο εξωτερικό, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις που θα ανοίξουν νέες διαδρομές μπροστά σου. Μακρινά ταξίδια και νέες γνωριμίες χαρίζουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία στη ζωή σου και ανοίγουν ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο για εσένα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αγγίζει τον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα δίνοντάς σου την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επιλογές και κινήσεις που θεωρείς πως σου ταιριάζουν. Οφείλεις μόνο να μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους γύρω σου, μετριάζοντας την επικριτικότητα και τις εμμονές που θα ενοχλήσουν έντονα κυρίως πρόσωπα στον συναδελφικό περίγυρο. Ακόμα, πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις που θα αλλάξουν τον τρόπο που φροντίζεις το σώμα και τον οργανισμό σου. Απαραίτητο είναι βέβαια να αποφύγεις τις υπερβολές που θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα.

2ο δεκαήμερο

Υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό και επηρεάζουν τον φιλικό περίγυρο έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία καταστάσεις που επηρεάζουν τις φιλικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να προκαλούν υπερένταση. Παράλληλα καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι εύκολο να μπεις σε μία διαδικασία αντιπαραθέσεων με το ταίρι σου. Ξεκαθαρίζοντας την στάση σου και δείχνοντας ωριμότητα και σύνεση είναι βέβαιο πως θα εντυπωσιάσεις τους άλλους και θα προστατεύσεις σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους σε επηρεάζει άμεσα καθυστερώντας τις εξελίξεις στο πεδίο των στόχων και των φιλοδοξιών σου. Γεγονός είναι όμως πως παράλληλα σου δίνει την δυνατότητα να επανεξετάσεις τα δεδομένα και να προχωρήσεις και πιθανές αλλαγές όπου θεωρείς πως είναι απαραίτητες. Επιστροφές φιλικών προσώπων δεν αποκλείεται να υπάρξουν, ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να ξεπεράσετε παλιότερες κόντρες και να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να σε είχαν απογοητεύσει σε παλαιότερο χρόνο.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας θα παραμείνει στους Ιχθύες για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους με θετικό τρόπο για εσένα. Οφείλεις να κινηθείς διαισθητικά εμπιστευόμενος το ένστικτό σου που είναι βέβαιο πώς θα σε προστατεύσει από πιθανά λάθη και παγίδες. Παράλληλα, έχεις την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις με σθένος και αποφασιστικότητα ανασφάλειες και απωθημένα που κουβαλάς. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να τα αποτινάξεις από πάνω σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να απολαύσει τη ζωή από δω και στο εξής χωρίς βαρίδια και αναστολές. Ο αισθησιασμός και το πάθος χαρακτηρίζουν την σχέση σου και σου δίνουν την ευκαιρία να επουλώσει τις πληγές που μπορεί να την ταλαιπωρούν. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο και επηρεάζει άμεσα από δω και στο εξής ξεκαθαρίζοντας τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Επανέρχεται στο δεκαήμερο σου θέλοντας να τονίσει πως ήρθε η στιγμή να οροθετηθείς έναντι των σημαντικών άλλων. Απομακρύνσεις και ρήξεις είναι πιθανόν να προκύψουν καθώς είσαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Είναι βέβαιο πως δεν θα συμβιβαστείς σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σε βοηθά να πάρεις σημαντικές ανάσες τόσο σε οικονομικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Συμφωνίες, συνεταιρισμοί και επιχειρηματικές κινήσεις θα σε ευνοήσουν για αυτό φρόντισε να αξιοποιήσεις τις οποίες ευκαιρίες σου δοθούν τους επόμενους περίπου έξι μήνες. Παράλληλα έχεις την δυνατότητα να αντιμετωπίσεις κατάματα απωθημένα και φόβους του που κρατάς καλά κρυμμένους μέσα σου με σκοπό να απαλύνεις τις πληγές και να μαλακώσεις την εσωστρέφεια. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα πρωταγωνιστήσουν στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις το επόμενο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσουν αναγεννησιακά και θα δρομολογήσουν ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή σου. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να αγγίζει τα αισθηματικά σου πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε γεμίσουν χαρά. Οφείλεις όμως να μετριάσεις την υπερβολική ανάγκη για έλεγχο και χειρισμό που θα εκνευρίσει και θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μην διστάσεις να αφεθείς απολαμβάνοντας τις στιγμές χωρίς να επιτρέπεις στην καχυποψία και τις αμφιβολίες να σε επηρεάζουν.

2ο δεκαήμερο

Επαγγελματικά ζητήματα και οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον άξονα τοξότη διδύμων. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν ακόμα την καριέρα σου και να κλείσεις κεφάλαια και εκκρεμότητες που δεν σου επιτρέπουν να πάρεις ανάσα. Καλό είναι όμως να μετριάσεις την απολυτότητα και την ισχυρογνωμοσύνη που προκαλούν υπερένταση σε φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους και να μετουσιώσεις την ενέργεια αυτή σε υπευθυνότητα και εργατικότητα που θα έχει επί της ουσίας αποτελέσματα. Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει καταλυτικά το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προκαλώντας καθυστερήσεις και νευρικότητα στον τομέα της καριέρας. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να ξεφύγει μπαίνοντας σε αντιπαραθέσεις με τους ανωτέρους σου, αντίθετα άδραξε την ευκαιρία που σου δίνεται για να προχωρήσεις σε διορθώσεις και αλλαγές που μπορεί να έχεις εντοπίσει ότι χρειάζονται τα σχέδιά σου. Η κούραση είναι δεδομένη για αυτό φρόντισε να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου ώστε να αποφορτίζεσαι όσο περισσότερο γίνεται.

3ο δεκαήμερο

Η παραμονή του Δία στους Ιχθύες για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις την αρμονία και την ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα ενθουσιάσουν και θα δρομολογήσουν καταλυτικές εξελίξεις στον τομέα των συνεργασιών και της αισθηματικής σου ζωής. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου πιθανό είναι να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις όπως η επισημοποίηση της ή η συγκατοίκηση με το ταίρι σου καθώς μπορεί να νιώσεις πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις με τον άνθρωπό σου σε επόμενο επίπεδο την κοινή σας ζωή. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο θα επηρεάζει από δω και στο εξής το δεκαήμερο σου επιφορτίζοντάς σε με περαιτέρω ευθύνες και αγγαρείες στον χώρο της δουλειάς. Καλό είναι όμως να ακούς το σώμα σου καθώς οι αυξημένες υποχρεώσεις είναι βέβαιο πως θα σε κουράσουν. Για αυτό είναι απαραίτητο να δίνεις τον απαιτούμενο χρόνο στον εαυτό σου αφού πρέπει να χαλαρώνεις και να παίρνεις αναθέσεις από τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα σε βοηθήσει να βάλεις μέτρο στη ζωή σου και να αποκτήσεις τα ενεργειακά αποθέματα που σου είναι απαραίτητα.

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η μετακίνηση του Δία στον Κριό σηματοδοτεί την άνθηση των σχέσεων και των συνεργασιών σου καθώς επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σημαντικών άλλων τη ζωή σου. Οι κοινωνικές συναναστροφές σου χαρίζουν ευχαρίστηση και αισιοδοξία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα σου δώσουν την ευκαιρία να βιώσεις μοναδικές συγκινήσεις τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο η ανάγκη να βρίσκεσαι σε μία σχέση είμαι εντονότερη από ποτέ καθώς απολαμβάνεις την συντροφικότητα. Στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου πιθανό είναι να προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις, όπως η επισημοποίηση της καθώς αντιλαμβάνεσαι πως το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου είναι το ιδανικό για σένα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε αγοραπωλησίες και μετακομίσεις πού προετοιμάζεις εδώ και καιρό. Η δημιουργία της δικής σου δουλειάς επίσης δεν αποκλείεται να σε συγκινήσει καθώς βρίσκεσαι σε μία περίοδο που θέλεις να προχωρήσεις ως κυρίαρχος του εαυτού σου στην επαγγελματική σου ζωή.

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων να επηρεάζει άμεσα το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον έρχεσαι αντιμέτωπος με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να προκαλέσουν αρχικά αναστάτωση. Όμως μπορείς να βρεις τις απαραίτητες λύσεις και να ξεφύγεις από κόντρες και επιτυχίες δείχνοντας ωριμότητα σε κάθε βήμα και απόφαση σου. Παλαιότερες επαγγελματικές προτάσεις ακόμα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο δίνοντάς σου την ευκαιρία να την εξετάσεις και να προχωρήσεις σε επιλογές που θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στους Διδύμους σε επηρεάζει άμεσα μέσα στο Δεκέμβριο καλώντας σε να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου σε σχέση με τον τρόπο που διασκεδάζεις και αντιμετωπίζεις τη ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να οροθετηθείς και να επιλέξεις με ποια πρόσωπα θα πας και ποια θα αφήσεις πίσω σου. Ξεκαθαρίσματα στο ευρύτερο περιβάλλον σου είναι πιθανά καθώς αναγνωρίζεις πως υπάρχουν πρόσωπα που δεν αντιλαμβάνονται την προσωπική σου κοσμοθεωρία.

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία από τους Ιχθύες για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι αυξημένες υποχρεώσεις στον χώρο της δουλειάς και την καθημερινότητα μπορεί να ξεκουράσουν. Είναι βέβαιο πως απαιτείται μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά σου για να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες που έχεις αναλάβει. Παράλληλα όμως καλό είναι να γνωρίζεις πως η προσπάθειά σου αυτή θα αναγνωριστεί και θα ανταμειφθεί από συναδέλφους και ανωτέρους. Καλό είναι ακόμα να βελτιώσεις τις συνθήκες στην καθημερινότητα που αγγίζουν το τον οργανισμό και το σώμα σου καθώς οι όποιες αλλαγές θα αποφέρουν τα μέγιστα για εσένα. Με τον Κρόνο να κινείται στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου από δω και στο εξής νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να οριοθετηθείς στην αγάπη και να δείξεις το ταίρι σου τις πραγματικές σου ανάγκες. Αν μία σχέση δεν είναι θεμελιωμένη σε γερές βάσεις είναι βέβαιο πώς θα μείνει στο παρελθόν καθώς οι τριγμοί δεν θα της επιτρέψουν να μακροημερεύσει. Αντίθετα αν έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο που νιώθεις πως μπορεί να σου προσφέρει πολλά έχεις την δυνατότητα να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον ώστε να προχωρήσετε μαζί από δω και στο εξής σε μία κοινή πορεία που θα ικανοποιήσει και τους δυο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να μετακινείται στον Κριό αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως οφείλεις να προσπαθήσεις περισσότερο στον χώρο της δουλειάς καθώς οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργήσεις ένα πρόγραμμα μέσα στο οποίο θα μπορείς να κινηθείς ευέλικτα και να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με αποτελεσματικό τρόπο. Αυτήν την περίοδο δεν αποκλείεται να νιώσεις πως δεν υπάρχει ανάλογη ανταμοιβή για την προσπάθειά σου. Όμως καλά θα κάνεις να θυμάσαι πώς στρώνεις το δρόμο για το μέλλον καθώς αργά ή γρήγορα η προσπάθειά σου θα αναγνωριστεί. Δείξε επίσης προσοχή στο σώμα και τον οργανισμό σου βελτιώνοντας την διατροφή και βάζοντας την άσκηση στη ζωή σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου δίνει την ευκαιρία να διευρύνεις την επαγγελματική σου επιρροή στο εμπόριο και την επικοινωνία. Πιθανό είναι να υπάρξουν προτάσεις και επιλογές που θα ενθουσιάσουν καθώς προσελκύεις πρόσωπα που επιδιώκουν να συνεργαστούν μαζί σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην παρασυρθείς από τις εμμονές και την διάθεση να κολλάς στις λεπτομέρειες που θα προκαλέσουν νευρικότητα. Υπερβολικές απαιτήσεις και υπερφίαλες συμπεριφορές θα ενοχλήσουν τα μέγιστα.

2ο δεκαήμερο

Αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να δώσεις ένα τέλος σε οικονομικές εκκρεμότητες και χρέη από το παρελθόν που έρχονται στο προσκήνιο και πάλι με την Πανσέληνο στον άξονα τοξότη διδύμων. Βέβαια ο εκνευρισμός και οι ανασφάλειές κάνουν την εμφάνισή τους και επηρεάζουν τις προσπάθειές σου. Οφείλεις να δείξεις ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση προστατεύοντας συνεργασίες και συμφωνίες που θα κλείσουν κύκλους καταστάσεων που σε ταλαιπωρούν. Παράλληλα στην προσωπική σου ζωή εγείρονται ανασφάλειες και απωθημένα από το παρελθόν που μπορεί να εκτονωθούν στο ταίρι σου με αρνητικά αποτελέσματα. Κράτησε χαμηλούς τόνους και φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στο πάθος και την φλόγα που μπορεί να πυροδοτήσουν μοναδικές στιγμές στις σχέσεις σου. Η επιρροή του ανάδρομου Άρη από τους Διδύμους καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα αναδεικνύει απωθημένα και φοβίες που κρύβεις μέσα σου. Είναι σημαντικό όμως να αντιληφθείς πώς έχεις το ψυχικό σθένος να τα ξεπεράσεις και να αντιμετωπίσεις κατάματα ότι νιώθεις ότι σε κρατά δέσμιο του παρελθόντος. Ανησυχίες και καχυποψία αναδεικνύονται και στην προσωπική σου ζωή, κλείσε εκκρεμότητες που επηρεάζουν την σχέση σου και που θα σε βοηθήσουν να ηρεμήσεις.

3ο δεκαήμερο

Η παραμονή του Δία στους Ιχθύες για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα πριμοδοτεί την προσωπική σου ζωή και την διάθεση να διασκεδάσεις απολαμβάνοντας στιγμές με την παρέα σου. Μικρές αποδράσεις, έξοδοι και καλλιτεχνικές δράσεις ανεβάζουν το κέφι σου και σε βοηθούν να νιώσεις πιο δημιουργικός από ποτέ. Παράλληλα η γοητεία και το ταπεραμέντο σου μαγνητίζουν και είναι πιθανό να φέρουν στη ζωή σου ένα πρόσωπο που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Αν ενδιαφέρεσαι για να αποκτήσεις έναν απόγονο, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για αυτό μην διστάσεις να προχωρήσεις σε αυτό το βήμα στη ζωή σου. Η επιρροή του Κρόνου από τον Υδροχόο από δω και στο εξής θα είναι έντονη αφού θα επηρεάζει άμεσα την οικογένεια και τις ευθύνες που αναλαμβάνεις μέσα σε αυτή. Γεγονός είναι πως θα κουραστείς και δεν αποκλείεται να νιώσεις πως αγαπημένα πρόσωπα δεν καταλαβαίνουν και δεν εκτιμούν τις προσπάθειές σου. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την στάση σου χωρίς να εγκλωβίζεσαι στην εσωστρέφεια και την απογοήτευση. Εργασίες στον προσωπικό σου χώρο μπορεί να σε κουράσουν, όμως είναι δεδομένο πως απολαύσεις το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Χαράς ευαγγέλια για την προσωπική σου ζωή θα σημάνει το πέρασμα του Δία στον Κριό που θα πριμοδοτεί τα αισθηματικά σου για τους επόμενους έξι περίπου μήνες. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείς με τα ταλέντα σου και να διοχετεύσεις τη δημιουργικότητα σου με τρόπο που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα. Παράλληλα, έξοδοι και διασκέδαση σε φέρνουν σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορούν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Μοναδικά συναισθήματα, πάθος και αισθησιασμός θα απογειώσουν την ψυχολογία σου και θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για μοναδικές συγκινήσεις και στιγμές. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να στραφείς σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν αυτό το χρονικό διάστημα. Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, όμως οφείλεις να περιορίσεις τις υπερβολές καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς σε σπατάλες που θα αλλάξουν τα δεδομένα του προϋπολογισμού σου. Η ανάγκη να μαγνητίσεις την προσοχή των γύρω σου δεν πρέπει να οδηγήσει σε υπερβολικά έξοδα που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις.

2ο δεκαήμερο

Η ανάγκη να διατηρήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου γίνεται αισθητή κυρίως με την Πανσέληνο στον άξονα σου με τους δίδυμους. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν απωθημένα και ανταγωνιστικές συμπεριφορές εδώ και καιρό που εκφράζονται με εκκωφαντικό τρόπο αυτή την περίοδο. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποκρούοντας επιθέσεις που μπορεί να προκαλούν υπερένταση. Αυτή η οδός θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις ανέπαφες τι συνεργασίες και τις σχέσεις σου, διαφορετικά η ένταση θα δρομολογήσει αρνητικές καταστάσεις. Ο ορθολογικός τρόπος σκέψης και προσέγγισης των πραγμάτων θα λειτουργήσει θετικά και μπορεί να εκτονώσει κάθε νευρικότητα. Ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους επηρεάζοντας το δεκαήμερο σου όλο το μήνα επαναφέροντας στο προσκήνιο παλιότερες καταστάσεις που έχουν άμεσο αντίκτυπο στο ταίρι και τους συνεργάτες σου. Δεν αποκλείεται να βιώσεις επιθέσεις που νιώθεις ότι δεν σου αξίζουν, καλό είναι να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου δείχνοντας ηρεμία και ωριμότητα όπου είναι απαραίτητο. Αποφεύγοντας τις κόντρες θα διατηρήσεις υγιείς τις σχέσεις σου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία να βρίσκεται στους Ιχθύες στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα μπορείς να απολαύσεις την οικογενειακή ισορροπία και θαλπωρή που έχεις ανάγκη. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεπεράσεις υποθέσεις που αγγίζουν το οικογενειακό περιβάλλον και μπορεί να σε στεναχωρούν. Ακόμα, σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία. Αγοραπωλησίες και μετακομίσεις λειτουργούν ευνοϊκά για εσένα και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει το δεκαήμερο σου από δω και στο εξής τονίζοντας σου πως ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη στάση σου απέναντι σε πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Σημαντικό είναι να δείξεις τις διαθέσεις σου και τα όριά σου χωρίς να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων. Πιθανό είναι να επιλέξεις να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είχες κοντά σου εδώ και καιρό αφού δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να μετακινείται στον Κριό νιώθεις πως πατάς γερά στα πόδια σου καθώς ανακτά στην αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Υποστηρικτικά θα λειτουργήσει το οικογενειακό περιβάλλον για εσένα αφού οι σχέσεις εναρμονίζονται πλήρως και σε βοηθούν να νιώσεις σιγουριά για τον εαυτό σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν ακόμα και σε ότι αφορά την αγορά ακινήτων ή ανακαινίσεις στον προσωπικό σου χώρο. Δημιουργώντας ένα όμορφο περιβάλλον και τους αγαπημένους σου απολαμβάνεις τις στιγμές και νιώθεις πιο όμορφα από ποτέ. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει την απαρχή εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητα σε χαρακτηρίζουν και σε ωθούν και επιλογές που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Οφείλεις όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς είναι εύκολο να γίνεις υπερφίαλος και αμετροεπής ενοχλώντας τους γύρω σου. Νέες γνωριμίες θα δρομολογήσουν εξελίξεις στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή καθώς έρχονται στη ζωή σου για να σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου.

2ο δεκαήμερο

Η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων αναδεικνύει καταστάσεις που προκαλούν ένταση και σύγχυση στο χώρο της δουλειάς. Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια παρασκήνιο και υπονομευτικές συμπεριφορές που αρχικά θα σε απογοητεύσουν. Αργά ή γρήγορα όμως θα διαπιστώσεις ως πρόσωπα που εμπιστευόσουν εδώ και καιρό κινούνται εις βάρος σου για αυτό οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις εκκρεμότητες σε επίπεδο υποχρεώσεων και αγγαρειών που υπάρχουν εδώ και καιρό και δεν σου επιτρέπουν να αποβάλεις το άγχος. Ο Άρης κινείται ανάδρομα στους Διδύμους επηρεάζοντας το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η παρουσία του είναι αισθητή κυρίως στην καθημερινότητα και στο εργασιακό περιβάλλον καθώς προκύπτουν καθυστερήσεις και αναβολές που προκαλούν υπερένταση. Παράλληλα σου δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου και να κατανοήσεις αν οι επαγγελματικές σου επιλογές ανταποκρίνονται σε αυτά που πραγματικά θέλεις ή ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να στραφείς σε μία νέα επαγγελματική κατεύθυνση.

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στις τελευταίες μοίρες των ιχθύων για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε επιτυχημένες επαγγελματικές συμφωνίες που σχετίζονται με το εμπόριο και την επικοινωνία. Παράλληλα αποκαθίστανται οι σχέσεις με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον και αυτό σε βοηθά να επικοινωνήσεις αρμονικά και με θετική διάθεση. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε κοντινές αποδράσεις και ταξιδάκια που θα σε ανανεώσουν και θα σε βοηθήσουν να αποκομίσεις εμπειρίες που θα είναι πολύτιμες. Ο Κρόνος κινείται στον Υδροχόο επηρεάζοντας το δεκαήμερο σου και σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στην ύλη. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιέσεις σε οικονομικό επίπεδο που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις προτεραιότητες και να στραφείς στην ουσία των πραγμάτων. Έντονη θα είναι η επιρροή τους και σε ψυχολογικό επίπεδο αφού δεν αποκλείεται να νιώσεις ανασφάλεια και έλλειμμα σταθερότητας. Φρόντισε να διαχειρίζεσαι τους οικονομικούς πόρους ορθολογικά ώστε να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες της περιόδου χωρίς σημαντικές απώλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να περνάει στον Κριό έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην επικοινωνία και στα θετικά που μπορεί να σου προσφέρει. Επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με το κοντινό σου περιβάλλον απολαμβάνοντας την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Επιπροσθέτως ανοίγεις τα φτερά σου σε νέες επαγγελματικές διαδρομές που σου ταιριάζουν, όπως το εμπόριο και η επικοινωνία. Καλό είναι επίσης να εντρυφήσεις σε με αντικείμενα γνώσεων που μπορούν να σε βοηθήσουν να εμβαθύνεις με μεγαλύτερη ευκολία στο σκεπτικό των άλλων. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω αναδεικνύει παρελθούσες καταστάσεις που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποτινάξεις από πάνω σου. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να αποβάλεις επιβαρυντικές υποθέσεις που εκκρεμούν εδώ και καιρό και δεν σου επιτρέπουν να βιώσεις την ζωή σου όπως επιθυμείς. Σημαντικό είναι επίσης να διαχειριστείς με ψυχραιμία παρασκηνιακές διεργασίες που μπορεί να αναδειχθούν στον χώρο της δουλειάς. Άφησε την απογοήτευση στην άκρη και λειτούργησε με βάση το ένστικτό σου που θα σε προστατεύσει από επιτήδειους και κακοτοπιές.

2ο δεκαήμερο

Με την Πανσέληνο στον άξονα Τοξότη – Διδύμων να επηρεάζει την προσωπική σου ζωή έρχονται στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες και θυμός που επηρεάζουν άμεσα τη σχέση σου. Οφείλεις να οροθετηθείς έναντι του συντρόφου σου και καθαρίζοντας την στάση σου σε σχέση με ότι σε ενοχλεί και υπάρχει εδώ και καιρό. Φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς από τον εκνευρισμό που είναι διάχυτος γιατί θα σε οδηγήσει σε μία διαδικασία αντιδικιών και αντιπαραθέσεων που θα βλάψουν την σχέση σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και σε ότι αφορά το φιλικό περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να πυροδοτήσουν διαφωνίες και κόντρες με αγαπημένους φίλους που θα σου στοιχίσουν. Ο Άρης κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου ανασύροντας καταπιεσμένες επιθυμίες, πάθη του παρελθόντος, ζητήματα που αναθεωρείς και αφορούν την αισθηματική σου ζωή. Είναι σημαντικό να κατανοήσεις πως η περίοδος αυτή μπορεί να είναι ευεργετική για την σχέση σου καθώς αναδεικνύονται επί της ουσίας ζητήματα που πρέπει να λυθούν για να προχωρήσεις από κοινού με το ταίρι σου. Σπασμωδικές συμπεριφορές και συζητήσεις μέσω εκνευρισμού δεν θα βοηθήσουν να υπάρξουν αποτελεσματικές λύσεις.

3ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τους Ιχθύες στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις ανάσες σε οικονομικό επίπεδο. Σε διευκολύνει να αποκτήσεις περισσότερα αγαθά σε όλα τα επίπεδα. Αναδεικνύεται η ανάγκη να ισορροπήσεις τον προϋπολογισμό σου και να προχωρήσεις σε αγορές που θεωρείς πως είναι απαραίτητες. Όμως πιθανό είναι να υπάρξουν υπερβολές ιδιαίτερα σε ότι αφορά έξοδα και σπατάλες που τελικά θα έχουν κόστος και θα ανατρέψουν τα θετικά αποτελέσματα που μπορείς να έχεις αυτή την περίοδο. Ο Κρόνος κινείται πια στο δεκαήμερο σου κάνοντας αισθητή την επιρροή του καθώς αναμορφώνει την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σου. Είναι πιθανό είναι να νιώθεις απογοήτευση για τις εξελίξεις καθώς μπλοκαρίσματα και περαιτέρω ευθύνες δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις απελευθερωμένα. Οφείλεις να πάρεις θετικά τα μαθήματα αυτής της περιόδου γιατί είναι βέβαιο πως αποτελεί για εσένα ένα μοναδικό στάδιο ωρίμανσης που θα ανακαλέσεις πολλές φορές στο μέλλον. Ξεκαθάρισε επίσης στην στάση σου σε συνεργάτες και σύντροφο βάζοντας τα όρια σου όπου θεωρείς ότι είναι απαραίτητο καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να έχεις ουσιαστικές σχέσεις στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να περνάει στον Κριό έχεις την ευκαιρία να βελτιώσει στις οικονομικές συνθήκες της ζωής σου καθώς η συμπαντική εύνοια είναι με το μέρος σου. Το κυνήγι των υλικών αγαθών μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι πρέπει να αποφύγεις τις όποιες υπερβολές και να μείνεις στην ουσία των πραγμάτων. Αυτοπεποίθηση και ασφάλεια εκφράζονται και στην προσωπική σου ζωή καθώς το επόμενο εξάμηνο θα βιώσεις μία περίοδο σταθερότητας και έντονο αισθησιασμού που θα απογειώσουν την σχέση σου. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω πριμοδοτεί την επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων καθώς στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην επίτευξη των ονείρων σου. Φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επιτυχία, ενώ δεν αποκλείεται να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες σημαντικών προσώπων που μπορεί να υπάρξουν. Απαραίτητο είναι όμως να μην προχωρήσεις σε υπερβολές κυρίως σε οικονομικό επίπεδο επενδύοντας σε ιδέες και προτάσεις που μπορεί να μην έχουν την εξέλιξη που επιθυμείς.

2ο δεκαήμερο

Η προσοχή σου επικεντρώνεται στην οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Τοξότη – Διδύμων αναδεικνύει παρελθούσες καταστάσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις σου. Δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν καταπιεσμένη οργή και θυμός που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην οικογένεια, όμως καλό είναι να μάθεις από τα λάθη του παρελθόντος και να λειτουργήσεις με ωριμότητα και σύνεση όπου είναι απαραίτητο. Παρασκηνιακές διεργασίες έρχονται στην επιφάνεια που επηρεάζουν εδώ και καιρό την επαγγελματική σου πορεία. Είναι επιτακτική ανάγκη να μην λειτουργήσεις ανάλογα, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον σου σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μπορούν να σε οδηγήσουν στην αναγνώριση που αποζητάς. Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και να επηρεάζει το δεκαήμερο σου όλο το μήνα οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς είναι εύκολο να πυροδοτήσεις με τον εκνευρισμό σου εντάσεις που δεν θα είναι διαχειριστικές. Καθυστερήσεις και εμπόδια σε εργασίες στον προσωπικό σου χώρο είναι πιθανό να υπάρξουν για αυτό είναι προτιμότερο να μην εκνευριστείς προσθέτοντας περαιτέρω άγχος και στρες στον εαυτό σου.

3ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα βιώνεις τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία στο έπακρον. Είναι πιθανόν να εμφανιστούν στη ζωή σου άτομα και καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να δρομολογήσεις σχέδια και προσωπικούς στόχους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα πέταγα αυτογνωσίας και αυτοσυνείδησης αυξάνονται σημαντικά ενώ η αυτοπεποίθησή και η θετικότητα σε βοηθούν να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να δημιουργήσεις σχέσεις που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά σε αισθηματικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο επηρεάζει από δω και στο εξής το δεκαήμερο σου και σου ζητά να αντιμετωπίσεις χωρίς φόβο και πάθος τραύματα και απωθημένα του παρελθόντος που ακόμα επιβαρύνουν την ψυχή σου. Οι καταστάσεις που έχεις βιώσει θα πρέπει να γίνουν μάθημα που θα σε συντροφεύσει στο μέλλον, όμως δεν πρέπει να λειτουργούν σαν βαρίδι στις προσωπικές επιδιώξεις για αυτό και ήρθε η ώρα να πάρουν την θέση που τους πρέπει. Εσωστρέφεια και κατήφεια είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους, αξιοποίησε αυτή την περίοδο εσωτερικής αναζήτησης ώστε να καταλήξεις στα καλύτερα δυνατά συμπεράσματα για εσένα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email