Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 20 ως 26/3

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Αν ψυχολογικά ταλαιπωρήθηκες τις τελευταίες μέρες τώρα παίρνεις τα πάνω σου, αφήνεις στην άκρη την ψυχρή ρεαλιστική σκέψη. Θα επικοινωνήσεις με αυθορμητισμό και πρόσχαρη διάθεση, θα φλερτάρεις και θα δείξεις ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να δώσεις ταχύτητα στην εξέλιξη των γεγονότων, οι επαφές που θα προκύψουν θα τονώσουν την αισιοδοξία σου.

Σε σχέση. Χαλαρή θα είναι η διάθεση σου, σε ατονία θα βρίσκεται η αντιδραστικότητα σου συνεπώς δεν θα υπάρξουν εντάσεις και καβγάδες με το ταίρι σου. Η προσπάθεια σου να διατηρηθεί ισορροπημένο κλίμα θα πιάσει τόπο. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για διασκέδαση, ευχάριστες προτάσεις θα κάνεις στο ταίρι σου, θα βγείτε έξω θα συναναστραφείτε με κόσμο, δεκτικότητα θα υπάρχει σε κοινωνικό επίπεδο.

Επανασύνδεση: Χαρά θα πάρεις, θα ενθουσιαστείς, απαλλάσσεσαι από ψυχικό βάρος. Επανέρχεται το πρώην ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και θα λύσετε τις διαφορές σας. Η επανένωση σας δε θα σταματήσει στην απλή συμφιλίωση, θα δοθεί έκταση στο θέμα, πολύ γρήγορα θα υπάρξουν μεταξύ σας επίσημες δεσμεύσεις.

Νέα γνωριμία: Ηλιοφάνεια θα φέρει στη ζωή σου ένα συγκεκριμένο άτομο που θα ‘ρθει και δε θα έχει διάθεση να φύγει. Η γνωριμία που θα κάνεις θα είναι τυχαία, μοιραία, δεν αποκλείεται και παντοτινή. Μπορεί να άργησε να εμφανιστεί στη ζωή σου το έτερον ήμισυ σου, τώρα όμως που ήρθε, θα μείνει και θα αγκυροβολήσει δίπλα σου για παρά πολλά χρόνια.

Σχέση – Γάμος: Μια χαρά θα πάει η σχέση σου και αν δεν υπάρχει δέσμευση ή γάμος, δεν αποκλείεται τώρα να συμβεί. Κουβέντες περί δεσμεύσεων θα γίνουν, μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσετε για επισημοποιήσεις και οριστικοποιήσεις. Κάτι που ευχήθηκες θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, κάτι που ζήτησες θα σου δοθεί απλόχερα. Η απάντηση που θα λάβεις, θα σε κάνει να πετάξεις απ’ την χαρά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αναπτερώσουν το ηθικό σου οι επαφές που θα έχεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καταφθάνουν συναντήσεις και ευχάριστες συζητήσεις που είναι πολύ πιθανόν να καταλήξουν σε εκμυστηρεύσεις και αμοιβαίες εξομολογήσεις. Η μεταξύ σας έλξη θα πάρει θερμές διαστάσεις, προμηνύεται έναρξη σχέσης. Δώσε ώθηση στα γεγονότα η πορεία θα σε ικανοποιήσει, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να μιλήσεις απελευθερωμένα και να εκδηλώσεις τα αισθήματα σου.

Σε σχέση. Κατασταλαγμένες θα είναι οι επιθυμίες σου, φεύγει η αμφιταλάντευση και η συναισθηματική ανησυχία. Προσοχή να μην αφήσεις τις βλέψεις σου ή τις σκέψεις σου να σε αγχώσουν, βρες την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν θα υπάρξουν εντάσεις, θα είσαι σε θέση να σκεφτείς σφαιρικά και συγκαταβατικά. Έντονος αισθησιασμός θα εκδηλωθεί ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα μιλήσετε για τα κοινά σας όνειρα.

Επανασύνδεση: Αναζωογονητικό θα είναι το τηλεφώνημα που θα λάβεις, ούτε που θα περάσει από τη σκέψη σου να αρνηθείς τη συνάντηση που θα σου ζητηθεί. Πολύ καλά θα κάνεις και θα δεχτείς το ραντεβού που θα προτείνει το πρώην ταίρι σου, θα ακούσεις λόγια που θα σε ξαφνιάσουν, θα μάθεις πολλά και θα αισθανθείς άλλα τόσα. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με θερμή ερωτική επανένωση.

Νέα γνωριμία: Θα σου αλλάξει την ψυχολογία η καινούργια γνωριμία που θα κάνεις, θα αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή σου και το μέλλον σου με αισιοδοξία και ελπίδα. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει, θα νιώσεις πως μπορείς να συνεχίσεις κοιτάζοντας μπροστά, θα σταματήσεις να γυρίζεις τη σκέψη σου πίσω στα παλιά. Το συναρπαστικό πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα σε κάνει να ξεχάσεις οριστικά τα περασμένα.

Σχέση – Γάμος: Ένα συμβάν θα σε οδηγήσει στην πραγματοποίηση μιας βασικής σου επιθυμίας. Ένα ξέσπασμα ή ένα ευχάριστο μαντάτο θα σου ανοίξουν το δρόμο της επιτυχίας. Θα εκπλαγείς και θα αιφνιδιαστείς, μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό, για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η εβδομάδα σου με αλλαγές, συναισθηματικές μετατοπίσεις, και ανάγκη για νέες αναζητήσεις. Αυτό που θα θελήσεις θα είναι να ξενοιάσεις και να επικοινωνήσεις αυθόρμητα χωρίς φοβίες για παρεξηγήσεις και λάθος ερμηνεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξει ευχάριστη επικοινωνία που θα τονώσει τις διαθέσεις σου για συναντήσεις και διαφόρων ειδών επαφές. Οι προσεγγίσεις σου θα είναι άμεσες θα έχουν δυνατότητα εξέλιξης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σου συναισθηματικά θα ξεκινήσει ήρεμα ωστόσο στο κλείσιμο του επταήμερου ίσως να μην λείψουν οι ανατροπές. Από την μια θα έχεις ανέμελη διάθεση, θα ελίσσεσαι διαρκώς, από την άλλη όμως αντιδραστική συμπεριφορά θα σου προκαλέσει η εβδομάδα. Η στάση σου θα γίνει παρορμητική, εξάρσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, πρόσεξε να μην παραβιάσεις τα όρια, καλό θα είναι να κινηθείς μεθοδικά.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, θα βρεις το σωστό τρόπο να συνδυάσεις γοητεία και εξυπνάδα και θα καταφέρεις να το τουμπάρεις το πρώην ταίρι σου. Λίγο οι διπλωματικές εξηγήσεις που θα δώσεις, λίγο η εντυπωσιακή σου εμφάνιση, θα βρεις τρόπο να λιώσεις τον πάγο και να επαναφέρεις τάξη και ισορροπία στις επαφές σας. Το νου σου στις υποσχέσεις που θα δώσεις, ό,τι πεις θα αναγκαστείς να το τηρήσεις.

Νέα γνωριμία: Θα σε ενθουσιάσει το όμορφο πρόσωπο με την ελκυστική προσωπικότητα, θα ξεχάσεις και παρελθόν και μέλλον. Οι συγκυρίες θα σας φέρουν σε τυπική συνομιλία, η μεταξύ σας συμπάθεια και οικειότητα θα οδηγήσει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο. Το ένα θα φέρει το άλλο και μέσα στο πενταήμερο θα γίνει ραντεβού, που σε διαβεβαιώνω πως θα έχει κατάληξη σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε καινούργιο στάδιο. Ένα συμβάν θα σας βγάλει από ανασφάλειες και επιφυλάξεις, τώρα δυνατοί και ενωμένοι θα καταρρίψετε εμπόδια. Η συναισθηματική σας συμμαχία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, κάτι που επιθυμείτε από κοινού, μέσα στην εβδομάδα, θα γίνει πράξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας ίσως να σε βάλουν σε σκέψεις επανασύνδεσης. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη και ξεκάθαρη, θα μπορέσεις να εξηγήσεις τις καταστάσεις με τον σωστό τρόπο, θα είσαι σε θέση να δικαιολογήσεις και να κρίνεις με επιείκεια. Οι εξελίξεις θα οριστούν από την τρόπο που θα κινηθείς, η σκέψη σου αυτή τη φορά δεν θα είναι απόλυτη. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για έναρξη ανανεωτικών επαφών.

Σε σχέση. Η εβδομάδα σοβαρή και ώριμη θα κάνει τη στάση σου, θα αποφύγεις τις διφορούμενες ή αόριστες απαντήσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια. Η ανάγκη σου για ισορροπία θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις και να προχωρήσεις τον δεσμό σου δημιουργικά. Συνεννόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως τα αισθήματα σας είναι αμοιβαία.

Επανασύνδεση: Μη δυσανασχετείς, φίλε μου Καρκίνε, και κυρίως μην αγχώνεσαι. Όλα θέλουν το σωστό τους χρόνο, που σημαίνει πως δεν πρέπει να αφήσεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε επίμονες πράξεις. Η πίεση δε θα σου βγει σε καλό, δες τα πράγματα με χαλαρότητα, το χαρακτηριστικό της εβδομάδας θα είναι η στασιμότητα.

Νέα γνωριμία: Σε δικό σου χώρο σε οικείο περιβάλλον υπάρχει ένα πρόσωπο, που αυτή τη στιγμή κρύβεται πίσω από τις ανασφάλειές του. Εδώ και καιρό έχουν δημιουργηθεί μέσα του ερωτικά αισθήματα για σένα, ωστόσο θεώρει πως η παρούσα φάση δεν είναι ο σωστός χρόνος για να σου φανερωθεί.

Σχέση – Γάμος: Αναποδιές θα σου φέρει η πίεση και η κατά μέτωπο επίθεση. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να αποφύγεις τις ριζοσπαστικές ή τελεσίδικες κινήσεις. Αντιμετώπισε το ταίρι σου με υπομονή και συγκατάβαση και θα δεις πως στο επόμενο δεκαήμερο όλα θα πάρουν την κατεύθυνση που εσύ θα επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σε βοηθήσουν να βγεις από τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και διλλήματα, θα σκεφτείς ήρεμα και θα βρεις τη σωστή θέση για να τοποθετηθείς. Αν βιώνεις πρόσφατο χωρισμό δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, θα σκεφτείς με συγκαταβατικότητα και όχι με άρνηση ή αντίδραση. Αφήνεις την αναμονή, αναλαμβάνεις δράση, οι ενέργειες σου θα έχουν πρακτικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Έντονες θα είναι οι φαντασιώσεις και οι ονειροπολήσεις σου, διανοητικά ίσως να ξεφύγει κάπως η σκέψη σου κατά συνέπεια και οι βλέψεις σου. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις συναισθηματικά, δεν θα θελήσεις προβληματισμούς και σοβαρές έγνοιες. Ρομαντικές θα είναι οι διαθέσεις σου, εκδηλώσου και δείξε στο ταίρι σου την αισθαντικότητα σου, πολύ πιθανόν να ακουστούν αμοιβαίες εξομολογήσεις .Η εβδομάδα, συγκαταβατική και διπλωματική θα κάνει τη στάση σου, ειρηνικό κλίμα θα διατηρήσεις μέσα στη σχέση σου. Ναι μεν θα είναι έντονη η διαίσθηση σου και οξυδερκής η αντίληψη σου, ωστόσο προσοχή στις καχύποπτες σκέψεις, βάλε στην άκρη τις ανασφάλειες. Σε περίπτωση που προκύψουν αμφιβολίες για κάποιο συγκεκριμένο θέμα πρώτα να αναζητήσεις αποδείξεις και ύστερα να βγάλεις τα οριστικά σου συμπεράσματα.

Επανασύνδεση:. Φίλε μου Λέοντα, στη βράση κολλάει το σίδερο, ό,τι είναι να κάνεις πρέπει να το κάνεις τώρα, εντός εξαήμερου. Αν θέλεις να επανασυνδεθείς με το ταίρι που σου έφυγε, τότε προχώρα σε δυναμικές πράξεις, το να κάθεσαι με σταυρωμένα τα χέρια δε θα σου βγει σε καλό. Η επανένωση θα έρθει από δική σου κίνηση, πάρε τα ηνία χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία: Δε θα έχεις κανέναν λόγο να απορρίψεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Αποφάσισε αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου με καινούργιο άτομο και πράξε αναλόγως. Θα σε φλερτάρει και θα σου δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, στο χέρι σου θα είναι αν δώσεις συνέχεια στις επαφές σας. Κάνε το βήμα της νέας αρχής, προχώρα χωρίς επιφυλάξεις.

Σχέση – Γάμος: Είτε ευθύνεσαι εσύ για τον τσακωμό σας είτε όχι, το θέμα είναι πως αν δεν επέμβεις δυναμικά, δε θα καταφέρεις να δεις ξαστεριά. Το ταίρι σου κατέθεσε τα όπλα, παραιτήθηκε και περιμένει εσένα να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, βγες μπροστά και βάλε τάξη στα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Θα τολμήσεις τελικά να το προσεγγίσεις το συγκεκριμένο άτομο που από καιρό κυριαρχεί στις βλέψεις σου. Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση σου, θα αλλάξεις συμπεριφορά, βγαίνεις από την αναστολή. Σωστή θα είναι η απόφαση σου να κάνεις το βήμα να αποκαλυφτείς, το αποτέλεσμα θα σε χαροποιήσει. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη διάθεση σου για δράση.

Σε σχέση. Χαλαρή και ρομαντική θα είναι η στάση σου, θα αποφύγεις τις εντάσεις, θα έχεις την ανάγκη να νιώσεις ηρεμία και εμπιστοσύνη. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σου, η διαίσθηση σου θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς την ουσία των καταστάσεων και να πάρεις σωστές αποφάσεις. Διατήρησε τις ονειροπολήσεις σου σε προσγειωμένο επίπεδο, σκέψεις και επιθυμίες θα πρέπει να είναι πραγματοποιήσιμες.

Επανασύνδεση: Κάτι σε μπερδεύει, φίλε μου Παρθένε, κάτι σε οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα κατά συνέπεια και σε λάθος εκτιμήσεις. Ίσως να είναι οι ανασφάλειές σου, ίσως να είναι η ανυπομονησία σου, πάντως υπάρχει ένα δικό σου προσωπικό θέμα, που δεν σε αφήνει να καταλάβεις πως σκέπτεται το πρώην ταίρι σου και τι αναμένει από σένα.

Νέα γνωριμία: Θα συνομιλήσεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, όμως δε θα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν θέλει σχέση ή αν επιθυμεί μόνο χαλαρές επιφανειακές επαφές. Επειδή για την ώρα το τοπίο θα είναι θολό, η ορατότητά σου περιορισμένη, γι’ αυτό πάρε χαλαρά την κατάσταση, μείνε για την ώρα στη θέση του παρατηρητή.

Σχέση – Γάμος: Κάτι θα παρεξηγήσεις, γι’ αυτό δε θα μπορείς να εξηγήσεις τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα στην εβδομάδα κάποια πράγματα θα τα νιώσεις μπερδεμένα, θα τα θεωρήσεις ανεξήγητα. Η εκδοχή ότι το ταίρι σου τρελάθηκε, θα είναι τελείως λανθασμένη, κάνεις δεν έχασε τα λογικά του, απλά θα έχεις μια δύσκολη, σκοτεινή εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Από τη μια η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να στοχεύσεις στο διαφορετικό, από την άλλη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σου, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, θα τολμήσεις να προχωρήσεις μπροστά αφήνοντας πίσω σου παλιές απογοητεύσεις. Αν κινηθείς μέσα στα όρια του εφικτού και του προσγειωμένου και δεν αφήσεις τον ρομαντισμό σου να σε οδηγήσει σε εξιδανικεύσεις, τότε όλα θα πάνε μια χαρά, θα καταφέρεις να αναζωογονηθείς.

Σε σχέση. Ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σου κόσμος, εκδηλωτική στάση θα κρατήσεις στο ταίρι σου καταφθάνουν ρομαντικές στιγμές με αυθόρμητες υποσχέσεις. Συνεννοήσιμη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να απολαύσεις με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο τη σύνδεση και την αμοιβαιότητα με το ταίρι σου. Σε περίπτωση που στην προηγούμενη περίοδο υπήρχαν εντάσεις τώρα θα βρεις τον σωστό τρόπο επικοινωνίας.

Επανασύνδεση: Το τηλεφώνημα που θα σου κάνει το πρώην ταίρι σου, δε θα γίνει ως δια μαγείας, αντιθέτως θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης. Θα τα βάλει κάτω με την ηρεμία του και την ησυχία του, θα τα σκεφτεί θα τα αποφασίσει και θα σου ζητήσει επανασύνδεση, ώριμα και συνειδητοποιημένα.

Νέα γνωριμία: Το γοητευτικό παρουσιαστικό, η ελκυστική συμπεριφορά, το θερμό οικείο χαμόγελο, όλα αυτά θα σε κάνουν να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, η τύχη θα σου στείλει άτομο ικανό να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι πικρό έζησες ως τώρα.

Σχέση – Γάμος: Αν η προηγούμενή σου εβδομάδα έκλεισε με καβγά, η τωρινή θα ξεκινήσει με συμφιλίωση. Θα εκπλαγείς από την ξαφνική συγγνώμη που θα σου ζητήσει το ταίρι σου, ένα συμβάν που για σένα θα μείνει άγνωστο, θα γίνει η αίτια για να καταλάβει σε ποιο σημείο έπραξε λάθος και πώς πρέπει να ενεργήσει για να διορθώσει την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα δώσει βάθος και έκταση στα συναισθήματα σου, ναι μεν θα εστιάσεις σε αυτό που θα αισθανθείς ωστόσο θα είσαι σε θέση να υπολογίσεις και τη λογική. Με χαλαρότητα θα προσεγγίσεις, δεν αποκλείεται να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπο που την προηγούμενη περίοδο δεν τα πήγατε και πολύ καλά. Τώρα αλλάζουν οι διαθέσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επαναπροσδιορισμούς και νέες υποσχέσεις.

Σε σχέση. Στις συζητήσεις που θα έχεις με το ταίρι σου θα κρατήσεις χαλαρή στάση, ίσως να μην ασχοληθείς και πολύ με το μέλλον προτίμηση σου θα είναι να εστιάσεις στο παρόν. Απαλλάσσεσαι από τις καχύποπτες σκέψεις, θα επικεντρωθείς στη θετική τροπή που πήρε η εξέλιξη. Θα εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου και δεν θα πέσεις έξω, οι εξομολογήσεις που θα ακουστούν θα σε βοηθήσουν να σταθεροποιήσεις τις βάσεις του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Δε θα σου βγει σε κακό το καβγαδάκι που θα συμβεί ανάμεσα σε εσένα και το πρώην ταίρι σου. Θα ξεκινήσει μεταξύ σας μια χαλαρή τυπική κουβέντα, στην πορεία όμως θα προκύψει θέμα που θα φουντώσει τα πνεύματα. Θα υπάρξει κόντρα ένταση και διαφωνία που θα σου βγει σε καλό. Θα μάθεις τι θέλει, θα καταλάβεις τι νιώθει.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σου στείλει η τύχη, θα βάλει σε δοκιμασία την αντοχή της καρδιάς σου. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τα εσωτερικά σου όρια, τώρα θα συνειδητοποιήσεις μέχρι πού αντέχεις ή τολμάς να φτάσεις. Ίσως να πιάσεις πάτο, ίσως να πιάσεις κορυφή, το σίγουρο είναι πως μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις πολλά για τον εαυτό σου.

Σχέση – Γάμος: Εντός των ημερών θα βγουν στη φόρα καταστάσεις που μέχρι τώρα προσπαθούσες να τις κουκουλώσεις ή δεν είχες το απαιτούμενο σθένος να τις τερματίσεις. Ανάστατο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σου, θα υπάρξουν αποκαλύψεις, θα βγουν στην επιφάνεια σκοτεινά σημεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες, προτίμηση θα δείξεις σε άτομα που ο χαρακτήρας τους θα είναι πρόσχαρος, ανέμελος και απελευθερωμένος από ταμπού. Στόχος σου θα είναι να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις, να κινηθείς ξέγνοιαστα, βασικό σου μέλημα θα είναι η συναισθηματική σου τόνωση. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείς και να προσεγγίσεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις και να μιλήσεις με τρόπο που θα κερδίσεις τις συμπάθειες.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα θα βάλεις στόχο να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου, θα νιώσεις την ανάγκη να τονώσεις τη σχέση σου, να βγεις από τα καθέκαστα και τα προμελετημένα. Θα βρεις κατανόηση από το ταίρι σου, θα εκτιμήσει τις προσπάθειες σου και θα ανταποδώσει στη θετικότητα σου. Ζωηρή θα είναι η στάση σου, καλό θα είναι να αποφύγεις τις ανατροπές.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη, μήπως τρώγεσαι να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου; Δε βλέπω αυτή η επιθυμία σου να κρατήσει για πολύ. Στα μέσα της εβδομάδας θα αλλάξεις γνώμη, θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε άλλο πρόσωπο. Ένα συμβάν θα σου αλλάξει τα μυαλά, θα συνειδητοποιήσεις πως αυτό που θέλεις είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που νόμιζες.

Νέα γνωριμία: Δε θα κοντοσταθείς στο κάλεσμα που θα λάβεις από ένα συγκεκριμένο κα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Από την πρώτη στιγμή θα το δεις με ερωτικό μάτι, θα αφήσεις το περιθώριο να σε φλερτάρει και θα είναι μια πολύ σωστή επιλογή. Πριν κλείσει η εβδομάδα περνάς σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, με πρόσωπο που το στυλ του θα είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό.

Σχέση – Γάμος: Θα υπάρξουν προβληματάκια μέσα στη σχέση σου, θα δημιουργηθούν εντάσεις, αλλά όλα θα είναι περαστικά και επιφανειακά. Η νευρικότητα που θα έχεις θα κάνει κάπως αλλοπρόσαλλη τη συμπεριφορά σου, ωστόσο θα βρεις τρόπο να ισώσεις την κατάσταση. Η συμβουλή μου είναι να περιορίσεις την παρορμητικότητά σου, προσπάθησε να συγκρατήσεις τις αντιδράσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Καινούργιους στόχους θα βάλεις, αμεσότητα θα σε χαρακτηρίζει, θα σου δοθεί η ευκαιρία να προσεγγίσεις. Αν επιθυμείς επανασύνδεση οι αναθεωρήσεις που θα προκύψουν θα έχουν θετική κατάληξη, πλησίασε το πρώην ταίρι σου, θα υπάρξει αμοιβαία συγκατάβαση. Θα πρέπει να κινηθείς μεθοδικά προσπάθησε να αποφύγεις τον επιφανειακό τρόπο σκέψης.

Σε σχέση. Η συζήτηση που θα έχεις με το ταίρι σου θα αναθερμάνει τα μεταξύ σας αισθήματα, με υποσχέσεις θα κλείσει η κουβέντα σας για μελλοντικά ζητήματα. Προσοχή στους παρορμητικούς ενθουσιασμούς, προσπάθησε να εστιάσεις στη σταθεροποίηση και στην ισορροπία. Ανανεωτικές προτάσεις θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τους έντονους προβληματισμούς.

Επανασύνδεση: Θα την κερδίσεις την επανασύνδεση, θα αξιοποιήσεις με πολύ σωστό τρόπο την αφορμή που θα σου δοθεί. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις συνάντηση με το πρώην ταίρι σου, θα εξηγήσεις, θα ξεκαθαρίσεις και θα φέρεις την ισορροπία που επιθυμείς. Με δικές σου κινήσεις θα αλλάξεις τα αρνητικά δεδομένα, αυτή τη φορά θα φτάσεις στο στόχο σου.

Νέα γνωριμία: Μεθοδική θα είναι η τακτική που θα πολιορκήσεις το καινούργιο άτομο που θα σε ενθουσιάσει. Θα προβάλεις την προσωπικότητά σου με τρόπο ιδιαιτέρως ελκυστικό, θα προσεγγίσεις ευγενικά και διακριτικά, συνεπώς το αποτέλεσμα θα κλείσει υπέρ σου. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις κατακτήσει ήδη την καρδιά του ατόμου που θα σε εξιτάρει.

Σχέση – Γάμος: Θα καταφέρεις να πάρεις στα χέρια σου τον έλεγχο της σχέσης σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις τον τρόπο και την τακτική που θα εφαρμόσεις. Σε περίπτωση που κινηθείς εγωκεντρικά, θα υπάρξει κίνδυνος αργότερα να υποστείς τις ανάλογες συνέπειες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κινηθείς διπλωματικά και όχι με ύφος απολυτό ή επιβλητικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Με αναζητήσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου, θα κινηθείς με αυτοπεποίθηση και διάθεση ανανέωσης, ανάγκη σου θα είναι να βιώσεις την περιπέτεια ίσως και τη νέα ερωτική αρχή. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου δώσουν την κατάλληλη ώθηση, η στάση σου θα είναι εκδηλωτική, θα προσεγγίσεις και θα καταφέρεις να ανοίξεις δίοδο επαφών με πρόσωπο που θα βρει τον τρόπο να κερδίσει το ενδιαφέρον σου.

Σε σχέση. Ναι μεν θα χαλαρώσεις και θα βγεις από τις αρνητικές σκέψεις, ωστόσο απέφυγε τις εύκολες και βιαστικές υποσχέσεις. Θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις το κατεστημένο του δεσμού σου όμως θα είσαι επιρρεπής στους ενθουσιασμούς και στις εξιδανικεύσεις, προσοχή στα παχιά λόγια. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματική αναστάτωση, επαναστατική θα γίνει η διάθεση σου.

Επανασύνδεση: Κάποιος σε πλήγωσε και θα το μετανιώσει. Ένα πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, στα μέσα της εβδομάδας να περιμένεις απρόοπτο τηλεφώνημα. Θα σου ζητήσει συνάντηση καλό θα είναι να μην την αρνηθείς, θα σου αποκαλύψει αισθήματα, θα σου εξηγήσει λογούς και αιτίες, εμπράκτως θα σου ζητήσει συγγνώμη.

Νέα γνωριμία: Επειδή την έχεις πατήσει κάνα δυο φορές, εμπιστεύτηκες λάθος άτομα, γι’ αυτό η στάση που θα δείξεις στο καινούργιο πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα είναι επιφυλακτική. Λογικοί θα είναι οι ενδοιασμοί σου, ωστόσο σου φανερώνω πως αυτή η περίπτωση θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Δείξε εμπιστοσύνη, το γοητευτικό πρόσωπο που θα ερωτευτείς, δε θα σε απογοητεύσει.

Σχέση – Γάμος: Αλλάζει τακτική το ταίρι σου, μέσα στην εβδομάδα θα νιώσεις πως έγινε το θαύμα. Η στάση του απέναντί σου θα είναι συγκαταβατική καθόλου εγωιστική. Δεν αποκλείεται να σου παραδεχτεί τα λάθη και τις υπερβολές του, θα αναγνωρίσει πού έσφαλε και πού είχες απόλυτο δίκιο.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρώνεις, θα είσαι σε θέση να διοχετεύσεις τον αισθησιασμό σου, σε ψυχολογικό επίπεδο θα αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις. Οι συγκυρίες θα είναι ευχάριστες θα σου δώσουν την ευκαιρία να φλερτάρεις, απελευθέρωσε τον αυθορμητισμό σου, δείξε εμπιστοσύνη στη γοητεία σου και στα προσόντα σου. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διάθεση σου για κοινωνικές επαφές, για προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες, πέρνα σε αποφασιστικές ενέργειες.

Σε σχέση. Φεύγουν οι μετεωρισμοί, σταθεροποιούνται οι επιθυμίες σου, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Συγκαταβατική και πρόσχαρη θα είναι η στάση σου ως προς το ταίρι σου, αφήνεις την καχυποψία και τις αρνητικές εικασίες, θα εστιάσεις στο συναίσθημα. Σε θέματα που απαιτείται πλέον ξεκαθάρισμα ή πρέπει να δοθούν υποσχέσεις η κατάληξη θα είναι θετική και δημιουργική.

Επανασύνδεση: Αποκαλυπτική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, θα μάθεις για γεγονότα που ως τώρα σου τα κρατούσε κρυμμένα, θα καταλάβεις τι έφταιξε και ποια ήταν η ουσιαστική αιτία του χωρισμού σας. Έρχονται συνειδητοποιήσεις και εξακριβώσεις, που θα σε βοηθήσουν να πάρεις σωστές αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα βρει τρόπο να τονώσει τον ερωτισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Ίσως τον τελευταίο καιρό ο τρόπος ζωής σου να σε έκανε να ξεχάσεις πόσο γοητευτικό άτομο είσαι, τώρα θα επανέλθουν ξεχασμένα αισθήματα. Νέος έρωτας θα κάνει την έναρξή του, σε διαβεβαιώνω πως το αποτέλεσμα δε θα είναι απογοητευτικό.

Σχέση – Γάμος: Ουσιαστική και κατατοπιστική θα είναι η συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να εισχωρήσεις στην καρδιά του ατόμου που αγαπάς με στόχο να καταλάβεις τι ακριβώς αισθάνεται και ποιες είναι οι ενδόμυχες του επιθυμίες. Η σχέση σας περνά σε στάδιο γαληνής και αρμονίας.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email