Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 27/3 ως 2/4

 

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ανέμελη και απροβλημάτιστη θα είναι η στάση σου, η σκέψη σου θα είναι θετική. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στη δράση με στόχο την αναζωογόνηση. Προσεγγίζεις, εκδηλώνεσαι και δημιουργείς άνοιγμα για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Ουσιαστικές κουβέντες θα κάνεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σου θα είναι να γίνει μεταξύ σας έναρξη σχέσης.

Σε σχέση. Η εβδομάδα ενδεχομένως να γίνει κάπως ανήσυχη η στάση σου, θα θελήσεις επειγόντως να ανανεωθείς συναισθηματικά, να βγεις από την καταστολή, την ρουτίνα και την προκαθορισμένη εξέλιξη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στις εσωτερικές σου ορμές και εξάρσεις, προσπάθησε να διατηρήσεις την εσωτερική σου ισορροπία. Δεν αποκλείεται να παρθούν αυθόρμητες αποφάσεις, θα κινήσεις τα νήματα για να αλλάξουν τα δεδομένα, θα καταφέρεις να ανανεωθείς και να τονώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Μέσα στην εβδομάδα θα βρεις το σωστό τρόπο για να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου. Θα το μελετήσεις πολύ καλά το θέμα και επειδή θα δοθεί η αφορμή, θα την αρπάξεις αμέσως χωρίς καθυστερήσεις. Ο οξυδερκής και μεθοδικός σου τρόπος θα επαναφέρει στη ζωή σου το πρόσωπο που αγαπάς, θα είναι σοφή η απόφασή σου να αποφύγεις τα παλιά λάθη.

Νέα γνωριμία: Μην αναλώνεσαι στο ψάξιμο, φίλε μου Κριέ, το καινούργιο πρόσωπο που αναζητάς θα εμφανιστεί μπροστά σου από μόνο του. Σε ξαφνική στιγμή μόλις στρέψεις το βλέμμα σου λίγο λοξά, θα δεις να σε κοιτάζει. Θα πιάσετε την κουβέντα, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε συνομιλία, το προσωπικό ραντεβού θα έρθει πολύ νωρίτερα από ό,τι το υπολογίζεις.

Σχέση – Γάμος: Μήπως μπλέχτηκες και δεν μπορείς να ξεμπλεχτείς; Μήπως δημιουργήθηκε ζήτημα που σε παγίδεψε; Θα τη βρεις την άκρη, το άνοιγμα θα δοθεί από ένα ενδιάμεσο πρόσωπο και θα καταφέρεις να δραπετεύσεις από τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αισιόδοξη θα κάνει τη σκέψη σου, στα εμπόδια δεν θα πτοηθείς αντιθέτως θα δείξεις δημιουργική επιμονή, με τη δυναμική σου στάση θα καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις τα γεγονότα. Παίρνεις την απόφαση να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα βρεις θετική ανταπόκριση. Η γοητεία σου θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα είσαι σε θέση να αξιοποιήσεις τα προσόντα σου και τα δυνατά σου στοιχεία.

Σε σχέση. Συγκαταβατική και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, θα συμπαρασταθείς στο ταίρι σου, θα δείξεις αγάπη και κατανόηση. Θα αναζητήσεις σταθερότητα και αποκλειστικότητα, προσοχή στην κτητική πλευρά του χαρακτήρα σου. Θα καταφέρεις να στρώσεις έδαφος για υποσχέσεις που θα αφορούν κυρίως στην μελλοντική πορεία του δεσμού σου, οι επιδιώξεις σου θα είναι δεσμευτικές.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Ταύρε ετοιμάσου, καταφθάνει η απόλυτη αλήθεια. Ίσως να σου αρέσει, ίσως να μη σου αρέσει, πάντως μέσα στην εβδομάδα θα καταλάβεις αν η πρώην σχέση σου στηριζόταν στην αγάπη ή στο ψέμα. Θα βγεις από την αυταπάτη, θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς συμβαίνει και θα πάρεις τις ανάλογες αποφάσεις.

Νέα γνωριμία: Δεν αποκλείεται να πρόκειται για κεραυνοβόλο έρωτα. Κατακούτελα θα χτυπηθείς, θα αλλάξεις στάση ζωής, θα αναποδογυρίσουν τα δεδομένα σου. Πρόσεχε, αν δεν έχεις τελειώσει οριστικά με την προηγούμενη σχέση σου θα δημιουργηθούν καταστάσεις που θα σε παγιδέψουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις, για να μπορέσεις να απολαύσεις χωρίς προβληματισμούς.

Σχέση – Γάμος: Απρόοπτο γεγονός θα σε βάλει σε σκέψεις, θα βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες και εσωτερικές φοβίες. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν το ταίρι σου σε αγαπάει ή αν μένει μαζί σου για κάποιον συγκεκριμένο λόγο. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα σε βοηθήσουν να βρεις την άκρη του νήματος, θα ξεσκεπαστούν σκοτεινές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να κινηθείς δυναμικά και να κλείσεις τις παλιές αρνητικές ιστορίες, πιθανόν να μην αφήσεις περιθώριο επαναπροσέγγισης από πρόσωπο που στο παρελθόν σε είχε πληγώσει ή απογοητεύσει. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό, θα δεις τις καταστάσεις σφαιρικά, βγαίνεις από τη συναισθηματική προσκόλληση. Θα αναζητήσεις μια καινούργια προοπτική, απρόοπτα συμβάντα θα σε φέρουν σε συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο.

Σε σχέση. Προσοχή στις συναισθηματικές εναλλαγές, καλό θα είναι να σταθεροποιήσεις τα αισθήματα σου. Ίσως να γίνει κάπως μπερδεμένη ή ανήσυχη η στάση σου, προσπάθησε να επικεντρωθείς στις ενδόμυχες σου επιθυμίες. Η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία και ανανέωση, θα νιώσεις πως κάτι πρέπει να κάνεις για να αναζωογονήσεις τη σχέση σου.

Επανασύνδεση: Ηλιόλουστη θα είναι η εβδομάδα σου, φίλε μου Δίδυμε. Χαρά θα σου δώσει η ξαφνική εμφάνιση προσώπου που σου είναι αδύνατον να το βγάλεις από τη σκέψη. Περασμένα ξεχασμένα θα πεις, ύστερα από την εξομολόγηση που θα σου κάνει. Θα εστιάσεις στα αισθήματα και όχι στα παλιά λάθη, θα δώσεις ευκαιρία επανένωσης και δε θα απογοητευτείς.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακό και λαμπερό θα βρεις το πρόσωπο που οι συγκυρίες θα σας φέρουν αντικριστά. Οικεία και πρόσχαρη θα είναι η συμπεριφορά του, αμέσως θα πιάσετε την κουβέντα και πολύ γρήγορα θα γυρίσετε τα τυπικά λόγια σε μια άκρως προσωπική συζήτηση. Αυτό το άτομο θα γίνει το ταίρι σου, αρκεί να κινηθείς άμεσα και αποφασιστικά.

Σχέση – Γάμος: Ένα γεγονός θα ξεσκεπαστεί και τα μαντάτα που θα λάβεις θα σου δώσουν χαρά και ηθική ικανοποίηση. Σε περίπτωση που ο δεσμός σου είχε φρακάρει και δεν μπορούσε να εξελιχτεί, τώρα θα λυθούν οι κόμποι, ξεκινά για σένα περίοδος σταθερότητας, δέσμευσης, ίσως και επισημοποίησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να ονειροπολήσεις, ίσως με τη φαντασία σου να διαμορφώσεις τα γεγονότα, προσοχή στις αυταπάτες προσπάθησε να ξεφύγεις από ψευδαισθήσεις. Η εβδομάδα θα σου φέρει συναισθηματικές εντάσεις, θα νιώσεις την ανάγκη να κινηθείς, να προσεγγίσεις και να βγεις από την αδράνεια. Δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις με άτομο που θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει.

Σε σχέση. Παίρνεις την απόφαση να τρέξεις τα γεγονότα, ίσως να κινηθείς με στόχο τη δεσμευτική εξέλιξη. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό ωστόσο όλα θα χρειαστούν τον χρόνο τους. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς λογικά ίσως και κάπως πρακτικά, όπου χρειάζονται ξεκαθαρίσματα θα γίνουν συζητήσεις με ειλικρινά λόγια και σοβαρές υποσχέσεις.

Επανασύνδεση: Ταιριάζετε και αγαπιέστε με το πρώην ταίρι σου, αυτό το γνωρίζετε και οι δυο σας πολύ καλά. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσετε του θυμούς και τους εγωισμούς να χαραμίσουν την αγάπη σας. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, δε θα έχει σημασία από ποιον θα γίνει το πρώτο βήμα, σημασία θα έχει αποκλειστικά και μόνο η κατάληξη.

Νέα γνωριμία: Θα σου χαμογελάσει η τύχη, φίλε μου Καρκίνε, και από εκεί και πέρα η γοητεία σου θα κάνει σωστά τη δουλειά της. Ξαφνικά και απρόοπτα θα δεις μπροστά σου το πρόσωπο, που αμέσως θα το ερωτευτείς. Κεραυνοβόλο θα είναι το χτύπημα, η έλξη δε θα σου αφήσει περιθώρια σκέψης. Εσείς οι δύο, πριν κλείσει η εβδομάδα θα βρεθείτε σε προσωπικό ραντεβού θέρμης ερωτικής κατάληξης.

Σχέση – Γάμος: Την απόλυτη ένωση θα ζήσεις εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, τα συμβάντα δε θα φέρουν καμία κακοτυχία, η εβδομάδα σου θα κυλήσει ευχάριστα και ιδιαιτέρως ερωτικά. Θα διανύσεις περίοδο εμπιστοσύνης, αγάπης και εντόνου ερωτισμού.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Παίρνεις την απόφαση να δραστηριοποιηθείς, θα προσεγγίσεις, ουσιαστικά θα προσπαθήσεις να σπρώξεις την τύχη σου. Αυθόρμητη θα είναι η στάση σου, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τις γνωριμίες σου. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν προκλήσεις και νέες ευκαιρίες, θα έχεις τη διάθεση να δώσεις την κατάλληλη ώθηση, πιθανή θα είναι η νέα ερωτική αρχή ή σχέση. Αξιοποιείσαι τα ανοίγματα, η εβδομάδα σου φέρνει ευχάριστες εξελίξεις.

Σε σχέση. Ήρεμη και ρομαντική θα είναι η στάση σου, απέναντι στο ταίρι σου θετικές θα είναι οι διαθέσεις σου, στις απαντήσεις ή στις πράξεις σου δεν θα υπάρξει αρνητική αντίδραση. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό θα νιώσεις την ανάγκη να δώσεις μια σοβαρή διάσταση στη σχέση σου. Τα λόγια και οι υποσχέσεις που θα ανταλλάξεις με το ταίρι σου θα έχουν ειλικρίνεια και θα τηρηθούν.

Επανασύνδεση: Κάτι θα παρανοήσεις, φίλε μου Λέοντα, πρόσεξε να μην αφήσεις ανεξέλεγκτα τα όρια της καχυποψίας σου. Περίεργες πληροφορίες θα λάβεις για το πρώην ταίρι σου, ωστόσο θα υπάρχει ο κίνδυνος να τις ερμηνεύσεις με λάθος τρόπο. Σου δίνω τη συμβουλή να πιστεύεις μόνο στα μάτια σου, να εμπιστεύεσαι μόνο τα αφτιά σου.

Νέα γνωριμία: Τα κομπλιμέντα που θα ακούσεις από ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο, ναι μεν θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση, όμως θα αληθεύουν; Θα ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα ή θα είναι λόγια σκόπιμα; Το νου σου να μην σε τουμπάρουν τα λόγια τα παχιά και παγιδευτείς σε λάθος εξιδανικεύσεις.

Σχέση – Γάμος: Μη στηριχτείς στα επιφανειακά γεγονότα θα καταλήξεις σε αρνητικά συμπεράσματα, που θα είναι τελείως αβάσιμα. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις το ταίρι σου με ανεκτικότητα και όχι με κάθετη αυστηρότητα, η κρίση σου στην παρούσα φάση θα είναι άστοχη και λανθασμένη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρώνεις, ηρεμείς και αρχίζεις να σκέπτεσαι τις προοπτικές με αισιοδοξία. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να επανορθώσεις ή να επαναπροσδιορίσεις τις καταστάσεις, αν χώρισες ή τσακώθηκες προσπάθειες για να τα ξαναβρείς με το πρόσωπο που θέλεις θα έχουν θετική κατάληξη. Η συγκαταβατική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βγεις την αντιδραστική σκέψη, θα πάρεις την απόφαση να ισορροπήσεις τις έκρυθμες καταστάσεις και θα το καταφέρεις.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα τονώσει τη διαίσθηση σου, θα εμπιστευτείς και θα αφήσεις ελεύθερα τα αισθήματα σου. Η στάση σου θα είναι ειρηνική ρομαντική και οικεία, θα εκδηλωθείς στο ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς σοβαρά για την εξέλιξη του δεσμού σου, δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες μελλοντικής πορείας.

Επανασύνδεση: Φαεινή ιδέα ή αφορμή θα σε οδηγήσει στη σωστή προσέγγιση. Μέσα στην εβδομάδα θα σου φανερωθεί ο τρόπος για να κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου. Απρόοπτο συμβάν θα σου ανοίξει την κατάλληλη δίοδο, θα καταφέρεις να εισχωρήσεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς.

Νέα γνωριμία: Σε παροτρύνω να το ακολουθήσεις πιστά το καινούργιο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί ερωτικά. Θα είναι το τυχερό σου αστέρι που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία, θα σου φέρει ευτυχισμένη κατάληξη. Η γνωριμία που θα κάνεις δε θα είναι καθόλου ανούσια ή περαστική, αντιθέτως θα είναι ουσιαστική, θα γνωρίσεις το πρόσωπο που θα σου ταιριάζει και θα σου αναλογεί.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που θα συμβεί το περιμένεις πολύ καιρό, τόσο εσύ όσο και το ταίρι σου. Θα χαρείτε, θα ενθουσιαστείτε, θα εκπλαγείτε. Ανακτάτε δυνάμεις, επανέρχεται αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, ευχάριστο γεγονός θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Συνεχίζετε μαζί και ενωμένοι, ξεκινάτε νέα σχέδια.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κινηθείς ακολουθώντας το προαίσθημα σου και δεν θα απογοητευτείς. Προσιτή θα είναι η στάση σου στα καινούργια πρόσωπα που θα σου συστήσουν. Θα συνομιλήσεις και θα γνωριστείς με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια σου δεν θα έχει λόγο να το απορρίψεις. Θα υπάρξει το άνοιγμα να αποκτήσει καινούργια κατεύθυνση η προσωπική σου ζωή, η καρδιά σου μπαίνει σε νέες δοκιμασίες.

 Σε σχέση. Έντονος ρομαντισμός θα σε διακατέχει, διαισθητικά θα κινηθείς. Σε θέματα αλλαγών σχετικά με την πορεία της σχέσης σου ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις άμεσες αποφάσεις, το πιθανότερο είναι να αποφύγεις τις άμεσες ή τελεσίδικες απαντήσεις. Η εβδομάδα, διαλλακτική θα κάνει τη στάση σου, θα βρεις τρόπο να διατηρήσεις την ισορροπία του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Δε θα κάνεις καμία απολύτως κίνηση για να πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα χρειαστείς ένα διάλειμμα, μια παύση διαρκείας. Μέσα στην εβδομάδα δε θα υπάρξει καμία σημαντική εξέλιξη, με τη στάση που θα κρατήσεις δε θα αφήσεις περιθώρια αλλαγών. Θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη.

Νέα γνωριμία: Υπάρχει ένα πρόσωπο που ψάχνει εδώ και καιρό την αφορμή ή τη δίοδο για να μπορέσει να σε πλησιάσει ερωτικά, αλλά για άλλη μια φορά θα βρει τη στάση σου απόμακρη. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σε γυροφέρνει συχνά πυκνά, ωστόσο δε θα καταφέρει, για την ώρα τουλάχιστον, να σου εκδηλωθεί.

Σχέση – Γάμος: Ούτε εντάσεις θα θελήσεις, ούτε αλλαγές, ούτε ξεσπάσματα. Αυτό που θα θελήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα είναι ηρεμία και απόσταση από οτιδήποτε μπορεί να σε αγχώσει ή να σε προβληματίσει. Στο ταίρι σου δε θα δώσεις το περιθώριο για συζητήσεις περί μελλοντικών εξελίξεων, η συμπεριφορά σου θα είναι αποστασιοποιημένη, ίσως και κάπως αδιάφορη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Θα αφήσεις πίσω σου τα παλιά αρνητικά κεφάλαια, ουσιαστικά θα αλλάξεις τη συναισθηματική σου οπτική. Βάζεις μπρος για νέες προσεγγίσεις νέες περιπέτειες, θα κάνεις το βήμα να κινηθείς με αποκαλυπτική διάθεση. Θα αφήσεις το περιθώριο να γίνουν συζητήσεις σε προσωπικό επίπεδο, οικειότητα και αμοιβαία έλξη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα βρεις ενδιαφέρουσα την προσωπικότητα του.

Σε σχέση. Ειρηνική αισθησιακή και δοτική θα είναι τη συμπεριφορά σου. Αν τις προηγούμενες μέρες τσακώθηκες με το ταίρι σου τώρα θα είσαι σε θέση να ψυχολογήσεις σωστά, να κατανοήσεις και να συμφιλιωθείς. Προσοχή στα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα και στις ανατρεπτικές διαθέσεις σου, ίσως να ενεργήσεις παρορμητικά. Θα καταφέρεις να σκεφτείς συνετά με ορθολογισμό.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, τη θέλεις την επανασύνδεση ή τελικά άλλαξες γνώμη; Αλλοπρόσαλλη θα είναι η στάση σου, μέσα στην εβδομάδα ναι μεν θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, όμως δε θα αφήσεις δίοδο επανένωσης. Τα λόγια σου θα είναι αιχμηρά, θα δώσεις την εντύπωση πως θέλεις να το τερματίσεις και όχι να το συνεχίσεις.

Νέα γνωριμία: Θα ερωτευτείς και θα αγαπήσεις σε μεγάλο βαθμό, θα παθιαστείς και θα κυνηγήσεις. Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις, θα θελήσεις από την αρχή να το βάλεις στη ζωή σου, από την πρώτη σας συνομιλία θα νιώσεις την ανάγκη να εισχωρήσεις στην ερωτική του καθημερινότητα. Αυτό το άτομο θα αλλάξει τα μυαλά σου, θα ενδυναμώσει το χαρακτήρα σου.

Σχέση – Γάμος: Μια θα θέλεις εκείνο, μια θα θέλεις το εντελώς αντίθετο, κάπου θα χαθεί το μέτρο και ο έλεγχος. Θα απαυδήσει το ταίρι σου, δε θα ξέρει πώς να σου συμπεριφερθεί, καλό θα είναι να αποφύγεις τις υποβολές. Σταθεροποιήσου σε μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, προσπάθησε να βρεις τι είναι αυτό που δε σε ικανοποιεί, για να μπορέσεις να το αλλάξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Χαλαρότητα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα κινηθείς ξέγνοιαστα χωρίς άγχος και προβληματισμούς. Η εβδομάδα ζωτικές και ζωηρές θα κάνει τις διαθέσεις σου, με αυτοπεποίθηση θα προσεγγίσεις, θα έχεις την ευκαιρία να φλερτάρεις και να ανοιχτείς μέσω διαδικτύου.

Σε σχέση. Ήρεμες και στοργικές θα είναι οι προσωπικές στιγμές που θα έχεις με το ταίρι σου, μεταξύ σας θα υπάρξει συναισθηματισμός και κατανόηση. Θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αρμονία μέσα στη σχέση σου, συνειδητά θα αποφύγεις τις εξάρσεις. Σε περίπτωση που υπάρχουν άλυτα ζητήματα θα μπορέσεις να βρεις την απαιτούμενη λύση και μάλιστα με τρόπο δημιουργικό.

Επανασύνδεση: Αποκαλύψεις καταφθάνουν τολμηρέ μου Τοξότη. Με αυτά που θα ακούσεις, θα αλλάξεις τακτική, ενδεχομένως να αλλάξεις και πλεύση. Ίσως να μην θέλεις πια να κυνηγήσεις το πρώην ερωτικό σου ταίρι. Με αυτά που θα συνειδητοποιήσεις θα αποτραβηχτείς, είναι πολύ πιθανό να εφαρμόσεις τη ρήση ‘‘όσα πάνε όσα έρθουν’’.

Νέα γνωριμία: Μήπως υποψιάζεσαι πως ένα συγκεκριμένο άτομο δε σε βλέπει μόνο φιλικά αλλά κρύβει ερωτικό ενδιαφέρον; Μέσα θα πέσεις, η αντίληψη σου θα είναι απολύτως σωστή. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα σε πλησιάσει, θα τα ρίξει τα ερωτικά του υπονοούμενα, έμμεσα ή άμεσα θα σου δείξει πως επιθυμεί μαζί σου σταθερή ερωτική σχέση. Η εξέλιξη θα είναι ανάλογη με τις αποφάσεις σου.

Σχέση – Γάμος: Μήπως κάτι σε βασανίζει; Κάτι σε τρώει και ψάχνεις αποδείξεις; Μπροστά σου θα εμφανιστούν και οι ενδείξεις και οι αποδείξεις. Στα μέσα της εβδομάδας θα είσαι πλέον σε θέση να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει, θα χειριστείς την κατάσταση με τρόπο εύστοχο και επιτυχημένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Θα καταφέρεις να αποβάλεις το άγχος, ηρεμία θα υπάρχει στον εσωτερικό σου κόσμο. Θα έχεις τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με καινούργια πρόσωπα μέσω διαδικτύου, η διάθεση σου θα είναι πρόσχαρη και κοινωνική. Εσύ που απογοητευτικές από τις προηγούμενες σου σχέσεις θα έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την πορεία της προσωπικής σου ζωή, τα γεγονότα θα σου δώσουν το άνοιγμα για καινούργια σχέση.

Σε σχέση. Προσπάθησε να δείξεις συγκατάβαση στο ταίρι σου, δικαιολόγησε τις καταστάσεις, άφησε περιθώριο επανόρθωσης. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα ή διαφωνίες, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις, με το ταίρι σου θα μιλήσετε με ειλικρίνεια σοβαρότητα. Βγαίνεις από τις απογοητευτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, θα καταφέρεις να συνεννοηθείς και να πάρεις δημιουργικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Αιγόκερε, η τύχη θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου. Ένα απρόοπτο συμβάν θα αποτελέσει αφετηρία επαφών που θα γίνουν συχνές και καθημερνές. Μέσα στην εβδομάδα θα συναντηθείτε και η πρώτη σας συνομιλία θα φέρει οριστική κατάληξη. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

Νέα γνωριμία: Από μια φιλική πρόταση θα ξεκινήσουν όλα. Θα βρεθείς σε καινούργιο χώρο και μέσα σε γνωστό φιλικό κύκλο θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα γίνει τελικά το ταίρι σου. Από την αρχή θα αναπτυχτεί μεταξύ σας οικειότητα και έλξη, τηλεφωνήματα και προσωπικές συναντήσεις θα έχουν κατάληξη μοιραίας σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Η τύχη θα γυρίσει τις καταστάσεις υπέρ σου και τελικά πριν κλείσει η εβδομάδα μια μεγάλη σου επιθυμία θα γίνει πράξη. Δεν αποκλείεται να ακουστεί δεσμευτική πρόταση, το σίγουρο είναι πως φεύγουν τα εμπόδια, εσύ και το ταίρι σου περνάτε σε στάδιο εύνοιας και ευτυχίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Σε περίπτωση που ο χωρισμός σου είναι πρόσφατος είναι πολύ πιθανόν να θελήσεις επανένωση, καταλαγιάζει ο θυμός και το πείσμα. Θα νιώσεις την ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις και να συγχωρέσεις, φεύγουν οι εγωιστικές αντιδράσεις και οι καχύποπτες εικασίες. Τα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική δεύτερης ευκαιρίας, θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εστιάσεις στη θετική πλευρά των καταστάσεων.

 Σε σχέση. Θα θελήσεις να ζήσεις χαλαρωτικές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς. Έρχεται ισορροπία, στις συζητήσεις σας θα υπάρξει κατανόηση και διαλλακτική διάθεση. Η στάση σου θα είναι ισορροπημένη και συναισθηματική, θα ακουστούν ανανεωτικές προτάσεις. Το ταίρι σου θα ανταποκριθεί στις θερμές σου διαθέσεις, η εβδομάδα θα ενισχύσει τα μεταξύ σας αισθήματα.

Επανασύνδεση: Πρώην ταίρι σου θα στρέψει την καρδιά του προς το άτομο σου. Ένα συγκεκριμένο συμβάν θα γίνει η αιτία για να συγχωρέσει λάθη, εσύ θα γίνεις η βασική σκέψη και επιθυμία του. Κάτι θα καταλάβει, κάτι θα συνειδητοποιήσει, πάντως το θέμα είναι πως θα σου τηλεφωνήσει με στόχο την επανένωση.

Νέα γνωριμία: Από την πρώτη στιγμή που θα σε δει, θα εντυπωσιαστεί και θα θελήσει να εισχωρήσει στην ερωτική σου ζωή. Στόχο θα έχει να σε κατακτήσει, να κερδίσει τη σκέψη και την καρδιά σου. Το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει θα βάλει όλα του τα δυνατά για να μπορέσει να καθιερωθεί δίπλα σου, θα σου ανοίξει πορεία σταθερής και μακροχρόνιας σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Θα τον βρεις το τρόπο και τη σωστή τακτική, θα καταφέρεις να καλμάρεις το ταίρι σου και να το φέρεις στα νερά σου. Από την μια η ερωτική σου αύρα, από την άλλη η καπατσοσύνη σου, με μαγικό τρόπο θα τα γυρίσεις όλα υπέρ σου. Περνάς σε στάδιο ηρεμίας, ερωτισμού και σταθερότητας.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Θα επιμεληθείς την εξωτερική σου εικόνα, θα θελήσεις να κερδίσεις τις συμπάθειες και γενικότερα θα έχεις προσιτή στάση στους τρίτους. Αποκτάς διάθεση για νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου, ανάγκη σου θα είναι η νέα αρχή. Η σκέψη σου θα είναι αισιόδοξη, αποβάλλεις τις αρνητικές εικασίες. Αυτό που θα χρειαστείς θα είναι να αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σου ζωή, θα καταφέρεις να ξεκινήσεις επαφές με καινούργιο πρόσωπο μέσω των Social media.

Σε σχέση. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σου, θα ψυχολογήσεις σωστά το ταίρι σου, θα κατανοήσεις αυτό ακριβώς που νιώθει. Επιθυμία σου θα είναι η σταθερότητα και η αρμονία, η στάση σου θα είναι συγκαταβατική, στόχο θα έχεις την ποιοτική εξέλιξη. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη συγκατοίκηση. Θα υπάρξει συνεννόηση και θετική πρόθεση για ειλικρινείς εξομολογήσεις.

Επανασύνδεση: Η καλή σου τύχη θα βάλει το χεράκι της και θα στρώσει την κατάσταση, θα κόψει και ράψει συγκυρίες και γεγονότα, με αποτέλεσμα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς να βρεθείτε αντικριστά ανταλλάσσοντας λόγια αγάπης. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και ο έρωτας σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια.

Νέα γνωριμία: Όλος ο κόσμος θα κινηθεί, για να καταφέρεις να βρεις το μόνιμο σου ταίρι. Συμπαντικά γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, θα αποτελέσει συντροφικό ερωτικό ταίρι μελλοντικής πορείας.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που θέλεις, θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μια μεγάλη σου ευχή θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Δεν αποκλείεται να πρόκειται για θέμα γάμου, αν περιμένεις  κάποια απάντηση θα είναι θετική. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, θα νιώσεις την ανάγκη να το γνωστοποιήσεις.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email