Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 3 ως 9/4

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Με τολμηρές διαθέσεις και ανέμελες προσεγγίσεις θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ζωτικότητα σου, έντονη θα είναι η διάθεση σου να φλερτάρεις και να γνωριστείς με καινούργια άτομα μέσω διαδικτύου. Παίρνεις απόφαση να δώσεις έκταση στις επαφές που θα έχεις με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Μέσα στην εβδομάδα με δικές σου πρωτοβουλίες θα τρέξεις τις εξελίξεις, επιθυμία σου θα είναι το ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Ίσως να μην είναι σταθερή και σκεπτόμενη η στάση σου. Ενδεχομένως να συμπεριφερθείς στο ταίρι σου κάπως αλλοπρόσαλλα, θα κινηθείς απελευθερωμένα, δεν θα θελήσεις πλαίσια και όρους. Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια την ηγετική ίσως και εξουσιαστική πλευρά της προσωπικότητας σου, προσοχή να μην πιέσεις το ταίρι σου, προσπάθησε να αποφύγεις τις κόντρες υπεροχής.

Επανασύνδεση: Απρόοπτο συμβάν σε τελείως ανυποψίαστο χώρο θα σε φέρει σε συνάντηση με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν σου. Θα εντυπωσιαστείς από τις αλλαγές, τώρα τα δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ξεκινά για σένα δεύτερος ερωτικός γύρος με πρόσωπο, που ο χωρισμός σας είχε στηριχτεί σε ανούσιο και ασήμαντο λόγο.

Νέα γνωριμία: Με άτομο που θα σε συναρπάσει θα γνωριστείς, φίλε μου Κριέ. Δε θα τη χάσεις την ευκαιρία, θα βρεις τρόπο να πιάσεις την κουβέντα, θα γίνουν οι συστάσεις, θα ανταλλάξετε στοιχεία και τηλέφωνα. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα γίνει προσωπικό ραντεβού μεταξύ σας, θα ενθουσιαστείς θα χαρείς και δε θα απογοητευτείς. Θα βρεις το ταίρι σου, θα ξεφύγεις από αποτυχίες και αδιέξοδα.

Σχέση – Γάμος: Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι ο λόγος που το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσει πως αξίζει να σε κρατήσει κοντά του πάση θυσία. Θα σου κάνει πρόταση δέσμευσης, θα θελήσει να σε εξασφαλίσει δίπλα του και να ξέρεις πως ό,τι σου πει και ό,τι σου υποσχεθεί, θα στηρίζεται σε απόλυτη αγάπη και ειλικρίνεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Εξωστρέφεια θα χαρακτηρίζει τη στάση σου, δε θα δώσεις αρνητικές απαντήσεις σε προτάσεις και καλέσματα. Προσιτή και δεκτική θα είναι η συμπεριφορά σου, στις κινήσεις σου θα βρεις ανταπόκριση, προσπάθησε να προσεγγίσεις σε περίπτωση που κάποιο πρόσωπο κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική να ξεκινήσεις επαφές με πρόσωπο που θα βρείτε μεταξύ σας κοινά ενδιαφέροντα.

Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να χαλαρώσεις και να βγεις από το άγχος. Ταχτοποιείς τις αρνητικές υποθέσεις μέσα στη σχέση σου, ισορροπείς συναισθηματικά και κατασταλάζεις. Με το ταίρι σου προσπάθησε να χαλαρώσετε να διασκεδάσετε και να κοινωνικοποιηθείτε σαν ζευγάρι. Η εβδομάδα σου θα είναι ισορροπημένη και αισθησιακή αρκεί να εκδηλώσεις αυτό που νιώθεις χωρίς ανασφάλειες και ενδοιασμούς.

Επανασύνδεση: Θα το κερδίσεις το πρώην ταίρι σου, η ερωτική σου στάση και γοητεία θα ανοίξουν δρόμο επιστροφής. Από ένα τυπικό τηλεφώνημα θα ξεκινήσουν όλα, η συνομιλία σας θα προχωρήσει σε βάθος, η κατάληξη θα είναι συνάντηση. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει επανασύνδεση, η έλξη σας θα είναι αμοιβαία και έντονη.

Νέα γνωριμία: Θα καρδιοχτυπήσεις, φίλε μου Ταύρε, θα νιώσεις την ένταση να ανεβαίνει στα ύψη. Εκεί που θα κάθεσαι αμέριμνα και ήσυχα, ερωτικό βέλος θα πέσει στο κέντρο της καρδιάς σου. Γοητευτικό και εντυπωσιακό θα είναι το πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα σταθεί δίπλα σου. Ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία, θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο προσωπικής συνάντησης.

Σχέση – Γάμος: Ισορροπημένη και ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου. Ναι μεν θα ξεκινήσει με κάποια μικροκαυγαδάκια υπεροχής και κυριαρχίας, ωστόσο η ένταση θα αποδειχτεί ευεργετική. Συναισθηματικά ξεσπάσματα θα τονώσουν τον ερωτισμό σας, θα εκδηλωθεί πάθος και έλξη, που θα σας ενώσουν ακόμα περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Θα κινήσεις τα νήματα για να υπάρξουν επαφές και συνομιλίες. Θα εκδηλωθείς και θα φλερτάρεις. Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις σου για το πρόσωπο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει. Σου ανοίγεται καινούργια προοπτική!    

Σε σχέση. Προσοχή στις παραποιήσεις, στις ζήλειες και στις λανθασμένες εντυπώσεις. Η στάση σου απέναντι στο ταίρι σου θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη, απέφυγε τις αόριστες ή μπερδεμένες απαντήσεις.  Θα χρειαστεί να δοθούν αναλυτικές εξηγήσεις, το συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα προκύψει θα φέρει ισορροπία και ηρεμία, λύνονται οι παρεξηγήσεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Δίδυμε, μήπως κάπου μέσα στο βάθος της καρδιάς σου πιστεύεις πως η επανασύνδεση θα είναι ανώφελη; Ναι μεν η ανάγκη σου μπορεί να σε ωθεί στο να αναζητάς την επιστροφή του πρώην ερωτικού σου συντρόφου, όμως μήπως δε θα πρέπει να αγνοήσεις το ένστικτο σου; Άκου τη φωνή που βγαίνει μέσα από τη διαίσθησή σου, θα είναι ο σωστός οδηγός.

Νέα γνωριμία: Θα σου αποκαλυφθεί πρόσωπο που από καιρό σε θαυμάζει, σε εκτιμά, και διατηρεί για σένα ιδιαιτέρως θερμά αισθήματα. Το γνωρίζεις φυσιογνωμικά αυτό το άτομο και δε σου είναι καθόλου αδιάφορο. Μέσα στην εβδομάδα θα σου δώσει την ευκαιρία να γνωριστείτε ακόμα καλύτερα, το ραντεβού που θα προκύψει μεταξύ σας κλείσει με τους καλυτέρους οιωνούς!

Σχέση – Γάμος: Τώρα θα βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες ανάγκες και επιθυμίες. Ενστικτωδώς θα θελήσεις να περάσεις τη σχέση σου σε ένα πιο βάσιμο, ίσως και πιο επίσημο στάδιο. Σε περίπτωση που μέσα στην εβδομάδα νιώσεις την επιθυμία να επισημοποιήσεις το δεσμό σου, προχώρα σε ανάλογα βήματα, δε θα πάρεις αρνητική απάντηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Κάπως αναποφάσιστη θα είναι η στάση σου. Από τη μια θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα που θα σε ενθουσιάσουν, από την άλλη όμως ίσως να μην είσαι σε θέση να τολμήσεις να προχωρήσεις σε ουσιαστικές αλλαγές. Προσπάθησε να βγεις από τη διστακτικότητα και την ανασφάλεια, μέσα στην εβδομάδα θα συνομιλήσεις με πρόσωπο που θα δοθεί δυνατότητα περεταίρω επαφών. Θα υπάρξουν διλλήματα, καλό θα είναι να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Σε σχέση. Ρομαντική θα είναι η διάθεση σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους υποσυνείδητες φοβίες, οι ανασφάλειες που θα νιώσεις ενδεχομένως να είναι άτοπες. Απέφυγε τα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, μην σκέπτεσαι αρνητικά για καταστάσεις που ουσιαστικά δεν υφίστανται. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τη λογική και αντικειμενική όψη των καταστάσεων, θα καταφέρεις να βρεις τον σωστό χειρισμό.

Επανασύνδεση: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος της αναμονής ή της απόστασης, περνάς σε στάδιο συμφιλίωσης και επανένωσης. Τώρα και εσύ και το πρώην ταίρι σου διδαχτήκατε από τα λάθη σας, ξέρετε πλέον τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε. Μέσα στην εβδομάδα θα τα ξαναβρείτε, θα ξεκινήσετε τη σχέση σας και πάλι από την αρχή.

Νέα γνωριμία: Κάνεις δεν ξεφεύγει από το πεπρωμένο του, φίλε μου Καρκίνε. Της μοίρας γραφτό σου θα είναι το πρόσωπο που θα συναντήσεις, θα συνωμοτήσει το σύμπαν για να καταφέρετε να γνωριστείτε. Οποίες κι αν είναι οι συνθήκες της γνωριμίας σας, ένα πράγμα να ξέρεις, εσείς οι δυο θα αγαπηθείτε, θα στεριώσετε, ο δεσμός που θα γίνει, θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Οι κόποι σου και οι προσπάθειες σου έπιασαν τόπο, τώρα θα απολαύσεις τα κερδισμένα, θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς στο έπακρο. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει πράξη αυτό για το οποίο αγωνίστηκες, καταφθάνει γεγονός χαράς και ευτυχίας. Ενδέχεται να αφορά πρόταση γάμου ή ίσως να πρόκειται για ζήτημα πολύ πιο ευτυχές και σοβαρό.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα ενισχύσει τη ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σου, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείς από τις διαθέσεις σας και αγνοήσεις το ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Θα επιμεληθείς ιδιαιτέρως την εμφάνιση σου, βασικός σου στόχος θα είναι να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου. Επιθυμία σου θα είναι να γοητεύσεις, αν αναζητάς μια καινούργια αρχή θα εμφανιστεί ακριβώς μπροστά σου.

 Σε σχέση. Προσοχή να μην παγιδευτείς σε αυταπάτες, προσπάθησε να αποφύγεις τις εικασίες, βασίσου μόνο στα αποδεδειγμένα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις τη σκέψη σου κατά συνέπεια και τα συναισθήματα σου. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις που θα λύσουν το πρόβλημα, με το ταίρι σου θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να βγείτε από τις αμφιβολίες.

Επανασύνδεση: Αν εδώ και καιρό περιμένεις την κατάλληλη ευκαιρία για να εισβάλεις στη ζωή του προσώπου που αγαπάς, τώρα θα σου ανοιχτεί η σωστή δίοδος. Καταφθάνει πληροφορία και γεγονός που θα σου ανοίξουν την πόρτα της επανασύνδεσης. Αν μιλήσεις ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές, πολύ γρήγορα το ενδιαφερόμενο πρόσωπο θα πέσει στην αγκαλιά σου.

Νέα γνωριμία: Θα σου εμφανιστεί το πρόσωπο που θα σε βγάλει από την απογοήτευση και την αποτυχία. Θα έχει όμορφο παρουσιαστικό, ελκυστική συμπεριφορά, αυτό το άτομο θα σε κάνει να ξεπεράσεις παλιές αγάπες και να ποντάρεις στο διαφορετικό και στο καινούργιο. Στο χέρι σου θα είναι να γίνει σχέση μεταξύ σας, δε θα σου κρύψει το ενδιαφέρον του, εκδηλώσου άφοβα.

Σχέση – Γάμος: Σε εντελώς απρόοπτη στιγμή, ευχάριστο γεγονός θα ανανεώσει την σκέψη και την καρδιά σου. Θα εμφανιστεί αυτό που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό, ίσως να είναι λύση, ίσως να είναι τερματισμός, πάντως από τα μέσα της εβδομάδας θα ανοιχτεί δρόμος επιτυχίας. Λύνονται τα χέρια σου, περνάς σε επιτυχημένη δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις σοβαρές έγνοιες να αφήσεις πίσω σου τις ψυχοφθόρες καταστάσεις και να σκεφτείς με αισιοδοξία. Οι συνομιλίες που θα σου γίνουν, θα σου δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείς ψυχολογικά, να χαλαρώσεις και να συναναστραφείς με καινούργια άτομα. Ανανεώσου, βγες από την αναμονή, δώσε το άνοιγμα να σε φλερτάρουν. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα.

Σε σχέση. Προσοχή στις βιαστικές αποφάσεις και στις λανθασμένες ερμηνεύσεις. Ενδεχομένως οι καταστάσεις γύρω από το ταίρι σου να μην είναι έτσι όπως θα νομίζεις πως είναι. Καλό θα είναι να μην ενισχύσεις τις ανασφάλειες σου, εσωτερικές φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια, απέφυγε τα αρνητικά σενάρια. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ρεαλιστικά και να βγεις από τυχόν αυταπάτες.

Επανασύνδεση: Θα σε αγχώσει το θέμα της επανασύνδεσης, φίλε μου Παρθένε, προσοχή στις σπασμωδικές κινήσεις και στις βεβιασμένες ενέργειες. Κάτι που θα δεις ή που θα υποθέσεις, θα ανάψει φιτίλι στην καρδιά σου, καλό θα είναι πρώτα να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και ύστερα να προβείς σε ανάλογες προτάσεις.

Νέα γνωριμία: Τώρα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αλλάξεις τη ζωή σου, να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητά σου. Θα γνωριστείς με άτομο που από την αρχή που θα το εντοπίσεις, θα εξιτάρει τις αισθήσεις σου, θα ανάψει ερωτική φλόγα, όμως δε θα πρέπει να φερθείς επιπόλαια. Ξεκαθάρισε μέσα σου αν θέλεις σοβαρή σχέση ή αν επιθυμείς μόνο περιστασιακές ερωτικές επαφές.

Σχέση – Γάμος: Κάπως αλλοπρόσαλλη θα είναι η εβδομάδα σου, δε θα είσαι σε θέση να ανεχτείς, δύσκολα θα αποδεχτείς. Από την μια θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από τη ρουτίνα, να εναντιωθείς στην στασιμότητα, από την άλλη θα σε τρομάξουν οι απότομες αλλαγές, δε θα δώσεις θετική απάντηση στις προτάσεις που θα σου κάνει το ταίρι σου. Προσοχή να μη βάλεις σε κίνδυνο τη μεταξύ σας ισορροπία.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Επαφές και επικοινωνιακά ανοίγματα θα σου φέρει η εβδομάδα, θα ανταποκριθείς με αμεσότητα και ζωτική διάθεση. Στις συνομιλίες που θα έχεις θα δημιουργηθούν ανοίγματα για προσεγγίσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Μέσα την εβδομάδα θα υπάρξουν ευχάριστα και απρόσμενα γεγονότα που θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς συναισθηματικά.

 Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με αισιοδοξία, ωστόσο μην εστιάσεις μόνο στη διαίσθηση και παραμελήσεις την αντικειμενική λογική σκέψη. Θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς τη ρεαλιστική όψη, θα συνειδητοποιήσεις και θα αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες επιφανειακές σου σκέψεις ή εξηγήσεις. Συζήτησε με το ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν, φανέρωσε τις επιθυμίες σου.

Επανασύνδεση: Θα τη βρεις τη χαμένη σου αισιοδοξία, φίλε μου Ζυγέ, μέσα στην εβδομάδα θα προκύψει το συμβάν που θα σου δώσει ελπίδα επανασύνδεσης. Πρώτα θα συμβεί ένα τυχαίο γεγονός, μετά θα ακολουθήσει τηλεφώνημα, η κατάληξη του οποίου θα είναι ένα βραδινό και πολύ ευχάριστο ραντεβού. Εσύ και το πρώην ταίρι σου θα βρεθείτε και πάλι αγκαλιασμένοι σε χώρο που πηγαίνατε πολύ συχνά.

Νέα γνωριμία: Ένα λαμπερό αστέρι θα κάνει την εμφάνισή του και θα αφορά γεγονός νέας γνωριμίας. Όμορφο παρουσιαστικό, γοητευτικό στυλ, αυτό το άτομο από την πρώτη στιγμή θα το εμπιστευτείς και θα το αγαπήσεις. Το ένστικτό σου θα σου λέει να το ακολουθήσεις πιστά, πολύ καλά θα κάνεις και θα ακούσεις τη φωνή της διαίσθησής σου.

Σχέση – Γάμος: Αίσιο τέλος θα έχει μια συγκεκριμένη σου υπόθεση, που την προηγούμενη εβδομάδα σου δημιούργησε άγχος και απαισιοδοξία. Ευχάριστη πληροφορία θα λάβεις μέσα στο εξαήμερο, θα ηρεμήσεις, θα σου φύγει το ψυχολογικό βάρος, θα περάσεις εσύ και το ταίρι σου σε περίοδο σταθερότητας και συναισθηματικής ηρεμίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Συμπτώσεις και συγκυρίες θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βάλεις καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου, ωστόσο προσοχή στα γρήγορα συμπεράσματα και στις επιφανειακές εξιδανικεύσεις. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να βγεις από την αδράνεια όμως θα πρέπει να αποφευχθούν οι παρορμητικές ενέργειες και η γρήγορη ταχύτητα. Σκέψου καλά πριν πάρεις τις αποφάσεις σου, μη βιαστείς να τρέξεις τα γεγονότα.

Σε σχέση. Ίσως να χάσεις συναισθηματικά τον δρόμο σου, ο εσωτερικός σου κόσμος ενδεχομένως να είναι μπερδεμένος, θα είναι λάθος αν παγιδευτείς σε ανασφάλειες προερχόμενες από παρελθοντικές καταστάσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος, θα μπορέσεις να σκεφτείς λογικά, θα καταφέρεις να βάλεις τέλος σε αμφιβολίες και σκαμπανεβάσματα.

Επανασύνδεση: Στην αγκαλιά ενός ατόμου από τα παλιά θα σε ρίξει η τύχη. Μέσα στην εβδομάδα, συμβάντα και συμπτώσεις θα περιστρέφονται γύρω από έναν παρελθοντικό ανεκπλήρωτο έρωτα, με κατάληξη πριν κλείσει το εξαήμερο, να κλείσετε μεταξύ σας θερμό ερωτικό ραντεβού. Νυχτερινή ώρα θα αναβιώσει και πάλι ο έρωτας σας.

Νέα γνωριμία: Η συμβουλή μου είναι μέσα στην εβδομάδα να μην αρνηθείς και να μην απορρίψεις. Σε όποια πρόταση σου κάνουν για φιλική έξοδο πες ναι και δε θα χάσεις. Μέσα σε παρέα, σε τυχαία χρονική στιγμή, θα ξεπροβάλει το άτομο που πολύ σύντομα θα γίνει το ταίρι σου. Αν αναζητάς νέα γνωριμία, θα σου έρθει στο πιάτο.

Σχέση – Γάμος: Έρχεται αυτό που λαχταράς, φίλε μου Σκορπιέ. Αν επιθυμείς δέσμευση ή οριστικοποίηση, τα γεγονότα θα σου ανοίξουν τον κατάλληλο δρόμο. Φεύγουν εμπόδια, τερματίζουν οι καθυστερήσεις, τώρα μια ενδόμυχη επιθυμία σου θα μπει σε πορεία υλοποίησης. Στα μέσα της εβδομάδας θα πάρεις πολύ μεγάλη χαρά, που δε θα μετατραπεί σε απογοήτευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα, ζωηρότητα θα φέρει στις διαθέσεις σου, οι κοινωνικές σου επαφές θα θελήσεις να είναι χαλαρωτικές και ανέμελες. Αναλαμβάνεις δράση, περνάς σε προσεγγίσεις, θα αναζητήσεις περιπέτεια και σασπένς, με αυθορμητισμό θα φλερτάρεις. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις συστηματικές επαφές με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο στην πορεία να αλλάξεις βλέψεις και διαθέσεις. Απέφυγε τις υποσχέσεις και την αλλοπρόσαλλη στάση.

Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από την πίεση και να ανανεώσεις τις συνθήκες του δεσμού σου. Ανήσυχη θα είναι η στάση σου θα αναζητήσεις ελευθερία, καλό θα είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες. Επιρρεπείς θα είσαι στην υπερβολή ή στην διαστρέβλωση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμπεράσματα υποσχέσεις και οριστικές αποφάσεις.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη, με δυναμικότητα και ευθύτητα θα αντιμετωπίσεις το πρώην ταίρι σου, η συναισθηματική σου τοποθέτηση θα βάλει καρδιές και αισθήματα στη σωστή τους θέση. Σε αυτή την παρτίδα νικητής θα είσαι εσύ, θα επιτύχεις την επανασύνδεση που θέλεις, με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο θα καταφέρεις να γίνουν δεκτοί οι όροι σου.

Νέα γνωριμία: Θα το κατακτήσεις το ελκυστικό πρόσωπο που θα πολιορκήσεις. Σε απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά σου και ευτυχώς θα αρπάξεις αμέσως την ευκαιρία να συνομιλήσετε. Με το σπαθί σου θα την κερδίσεις αυτή τη νέα γνωριμία, με τη γοητεία σου θα κερδίσεις την πρωταγωνιστική θέση στην καρδιά του.

Σχέση – Γάμος: Με το μεθοδικό σου πείσμα και την οργανωμένη σου επιμονή, θα καταφέρεις να οδηγήσεις το ταίρι σου στα δικά σου νερά. Θα το πει το ναι που επιθυμείς, θα βρεις τρόπο να καθοδηγήσεις την κατάσταση και θα γίνει τελικά αυτό που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείς να επιτύχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Κοινωνική και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σου, εσύ που θα βρεθείς ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα -μέσω διαδικτύου- θα δώσεις το άνοιγμα για προσωπική γνωριμία. Σύμμαχο σου θα έχεις την ελκυστικότητα σου, αν θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις θα τα καταφέρεις. Προσέγγισε με αυτοπεποίθηση και άνεση, το αποτέλεσμα θα τονώσει την αισιοδοξία σου, δεν πρόκειται να απογοητευτείς.

Σε σχέση. Συνειδητά θα αποφύγεις τους προβληματισμούς και το φορτισμένο κλίμα. Οι σκέψεις σου θα είναι ανέμελες θα αποκτήσεις μια πιο χαλαρή στάση και διάθεση. Συγκαταβατική θα είναι η προδιάθεση σου, θα εστιάσεις στην σταθερότητα του δεσμού σου, ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα ακουστούν εξομολογητικά λόγια που θα ενισχύσουν τη μεταξύ σας εμπιστοσύνη.

Επανασύνδεση: Τώρα θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την απόλυτη αλήθεια, φίλε μου Αιγόκερε. Η συμπεριφορά που έχει το πρώην ταίρι σου απέναντί σου σε πείθει πως θέλει επανασύνδεση; Ή μήπως προσπαθεί έμμεσα να σου αποδείξει πως μεταξύ σας όλα τελείωσαν; Πριν κλείσει η εβδομάδα θα έχεις συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει.

Νέα γνωριμία: Θα υπάρξει πρόσωπο που θα σε πλησιάσει, θα δοθεί άνοιγμα νέας γνωριμίας, όμως για να είναι αξιόλογη, θα πρέπει να είναι καλύτερη από την προηγούμενη. Πριν προχωρήσεις σε νέο ερωτικό ξεκίνημα, καλό θα είναι πρώτα να αξιολογήσεις την κατάσταση, να κρίνεις χαρακτήρες, να υπολογίσεις τα επακόλουθα.

Σχέση – Γάμος: Εντάσεις και συγκρίσεις θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σου. Ένα τυχαίο συμβάν θα είναι η αιτία που θα μπερδευτεί το παρελθόν με το παρόν, θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα. Θα αναγκαστείς να συγκρίνεις τι γινόταν παλιά με το τι γίνεται τώρα, θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, που θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ανανέωση, θα δώσεις το άνοιγμα για προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή να μην ενδώσεις σε άτομο για το οποίο λίγο αργότερα θα αλλάξεις γνώμη και συναισθήματα. Τα γεγονότα θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σου, οι πράξεις σου θα είναι απελευθερωμένες, όμως προσπάθησε να κινηθείς σκεπτόμενα. Απέφυγε τις βιαστικές κινήσεις, ελλοχεύει κίνδυνος να παγιδευτείς σε πρόχειρες εξιδανικεύσεις.

Σε σχέση. Ίσως να γίνει άστατη η διάθεση σου, επιφανειακές θα είναι οι βλέψεις σου, προσοχή στην αλλοπρόσαλλη στάση και στα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Σε περίπτωση που νιώθεις πως πιέζεσαι και θέλεις ελευθερία κινήσεων ξεκινά τις απαιτούμενες ενέργειες για να αλλάξουν οι συνθήκες της σχέσης σου, ωστόσο απέφυγε τις υπερβολές και τα αντιδραστικά πείσματα.

Επανασύνδεση: Αποστασιοποιημένη θα είναι η συμπεριφορά σου, ίσως να μην απαντήσεις σε τηλεφώνημα που θα λάβεις, ενδεχομένως να μην αφήσεις περιθώριο δεύτερης ευκαιρίας, τουλάχιστον για μέσα στο εξαήμερο. Για την ώρα θα θελήσεις να ηρεμήσεις, να τα βρεις με το εαυτό σου, να διατηρήσεις τον έλεγχο των αντιδράσεών σου.

Νέα γνωριμία: Παρά το ότι η στάση σου θα είναι απόμακρη ίσως και αρκετά αδιάφορη, ωστόσο ένα πρόσωπο που ήδη το γνωρίζεις, θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει συναισθηματικά κι αν βρει πρόσφορο έδαφος, θα προχωρήσει και ερωτικά. Δείξε ενδιαφέρον στην άμεση ή έμμεση εξομολόγηση που θα σου κάνει, αυτό το άτομο τρέφει για σένα θερμά και ειλικρινά αισθήματα.

Σχέση – Γάμος: Τσάμπα θα προσπαθήσει το ταίρι σου να σε τσιτώσει, εσύ με αποφασιστικότητα θα αποφύγεις οτιδήποτε μπορεί να προξενήσει εντάσεις ή καβγάδες. Στόχος σου θα είναι να κρατήσεις την ψυχολογία σου σε ισορροπημένο επίπεδο, βασική σου επιθυμία θα είναι να κάνεις ένα διάλειμμα από προβληματισμούς και έγνοιες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως άστατη ή απρόβλεπτη τη στάση σου, ανανεωτικές θα είναι οι σκέψεις σου, αν σε απογοήτευσε το πρώην ταίρι σου είναι πολύ πιθανόν να πάρεις την απόφαση να στοχεύσεις στη νέα γνωριμία που θα έρθει μέσω διαδικτύου. Η εβδομάδα θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σου, θα θελήσεις να προβάλεις τη γοητεία σου. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές θα έχεις τη δυνατότητα να γνωριστείς με καινούργιο πρόσωπο, πάρε τις εξελίξεις στα χέρια σου.

Σε σχέση. Προσοχή στα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, απέφυγε τις ανασφάλειες και τις αγχωτικές σκέψεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τον εσωτερικό σου κόσμο σε ισορροπία, βάλε σε τάξη επιθυμίες και ανάγκες. Η εβδομάδα θα σε αποτρέψει από τις παρορμητικές ενέργειες, θα καταφέρεις να βγεις από τον καχύποπτο τρόπο σκέψης.

Επανασύνδεση: Σου δίνω τη συμβουλή να μη στηριχτείς στις πληροφορίες που θα λάβεις, θα είναι ελλιπείς, θα υπάρξουν ανακρίβειες. Καλό είναι αυτά που θα μάθεις να μην επηρεάσουν τις αποφάσεις σου γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Πράξε βάσει αποδεδειγμένων αισθημάτων, μην εμπιστευτείς όλα όσα θα σου μεταβιβάσουν.

Νέα γνωριμία: Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο, όμως το αν σου ταιριάζει ή όχι καλό, θα είναι να μην το στηρίξεις στην πρώτη εικόνα. Θα υπάρξουν επαφές μεταξύ σας, στην πορεία των γεγονότων θα σου αποκαλύπτονται στοιχεία που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από την αρχική σου εντύπωση.

Σχέση – Γάμος: Μη πάρεις και πολύ φορά και αρχίσεις τις κατηγορίες και την αυστηρή κριτική, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος να πέσεις έξω στις εκτιμήσεις σου. Η προκατάληψη με την οποία θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις, λίγο αργότερα θα σε κάνουν να παραδεχτείς πως είχες άδικο.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email