Πέμπτη 27 Απριλίου 2023 | By: offisiall

Εδομαδιαίες 1 ως 7/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Στόχος σου θα είναι να βάλεις καινούργιο νόημα στη ζωή σου. Θα φλερτάρεις, θα προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή σε αυτή την εβδομάδα για να μην σε οδηγήσει σε πράξεις και λόγια που θα είναι εύκολο να παρεξηγηθούν ή παρερμηνευτούν. Απέφυγε τις εξτριμ ενέργειες και τις διφορούμενες κουβέντες, προσπάθησε να μιλήσεις ξεκάθαρα με σαφήνεια και πάντα ευγενικά μέσα στα όρια που απαιτεί η διακριτικότητα.

Σε σχέση. Προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, τα αιχμηρά λόγια και το επιτακτικό ύφος. Χαλιναγώγησε τις εσωτερικές σου ορμές, δεν θα ανεχτείς πιέσεις, οι αντιδραστικές πράξεις και τα ξεσπάσματα θα φέρουν καβγάδες. Προσπάθησε να ελέγξεις την παρορμητικότητα σου, αν δεν βρεις την εσωτερική σου ισορροπία δε θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου.

Επανασύνδεση: Θα κυριαρχήσουν οι ηγετικές σου τάσεις, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα δώσεις τέλος στην αναμονή και τη στασιμότητα. Μέσα στην εβδομάδα θα πλησιάσεις το πρώην ταίρι σου, θα επιδιώξεις τελικό ξεκαθάρισμα, επανασύνδεση ή οριστικό χωρισμό. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα σε απαλλάξει από ψυχολογικό βάρος.

Νέα γνωριμία: Καθόλου δε θα κοντοσταθείς θα βρεις τρόπο να γνωριστείς με το πρόσωπο που θα σου φανεί ιδιαιτέρως ελκυστικό. Επιβλητικό θα είναι το παρουσιαστικό σου, δυναμισμό θα φανερώνουν οι κινήσεις σου, θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις τις εξελίξεις σε σημείο που η εβδομάδα σου θα κλείσει με ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Κριέ, διεκδίκησε τις αλλαγές που επιθυμείς, ωστόσο προσοχή στις εξουσιαστικές σου τάσεις. Πάρε με το μαλακό το ταίρι σου, ψυχολόγησε λίγο την κατάσταση, σε συμβουλεύω να προτιμήσεις το διπλωματικό τρόπο αντιμετώπισης. Για να αποφευχθούν εντάσεις και αψιμαχίες, προσπάθησε να κινηθείς στρατηγικά και όχι παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να βρεθεί το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου, όμως θα είναι όντως αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι; Οριοθέτησε την ανυπομονησία σου, μη προσπαθήσεις να ξεγελάσεις τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου, προσοχή στις συνειδητές αυταπάτες. Τα γεγονότα της εβδομάδας θα σου φέρουν συναισθηματικές αναταράξεις, όμως οι βιαστικές αποφάσεις είναι πολύ πιθανόν λίγο αργότερα να δημιουργήσουν προβλήματα που δύσκολα θα λυθούν.

Σε σχέση. Η εβδομάδα μάλλον δε θα σε αφήσει να ξεχάσεις τις κακές στιγμές που υπήρξαν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιδραστικοί αρνητισμοί. Η ανάγκη σου να βγεις από τις ασφυκτικές συνθήκες ενδεχομένως να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε αλλά πρόσωπα ή καταστάσεις, όμως προσοχή γιατί θα παραμονεύει η ψευδαίσθηση. Θα είναι λάθος αν θεωρήσεις πως για όλα φταίει το ταίρι σου και πιστέψεις πως η αντικατάσταση του θα είναι η λύση σου.

Επανασύνδεση: Αν εφαρμόσεις μεθοδική τακτική και όχι πιεστική, τότε θα καταφέρεις να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου. Αισθήματα υπάρχουν μεταξύ σας, όμως υπάρχουν και κάποιες ουσιαστικές διαφορές που θα πρέπει να επιλυθούν ριζικά και όχι να κουκουλωθούν. Για να μην προκύψει δεύτερη απογοήτευση, προσπάθησε να κλείσεις τα ανοιχτά αρνητικά ζητήματα.

Νέα γνωριμία: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα καταφέρει να σε εντυπωσιάσει τόσο με το παρουσιαστικό του, όσο και με τον τρόπο ομιλίας του. Ναι μεν θα πιαστείς στα δίχτυα της γοητείας του, όμως με σιγουριά σου λέω πως δε θα παγιδευτείς. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα το ερωτευτείς και θα ξεκινήσεις μαζί του σχέση χωρίς εμπόδια και χωρίς συναισθηματικές παγίδες.

Σχέση – Γάμος: Μια χαρά θα πάει η εβδομάδα σου, φίλε μου Ταύρε, η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός σου θα προσκολλήσουν επάνω σου το ταίρι σου, δεν αποκλείεται να σου φανερώσει ένα είδος εξάρτησης. Μεταξύ σας θα υπάρξει εμπιστοσύνη, θα προκύψουν πράξεις αγάπης, είναι πολύ πιθανό να ανοιχτεί συζήτηση μελλοντικής δεσμευτικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να νιώσεις τη δύναμη να δώσεις τέλος στα παλιά, να διαγράψεις το απογοητευτικό παρελθόν, ωστόσο δεν αποκλείεται να αναθεωρήσεις, κατά πάσα πιθανότητα δε θα είναι εύκολη η λήψη αποφάσεων. Ναι μεν θέλεις να δοκιμαστείς και να αφεθείς στις νέες περιπέτειες όμως σίγουρα μπορείς να ξεκόψεις απ το πρώην ταίρι σου; Θα υπάρξουν διλλήματα και σκαμπανεβάσματα, προσπάθησε να ανασυγκροτηθείς, η μπερδεμένη σκέψη θα φέρει μπερδεμένο αποτέλεσμα.

Σε σχέση. Εσύ που αναζητάς δεσμεύσεις ή ριζικές ανακατατάξεις καλό θα είναι να μην περιμένεις απότομες αλλαγές, τα πράγματα δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν από την μια στιγμή στην άλλη. Η στάση σου δεν θα πρέπει να γίνει πιεστική ταυτοχρόνως όμως ούτε θα πρέπει να σε απογοητεύσουν οι δυσκολίες. Μη βιαστείς να σχεδιάσεις και να προγραμματίσεις, δώσε χρόνο στο ταίρι σου να σκεφτεί τι θέλει τόσο από εσένα όσο και από τη σχέση σας.

Επανασύνδεση: Τα συμβάντα δε θα σας αφήσουν χωρισμένους, εσύ και το ταίρι σου θα επανασυνδεθείτε. Εφόσον υπάρχουν αισθήματα μεταξύ σας, ο εγωισμός θα μπει σε δεύτερη μοίρα, η πρώτη σας επαφή θα είναι ουσιαστική. Από τυχαίο γεγονός θα βρεθείτε σε συνομιλία, το τυπικό φιλί πολύ γρήγορα θα εξελιχτώ σε θερμό ερωτικό αγκάλιασμα.

Νέα γνωριμία: Στην αρχή θα το βρεις συμπαθητικό το πρόσωπο που θα σου συστήσουν, καθώς θα περνά η ώρα όμως, θα σημειωθούν αλλαγές. Η απλή συμπάθεια θα γίνει δυνατή ερωτική έλξη, οι τυπικές κουβέντες θα μετατραπούν σε προσωπική συζήτηση. Πριν κλείσει η εβδομάδα σου θα συνειδητοποιήσεις πως ερωτεύτηκες και πως είσαι σε ξεκίνημα καινούργιας σχέσης!

Σχέση – Γάμος: Ένα συμβάν θα γίνει η αιτία που θα αλλάξει το ερωτικό σου κατεστημένο. Τώρα θα διαφοροποιηθούν οι συνθήκες, τα δεδομένα θα έχουν πλέον καινούργια βάση και το αποτέλεσμα θα είναι απολύτως τυχερό. Ουσιαστικά θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για να γίνει πράξη μια κρυμμένη σου επιθυμία. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, να ξέρεις πως θα πάρεις μεγάλη χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Καρκίνε μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί πρόσωπο που είχατε επεισοδιακό ή ξαφνικό χωρισμό, θα υπάρξει άνοιγμα για επανένωση και αρχή δεύτερης ευκαιρίας. Θα θελήσεις να σταθεροποιηθείς και να προχωρήσεις με προοπτική, ωστόσο απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις και απαντήσεις. Μη παραγκωνίσεις τα λάθη και τα απογοητευτικά γεγονότα του παρελθόντος, δώσε μεγάλη προσοχή στο που ακριβώς θα επικεντρωθείς.

Σε σχέση. Προσοχή στις σπασμωδικές ή βιαστικές κινήσεις. Επιθυμία σου θα είναι η σταθερή και δεσμευτική πορεία, όμως αναρωτήθηκες αν βρίσκεσαι στο σωστό χρονικό σημείο για οριστικές πράξεις; Μήπως ακόμα τα αισθήματα δεν έχουν ωριμάσει; Σκέψου με αντικειμενικά, βάλε μπροστά τη λογική, θα είναι λάθος αν εγκλωβιστείς σε ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Σου δίνω τη συμβουλή για την ώρα να δώσεις χρόνο στα γεγονότα, αναζήτησε αποδείξεις.

Επανασύνδεση: Περνάς σε περίοδο συμφιλίωσης και ερωτικής ένωσης, εσύ και το πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε θα ξεκινήσετε καινούργιο κύκλος αγάπης και ερωτισμού. Στα μέσα της εβδομάδας θα γίνει συνάντηση μεταξύ σας, τώρα και οι δυο σας θα δώσετε βάση στα αισθήματα και όχι στους ανταγωνισμούς κυριαρχίας. Το αποτέλεσμα θα είναι ένωση μακράς διάρκειας.

Νέα γνωριμία: Θα ερωτευτείς, φίλε μου Καρκίνε, και μην μπεις στον κόπο να κρυφτείς πίσω από τα δάχτυλο σου δε θα τα καταφέρεις. Θα σου δείξει ενδιαφέρον το πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, αν προσπαθήσεις να καμουφλάρεις την έλξη σου θα πέσεις έξω. Σε συμβουλεύω να φανερώσεις από την αρχή αυτό που θα νιώσεις, θα σου βγει σε καλό, το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Σχέση – Γάμος: Ερωτική θα είναι η εβδομάδα σου, συγκαταβατικό θα είναι το ταίρι σου, να περιμένεις εκπλήξεις. Δεν αποκλείεται να λάβεις δωράκι, ίσως πρόταση για ταξιδάκι θέρμων προδιαγραφών, πάντως αυτό που θα σου προτείνει το πρόσωπο που αγαπάς θα τονώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, θα ενδυναμώσει τη μεταξύ σας έλξη.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Μη βιαστείς να καταλήξεις και να βγάλεις συμπεράσματα, το πρόσωπο που θα σε πλησιάσει ίσως να σας γοητέψει και να σε εντυπωσιάσει, ωστόσο σιγουρέψου αν αυτό που φαίνεται είναι όντως αυτό που πραγματικά υπάρχει. Κινήσου απελευθερωμένα με αυθορμητισμό και άνεση, όμως μείνε προσγειωμένα στο έδαφος, προετοιμάσου για όλα τα ενδεχόμενα, μην εστιάσεις μονό στα θετικά κλείνοντας συνειδητά τα μάτια σου στα αρνητικά.

Σε σχέση. Οι υποσχέσεις που θα δώσεις στο αγαπημένο σου ταίρι ενδεχομένως να μην γίνουν εύκολα πιστευτές, ίσως να ζητηθούν συναισθηματικές εγγυήσεις, ίσως να υπάρξουν αμφιβολίες. Προσπάθησε να λύσεις τους συναισθηματικούς κόμπους, να γεμίσουν τα κενά, και αφού διαπιστωθεί πως οι βλέψεις είναι ίδιες τότε προχώρησε στις προτάσεις σου. Για την ώρα στρώσε το έδαφος και μη βιαστείς να υλοποιήσεις τα όνειρα σου.

Επανασύνδεση: Δε θα είσαι για πολλά, φίλε μου Λέοντα, κλειδωμένη θα κρατήσεις την καρδιά σου, θα επιλέξεις την απομόνωση και πολύ καλά θα κάνεις, γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να τα βρεις με τον εαυτό σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα κατά πάσα πιθανότητα δε θα αφήσεις στο πρώην ταίρι σου το περιθώριο να σε πλησιάσει.

Νέα γνωριμία: Κλειστό θα είναι το ενδεχόμενο της νέα γνωριμίας κι αυτό γιατί εσύ θα επιλέξεις να κρατήσεις απόμακρη στάση, θα απορρίψεις προτάσεις για εξόδους και συναναστροφές. Σε χώρο που κινείσαι σχεδόν καθημερινά, θα σε πλησιάσει συναισθηματικά γνώριμο πρόσωπο που διατηρεί για εσένα κρυμμένο ερωτικό ενδιαφέρον.

Σχέση – Γάμος: Ναι μεν η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου θα είναι ήρεμη, ωστόσο δε θα είναι ανοιχτή. Σιωπηλή θα είναι η σκέψη σου, κλειδαριά θα βάλεις στην καρδιά σου, το νου σου να μη δώσεις λάθος εντυπώσεις. Σου δίνω τη συμβουλή να μην κρατήσεις στην άγνοια το πρόσωπο που αγαπάς, κάνε το βήμα να φανερώσεις τους προβληματισμούς σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Παρθένε ναι μεν θέλεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου ωστόσο η εβδομάδα ίσως να σε οδήγησε σε αγχωμένες ενέργειες, προσπάθησε να αποφύγεις τι παρορμητικές επιλογές. Οι αλλαγές θα χρειαστούν υπομονή, οι δυσκολίες δε θα πρέπει να σε ωθήσουν σε σπασμωδικές προσεγγίσεις. Θα χρειαστεί να ισορροπήσεις και να ελέγξεις τον εσωτερικό σου κόσμο, τα πράγματα θα στρώσουν ωστόσο όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο χωρίς βιασύνες και πιέσεις.

Σε σχέση. Μέσα στην εβδομάδα η στάση σου θα έχει σκαμπανεβάσματα, αιχμηρά θα είναι τα λόγια σου, ατίθαση θα είναι η συμπεριφορά σου, καλό θα είναι να λείψουν οι υποβολές. Απέφυγε το επικριτικό ύφος, ενδέχεται η στάση σου να προκαλέσει την αντίδραση του συντρόφου σου. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα είσαι σε θέση να καταλάβεις τι πρέπει να αποφύγεις και που πρέπει να επικεντρωθείς.

Επανασύνδεση: Τερματίζει το στάδιο του χωρισμού, ανοίγεται πορεία ένωσης και μάλιστα με δεσμευτικές προδιαγραφές. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα μπουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς θα επανασυνδεθείτε. Έρχονται νέες υποσχέσεις καινούργια σχέδια.

Νέα γνωριμία: Συμπαντικό γεγονός θα σε φέρει αντικριστά με άτομο που θα γίνει το καρμικό σου ταίρι. Ενδεχομένως στην αρχή να το δεις σαν μια περιστασιακή σχέση, πολύ γρήγορα όμως τα δυνατά σας αισθήματα και οι συνθετικοί σας κρίκοι, θα σε πείσουν πως αυτό το άτομο ήρθε για να ριζώσει μια και καλή στη ζωή σου. Θα ζήσεις χαρούμενα γεγονότα με ευτυχισμένη κατάληξη.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Παρθένε, κακώς αγχώνεσαι και προβληματίζεσαι, άσε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις, αυτό που θέλεις θα γίνει με τον άλφα ή βήτα τρόπο, γιατί πολύ απλά το θέλει η μοίρα. Τη χαρά που προσμένεις θα την πάρεις, είναι γραμμένο στο πεπρωμένο σου, θα γίνει στη σωστή στιγμή, στον κατάλληλο χρόνο και τόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Δεν αποκλείεται να πάρεις την απόφαση να αποτινάξεις από πάνω σου τη μοναχικότητα, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείς τα πρόσωπα που θα σου γνωρίσουν ή τυχαία θα γνωρίσεις. Ο τρόπος σου δεν θα πρέπει να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις ή μπερδεμένες σκέψεις. Μην εστιάσεις μόνο στο να μην απογοητευτείς εσύ, δώσε μεγάλη σημασία και στο να μην απογοητεύσεις εσύ τους άλλους.

Σε σχέση. Σε περίπτωση που θέλεις να δώσεις μια πιο σοβαρή όψη στον δεσμό σου, θα βρεις το θάρρος να περάσεις σε ανάλογες προτάσεις, ωστόσο ίσως οι απαντήσεις που θα λάβεις να μην σε ικανοποιήσουν. Αν ακούσεις από το ταίρι σου κάτι που δε θα σου αρέσει καλό θα είναι να μην αντιδράσεις πεισματικά και ανώριμα. Δώσε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε τις εγωιστικές πιέσεις, μη βιαστείς να δώσεις τελική κατάληξη.

Επανασύνδεση: Πολύ σωστός θα είναι ο συνδυασμός γοητείας και εξυπνάδας, ο χειρισμός των προσόντων και των θετικών σου στοιχείων θα σε οδηγήσουν σε επιτυχημένη επανασύνδεση. Θα είσαι σε θέση να ελέγξεις την παρορμητικότητά σου, διπλωματική θα είναι η στάση σου, με σιγουριά σου λέω πως θα κερδίσεις και πάλι το πρώην ταίρι σου.

Νέα γνωριμία: Ναι μεν θα το εντοπίσεις το πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα σε γοητεύσει, ωστόσο θα βάλεις φρένο στην υπερβολική αισιοδοξία, δε θα επιτρέψεις την καρδιά σου να παρασυρθεί από φανταστικές εκδοχές. Θα πάρεις τα γεγονότα έτσι ακριβώς όπως θα έρθουν, συγκρατημένη θα είναι η στάση σου, αυτή τη φορά θα χειριστείς το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις με τον κατάλληλο και σωστό τρόπο.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Ζυγέ, δε θα γίνεις θύμα εκνευρισμού, το ταίρι σου όσο και να προσπαθήσει να τεντώσει το σκοινί, εσύ θα μείνεις ακλόνητα στη θέση σου αποτρέποντας με σοφό τρόπο τα έκτροπα. Θα καταφέρεις να επιβάλεις την ισορροπία μέσα στη σχέση σου, με έμμεσο τρόπο θα κατευθύνεις τη συναισθηματική κατάσταση, στην οποία θα βρίσκεται το ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Ίσως να μπει φρένο στις δυναμικές ενέργειες. Στην παρούσα φάση μάλλον θα υπάρξουν ενδοιασμοί και αναστολές, δε θα είσαι σε θέση να παίρνεις απόφαση να προσεγγίσεις ή να ενδώσεις ρισκάροντας. Δεν είναι ανάγκη να βιαστείς, η εσωτερική πίεση θα σε οδηγήσει σε λάθη, προσπάθησε πρώτα να ισορροπήσεις και να κατασταλάξεις και υστέρα να περάσεις σε ουσιαστικές πράξεις.

Σε σχέση. Σκέψεις θα σε απασχολήσουν σχετικά με το που βαδίζει η σχέση σου ωστόσο προσοχή στα πορίσματα σου, για την ώρα υπάρχουν σκοτεινά σημεία που πρέπει να διαλευκανθούν. Συζήτησε με το ταίρι σου, μη φοβηθείς να μιλήσεις ανοιχτά για τα θέματα που δημιουργούν ανασφάλειες και αμφιβολίες. Προσπάθησε να εξακριβώσεις και να συνειδητοποιήσεις, βάλε στόχο να διαλυθούν οι αυταπάτες.

Επανασύνδεση: Τυχαίο γεγονός θα σε επανασυνδέσει με το πρώην ταίρι σου και μάλιστα το συμβάν θα είναι αιφνιδιαστικό, θα σε ξαφνιάσει. Ίσως αυτή τη στιγμή να μην πιστεύεις πως η έλξη σας έχει μείνει ανέπαφη, όμως αυτά που θα ζήσεις μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα σε πείσουν πως η αγάπη σας είναι πολύ δυνατή για να μπορέσει να σβήσει τόσο εύκολα.

Νέα γνωριμία: Λαμπερό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σου, ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεγάλος. Η διαίσθησή σου θα σου πει πως αυτό το άτομο θα γίνει το τυχερό σου αστέρι και δε θα σου λέει ψέματα. Εσείς οι δυο θα γνωριστείτε, θα ερωτευτείτε, θα χαράξετε δυνατή πορεία αγάπης που θα φτάσει στο μακρινό μέλλον.

Σχέση – Γάμος: Έρχεται κάτι που προσμένεις και μάλιστα με ξαφνικό τρόπο. Ένα ζήτημα για το οποίο τον τελευταίο καιρό είχες χάσει τις ελπίδες σου, τώρα θα γίνει πραγματικότητα και θα σου δώσει πολύ μεγάλη χαρά. Θα αναστατωθείς, θα εκπλαγείς, τα μαντάτα που σου έρχονται, θα νιώσεις την ανάγκη να τα γνωστοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Μπερδεμένη θα είναι η στάση σου, τη θέλεις την καινούργια γνωριμία; ή μήπως προτιμάς να επανασυνδεθείς; Καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς αναζητάς γιατί στα μέσα της εβδομάδας τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να δώσεις μια άμεση απάντηση. Ζύγισε τα υπέρ και τα κατά, υπολόγισε τι πρόσφερες και τι εισέπραξες και πάρε αποφάσεις για τις όποιες δε θα μετανιώσεις.

Σε σχέση. Προσοχή το ταίρι σου ίσως να σου βγάλει αντιδραστική στάση, ενδεχομένως να δημιουργηθούν εκνευρισμοί και εντάσεις. Εσύ που είσαι σε μακροχρόνιο δεσμό στόχευσε στην συνεννόηση και στην χαλαρότητα, προσπάθησε να κατασταλάξεις συναισθηματικά, λύσε και δώσε εξηγήσεις σε θέματα που δημιουργούν αρνητισμό. Σε περίπτωση που ακουστούν παράπονα καλό θα είναι να μην τα αγνοήσεις, προσπάθησε να κατανοήσεις και να συνειδητοποιήσεις.

Επανασύνδεση: Μην την καθυστερείς την κίνηση, φίλε μου Τοξότη, επανασύνδεση θα γίνει από δική σου πρωτοβουλία και δραστηριοποίηση. Πάρε την απόφαση να συναντηθείς με το πρώην ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, όσο χρονοτριβείς, τόσο θα περνά ο καιρός χωρίς αποτέλεσμα και ουσία.

Νέα γνωριμία: Από πάνω μέχρι κάτω θα σε κοιτάζει και έντονα θα σε παρατηρεί ένα καινούργιο πρόσωπο, που ο συγκυρίες θα σας οδήγησαν εντελώς τυχαία στο ίδιο σημείο. Γοητευτική θα βρεις την εξωτερική του εμφάνιση, αν δεν κρατήσεις στάση αδιάφορη και αν βρεις τρόπο να δώσεις το πράσινο φως, τότε ετοιμάσου, αυτή η καινούργια γνωριμία να καταλήξει σε ραντεβού που θα φέρει έναρξη σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Σε περίπτωση που έχεις τσακωθεί με το ταίρι σου, μην το τραβάς άλλο το σκοινί, οι καταστάσεις θα εξελιχτούν ανάλογα με το προς τα πού εσύ θα τις κατευθύνεις. Με λίγα λόγια, μέσα στην τωρινή εβδομάδα τα ηνία θα είναι στα χέρια σου, εσύ θα κρατάς τα γκέμια, όλα θα εξαρτηθούν από τις κινήσεις και τις αποφάσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Αιγόκερε η θετική κατάληξη θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείς τα γεγονότα και κυρίως από τις αποφάσεις που ήδη έχεις πάρει. Θέλεις όντως να ξεφύγεις από τα παλιά; ή μήπως τα αισθήματα σου είναι τόσο μπερδεμένα που αδυνατείς να εντοπίσεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις; Και να έρθει η νέα γνωριμία αν δεν κινηθείς ξεκάθαρα και άμεσα τότε το αποτέλεσμα εκ των πραγμάτων δε θα είναι ικανοποιητικό. Προσπάθησε να διεισδύσεις στον συναισθηματικό σου κόσμο, μάθε τι ακριβώς αναζητάς.

Σε σχέση. Η εβδομάδα δε θα σας βοήσει να κινηθεί συνετά, σου δίνω τη συμβουλή να κρατήσεις χαλαρή στάση, να αναζητήσεις ηρεμία και να εστιάσεις στην έλξη και στην ειλικρίνεια των αισθημάτων. Προσπάθησε να ξεδιαλύνεις καταστάσεις που επιδρούν αρνητικά στο ταίρι σου κατά συνέπεια και στη σχέση σας. Κάνε το βήμα να δώσεις νέα πνοή στον δεσμό σου, οι προτάσεις σου για να γίνουν αποδέκτες δε θα πρέπει να είναι εγωκεντρικές.

Επανασύνδεση: Θα συμβεί η επανασύνδεση, φίλε μου Αιγόκερε, τα αισθήματα σας είναι δυνατά, δε θα σας αφήσουν να γίνετε θύματα εγωισμού. Στα μέσα της εβδομάδας θα προκύψει συνάντηση επανένωσης και μάλιστα προετοιμάσου θα δοθούν μεταξύ σας σοβαρές υποσχέσεις που θα ανοίξουν προοπτική δέσμευσης.

Νέα γνωριμία: Θα σε πλησιάσει ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο, ο τρόπος που θα σας προσεγγίσει θα είναι θερμός ευγενικός και διακριτικός. Θα εκτιμήσεις την συμπεριφορά που θα κρατήσει απέναντι σου, αυτό το άτομο στην πορεία των επαφών σας θα το αγαπήσεις και θα το εμπιστευτείς. Προμηνύεται γνωριμία σοβαρής κατάληξης!

Σχέση – Γάμος: Αρμονία και αλληλοκατανόηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, ομαλά θα πορευτεί η εβδομάδα σου και με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα κλείσει. Μια έκπληξη σου ετοιμάζει το πρόσωπο που αγαπάς, ίσως να είναι δώρο, ίσως να είναι πρόταση, πάντως αυτό που θα σου προσφέρει πρακτικά ή θεωρητικά, θα σου δώσει μεγάλη χαρά, θα δεσμεύσει την από δω και πέρα πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή σε ποιο άτομο θα δείξεις προτίμηση και συμπάθεια, εσύ που είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση μη βιαστείς να ενδώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος λίγο αργότερα να μετανιώσεις για τις αποφάσεις σου. Σκέψου καλά τι θέλεις και τι χρειάζεσαι, μην αφήσεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης να σε οδηγήσει στην αγκαλιά λάθος ατόμου. Σκέψου με ορθολογισμό και αισιοδοξία μόνο έτσι θα καταφέρεις να κινηθείς δυναμικά και να αποφασίσεις σωστά χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος να παγιδευτείς.

Σε σχέση. Παρορμητικές θα είναι οι κινήσεις σου, το νου σου να μην μπερδέψεις το ταίρι σου και φτάσει στο σημείο να δώσει λάθος ερμηνεία στους σκοπούς και στα αισθήματα σου. Ίσως να υπάρξουν αναθεωρήσεις, αναλυτικές συζητήσεις και τυχαία συμβάντα θα σου αλλάξουν γνώμη για συναισθηματικές δηλώσεις που είχες κάνει τις προηγούμενες μέρες.

Επανασύνδεση: Σίγουρα τη θέλεις την επανασύνδεση, φίλε μου Υδροχόε; Μήπως δεν είναι μέσα σου ξεκάθαρα τα πράγματα; Το πρώην ταίρι σου θα κάνει το βήμα να σε πλησιάσει, θα σου τηλεφωνήσει και θα σου ζητήσει συνάντηση, το θέμα όμως είναι τι απάντηση θα δώσεις. Κατά πάσα πιθανότητα δε θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις, διφορούμενη θα είναι η στάση σου.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό και χαρά θα σου προκαλέσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις και μάλιστα τόσο μεγάλη που μάλλον οι κινήσεις σου θα είναι ανεξέλεγκτα παρορμητικές. Το νου σου να μην σε χτυπήσει ο έρωτας Κατακούτελα και κάνεις ενέργειες επιπόλαιες ή σπασμωδικές. Θα σου δοθεί η ευκαιρία της νέας ερωτικής αρχής, ωστόσο απόφυγε τις υπερβολές.

Σχέση – Γάμος: Μπαϊράκι θα σηκώσεις, επαναστατική θα είναι η στάση σου, τα πάνω κάτω θα φέρεις μέσα στη σχέση σου. Αυτή τη φορά θα εναντιωθείς στα δεδομένα, θα θελήσεις να διαφοροποιήσεις τις συνθήκες, όμως θα πρέπει να προσέξεις πολύ καλά την τακτική και τη μέθοδο που θα εφαρμόσεις. Οι απότομες ή αλλοπρόσαλλες ενέργειες, θα σου δημιουργήσουν δυσκολίες.

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Την θέλεις την καινούργια γνωριμία, ενδεχομένως να αισθάνεσαι πως την έχεις άμεση ανάγκη, ωστόσο οι συνθήκες ίσως να μην είναι ακόμα έτοιμες για ένα αξιόλογο ξεκίνημα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές ή ασυνήθιστες προσεγγίσεις. Μη προσπαθήσεις να τρέξεις τα γεγονότα, η ανυπομονησία θα σε οδηγήσει σε λάθη και σε επιλογές που λίγο αργότερα θα συνειδητοποιήσεις πως δεν έπρεπε να γίνουν.

Σε σχέση. Θα εναντιωθείς στο κατεστημένο της σχέσης σου. Το άγχος και η εσωτερική πίεση μπερδέματα θα δημιουργήσουν στο σκεπτικό σου, συνειδητές ή υποσυνείδητες φοβίες θα κάνουν την εμφάνιση τους. Προσπάθησε στις επαφές με το ταίρι σου να αποφύγεις τις πιέσεις, καλό θα είναι η στάση σου να είναι διαλλακτική. Το κλείσιμο της εβδομάδας θα σε χαλαρώσει, θα καταφέρεις να κινηθείς λογικά και ήρεμα.

Επανασύνδεση: Απρόβλεπτα γεγονότα θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα λάβεις περίεργες πληροφορίες που κατά πάσα πιθανότητα θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου. Ενδεχομένως, περίπου χρονικά από τα μέσα της εβδομάδας, να μη θέλεις πλέον να επανασυνδεθείς με το ταίρι σου. Θα νιώσεις την ανάγκη να τρενάρεις την κατάσταση για να έχεις χρόνο να το ξανασκεφτείς.

Νέα γνωριμία: Εντυπωσιακό πρόσωπο θα κλέψεις την καρδιά σου, θα ενθουσιαστείς, θα ερωτευτείς, ωστόσο θα αποτελέσει μια δύσκολη περίπτωση. Αυτό το άτομο θα το γνωρίσεις, θα αποκτήσετε επαφές, όμως ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Τα δεδομένα που σιγά-σιγά θα εμφανίζονται, θα φέρουν εκπλήξεις, θα υπάρξουν συναισθηματικές δονήσεις.

Σχέση – Γάμος: Θα κλονιστούν τα θεμέλια της σχέσης σου, κάτι ή κάποιος θα σε βάλει να αναρωτηθείς, κατά συνέπεια θα ψάξεις να εξακριβώσεις. Μέσα στην εβδομάδα θα την πάρεις τη συναισθηματική αναστάτωση, ωστόσο μην πανικοβληθείς, όλα θα έχουν με αίσιο τέλος, έστω και αν εσύ και το ταίρι σου περάσετε από μια μικρή φουρτούνα.

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email