Δευτέρα 1 Μαΐου 2023 | By: offisiall

Μάιος

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου αυτός ο μήνας θα είναι ανατρεπτικός και δεν αποκλείεται να φέρει αλλαγές και αναθεωρήσεις καταστάσεων ακόμα και συναισθημάτων. Είναι εξίσου πιθανό να φέρει παλαιότερα συναισθήματα στο προσκήνιο και κάποιες υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή οι οποίες δεν είχαν διευθετηθεί τότε ώστε να μην υπάρχουν εκκρεμότητες σε αυτές. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 15/5 δείχνει πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να κάνει ξανά την εμφάνισή του και ένας παλιός σου γνώριμος. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 7/5 θα δημιουργήσει συναισθηματική τρυφερότητα και θαλπωρή η οποία θα βοηθήσει στην εξέλιξη μιας σχέσης ή μιας γνωριμίας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξουν βοηθητικές εξελίξεις σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής αυτό το μήνα είναι να έχεις ξεκαθαρίσει με θέματα του παρελθόντος και να μην έχεις αφήσει μισάνοιχτες πόρτες και ημιτελείς υποθέσεις. Αν δεν το έχεις κάνει μέχρι τώρα να θυμάσαι το ρητό που λέει πως «ποτέ δεν είναι αργά».

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το να περνάς χρόνο με το σύντροφό σου και να φροντίζετε ο ένας τον άλλον θα λειτουργήσει εξαιρετικά για εσάς αυτό το μήνα, καθώς θα σας φέρει κοντά και θα αποτελέσει το «αντίδοτο» σε όλα αυτά τα ζητήματα τα οποία μπορεί να έχουν δημιουργήσει πίεση και στους δυο σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο με το οποίο θα αναπτυχθεί μία οικειότητα από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η αναδρομή του Ερμή ενδεχομένως να φέρει κάποιες καθυστερήσεις στην επικοινωνία ή αναβολές σε συναντήσεις και γενικά μια δυσκολία στη ροή των εξελίξεων, όμως μετά τις 15/5 αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν και όλα θα αρχίσουν να κινούνται με πιο γρήγορους ρυθμούς.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Μάιος θα αποτελέσει ένα μήνα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων και φαίνεται πως θα φέρει αλλαγές και εκπλήξεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο ως και τις 15/5 φέρνει «άρωμα παρελθόντος» καταδεικνύοντας πως κατά το πρώτο μισό του μήνα πολύ πιθανό να υπάρξει μία επανασύνδεση, επικοινωνία ή ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού καταδεικνύει το κλείσιμο μιας σχέσης ή μιας αισθηματικής κατάστασης η οποία εξελίσσεται «μετά εμποδίων» και τον τελευταίο καιρό σε κρατά πίσω. Σε κάθε περίπτωση η απόφασή σου χρειάζεται να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψεως και όχι παρορμητικής αντίδρασης σε καταστάσεις οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν στιγμές έντασης.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7/5 θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος μην αφήσεις εκτός προγράμματος συναντήσεις και επαφές με φίλους, συγγενείς, γνωστούς καθώς μέσω αυτών είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις νέες γνωριμίες. Η είσοδος του Δία στο ζώδιό σου στις 16/5 εγκαινιάζει ένα διάστημα ενός έτους το οποίο θα φέρει ευκαιρίες, όμορφες στιγμές και τύχη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αυτό είναι κάτι που θα αρχίσει να γίνεται εμφανές σταδιακά και πολύ περισσότερο για όσους έχουν γεννηθεί κατά το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται να προσέχεις τις υπερβολές κάθε είδους, καθώς θα κάνουν την εμφάνισή τους σε συζητήσεις, επαφές, υποσχέσεις αλλά και μέσα σε διαφωνίες, δυναμιτίζοντας το κλίμα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα σε φέρει σε επαφή με σκέψεις, συναισθήματα, αναμνήσεις και ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι και τις 15/5 μπορεί να αναμοχλεύσει καταστάσεις, οι οποίες με τη σειρά τους θα ξυπνήσουν αναμνήσεις και θα φέρουν στο προσκήνιο θέματα τα οποία έχουν παρέλθει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να εμφανιστούν ξανά στο παρόν και να δημιουργήσουν πρόβλημα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, αν δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να τα συζητήσετε ξανά. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο μέχρι τις 6/5 αλλά η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων θα κάνει την περίοδο ακατάλληλη για να επενδύσεις συναισθηματικά σε μία νέα κατάσταση.

Από τις 7/5 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και πολύ περισσότερο μετά τις 15/5 όπου ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα είναι πιο εύκολο να ξεκαθαρίσουν ζητήματα και συναισθήματα τα οποία ενδεχομένως να είχαν μπερδέψει μία αισθηματική υπόθεση ή μία γνωριμία. Αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως χρειάζεται να έχεις υπομονή καθώς το πρώτο μισό του μήνα όχι μόνο δεν θα δημιουργήσει την απαραίτητη σταθερότητα για κάτι νέο αλλά είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει και σε λανθασμένες κινήσεις και εκτιμήσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να φέρουν μία απογοήτευση όσον αφορά την εξέλιξη ενός θέματος που την αφορά, όμως μην αφήσεις μερικές ημέρες να επηρεάσουν γενικά το κλίμα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Στις 20/5 ο Άρης θα φύγει από ένα ζώδιο που δεν ευνοούσε τις κινήσεις σου και θα περάσει σε ένα ζώδιο φιλικό προς την ενέργειά σου -το Λέοντα- και έτσι θα υπάρξει περισσότερη εξωστρέφεια και διάθεση να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 21/5 εγκαινιάζει τη γενέθλια χρονιά σου και μία περίοδο με έμφαση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Επίσης τώρα θα αρχίσουν να δημιουργούνται οι κατάλληλες συγκυρίες για να εξελιχθεί μία γνωριμία που θα έχει ενδιαφέρον.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που πολύ πιθανό να αλλάξει τα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή μέσα από Καρμικά γεγονότα και καταστάσεις. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 5/5 μιλά για μία γνωριμία/συνάντηση/σχέση η οποία θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που προσεγγίζεις τον έρωτα και τα συναισθήματα. Αυτό το φεγγάρι καταδεικνύει πως το «καρμικό» στοιχείο θα είναι έντονο -κυρίως τις πρώτες ημέρες του Μαΐου- για αυτό δώσε προσοχή σε γεγονότα, συζητήσεις αλλά και καταστάσεις καθώς τίποτε δεν θα είναι στην τύχη. Από τις 7/5 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες ή για να βελτιώσεις μία σχέση που ήδη υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου. Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5 η επικοινωνία θα βοηθήσει να διευθετηθούν κάποια ζητήματα και κάποιες παρανοήσεις/παρεξηγήσεις που πιθανό να έχουν δημιουργηθεί σε προσωπικές/αισθηματικές υποθέσεις.

Το γεγονός πως ο Άρης θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο διάστημα του Μαΐου στο δικό σου ζώδιο καταδεικνύει πως και πάλι οι εντάσεις και οι έντονες στιγμές δεν θα λείψουν, όμως οι υπόλοιπες αστρολογικές συγκυρίες δείχνουν πως θα είναι πιο εύκολο να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν ουσιαστικά μία σχέση/γνωριμία. Αν είσαι ελεύθερος μέχρι και τις 15/5 ίσως να υπάρξουν γεγονότα τα οποία θα φέρουν καταιγιστικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, τέτοιου είδους γεγονότα μπορεί να είναι μία συνάντηση ή μία γνωριμία που δεν θα είναι τυχαία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τα θέματα του παρελθόντος ενδεχομένως να απαιτήσουν χώρο στη σχέση και την καθημερινότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις άλυτα ζητήματα καθώς αυτά πιθανό να κάνουν συνέχεια την εμφάνισή τους μπροστά σας. Από τις 20/5 και μετά που ο Άρης θα βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξει μεγαλύτερη ηρεμία στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που μπορεί να έχει αρκετές απαιτήσεις σε επίπεδο υποχρεώσεων, για αυτό και εσύ χρειάζεται να κάνεις «τα κουμάντα σου» προκειμένου να μην αφήσεις τις υποχρεώσεις, τις δουλειές και τη ρουτίνα της καθημερινότητας να μειώσει το ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 15/5 καταδεικνύει πως μέχρι και τα μέσα του μήνα χρειάζεται να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου ή με ένα πρόσωπο το οποίο σε ενδιαφέρει, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργούνται παρανοήσεις. Αυτές οι παρανοήσεις σε συνδυασμό με το ότι δεν θα έχεις αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείς μαζί τους μπορεί να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα σε μία σχέση/ γνωριμία. Η αλήθεια είναι πως ο Μάιος δεν θα έχει συναισθηματική σταθερότητα -τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα του- η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει στην εξέλιξη προσωπικών υποθέσεων για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή.

Μετά τις 15/5 θα έρθουν καλύτερες ημέρες οι οποίες θα αποτελέσουν διάλειμμα από την πιεστική καθημερινότητα και από όλες τις σκέψεις που σε απασχολούν αυτό το διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην περιμένεις να υπάρξουν ιδανικές συνθήκες για να κάνεις κάποια πράγματα με το σύντροφό σου, καθώς το ιδανικό είναι ουτοπικό, για αυτό προσπάθησε να αξιοποιήσεις έστω και το λιγοστό ελεύθερο χρόνο που θα έχεις για να κάνετε πράγματα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 7/5 μπορεί να συμβάλει στην αναζωπύρωση ενός ειδυλλίου που έρχεται από το παρελθόν. Από τις 21/5 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει αρκετή κινητικότητα σε σκέψεις, δράσεις, αποφάσεις αλλά και στα συναισθήματα, κάτι που χρειάζεται προσοχή καθώς όλα τα παραπάνω θα δημιουργήσουν μια παρορμητική και συχνά μεταβαλλόμενη διάθεση στα προσωπικά σου θέματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα φέρει στο προσκήνιο συζητήσεις για παρελθοντικές γνωριμίες, αναμνήσεις και συναισθήματα, τα οποία είχαν μείνει στο παρασκήνιο το προηγούμενο διάστημα. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 15/5 κάτι που δείχνει πως κάποια από τα σχέδια σου αλλά και τις αποφάσεις σου μπορεί να αλλάξουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κράτησε μία μικρή επιφύλαξη σε οτιδήποτε θέλεις να κάνεις με το σύντροφό σου μέχρι και τα μέσα του μήνα, ιδιαίτερα αν στα σχέδιά σας συμπεριλαμβάνονται μετακινήσεις, κοινωνικές υποχρεώσεις και ταξίδια. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7/5 καταδεικνύει πως όσο περνούν οι ημέρες του Μαΐου τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα εμφανίζονται σε συναντήσεις και επαφές, όμως αυτό είναι κάτι που θα γίνει ακόμα περισσότερο εμφανές μετά τα μέσα του μήνα όπου ο Ερμής θα έχει επιστρέψει στην κανονική του πορεία.

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου στις 16/5 -σε αυτή τη θέση ο Δίας θα παραμείνει για έναν ολόκληρο χρόνο- καταδεικνύει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι θέματα της προσωπικής σου ζωής αλλά και στον τρόπο που προσεγγίζεις αισθηματικά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα έχει εντελώς διαφορετική κοσμοθεωρία από τη δική σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις γνώμη για αρκετά πράγματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι λιγότερο απαιτητικό και θα βοηθήσει να πραγματοποιήσεις κάποια από τα σχέδια που έχεις με το σύντροφό σου. Μέσα σε αυτά πιθανό να περιλαμβάνονται και ένα ταξίδι για λόγους αναψυχής! Μέχρι τότε προσπάθησε να μην δίνεις περισσότερη σημασία από ότι χρειάζεται σε κάποιες διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν, οι οποίες φαίνεται πως θα αποτελέσουν χαρακτηριστικό των ημερών μέχρι και τα μέσα του μήνα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Μάιος είναι ένας μήνας όποιος θα φέρει τα οικονομικά σου ζητήματα σε πρώτο πλάνο, τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να επηρεάσουν μία σχέση, ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου. Ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες διαφωνίες σχετικά με τις προτεραιότητές που υπάρχουν ή με κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε για το σπίτι οι οποίες είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση σας. Μέχρι και τις 15/5 δώσε προτεραιότητα σε θέματα τα οποία αφορούν τα έσοδα και τα έξοδα, καθώς αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις και σε μία προσωπική σου σχέση. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 15/5 κάτι που θα δημιουργήσει ένα ακόμα εμπόδιο -επικοινωνιακής φύσης- σε περίπτωση που χρειαστεί να διευθετηθούν κάποια θέματα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Από τις 7/5 που η Αφροδίτη θα περάσει το ζώδιο του Καρκίνου θα φέρει στο προσκήνιο τα συναισθήματα τα οποία θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα.

Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως θα αφήσεις πίσω διαφωνίες και θέματα των οικονομικών και θα επικεντρωθείς στα συναισθήματα που υπάρχουν μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, καθώς αυτά θα καθορίσουν το κλίμα της σχέσης σου το προσεχές διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος η νέα θέση της Αφροδίτης καταδεικνύει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες οι οποίες θα κάνουν πιο έντονα την εμφάνιση τους μετά τις 15/5 όπου ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία διευκολύνοντας την επικοινωνία. Ένα πολύ θετικό σημείο αυτού του μήνα είναι πως στις 20/5 ο Άρης θα φύγει από το ζώδιο του Καρκίνου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα -το οποίο είναι πιο φιλικό προς την ενέργειά σου- μειώνοντας το τεταμένο κλίμα που ενδεχομένως να υπήρξε στην προσωπική σου ζωή το προηγούμενο διάστημα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Μάιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα φέρει στο επίκεντρο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγές, αναθεωρήσεις αλλά και ανακατατάξεις σε αυτές. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου έως και τις 15/5 καταδεικνύει πως θα σε απασχολήσουν ζητήματα από το παρελθόν, τα οποία θα παίξουν κομβικό ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις στο παρόν, σχετικά με μία γνωριμία ή μία σχέση. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου - Σκορπιού) στις 5/5 μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς σε σχέσεις οι οποίες δεν έχουν σταθερά θεμέλια. Αν νιώθεις πως υπάρχει στη ζωή σου μία τέτοια σχέση αυτό το φεγγάρι θα σου δώσει το κίνητρο να ασχοληθείς περισσότερο με αυτή είτε για να διευθετήσεις τα θέματα που υπάρχουν είτε για να κλείσεις τον κύκλο της.

Αυτό προϋποθέτει να δεις σφαιρικά τα ζητήματα που υπάρχουν σε αυτήν μέχρι τώρα και να μην αποφασίσεις με βάση παρορμητικές εντάσεις που ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους στις ημέρες του Μαΐου. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7/5 αλλά και την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στα μέσα του μήνα φαίνεται πως θα ξεκινήσει ένα καλύτερο διάστημα για την προσωπική σου ζωή, αυτό όμως προϋποθέτει να έχεις κάνει κάποια ξεκαθαρίσματα σε εκκρεμότητες και ζητήματα τα οποία αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Ταύρου στις 16/5 ξεκινά ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για τον τομέα των σχέσεων, αυτό είναι κάτι που θα κάνει αισθητή την εμφάνισή του από τις αρχές του Ιουνίου, καθώς τις τελευταίες ημέρες του Μαΐου ο Δίας θα εμπλακεί σε μία δυσαρμονική όψη με τον Άρη και τον Πλούτωνα, με αποτέλεσμα να φέρει εντάσεις και να δημιουργήσει υπερβολές σε συναισθήματα, κινήσεις και καταστάσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει περισσότερη προσμονή για κάποιες εξελίξεις σε εργασιακές υποθέσεις και ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητά σου, με αποτέλεσμα η προσοχή σου να μην είναι στραμμένη σε προσωπικές υποθέσεις, σχέσεις και γνωριμίες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου έως τις 15/5 πιθανό να δημιουργεί καθυστερήσεις σε ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, με αποτέλεσμα να μην σε αφήνει να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή απερίσπαστος. Οι πρώτες ημέρες του μήνα πιθανό να έχουν ένα τεταμένο κλίμα ιδιαίτερα αν βάλεις τη σχέση με το σύντροφό σου στον «αυτόματο πιλότο» και πολύ περισσότερο αν βάλεις στον «αυτόματο πιλότο» μία γνωριμία, η οποία μόλις έχει ξεκινήσει.

Με τη δυσαρμονική όψη μεταξύ της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων στις αρχές του μήνα ίσως να υποτιμήσεις τη σημασία κάποιων καταστάσεων, κάτι που θα σε οδηγήσει σε λανθασμένες εντυπώσεις σε προσωπικές υποθέσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 7/5 ξεκινά ένα ιδιαίτερα ερωτικό διάστημα το οποίο θα βοηθήσει να έρθεις κοντά είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Από τις 15/5 και έπειτα που ο Ερμής θα έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία τα πράγματα που καθυστερούσαν στην καθημερινότητά σου θα αρχίσουν να κινούνται με μεγαλύτερη ταχύτητα, κάτι που θα φέρει ανακούφιση και θα ελευθερώσει λίγο από το χρόνο σου. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 20/5 θα βελτιώσει εξαιρετικά τη διάθεσή σου και την εξωστρέφεια σου και θα φέρει μετακινήσεις, επικοινωνία, επαφές και αυτά με τη σειρά τους θα φέρουν νέες γνωριμίες και θα δημιουργήσουν έντονη διάθεση για φλερτ!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα καθορίσει τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή, καθώς η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στις 5/5 στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού κάνει αυτές τις ημέρες έντονα καρμικές. Αυτό σημαίνει πως μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα υπάρξουν καταστάσεις, εξελίξεις και γνωριμίες οι οποίες θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στα συναισθήματά σου αλλά και στον τρόπο που βλέπεις, προσεγγίζεις και διαχειρίζεσαι θέματα της προσωπικής σου ζωής. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 15/5 μπορεί να φέρει μία επανασύνδεση ή να αναζωπυρώσει έναν έρωτα του παρελθόντος, σε κάθε περίπτωση χρειάζεται να δώσεις προσοχή στις αποφάσεις σου και πέρα από τα δεδομένα που είχες στο παρελθόν να δεις και τα δεδομένα που υπάρχουν στο παρόν.

Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 7/5 ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να βελτιώσει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή, αυτό όμως είναι κάτι που θα γίνεται εμφανές σταδιακά και ακόμα πιο έντονο μετά τις 19/5 που θα φύγει και ο Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, μια θέση που είχε φέρει αρκετές εντάσεις σε σχέσεις και γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε προσοχή σε γεγονότα που θα υπάρξουν κατά τις πρώτες ημέρες του μήνα, καθώς αυτά θα είναι καθοριστικά για την εξέλιξη της σχέσης σας και να θυμάσαι πως μετά τις 15/5 έρχονται καλύτερες και κυρίως πιο ήσυχες ημέρες σε αυτή. Αν είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό του Μαΐου θα έχει εκπλήξεις για εσένα καθώς μπορεί να φέρει από ένα νέο έρωτα μέχρι μία γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση ζωής.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Μάιος είναι ένας μήνας ο οποίος σε καλεί να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα γεγονότα που θα φέρει και να μην αφήνεις κανένα ζήτημα που αφορά στην προσωπική σου ζωή στην τύχη του. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού στις 5/5 αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι 15/5, θα δημιουργήσει ένα κλίμα συναισθηματικής αστάθειας και ρόλο σε αυτό φαίνεται πως θα παίξουν γεγονότα και καταστάσεις του παρελθόντος. Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να φέρουν κάποιες σκέψεις σχετικά με ένα πρόσωπο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή ενδεχομένως να φέρουν και μία νέα γνωριμία, όμως να θυμάσαι πως η συναισθηματική σταθερότητα δεν είναι χαρακτηριστικό του Μαΐου -τουλάχιστον μέχρι το πρώτο μισό του- για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις τις καταστάσεις να εξελιχθούν πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση και πριν επενδύσεις συναισθηματικά σε μία νέα γνωριμία.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται να δώσεις μεγάλη προσοχή σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και ξέρεις πως μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση σου στο παρόν και να προσπαθείς να τα διευθετήσεις άμεσα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 7/5 δεν θα βοηθήσει τόσο την κατάσταση καθώς θα στρέψει το ενδιαφέρον σου περισσότερο σε ζητήματα της καθημερινότητας παρά σε θέματα σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να της αφιερώνεις χρόνο και να δίνεις σημασία στις ανάγκες και τα συναισθήματά του συντρόφου σου, προκειμένου να υπάρξει ένα κλίμα το οποίο θα σας ενώσει και δεν θα σας απομακρύνει. Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 21/5 θα ξεκινήσει ένα πιο ανάλαφρο διάστημα -το οποίο μπορεί να έχει κάποιες εντάσεις- όμως στο σύνολό του θα είναι πιο βοηθητικό για την προσωπική σου ζωή, με περισσότερη διάθεση εκ μέρους σου αλλά και περισσότερες ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Μάιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα δημιουργήσει πολλές αφορμές για συναντήσεις, συζητήσεις και αναθεωρήσεις προσώπων και καταστάσεων που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου μέχρι τις 15/5 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις ξανά μία σχέση/γνωριμία που έχεις όμως προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις με βάση το τελευταίο διάστημα -που μπορεί να είχε κάποια προβλήματα λόγω παρανοήσεων και παρεξηγήσεων- αλλά να δεις τη συνολική εικόνα αυτής. Η Πανσέληνος/έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα του Ταύρου - Σκορπιού στις 5/5 δεν είναι αρνητική προς το ζώδιό σου και είναι πιθανό να φέρει μία Καρμική γνωριμία ή μία συνάντηση η οποία θα καθορίσει τις εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Να θυμάσαι πως οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να φέρουν μπερδεμένα συναισθήματα, διλήμματα και να δημιουργήσουν μία θολή κατάσταση σε προσωπικές υποθέσεις, για αυτό χρειάζεται να δεις τα δεδομένα αλλά να κάνεις υπομονή μέχρι να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Από τις 7/5 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου θα έρθουν καλύτερες και πιο ερωτικές ημέρες για εσένα, οι οποίες θα συμβάλλουν στο να έρθεις κοντά είτε με το σύντροφό σου είτε αν είσαι ελεύθερος με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Οι φίλοι, οι γνωστοί και ο περίγυρος σου σε γενικότερο πλαίσιο θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται μία νέα γνωριμία να εξελιχθεί σε πολλά παραπάνω. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση κατά το δεύτερο μισό του μήνα προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου σε δραστηριότητες που αγαπάτε, καθώς αυτό αφενός θα σας φέρει κοντά αφετέρου θα αποτελέσει το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις, οι οποίες όπως φαίνεται θα έχουν μία αυξητική τάση κατά τις τελευταίες ημέρες του μήνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email