Πέμπτη 4 Μαΐου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες από 8 ως 14/5

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι. Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα σου φέρουν καινούργιες ευκαιρίες. Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ερωτευτείς, θα μαγνητίσεις και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, η αυτοπεποίθηση σου ακμαία, δεν θα αρνηθείς να προχωρήσεις σε καινούργιο ξεκίνημα. Η εβδομάδα θα απελευθερώσει τον αυθορμητισμό σου, η απόφαση σου να ρισκάρεις και να κινηθείς αποφασιστικά θα σου βγει σε καλό.

Σε σχέση.. Ανατρεπτικές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρεις, δεν αποκλείεται να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης. Τα συναισθήματα σου θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να στρώσεις τη ζωή σου, να την πλαισιώσεις και να την σταθεροποιήσεις. Ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα υπάρξει αγάπη και συνεννόηση, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις, θα δοθούν σοβαρές υποσχέσεις που θα τηρηθούν.

Επανασύνδεση: Ετοιμάσου για έντονες ερωτικές στιγμές, φίλε μου Κριέ, η εβδομάδα σου θα είναι ιδιαιτέρως θερμή. Εσύ και το πρώην ταίρι σου θα συναντηθείτε αρχές του εξαήμερου, από την πρώτη στιγμή της συνομιλία σας θα αφήσετε στην άκρη τις εγωιστικές εντάσεις, θα εστιάσετε στην ερωτική σας έλξη και χημεία. Το ραντεβού θα κλείσει με ερωτική ένωση.

Νέα γνωριμία: Σε απρόσμενη στιγμή θα χτυπήσουν ερωτικά καμπανάκια, θα ενθουσιαστείς και θα ερωτευτείς. Αυτό το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, από την αρχή θα σε κάνει να νιώσεις μια ανεξήγητη ερωτική έλξη, δε θα παίρνεις τα μάτια σου από πάνω του. Η πρώτη σας συνομιλία θα κλείσει με υπόσχεση για συνάντηση, η πρώτη σας συνάντηση θα κλείσει με αρχή σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζουν οι θυμοί και οι εντάσεις, εσύ και το ταίρι σου θα συνειδητοποιήσετε πως εφόσον υπάρχει έλξη και πάθος μεταξύ σας, άρα γιατί να αναλώνεστε σε ασήμαντα κονταροχτυπήματα. Οι εβδομάδα σου θα είναι ερωτική, συμφιλιωτική, από κοινού θα πάρετε αποφάσεις για μελλοντικά ζητήματα, κάποιοι από εσάς θα κάνετε το βήμα να συγκατοικήσετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα σου δημιουργήσουν την ανάγκη να κατασταλάξεις συναισθηματικά, θα αποφύγεις τις επιλογές που θα απαιτούν ρίσκο. Αλλάζουν οι βλέψεις και οι προθέσεις σου, πρωταρχικός σου σκοπός και βασική σου επιθυμία θα είναι η σταθερή σχέση. Η τύχη θα σταθεί στο πλευρό σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να συνομιλήσεις με ελκυστικό πρόσωπο ευγενικής προσωπικότητας. Κάνε το βήμα να το προσεγγίσεις, αυτή η γνωριμία θα έχει μελλοντικές προδιαγραφές.

Σε σχέση.. Είναι πολύ πιθανό να μπεις σε σκέψεις δέσμευσης, βασική σου ανάγκη θα είναι η σταθερότητα και η κατοχύρωση. Οι διαθέσεις σου θα είναι ήρεμες και διαλλακτικές, εμπιστοσύνη θα υπάρξει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Σου δίνω τη συμβουλή να κινηθείς με αισιοδοξία, κάνε πράξη τις αποφάσεις σου θα λάβεις θετική ανταπόκριση. Στο κλείσιμο της εβδομάδας έρχονται διαφοροποιήσεις, καταφθάνουν δεσμευτικές εξελίξεις ουσιαστικής κατάληξης.

Επανασύνδεση: Μη σε τρομάξει ο έντονος διάλογος που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σου φανερώνω πως θα σου βγει σε καλό. Θα συναντηθείτε, θα μαλώσετε, θα υψώσουν οι φωνές και στο τέλος όλα θα μπουν στη σωστή τους θέση. Ουσιαστικά θα βγάλετε τα εσώψυχά σας, θα αλληλοκριθείτε και πολύ απλά θα συνειδητοποιήσετε πως αγαπιέστε.

Νέα γνωριμία: Θα προκύψει νέα γνωριμία, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σου, αλλά θα υπάρχει και ένα ‘‘αλλά’’. Θα πάρει η εξέλιξη την πορεία που εσύ θα θέλεις; Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα σε δυσκολέψει, θα υπάρξουν διαφορές ως προς τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας. Ναι μεν η ερωτική σας έλξη θα είναι αμοιβαία και έντονη, ωστόσο θα υπάρξουν σκέψεις και προβληματισμοί.

Σχέση – Γάμος: θα φαγωθείς με το ταίρι σου, φίλε μου Ταύρε, θα σου το βγάλει το κόκκινο πανί, προσοχή στις αντιδράσεις σου. Δεν είναι ανάγκη να τα πάρεις όλα τοις μετρητοίς, σε συμβουλεύω η ακοή σου να είναι επιλεκτική. Θα βγουν παράπονα στη φόρα, θα υψωθούν οι φωνές, στο τέλος όμως το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικό. 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Αποφασιστικότητα, ορμή και απελευθέρωση θα σου φέρει η εβδομάδα, η ανάγκη σου να διεκδικήσεις και να κερδίσεις θα σε οδηγήσει σε τολμηρές προτάσεις. Θα υπάρξει το ενδεχόμενο καινούργιου προσώπου στη ζωή σου, ξεκινά νέος κύκλος έλξης και αγάπης. Εσύ που θέλεις να στρώσεις την προσωπική σου ζωή σου και να σταθεροποιήσεις ταίρι στο πλάι σου τα γεγονότα θα σου δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος.

Σε σχέση.. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, αυτή τη φορά δε θα γίνεις θύμα εντάσεων και εγωισμών. Η συναισθηματική σου ισορροπία θα σε αποτρέψει από υπερβολές, θα καταφέρεις να οριοθετήσεις την παρορμητικότητα σου. Θα έχεις έντονη την ανάγκη να ξεφύγεις από καταστάσεις ρουτίνας. Προχώρα σε αποφασιστικές κινήσεις, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το ταίρι σου θα έχει συγκαταβατική διάθεση.

Επανασύνδεση: Έρχεται ταίρι από το παρελθόν, ίσως να είναι κάπως σκηνοθετημένη η εμφάνισή του, έμμεσα ή άμεσα θα μεσολαβήσει ένα τρίτο άτομο και θα βρεθείτε ξαφνικά σε συνομιλία τετ α τετ. Ανοιχτά και ξεκάθαρα θα σου προτείνει επανασύνδεση, στο χέρι σου θα είναι η κατάληξή σας.

Νέα γνωριμία: Κάποιος τρώγεται εδώ και πολύ καιρό να σου μιλήσει, να σου ανοιχτεί ερωτικά. Αυτό το άτομο φυσιογνωμικά το γνωρίζεις, θέλει να σε πλησιάσει και μέσα στη εβδομάδα θα βρει δίοδο να τρυπώσει στην καρδιά σου. Σε απρόοπτη στιγμή θα σε ξεμοναχιάσει, με την καλή την έννοια, θα σου εκδηλώσει το ενδιαφέρον του, ετοιμάσου, θα ακούσεις ερωτική εξομολόγηση!

Σχέση – Γάμος: Θα βρεις τον τρόπο να λύσεις ένα πρόβλημα μέσα στη σχέση σου ή αν δεν πρόκειται για πρόβλημα αλλά για πρόταση, θα βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εκμαιεύσεις από το ταίρι σου θετική απάντηση. Μέσα στην εβδομάδα θα κλείσει με επιτυχημένη κατάληξη κάτι που το επιθυμείς από καιρό. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Καρκίνε, ίσως να προβείς σε απερίσκεπτες πράξεις, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις. Καλό θα είναι να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, προσπάθησε να αποφύγεις τις σπασμωδικές ενέργειες. Σου δίνω τη συμβουλή να δείξεις θερμό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο πρόσωπο που θα σου ανοιχτεί συναισθηματικά. Στην τωρινή εβδομάδα οι εξελίξεις θα έρθουν από εκεί που δε θα το περιμένεις, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να σκεφτείς πρακτικά.

Σε σχέση.. Δείξε μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις εξηγήσεις που θα σου δώσει το ταίρι σου, προσοχή στις παρερμηνεύσεις. Θα ονειροπολήσεις, ίσως να είναι κάπως ανοργάνωτες οι κινήσεις σου, προσπάθησε να ελιχτείς μεθοδικά και όχι σπασμωδικά. Θα καταφέρεις να κατασταλάξεις και να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις, ωστόσο σε περίπτωση που περάσεις σε διεκδικήσεις καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιασύνες.

Επανασύνδεση: Έρχονται συνειδητοποιήσεις βαθιές και ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Τα γεγονότα που θα προκύψουν μέσα στην εβδομάδα, θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αξίζει να επαναφέρεις στη ζωή σου το πρώην ταίρι σου ή όχι. Τώρα θα είσαι σε θέση να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, θα εξαλείψεις φοβίες και ανασφάλειες.

Νέα γνωριμία: Εντός του εξαήμερου θα σου αποκαλυφθεί ερωτικά πρόσωπο που μέχρι τώρα σου άφηνε να καταλάβεις πως το ενδιαφέρον του είναι μόνο φιλικό. Από καιρό τρέφει ερωτικά αισθήματα για σένα και πλέον θα πάρει την απόφαση να σου εκδηλωθεί ξεκάθαρα. Προσοχή να μην αιφνιδιαστείς, η έκπληξη θα είναι μεγάλη.

Σχέση – Γάμος: Φίλε μου Καρκίνε, οι ανασφάλειες που δηλητηριάζουν τα αισθήματα σου έχουν όντως πραγματική βάση; Στην παρούσα φάση θα υπάρξουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα σου αποδείξουν πως οι φοβίες σου είναι ανυπόστατες. Δείξε εμπιστοσύνη στο ταίρι σου, σε αγαπάει, σε εκτιμάει, είναι λάθος να γίνεσαι θύμα αμφιβολιών. 

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι. Ανέμελη και τολμηρή θα είναι η στάση σου, δεν αποκλείεται να ερωτευτείς, καταφθάνουν γεγονότα απρόοπτα και εντυπωσιακά. Μέσα στην εβδομάδα θα γνωριστείς με εμφανίσιμο πρόσωπο που θα σε γοητεύσει, μαγνητισμός θα υπάρξει ανάμεσα σας. Προμηνύεται έναρξη ολοκαίνουργιου δεσμού, θα υπάρξει έλξη και αμοιβαίο συναίσθημα, είναι πολύ πιθανό αυτό το άτομο να θελήσεις να το κρατήσεις σταθερά στη ζωή σου.

Σε σχέση.. Η σκέψη σου θα είναι απελευθερωμένη και χαλαρή, η στάση σου ιδιαιτέρως αισθησιακή. Θα νιώσεις την ανάγκη να αναζωογονήσεις και ταυτοχρόνως να προστατέψεις τη σχέση σου, πέρνα σε προτάσεις, κινήσου και εκδηλώσου χωρίς καθυστερήσεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας αυτό που θα ακουστεί θα θερμάνει ακόμα περισσότερο τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Επανασύνδεση: Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σε ενώσουν με το πρώην ταίρι σου, από τυχαίο συμβάν θα βρεθείτε στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή, αυτή την απρόοπτη συνάντηση θα τη νιώσεις ως καρμικό σημάδι. Η έλξη που θα φανερωθεί, θα είναι πολύ πιο δυνατή από το πείσμα, θα είναι σωστή η επιλογή σας να παρατήσετε τους εγωισμούς και να αφεθείτε στα αισθήματά σας.

Νέα γνωριμία: Μοιραία θα είναι η γνωριμία που θα προκύψει, θα υπάρξει μια σειρά από καρμικές συγκυρίες, προκειμένου να πέσει στο δρόμο σου το συγκεκριμένο γοητευτικό πρόσωπο, για το οποίο θα νιώσεις ανεξήγητη έλξη. Από την πρώτη στιγμή θα αισθανθείς πως δεν πρόκειται για κάτι πρόχειρο ή περαστικό. Θα γίνει δεσμός, αυτό το άτομο θα ριζώσει στην ερωτική σου ζωή.

Σχέση – Γάμος: Είσαι κοντά στην πραγματοποίηση μιας μεγάλης σου ευχής. Μέσα στην εβδομάδα θα συμβεί ευτυχισμένο γεγονός, ίσως επισημοποίηση, ίσως γάμος. Σε περίπτωση που ήδη υπάρχει δέσμευση, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει ερχομός νέου μέλους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι. Μάλλον θα εστιάσεις στο μόνιμο και όχι στο εφήμερο. Οι συγκυρίες θα σε φέρουν αντικριστά με πρόσωπο ήρεμης και ελκυστικής συμπεριφοράς, το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις θα έχει τη δυνατότητα να σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και σταθερό ενδιαφέρον. Για εσένα που προσφάτως χώρισες και δε σε ενδιαφέρει η προοπτική της νέας γνωριμίας ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, εξομολογητικά λόγια θα ανανεώσουν τα αισθήματα.

Σε σχέση.. Ηρεμία, σταθερότητα, και χαλάρωση θα αναζητήσεις. Θα εκδηλώσεις στο ταίρι σου την αγάπη σου, επιθυμία σου θα είναι η ισορροπία και η κατανόηση, αισθησιασμός και συγκαταβατικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σου. Μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης και αγάπης θα αρχίσεις να προγραμματίζεις και να σχεδιάζεις για το μέλλον. Ότι σκεφτείς να ξέρεις πως αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί, αρκεί να μην βγάλεις πιεστική στάση.

Επανασύνδεση: Άρον-άρον θα βάλεις μπρος για επανασύνδεση, θα σε πιάσει μια ξαφνική μανία να τερματίσεις τη στασιμότητα, θα θέλεις να τα αλλάξεις όλα. Η στάση σου θα είναι αυθόρμητη, παρορμητική, ωστόσο οι δυναμικές σου κινήσεις δε θα αποδειχτούν λάθος. Θα περάσεις σε άμεσες προτάσεις και θα λάβεις θετικές απαντήσεις.

Νέα γνωριμία: Το πρόσωπο που θα γνωρίσεις θα σε εντυπωσιάσει σε τέτοιο βαθμό, που ουσιαστικά θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις δυνάμεις. Θα αποκτήσεις ορμή και δυναμισμό, θα ερωτευτείς και θα βαδίσεις μπροστά, στόχος σου θα είναι να ζήσεις αυτή την καινούργια σχέση που θα προκύψει, με πάθος και χωρίς αναστολές.

Σχέση – Γάμος: Επαναστατική θα είναι η διάθεσή σου, εξάρσεις θα σημειωθούν από την πλευρά σου. Μέσα στην τωρινή εβδομάδα θα κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να αλλάξεις το κατεστημένο της σχέσης σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι δυναμικές, τολμηρές, ίσως και ακραίες. 

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι. Φίλε μου Ζυγέ, αν προσμένεις επανασύνδεση τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Παρά το ότι θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας ωστόσο μάλλον δε θα έχεις διάθεση να μπλεχτείς σε αβέβαιες καταστάσεις. Αν η σκέψη σου είναι σταθμευμένη στα παλιά και επιθυμία σου είναι να τα ξαναβρείς με το πρώην ταίρι σου η τύχη θα σε ευνοήσει. Θα σου τηλεφωνήσει το πρόσωπο που σκέπτεσαι, το εξαήμερο θα κλείσει με συνάντηση και ευκαιρία επανένωσης.

Σε σχέση.. Η εβδομάδα σου θα είναι ευχάριστη και δημιουργική. Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, ευνοϊκές συνθήκες για κουβέντες ή αποφάσεις σχετικά με την πορεία του δεσμού σου, είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις πρόταση δεσμευτικής εξέλιξης. Συνειδητά θα αποφύγεις τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, η στάση σου θα είναι δυναμική και αισιόδοξη, η εσωτερική ηρεμία που θα νιώσεις θα ενισχύσει τον αισθησιασμό σου.

Επανασύνδεση: Σε ξαφνική και απρόοπτη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου, δε θα πιστεύεις αυτά που θα ακούς. Μετανιωμένο θα επιστρέψει το πρώην ταίρι σου, μεταλλαγμένη θα δεις τη στάση του, θα σου δημιουργηθούν περίεργες απορίες. Να τα εμπιστευτείς τα λόγια που θα σου πει, όποια υπόσχεση σου δώσει θα την τηρήσει.

Νέα γνωριμία: Γοητευτικό και λαμπερό θα είναι το παρουσιαστικό σου, θα είσαι σε θέση να μαγνητίσεις και να τραβήξεις τα βλέμματα. Ένα συγκριμένο πρόσωπο θα σου δείξει θερμό ενδιαφέρον, θα καταφέρει να σε ενθουσιάσει με την ευγενική του συμπεριφορά. Μέσα στην εβδομάδα θα κάνεις γνωριμία μελλοντικών και δεσμευτικών προδιαγραφών.

Σχέση – Γάμος: Αυτή τη φορά θα καταφέρεις να συνδυάσεις εξυπνάδα με διπλωματία και ταχύτητα, συνεπώς θα φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου πριν αυτό σε φέρει στα δικά του. Θα γίνει αυτό που θέλεις, θα έχεις τη δυνατότητα να πείσεις και να κατευθύνεις. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα χαρείς και θα ικανοποιηθείς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι. Γοητεία, τόλμη και αυτοπεποίθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, θα αφήσεις τον εαυτό σου να ερωτευτεί και να αναζητήσει το νέο και το διαφορετικό. Εσύ που είσαι πολύ καιρό χωρίς ταίρι θα την κυνηγήσεις τη νέα γνωριμία και θα καταφέρεις να βρεις στόχο. Με γοητευτικό πρόσωπο θα ανταλλάξετε ματιές, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να το πάτε ακόμα παραπέρα. Θα ανοίξετε κουβεντούλα, θα αυτοσυστηθείτε, και από εκεί και πέρα η έλξη σας θα δώσει εξέλιξη στα γεγονότα.

Σε σχέση.. Ήρεμη και αισθησιακή θα είναι η στάση σου, το ταίρι σου θα ενισχύσει τις διαθέσεις σου, δεν θα υπάρξει όρεξη για εντάσεις. Η εβδομάδα αυθορμητισμό και απελευθέρωση θα φέρει στις ενέργειες σου, θετικές θα είναι οι αντιδράσεις σου. Επιπλέον, η εβδομάδα σου θα κυλήσει όμορφα και χαλαρά, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να γίνουν συζητήσεις ή προτάσεις σχετικά με το τι μπορεί να γίνει για να ανανεωθεί ο δεσμός σου.

Επανασύνδεση: Κλειστή θα είναι η συμπεριφορά σου, φίλε μου Σκορπιέ, δε θα δώσεις στο πρώην ταίρι σου το άνοιγμα για εξηγήσεις ή επανορθώσεις. Κάπως κάθετη και παγωμένη θα είναι η στάση σου, αυτό που θα θέλεις, είναι να βγεις από πιεστικές καταστάσεις και να μείνεις με τον εαυτό σου για να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

Νέα γνωριμία: Απρόσιτη και απόμακρη θα είναι η στάση σου, δε θα έχεις διάθεση για νέες γνωριμίες, ωστόσο μέσα σε οικείο σου περιβάλλον θα κάνει την εμφάνιση του ένα καινούργιο πρόσωπο, που στην πορεία ερωτικά δε θα σου φανεί καθόλου αδιάφορο. Ίσως η τωρινή εβδομάδα να μην έχει εξελίξεις, θα έχει όμως η επόμενη.

Σχέση – Γάμος: Μάλλον δεν ξέρεις τι θέλεις και επειδή θα συνειδητοποιήσεις πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στο ταίρι σου, γι’ αυτό θα επιλέξεις να απομονωθείς, προκειμένου να σκεφτείς. Πάρε το χρόνο σου, το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου δεν πρόκειται να σε πιέσει. Θα έχεις μια ήρεμη εβδομάδα, σκέψου και αναλόγως πράξε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι. Σοβαρές αποφάσεις θα πάρεις, αλλάζεις τρόπο σκέψης και στάσης, τώρα θα πάρεις σοβαρά την πορεία της προσωπική σου ζωής. Ίσως να νιώσεις πως μέχρι τώρα αναλώθηκες σε περιστασιακές ανούσιες σχέσεις, δεν αποκλείεται να καταλήξεις πως αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή είναι ένα σταθερό και ταιριαστό ταίρι. Πριν κλείσει η εβδομάδα θα προκύψει νέα προοπτική με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σου.

Σε σχέση.. Εσύ που είσαι σε σταθερή σχέση, βγαίνεις από τους προβληματισμούς, ανανεώνεσαι, έρχονται αλλαγές που θα καταφέρουν να σε να απαλλάξουν από τη στασιμότητα. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με αισιοδοξία, θα θελήσεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό που θα μπορεί να τονώσει τη σχέση σου. Δυναμισμός θα σε διακρίνει, δεν αποκλείεται να προχωρήσεις στο τολμηρό βήμα της συγκατοίκησης.

Επανασύνδεση: Δημιουργική και εποικοδομητική θα είναι η συνάντηση που θα έχεις με το πρώην ταίρι σου, σε ήρεμους τόνους θα γίνουν οι συζητήσεις σας, αυτή τη φορά η κατάληξή σας θα είναι θετική. Στα μέσα της εβδομάδας θα τα βρείτε και στο κλείσιμο του εξαήμερου θα δοθούν μεταξύ σας υποσχέσεις δεσμευτικές.

Νέα γνωριμία: Θα σε αγαπήσει και θα σε εκτιμήσει το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις. Με αυτό το άτομο από την αρχή θα νιώσεις ασφάλεια και προστασία, η διαίσθησή σου θα είναι δυνατή και δε θα πέσει έξω. Σου δίνω τη συμβουλή να εκδηλωθείς χωρίς ανασφάλειες, να δείξεις το ενδιαφέρον σου χωρίς φοβίες, αυτό το άτομο θα γίνει σταθερό ερωτικό ταίρι μόνιμης και δεσμευτικής κατάληξης.

Σχέση – Γάμος: Εσύ και το αγαπημένο σου ταίρι περνάτε σε περίοδο αγάπης και συναισθηματικής ισορροπίας. Από κοινού θα πάρετε αποφάσεις σχετικά με το μέλλον του δεσμού σας, ό,τι σχεδιάσετε, θα καταφέρετε να το υλοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Σε περίπτωση που προσμένεις πρόταση επισημοποίησης, δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να γίνει το πρώτο βήμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σου χαρίσει γοητεία και ελκυστικότητα, αν κανείς το βήμα να προσεγγίσεις θα ανοιχτεί προοπτική νέας σχέσης. Θα αναζητήσεις το σταθερό και το σίγουρο. Ο άνθρωπος που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου θα έχει κάπως έντονη προσωπικότητα, ένα συγκεκριμένο του στοιχείο θα σε εντυπωσιάσει. Θα υπάρξουν ευχάριστες συζητήσεις, θα διασκεδάσεις, θα περάσεις ανέμελα.

Σε σχέση.. Δεν αποκλείεται να κατευθύνεις τις βλέψεις σου προς τη δέσμευση. Θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις σε τάξη την προσωπική σου ζωή, οι συνθήκες θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκές για σοβαρές προτάσεις. Με δημιουργικό αποτέλεσμα θα κλείσει το επταήμερο σου, θα δοθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου βάσιμες και δεσμευτικές υποσχέσεις. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κινηθείς χωρίς άγχος.

Επανασύνδεση: Μια χαρά θα σου πάνε τα πράγματα, φίλε μου Αιγόκερε, εσύ που επιθυμείς επανασύνδεση, θα σου έρθει στο πιάτο. Μια σειρά από τυχαία συμβάντα θα οδηγήσουν το πρώην ταίρι σου κατευθείαν στην αγκαλιά σου. Δε χρειάζεται να κάνεις καμία κίνηση, θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου σε απρόοπτη στιγμή και σε διαβεβαιώνω πως θα είναι για καλό.

Νέα γνωριμία: Η τύχη θα σε ευνοήσει, θα σου φέρει καινούργιο πρόσωπο και μάλιστα η γνωριμία σας θα γίνει σε περιβάλλον οικείο και γνώριμο. Θα συναντηθούν τα βλέμματα σας, ένας συγκεκριμένος λόγος θα σας φέρει σε συνομιλία και από εκεί και πέρα, αν αφήσετε την αμοιβαία σας έλξη να κάνει τη δουλειά της, τότε πολύ γρήγορα πριν κλείσει η εβδομάδα θα κλείσετε ραντεβού.

Σχέση – Γάμος: Από τυχαίο γεγονός θα ξεπεραστεί εμπόδιο που σου έφερνε δυσκολίες ή καθυστερήσεις, εσύ και το ταίρι σου θα πάρετε μεγάλη χαρά, αυτό που θα συμβεί θα σας βοηθήσει να οργανώσετε νέα σχέδια. Από τα μέσα της εβδομάδας θα αρχίσετε τους μελλοντικούς προγραμματισμούς, θα ενθουσιαστείτε, θα προχωρήσετε αγαπημένοι και ακόμα πιο ενωμένοι. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι. Προσοχή στις ονειροπολήσεις, η σκέψη σου ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε νοητούς κόσμους, μείνε εντός πραγματικότητας. Δραστηριοποίησε, στην νέα γνωριμία θα στοχεύσεις, δε θα δειλιάσεις να προσεγγίσεις. Θα αναζητήσεις το καινούργιο, το νέο και το αναζωογονητικό, οι πράξεις σου θα έχουν άμεση κατάληξη. Η ελκυστικότητα σου και η τολμηρή σου διάθεση θα ανοίξουν δίοδο νέα γνωριμίας.

Σε σχέση.. Σταθερό ενδιαφέρον θα δείξεις στο ταίρι σου, ανάγκη σου θα είναι να νιώσεις σιγουριά να βγεις από την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να εκφραστείς και εκδηλωθείς με τρόπο απελευθερωμένο. Θα βρεις ανταπόκριση και κατανόηση από το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου, μαζί θα πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη σχέση σας.

Επανασύνδεση: Θα χαρείς, φίλε μου Υδροχόε, θα λάβεις τηλεφώνημα και πρόταση για συνάντηση, που θα φωτίσουν τον ψυχολογικό σου κόσμο, θα αρχίσεις να ελπίζεις στην επανασύνδεση και δε θα απογοητευτείς. Στα μέσα της εβδομάδας θα ακούσεις λόγια ευχάριστα από το πρώην ταίρι σου, στο ραντεβού σας θα γίνει οριστική επανένωση.

Νέα γνωριμία: Λαμπερό παρουσιαστικό θα έχει το πρόσωπο που θα σου ανοίξει κουβέντα, στην αρχή τυπική και μετά προσωπική. Θα το ερωτευτείς με την πρώτη ματιά, θα σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και η διαίσθησή σου θα είναι απολύτως αληθινή. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βγεις ραντεβού με άτομο που θα σου ανοίξει πορεία δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σου, όμορφη θα είναι η εβδομάδα σου, αν περιμένεις απάντηση ή αποτέλεσμα θα χαρείς, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Σε περίπτωση που είσαι πολλά χρόνια με το πρόσωπο που αγαπάς, δεν αποκλείεται να ακουστεί εντελώς ξαφνικά πρόταση επισημοποίησης! 

ΙΧΘΥΣ

Ελεύθεροι. Βάζεις να βγεις από την μοναχικότητα καταφθάνει νέα γνωριμία, θα εντυπωσιαστείς και θα φλερτάρεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σε προσεγγίσει, οι τολμηρές σου διαθέσεις δε θα σε αφήσουν να φρενάρεις την έλξη που θα νιώσεις. Από τυχαίο γεγονός θα προκύψει η γνωριμία, το αμοιβαίο σας ενδιαφέρον θα ανοίξει δίοδο συστηματικών επαφών. Αν στοχεύσεις στον σταθερό δεσμό η κατάληξη δε θα σε απογοητεύσει.

Σε σχέση. Χαλαρή θα είναι η στάση σου, αισθησιακή η διάθεση σου, στις επαφές με το ταίρι σου θα αναζητήσεις ηρεμία, διασκέδαση, και όχι εντάσεις. Στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα πλαίσια της ρουτίνας, αυτό όμως δε θα σε εμποδίσει θα νιώσεις την ανάγκη να δεθείς με το ταίρι σου. Ισορροπεί ο συναισθηματικός σου κόσμος, στη σχέση σου θα υπάρξει ερωτική πίστη, αφοσίωση και αγάπη.

Επανασύνδεση: Μη χάνεις την ελπίδα σου, φίλε μου Ιχθύ, σε απρόσμενη στιγμή θα χτυπήσει το τηλέφωνό σου. Το πρόσωπο που αγαπάς δε σταμάτησε ποτέ να σε σκέπτεται, θα νιώσει έντονα την ανάγκη να σου μιλήσει και να σε δει από κοντά. Θα λάβεις πρόταση επανασύνδεσης, συνοδευόμενη από μια δυνατή υπόσχεση μελλοντικής έκτασης.

Νέα γνωριμία: Θα εμφανιστεί εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σου κλέψει την καρδιά, σου δίνω τη συμβουλή να το εμπιστευτείς και να το αφήσεις να σε πλησιάσει. Αν κρατήσεις θερμή στάση δε θα απογοητευτείς, αυτό το άτομο θα θελήσει να καθιερωθεί στο παρόν και στο μέλλον σου. Δείξε άφοβα το ενδιαφέρον σου, θα είναι μια πολύ καλή περίπτωση, που δεν πρέπει να την αφήσεις να σου ξεφύγει.

Σχέση – Γάμος: Ευχάριστο γεγονός θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις από την αισιόδοξη και θετική τους όψη. Έρχονται μαντάτα που θα αναπτερώσουν το ηθικό σου, θα ενθουσιαστείς και θα χαρείς. Ό,τι προκύψει ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα έχει αίσιο τέλος, εσύ που επιδιώκεις επισημοποίηση ή δέσμευση τώρα θα δοθεί το άνοιγμα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email