Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 | By: offisiall

Εβδομαδιαίες 5 ως 11/6

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθεροι: Ανανεωμένη θα είναι η διάθεση σου, κοινωνική η στάση σου. Η εβδομάδα θα δώσει ένα αεράτο και ελκυστικό στυλ στην εικόνα σου, αν προσεγγίσεις θα βρεις θετική αντίδραση και ανταπόκριση, κάνε τα απαιτούμενα βήματα. Επιπλέον, η εβδομάδα θα σου ανοίξει ενδεχόμενο σταθερής σχέσης, ίσως να χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

Σε σχέση: Θα θελήσεις να δώσεις μια πιο χαλαρή και απελευθερωμένη νότα στη σχέση σου, στόχος σου θα είναι να ξεφύγεις από τα προκαθορισμένα και τα προβλέψιμα. Μεταστροφή θα κάνουν οι βλέψεις και οι επιθυμίες σου, θα εστιάσεις στην έλξη και στην χημεία, θα προσπαθήσεις να τονώσεις τα αισθήματα. Η εβδομάδα θα σε εφοδιάσει με δυναμισμό θα είσαι σε θέση να καθοδηγήσεις και να βγεις μπροστά από τα γεγονότα.

Επανασύνδεση: Αντιδραστική θα είναι η στάση σου, φίλε μου Κριέ, θα σε πλησιάσει το πρώην ταίρι σου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα αντί να κλείσεις τις παλιές πληγές, μάλλον θα δημιουργήσεις καινούργιες. Αν το αγαπάς αυτό το πρόσωπο, τότε άσε τα πείσματα και τις κόντρες, αν δεν το αγαπάς και θέλεις να το βγάλεις από τη ζωή σου, πες του το ξεκάθαρα.

Νέα γνωριμία: Καταφθάνει ανατρεπτική γνωριμία, το άτομο που θα σε γοητεύσει, θα σου αλλάξει τη ζωή από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα το ερωτευτείς, θα το κυνηγήσεις και θα το κερδίσεις. Αυτό το πρόσωπο με την εκκεντρική προσωπικότητα, θα σου κλέψει την καρδιά, θα σε κάνει να κλείσεις όλες τις ως τώρα ανοιχτές ερωτικές σου υποθέσεις. Δίπλα του θα αλλάξεις όνειρα και στάση ζωής.

Σχέση – Γάμος: Σκαμπανεβάσματα θα φέρεις μέσα στη σχέση σου, παρορμητική και επαναστατική θα είναι η συμπεριφορά σου, θα προκαλέσεις εντάσεις. Λίγο η αγανάκτησή σου, λίγο το απελευθερωμένο, μη συντηρητικό σου πνεύμα, θα τις κλονίσεις τις ισορροπίες. Προσοχή να μην παρατεντώσεις το σκοινί, καλό θα είναι να φρενάρεις τις καταστάσεις πριν φτάσουν στα άκρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθεροι: Δεν αποκλείεται να μιλήσεις με πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου. Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για επαφές και  συναντήσεις, σου δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψεις λόγω ανασφαλειών. Αν είσαι αρκετό καιρό χωρίς σχέση κάνε το βήμα να δοκιμάσεις και να πειραματιστείς, μην αφήσεις τις αναστολές και τις επιφυλάξεις να σου δημιουργήσουν φραγμούς. Οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, δώσε ώθηση στη ροΐ των γεγονότων.

Σε σχέση: Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις συναισθηματικά και να κατοχυρώσεις δίπλα σου το πρόσωπο που αγαπάς. Η εβδομάδα θα έχει θετική επίδραση επάνω σου, ηρεμείς και ανανεώνεσαι ψυχολογικά, οι πράξεις σου θα κάνουν το ταίρι σου να σε εμπιστευτεί, θα υπάρξουν μεταξύ σας θερμές εκδηλώσεις ίσως και αποκαλυπτικά λόγια. 

Επανασύνδεση: Στα μέσα της εβδομάδας θα σου δοθεί η ευκαιρία να πάρεις το θέμα της επανασύνδεσης στα χέρια σου, αν αναλάβεις πρωτοβουλίες θα καταφέρεις να ανατρέψει τα αρνητικά δεδομένα. Σου δίνω τη συμβουλή να ζητήσεις συνάντηση και ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Αν επιθυμείς επανασύνδεση, τότε βγες μπροστά και οδήγησε την κατάσταση στα δικά σου μέτρα και σταθμά.

Νέα γνωριμία: Ένα πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σου, με τον τρόπο του θα σου ανοίξει δίοδο επικοινωνίας. Κρατά θετική στάση, δείξε προσοχή και ενδιαφέρον, αν η προσέγγιση σου είναι άμεση και γρήγορη, τότε να ξέρεις πως αυτή γνωριμία βήμα-βήμα θα οδηγήσει σε έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σχέση – Γάμος: Ο μονός τρόπος για να μπει φρένο στις εντάσεις ή στις διαφωνίες είναι να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε το βήμα να ανοίξεις μια αναλυτική συζήτηση, κατεύθυνε την κουβέντα εκεί που εσύ θέλεις και θα δεις πως όσο πιο ξεκάθαρα μιλήσεις για τις επιθυμίες σου, τόσο πιο γρήγορα θα επέλθει μεταξύ σας ισορροπία και συνεννόηση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και  να απαλλαγείς από το αρνητικό παρελθόν, θα έχεις τη δύναμη να δώσεις οριστικό τέλος σε καταστάσεις που σας απογοήτευσαν. Επιπλέον, η εβδομάδα θα τονώσει την ανάγκη σου για ελευθερία επιλογών, θα καταφέρεις να ανανεώσεις τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής διαγράφοντας παλιά πρόσωπα και βάζοντας στην καθημερινότητα σου καινούργια.

ΣΕ ΣΧΕΣΗ: Αυτή η εβδομάδα, αυθορμητισμό θα φέρει στις ενέργειες σου, πέρνα σε προτάσεις, δείξε τα πραγματικά σου αισθήματα. Σε συμβουλεύω να αφήσεις να κυλήσουν να γεγονότα χωρίς παρεμβάσεις και πιέσεις, προσπάθησε να αποφύγεις τις αγχωμένες σκέψεις ή ενέργειες. Η εβδομάδα θα στρώσει έδαφος για συζητήσεις που ουσιαστικά θα ξεκαθαρίσουν τα μπερδεμένα ζητήματα, θα καταφέρεις να ισορροπήσεις και να σιγουρευτείς.

Επανασύνδεση: Μπροστά σου θα εμφανιστεί το πρώην ταίρι σου, θα είναι μια πράξη αποφασιστική, προϊόν ώριμης σκέψης και όχι επιπόλαιου παρορμητικού. Έχει σκεφτεί πολύ καλά τι θέλει από σένα, τα αισθήματά του είναι συνειδητοποιημένα, θα σου μιλήσει με σαφήνεια, θα σου ζητήσει επανασύνδεση με ξεκάθαρο τρόπο.

Νέα γνωριμία: Το γοητευτικό παρουσιαστικό, η ευγενική συμπεριφορά, το θερμό οικείο χαμόγελο, όλα αυτά θα σε κάνουν να το ερωτευτείς το πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Μέσα στην εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής

Σχέση – Γάμος: Αν η προηγούμενη σου εβδομάδα έκλεισε με καβγά, η τωρινή θα ξεκινήσει με συμφιλίωση. Θα εκπλαγείς από την ξαφνική συγγνώμη που θα σου ζητήσει το ταίρι σου, ένα συμβάν που για σένα θα μείνει άγνωστο θα γίνει η αίτια για να καταλάβει σε ποιο σημείο έπραξε λάθος και πώς πρέπει να ενεργήσει για να διορθώσει την κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθεροι: Βγαίνεις από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας θα δώσουν μια απελευθερωμένη όψη στη στάση σου. Θα νιώσεις ζωτικότητα και ενθουσιασμό, θα έχεις το θάρρος να προσεγγίσεις με τρόπο άμεσο και αποφασιστικό. Με το άτομο που θα ξεκινήσεις συστηματικές επαφές δε θα απογοητευτείς, τα γεγονότα θα φέρουν θετικές εξελίξεις. Παίρνεις την απόφαση να σταθεροποιήσεις την προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση: Ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σου, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να προσεγγίσεις το ταίρι σου με θερμές εκδηλώσεις. Μια ευχάριστη πρόταση θα είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητική, σε συμβουλεύω να τη δεχτείς. Προσπάθησε να εστιάσεις στις όμορφες στιγμές που θα προκύψουν, κράτα ελεγχόμενη την παρορμητικότητα σου. Απέφυγε τα βιαστικά και αρνητικά συμπεράσματα. 

Επανασύνδεση: Μη προσπαθήσεις να μαντέψεις τι θέλει το πρώην ταίρι σου, θα πέσεις έξω. Στην προκείμενη φάση οι καταστάσεις θα είναι σκοτεινές, δε θα μπορέσεις να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Για την ώρα προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή, οι αποκαλύψεις θα αργήσουν λιγάκι θα έρθουν στο επόμενο στάδιο.

Νέα γνωριμία: Ενθουσιασμό θα σου προκαλέσει το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, όμως η στάση του θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες και απορίες. Το νου σου να μην ξεγελαστείς και παρασυρθείς από σενάρια και προσωπικές εικασίες. Σου δίνω τη συμβουλή πρώτα

Σχέση – Γάμος: Επιρρεπείς στις παρεξηγήσεις θα είσαι, γι’ αυτό προσοχή στο τι θα υποθέσεις. Θα υπάρχει κίνδυνος να συνδυάσεις τα γεγονότα με έναν αρνητικό τρόπο σκέψης, κάποια πράγματα δε θα είναι έτσι ακριβώς όπως θα νομίζεις. Άκου με προσοχή τι θα σου πει το ταίρι σου, καλό θα είναι να μη διαστρεβλώσεις την αλήθεια.

ΛΕΩΝ

Ελεύθεροι: Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας, αλλαγές θα φέρουν στον τρόπο σκέψης σου. Θα θελήσεις να ανανεωθείς και να βγεις από την αδράνεια, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις, ουσιαστικά θα ανοιχτεί δρόμος για νέα αρχή. Θα έχεις την αυτοπεποίθηση και το θάρρος να προσεγγίσεις, οι προτάσεις που θα κάνεις θα στρώσουν πρόσφορο έδαφος για έναρξη σχέσης που θα έχει διάρκεια στον χρόνο.

Σε σχέση: Σε συμβουλεύω να αποφύγεις τις πιέσεις και τις εμμονές, οι εσωτερικοί σου διχασμοί ίσως να κάνουν ευάλωτη την ψυχολογία σου, υποσυνείδητα συμπλέγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στις εξάρσεις. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς με χαλαρότητα και ανανεωμένη διάθεση, αν προσπαθήσεις να  θερμάνεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου θα τα καταφέρεις. 

Επανασύνδεση: Ευχάριστη αντάμωση θα θερμάνει την καρδιά σου. Θα συναντηθείς με πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν, η χαρά σου θα είναι μεγάλη, οι εξελίξεις θα σε ανανεώσουν. Από την αρχή της συνομιλίας σας, τα λόγια σας θα είναι οικεία και αποκαλυπτικά, η αμοιβαία σας έλξη θα σας ενώσει, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε σε έναρξη δεσμού.

Νέα γνωριμία: Εσύ που προσμένεις πολύ καιρό τη νέα γνωριμία, ετοιμάσου, καταφθάνει! Μέσα στην εβδομάδα θα βρεθείς σε χώρο που θα προκύψει μοιραία συνάντηση. Θα γνωριστείς με πρόσωπο που οι πρώτες σας κουβέντες θα ανοίξουν πορεία συστηματικών επαφών, τηλεφωνήματα και περεταίρω συναντήσεις θα έχουν κατάληξη δεσμού.

Σχέση – Γάμος: Χαρά θα πάρεις και εσύ και το ταίρι σου. Θα αναζωογονηθείτε, θα ανανεωθείτε, καταφθάνουν δεσμευτικές υποσχέσεις. Ένα γεγονός θα σε κάνει να αισθανθείς πως κέρδισες επιτέλους την εύνοια της τύχης, πως ανταμείφτηκες για τους κόπους σου. Τώρα θα περάσεις σε καινούργιο ερωτικό στάδιο, αυτό που θα νιώσεις θα είναι αισιοδοξία και ευτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σου χαρίσει ενθουσιασμό, θα σε εξιτάρει το ενδιαφέρον που θα σου δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θα νιώσεις πως μεταξύ σας υπάρχει έλξη και χημεία, είναι πολύ πιθανόν να κάνεις το βήμα να προχωρήσεις σε σταθερή σχέση. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη για μια σχέση με αληθινά αμοιβαία και σταθερά αισθήματα, ουσιαστικά θα σε αποτρέψει από τις επιπόλαιες επιλογές.

Σε σχέση: Θα υπάρξει κίνδυνος να παρερμηνεύσεις, προσοχή στις εικασίες σου. Ίσως να μην μπορέσεις να ρεγουλάρεις τις ψυχολογικές σου διακυμάνσεις, δε θα βρίσκεται σε ισορροπία ο εσωτερικός σου κόσμος, προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και όχι εγωκεντρικά. Σου δίνω τη συμβουλή να εστιάσεις στη θετική και αισιόδοξη όψη των γεγονότων, μη δώσεις έκταση σε ανασφάλειες και αμφιβολίες. 

Επανασύνδεση: Θα αλλάξεις απόψεις, φίλε μου Παρθένε, κάποια τυχαία συμβάντα θα σου ανοίξουν τα μάτια, τα γεγονότα θα σου δώσουν το χρονικό περιθώριο να ξανασκεφτείς αν θέλεις το πρώην ταίρι σου πίσω ή αν πρέπει να απαλλαγείς απ’ αυτό μια και καλή. Θα κλονιστούν τα αισθήματα σου, θα αλλάξεις γνώμη και στάση συμπεριφοράς.

Νέα γνωριμία: Ανατροπές θα φέρει στη ζωή σου το καινούργιο πρόσωπο που θα σου συστήσουν. Θα τονώσει τα αισθήματά σου, θα διεγείρει τις αισθήσεις σου, θα κινηθείς αυθόρμητα και παρορμητικά, αδιαφορώντας για την περαιτέρω εξέλιξη. Αν είσαι σε σχέση, το νου σου να μην προκαλέσεις… κεραυνοχτυπήματα.

Σχέση – Γάμος: Αμφιβολίες θα σου φυτρώσουν κατόπιν ενός απροόπτου συμβάντος, ωστόσο σε συμβουλεύω πρώτα να επιβεβαιώσεις και ύστερα να αντιδράσεις. Κάτι θα προκύψει, κάτι θα υποψιαστείς, το θέμα είναι πως θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, δε θα λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθεροι: Αναποφασιστικότητα θα σε διακρίνει, δε θα έχεις σταθεροποιημένα θέλω. Ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να εμπιστευτείς και να πιστέψεις, αμφιβολίες θα σας απασχολήσουν. Προσπάθησε να βρεις τις προσωπικές σου ισορροπίες, απέφυγε τις υπερβολές. Δυναμική και ανανεωμένη θα είναι η στάση σου, ίσως να μην λείψουν οι ανατρεπτικές αποφάσεις.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα βγάλει στην επιφάνεια τη συναισθηματική και ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σου, ίσως να σε ρίξει σε ονειροπολήσεις και φαντασιώσεις. Η διαίσθηση σου θα είναι έντονη ωστόσο, τις υποψίες σας καλό θα είναι να τις επιβεβαιώσεις με αποδείξεις και όχι με επιφανειακές ενδείξεις. Προσοχή σε τάσεις πτητικότητας, σε ένταση θα βρίσκονται τα συναισθήματα σου, μη δημιουργήσεις σκηνές ζήλειας. 

Επανασύνδεση: Καταφθάνει επανασύνδεση, φίλε μου Ζυγέ, θα χτυπήσει το τηλέφωνο σου σε ξαφνική στιγμή. Το πρώην ταίρι σου δε σε ξέχασε, έρχεται ανανεωμένο, πολύ καλά θα κάνεις και δε θα αρνηθείς την πρόταση που θα λάβεις. Δε θα στοχεύει μόνο σε μια απλή επανένωση, αυτή τη φορά θα ακούσεις λόγια δεσμευτικών υποσχέσεων, που θα τηρηθούν.

Νέα γνωριμία: Να το ερωτευτείς άφοβα το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσεις, αγάπησέ το ελεύθερα, χωρίς επιφυλάξεις, όλα θα πάνε κατ’ ευχήν. Θα έχει όμορφη εμφάνιση και γοητευτικό στυλ, θερμό χαρακτήρα και σοβαρές βλέψεις. Θα γνωριστείτε τυχαία, η έλξη σας θα είναι δυνατή και αμοιβαία, η κατάληξή σας θα είναι μακροχρόνιος δεσμός.

Σχέση – Γάμος: Μη χαλάς τη διάθεσή σου, δεν είναι ώρα για απαισιοδοξίες. Καταφθάνουν αποκαλυπτικά γεγονότα που θα τονώσουν τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, θα πειστείς πως αυτό το άτομο αξίζει να το κρατάς σταθερά δίπλα σου. Αναλυτική και ειλικρινής συζήτηση που θα γίνει μεταξύ σας, θα ανοίξει ενδεχόμενο δέσμευσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθεροι: Με απελευθερωμένες ενέργειες θα ξεκινήσει η εβδομάδα σου!!! Η εβδομάδα, θα σε ωθήσει στο να κινηθείς με αυθορμητισμό. Πιθανόν να μπερδευτείς συναισθηματικά, με αυτά που θα ακούσεις ίσως να μην είσαι σε θέση να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τα βιαστικά συμπεράσματα. Θα εστιάσεις στην  ανάγκη σου για σταθερότητα ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Σε σχέση: Η εβδομάδα ενδεχομένως να κάνει κάπως απαιτητική τη στάση σου, προσοχή σε ζήλιες και σε αμφιβολίες, καλό θα είναι να περιορίσεις τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις και τα καβγαδάκια, σου δίνω τη συμβουλή να μην δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για αρνητικές ανατροπές. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα αρχίσεις να ισορροπείς συναισθηματικά.

Επανασύνδεση: Φίλε μου Σκορπιέ, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σου, κάνε το τολμηρό βήμα να βγεις μπροστά από τα γεγονότα θα σου βγει σε καλό. Αν θέλεις επανασύνδεση, διεκδίκησέ την και θα την έχεις. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να τηλεφωνήσεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, εκδήλωσε ξεκάθαρα τα αισθήματά σου, θα λάβεις ιδιαιτέρως θερμή ανταπόκριση.

Νέα γνωριμία: Θα εξιτάρει τις ερωτικές σου αισθήσεις ένα συγκεκριμένο γοητευτικό άτομο. Απ’ την αρχή θα νιώσεις ενδιαφέρον και ερωτική έλξη, θα είναι σωστή η απόφασή σου να κινηθείς άμεσα. Προσέγγισε αυτό το πρόσωπο ευγενικά και διακριτικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Προμηνύεται έναρξη σχέσης, ο έλεγχος της πορείας σας θα βρίσκεται στα δικά σου χέρια.

Σχέση – Γάμος: Εσύ θα καθοδηγήσεις τις εξελίξεις μέσα στη σχέση σου, εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση σε ένα συγκεκριμένο θέμα που σας προβληματίζει από καιρό. Σε περίπτωση που είστε σε τσακωμό ή διαφωνία, με δικές σου κινήσεις θα επέλθει η ισορροπία. Στο τέλος της εβδομάδας θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά ζητήματα, περνάτε σε στάδιο σταθερότητα και συνεννόησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθεροι: Ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σου μέσα στην εβδομάδα, η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κινηθείς απελευθερωμένα αυθόρμητα και αισθαντικά. Ίσως να υπάρξει έλλειψη εμπιστοσύνης, ωστόσο θα πάρεις την απόφαση να φλερτάρεις, ίσως να διεκδικήσεις πρόσωπο που ήδη υπάρχει στο στόχαστρο σου. Πολύ καλά θα κάνεις και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, προσέγγισε, προχώρα σε ουσιαστικές προτάσεις.

Σε σχέση: Ίσως να νιώσεις ένα είδος συναισθηματικής πίεσης, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις, να διαπιστώσεις και όχι να ξεσπάσεις ή να βγάλεις άτοπα συμπεράσματα. Θα ηρεμήσεις και θα προχωρήσεις σε ουσιαστικές συζητήσεις, θα μπορέσεις να χειριστείς το ταίρι σου με κατανόηση και συγκαταβατικότητα. 

Επανασύνδεση: Φίλε μου Τοξότη μη βιάζεσαι, μην απογοητεύεσαι και κυρίως μην αγχώνεσαι. Όλα θέλουν το σωστό τους χρόνο, που σημαίνει πως δεν πρέπει να αφήσεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε επίμονες πράξεις. Η πίεση δε θα σου βγει σε καλό, δες τα πράγματα με χαλαρότητα, το χαρακτηριστικό της εβδομάδας θα είναι η στασιμότητα.

Νέα γνωριμία: Σε δικό σου χώρο, σε οικείο περιβάλλον, θα εμφανιστεί πρόσωπο που απ’ την αρχή θα το δεις με μάτι ερωτικό. Θα υπάρξουν εξελίξεις μεταξύ σας, ωστόσο στη παρούσα φάση δε θα σου δώσει το πράσινο φως για προσωπικές επαφές. Η κατάσταση θα απαιτεί χρόνο, για την ώρα κρατά στάση χαλαρή και θα δεις ότι με την πάροδο των ημερών όλα θα πάρουν την κατεύθυνση που επιθυμείς.

Σχέση – Γάμος: Αναποδιές θα σου φέρει η πίεση και η κατά μέτωπο επίθεση. Σου δίνω τη συμβουλή μέσα στην εβδομάδα να αποφύγεις τις πιεστικές ενέργειες και τις παρορμητικές αντιδράσεις. Αντιμετώπισε το ταίρι σου με υπομονή και χαλαρότητα, τα νευρά και οι εντάσεις θα σου φέρουν ανάποδα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθεροι: Η εβδομάδα θα σου φέρει καινούργιες ευκαιρίες, θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να κατασταλάξεις. Τα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις την αυτοπεποίθηση σου ακμαία, σου δίνω τη συμβουλή να μην αρνηθείς να προχωρήσεις με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα ανοιχτεί δίοδος επικοινωνίας. Σε παροτρύνω να κάνεις το μεγάλο βήμα να ρισκάρεις, ξέχνα το απογοητευτικό παρελθόν και δώσε μια δεύτερη ευκαιρία στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση: Προσοχή σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με αμφιβολίες και υποψίες, προσπάθησε να μην παγιδευτείς σε εικασίες που δεν έχουν βάσιμη απόδειξη. Σου δίνω τη συμβουλή να μην φορτώσεις τη σκέψη σου με αρνητικές εκδοχές που θα σε κάνουν να χάσεις την εμπιστοσύνη που έχεις στο ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς με καθαρή σκέψη, βγαίνεις από την άρνηση και την αμφιβολία. 

Επανασύνδεση: Μοιραία συμβάντα θα δουλέψουν υπέρ σου, με αποτέλεσμα εσύ και το πρόσωπο που αγαπάς να βρεθείτε αντικριστά, ανταλλάσσοντας λόγια συγγνώμης. Θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου, η έλξη και ο έρωτάς σας θα έχουν μακροχρόνια διάρκεια, εσάς τους δυο η μοίρα σας θέλει μαζί.

Νέα γνωριμία: Όλος ο κόσμος θα κινηθεί για να καταφέρεις να βρεις το μόνιμο ταίρι σου. Συμπαντικά γεγονότα θα σε οδηγήσουν σε συγκεκριμένο χώρο, που εκεί θα γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σου αγάπη. Αυτό το καινούργιο πρόσωπο θα κυριαρχήσει στη ζωή σου, θα αποτελέσει συντροφικό ερωτικό ταίρι μελλοντικής πορείας.

Σχέση – Γάμος: Αυτό που θέλεις θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα. Μια μεγάλη σου ευχή θα υλοποιηθεί, θα χαρείς και θα ευτυχίσεις. Αν περιμένεις κάποια απάντηση θα είναι θετική, τώρα θα στρωθεί δρόμος για δεσμεύσεις. Μέσα στην εβδομάδα ένα ευχάριστο συμβάν θα ζήσεις με το ταίρι σου, είναι ώρα υποσχέσεων και επισημοποιήσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθεροι: Αυτή την εβδομάδα, δε θα τρενάρεις άλλο την κατάσταση, φεύγουν οι δισταγμοί και οι επιφυλάξεις, θα το εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Περνάς σε άμεσες προσεγγίσεις, θα καταφέρεις να το κερδίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μέσα στην εβδομάδα, θα πάρεις ριζικές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις μπροστά. Κάνε το βήμα να ξεκινήσεις νέα σχέση ωστόσο οι ενέργειες σου θα πρέπει να είναι συνειδητές και οι προσδοκίες σου ρεαλιστικές.

Σε σχέση: Θα αναζητήσεις χαλαρότητα, προσπάθησε να αποφύγεις τις ανασφάλειες, δείξε στο ταίρι σου την απαιτούμενη εμπιστοσύνη. Κάτι θα σε ωθήσει στο να σταθεροποιήσεις το πρόσωπο που αγαπάς, θα θελήσεις να το κατοχυρώσεις δίπλα σου, ωστόσο η εβδομάδα ίσως να σου δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με το αν η μεταξύ σας αγάπη είναι αμοιβαία, μη δώσεις έκταση στις αμφισβητήσεις. 

Επανασύνδεση: Θα γίνει το θαύμα στα αισθήματα σου, ως δια μαγείας θα τα ξαναβρείς με το ταίρι σου. Η τύχη θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο, έντονη ερωτική έλξη θα εκδηλωθεί μεταξύ σας. Θα αφήσετε πίσω σας τα εγωιστικά πείσματα, θα πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε και μάλιστα χωρίς καθυστερήσεις.

Νέα γνωριμία: Οι συμπτώσεις θα σε ρίξουν επάνω σε ένα γοητευτικό πρόσωπο, που από την αρχή που θα το αντικρίσεις, θα σε μαγέψει. Θα είναι ταιριαστό στα ερωτικά σου γούστα με προσεγμένη εμφάνιση και ευγενική συμπεριφορά, ο τρόπος που θα σε πλησιάσει θα σε αφοπλίσει. Αυτό το άτομο θα έχει τα προσόντα να γίνει το άλλο σου μισό, πες ‘‘ναι’’ στην πρόταση που θα λάβεις.

Σχέση – Γάμος: Τερματίζουν οι τσακωμοί και οι διαφωνίες, ένα απρόοπτο συμβάν θα είναι η αιτία που θα ανοιχτεί μεταξύ σας μια ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση, με αποτέλεσμα όχι μόνο να βρείτε τη χρυσή οδό, αλλά και να καταλήξετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Η εβδομάδα σου θα κλείσει με συναισθηματική ηρεμία και με ερωτική εμπιστοσύνη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ελεύθεροι: Θα ενθουσιαστείς, θα γεμίσει ο συναισθηματικός σου κόσμος, σε ορισμένες περιπτώσεις η λογική δε θα είναι ικανή να φρενάρει τις διαθέσεις σου. Οδηγός των πράξεων σου θα είναι το συναίσθημα, προσοχή στις παρορμητικές προσεγγίσεις και αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να ρισκάρεις, θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις οπωσδήποτε από την αδράνεια και να δώσεις καινούργιο νόημα στην προσωπική σου ζωή.

Σε σχέση: Η εβδομάδα θα ενισχύσει την  αισθαντικότητα και τη διαίσθηση σου, ωστόσο, προσοχή στην εσωτερική σύγχυση και στις παραποιήσεις. Η στάση και τα λόγια σου θα είναι ανέμελα και απελευθερωμένα, πρόσεξε τι ακριβώς θα τάξεις στο ταίρι σου. Φεύγουν οι εντάσεις και οι προβληματισμοί, επιθυμία σου θα είναι να χαλαρώσεις  και να ανανεωθείς. 

Επανασύνδεση: Κατόπιν συγκεκριμένων πληροφοριών που θα λάβεις, θα το κρίνεις αυστηρά το πρώην ταίρι σου, είναι πολύ πιθανόν οι επιθυμίες σου να αλλάξουν. Οι καταστάσεις και τα νέα γεγονότα θα σε βγάλουν από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, τώρα θα συνειδητοποιήσεις αν θέλεις την επανασύνδεση από ανάγκη ή από πραγματική αγάπη.

Νέα γνωριμία: Έρχεται κρίση σε μια φιλική σου σχέση, διότι το άτομο που νόμιζες ως φιλικό έχει ερωτικές βλέψεις για σένα. Θα σου ανοιχτεί ερωτικά, θα ακούσεις λόγια που θα σε βάλουν σε σκέψεις, δε θα λείψουν οι προβληματισμοί. Στη δική σου επιλογή θα είναι αν θα προχωρήσετε σε ερωτική σχέση ή αν θα διακόψεις τελείως τις επαφές σας.

Σχέση – Γάμος: Τα λάθη, οι εγωισμοί και οι παρορμητικές κινήσεις, θα δημιουργήσουν ένα πάθημα που θα σας γίνει μάθημα. Ίσως μέσα στην εβδομάδα να πάρεις μια ελαφριά στενοχώρια ή σύγχυση, αλλά θα αποδειχτεί ευεργετική. Τώρα θα μάθετε και οι δυο σας τι πρέπει να αποφεύγετε, τι είναι αυτό που φουντώνει τα πνεύματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email