Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023 | By: offisiall

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ

Κριέ μου ο Ιούνιος προμηνύεται ένας άκρως επικοινωνιακός μήνας ο οποίος θα φέρει ευκαιρίες για μετακινήσεις, επαφές, συναντήσεις και φλερτ δημιουργώντας ένα ευχάριστο κλίμα γύρω σου. Το καλύτερο αυτού του μήνα είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 και η παραμονή της σε αυτό το ζώδιο μέχρι το φθινόπωρο. Συνήθως η Αφροδίτη χρειάζεται ένα μήνα για να ολοκληρώσει το ταξίδι της σε κάθε ζώδιο όμως τώρα -λόγω του ότι θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στα τέλη του Ιουλίου- θα μείνει για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα! Το γεγονός πως η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που όχι μόνο ταιριάζει με την ενέργειά σου αλλά είναι και το ζώδιο των ερώτων σου, μόνο ως θετικό μπορεί να ερμηνευτεί για την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως οι γνωριμίες, το φλερτ και οι «περιπέτειες» θα έχουν την τιμητική τους αυτό το μήνα δίνοντάς σου πολλές επιλογές, όμως αν θέλεις να κάνεις μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επιλογή σου και να μην είναι αποτέλεσμα παρορμητικής διάθεσης και συναισθημάτων. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στα τέλη του μήνα και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και οι δύο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, καταδεικνύουν πως ενδεχομένως να υπάρξουν ανατροπές σε γνωριμίες, φλερτ και αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου, να επικοινωνήσετε ουσιαστικά και να αφιερώσετε χρόνο πέρα από την επικοινωνία μεταξύ σας και στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Φαίνεται πως ο Ιούνιος θα έχει για εσάς αρκετές συναντήσεις με φίλους, γνωστούς, αρκετές προσκλήσεις από συγγενείς αλλά και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες θα δημιουργήσουν μία άκρως κοινωνική διάθεση και ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα δημιουργήσει συναισθηματική εσωστρέφεια, η οποία θα σε βάλει στη διαδικασία να απομακρυνθείς από διάφορες καταστάσεις και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και τα συναισθήματά του. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα φέρει σε προτεραιότητα ζητήματα του σπιτιού και αν ζεις με το σύντροφό σου κάτω από την ίδια στέγη, τότε αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να ασχοληθείτε με το σπίτι, να κάνετε κάποιες αλλαγές ή και να αφιερώσετε χρόνο στις υποχρεώσεις του σπιτιού, καθώς και από αυτό θα βγείτε κερδισμένοι. Σε περίπτωση που θέλετε να αλλάξετε σπίτι τότε αυτός ο μήνας είναι ιδανικός και είναι πολύ πιθανό να βρείτε κάτι που θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχετε κατά νου.

Από τις 21/6 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου η εσωστρέφεια θα δώσει τη θέση της σε μία πιο εξωστρεφή διάθεση και σε αυτό θα συμβάλουν και οι κοινωνικές υποχρεώσεις αλλά και οι επαφές που θα έχετε, καταδεικνύοντας πως οι τελευταίες ημέρες του μήνα (αν δεν έρθετε σε αντιπαράθεση για κάποια θέματα τα οποία αφορούν οικογενειακές υποχρεώσεις ή το σπίτι) θα περάσετε πάρα πολύ όμορφα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος ο Ιούνιος είναι πιθανό να φέρει μία νέα γνωριμία η οποία ενδεχομένως να εξελιχθεί με αργό ρυθμό λόγω της εσωστρέφειας που θα υπάρχει εκατέρωθεν. Αυτό βέβαια έχει και τα θετικά του καθώς θα δώσει την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, να προσεγγίσεις τις αισθηματικές σου ανάγκες και έτσι να γίνει εμφανές από νωρίς αν αναζητάτε τα ίδια πράγματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μία γνωριμία η οποία θα σου δημιουργήσει συναισθήματα οικειότητας και θα «μιλήσει στην καρδιά σου».

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε μου ο Ιούνιος είναι ο μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή και κατά συνέπεια σε μία σχέση/γνωριμία που υπάρχει στη ζωή σου. Αν δεν υπάρχει κάτι που να σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον τότε με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα (6/6) και την παραμονή της εκεί μέχρι και το φθινόπωρο, φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα μόνο ζώδιο για ένα ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στα μέσα του Ιουλίου. Από αυτή τη θέση δείχνει πως μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο (συγγενών, φίλων ακόμα και γειτόνων) φαίνεται πως θα γνωρίσεις πρόσωπα τα οποία θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Σε αυτό θα βοηθήσει και η παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο από τις 11/6, η οποία θα ενισχύσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό επικοινωνιακό και ευχάριστο κλίμα σε συναντήσεις και επαφές.

Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως ο Ιούνιος θα έχει θετικές εκπλήξεις για εσένα και θα φέρει αρκετές γνωριμίες κατά τη διάρκεια επαφών συναντήσεων και κοινωνικών υποχρεώσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει το κίνητρο για να κάνεις πράγματα μαζί με το σύντροφό σου κάτι το οποίο θα σας φέρει πιο κοντά και θα δημιουργήσει αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Οι ημέρες γύρω στα μέσα του μήνα χρειάζονται προσοχή καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο (18/6) και η δυσαρμονική όψη που σχηματίζει μαζί της ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, μπορεί να οδηγήσουν σε εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων και κατά συνέπεια σε μεγάλες προσδοκίες. Εκτός από εκείνες τις ημέρες οι οποίες χρειάζονται προσοχή σε περίπτωση νέων γνωριμιών ή προσωπικών συζητήσεων, ο Ιούνιος θα είναι ένας θετικός μήνας για την προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε μου ο Ιούνιος είναι ένας ιδιαίτερος μήνας καθώς κατά τη διάρκεια του και συγκεκριμένα στις 6/6 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι το φθινόπωρο! Αυτό θα συμβεί γιατί κοντά στα τέλη Ιουλίου η Αφροδίτη θα γυρίσει σε (φαινομενικά) ανάδρομη πορεία και αυτό θα καθυστερήσει το ταξίδι της! Από τη νέα της θέση η θεά του έρωτα θα σε βάλει στη διαδικασία να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και τις προσωπικές σου βαθύτερες ανάγκες και με βάση αυτές να κάνεις μία προσωπική επιλογή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας είναι ιδανικός για να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να δείτε οτιδήποτε θέλετε να υλοποιήσετε στο προσεχές μέλλον τους στόχους, τα σχέδια αλλά και το πως φαντάζεστε τη σχέση σας το επόμενο διάστημα.

Τα παραπάνω θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μία πολύ ξεκάθαρη εικόνα για τη σχέση σου και έτσι να δεις αν και κατά πόσο πληροί τις δικές σου ανάγκες. Το γεγονός πως ο Άρης δεν βρίσκεται πλέον στο ζώδιό σου είναι ένα θετικό νέο, καθώς φαίνεται πως ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα έχει περισσότερες στιγμές ηρεμίας από ότι το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος με τον Άρη να έχει φύγει από το ζώδιό σου και με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε ένα πρόσωπο το οποίο θα είναι μετρημένο και θα αποφεύγει τις βαρυσήμαντες δηλώσεις και υποσχέσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα τέτοιο πρόσωπο και με τη στάση του να σου δημιουργήσει συναισθηματική ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Από τις 21/6 που ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σου ζώδιο θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για να εξελιχθεί μία γνωριμία -που θα κάνεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα- σε μία νέα σχέση!

 

ΛΕΩΝ

Λέων μου ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα παίξει βασικό ρόλο στις εξελίξεις προσωπικών και αισθηματικών ζητημάτων και είναι πολύ πιθανό να φέρει αλλαγές, αναθεωρήσεις και έντονη κινητικότητα σε προσωπικές υποθέσεις. Ο Άρης βρίσκεται εδώ και λίγο διάστημα στο δικό σου ζώδιο κάτι που μπορεί να έχει φέρει ήδη κάποιες εντάσεις είτε στη σχέση με το σύντροφό σου είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως από τις 6/6 που θα περάσει και η Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο τα πράγματα θα ξαναβρούν την ισορροπία τους. Μάλιστα η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιό σου μέχρι και το φθινόπωρο, καθώς στα τέλη Ιουλίου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της. Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας κρύβει εκπλήξεις και γνωριμίες οι οποίες θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον και δείχνει πως θα είναι ένας ιδιαίτερα ερωτικός μήνας για εσένα.

Ένα φλερτ, μία νέα γνωριμία ή μία αισθηματική περιπέτεια, ανήκουν στα σενάρια του Ιουνίου που υπόσχεται πως δεν θα σε αφήσει να βαρεθείς! Σε αυτό που πρέπει να δώσεις προσοχή είναι κάποιες παρορμητικές ενέργειες ιδιαίτερα προς τα τέλη του μήνα, καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσουν σε παρορμητικές κινήσεις και αποφάσεις, οι οποίες θα φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα φέρει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου καθώς θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις τις ανάγκες, τα συναισθήματά αλλά και τα σχέδια που έχεις για το επόμενο διάστημα! Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/6 φαίνεται πως οι έξοδοι, οι κοινωνικές συναντήσεις και η παρέα με φίλους δεν θα λείψουν και θα αποτελέσουν χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του μήνα, κάτι που θα ενισχύσει και την εξωστρέφεια αλλά και την καλή σας διάθεση!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας ο οποίος θα ξεκινήσει με κάποιες υποχρεώσεις, οι οποίες θα περιορίσουν τον ελεύθερο σου χρόνο και κατά συνέπεια προσωπικές συναντήσεις και συζητήσεις. Με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 και να παραμένει σε αυτό το ζώδιο έως και το φθινόπωρο, φαίνεται πως θα υπάρξει μία εσωστρέφεια, η οποία είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε ανακατατάξεις και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στην οποία νιώθεις συναισθηματικά άνετα τότε αυτό το μήνα θα χρειαστεί να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω προκειμένου να κρατήσεις αυτή τη συναισθηματική σύνδεση και να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Αν όμως βρίσκεσαι σε μία σχέση για την οποία δεν είσαι πολύ σίγουρος τότε είναι πιθανό να δημιουργηθούν οι αφορμές για να αρχίσεις να σκέφτεσαι την εξέλιξη αυτής, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει εσωστρέφεια. Οι προσωπικές και αισθηματικές ανάγκες είναι αυτές που θα καθορίσουν την εξέλιξη είτε μιας σχέσης είτε μιας γνωριμίας που θα κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να ανοίξει ξανά ένα παράθυρο επικοινωνίας με ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν, όμως σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά αν τα δεδομένα στο παρόν έχουν αλλάξει και να μην αποφασίσεις με βάση τα δεδομένα του τότε. Άλλο ένα σενάριο με την μακρά παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα είναι να υπάρξουν κάποιες μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε ένα κρυφό έρωτα!

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ μου ο Ιούνιος προμηνύεται ένας μήνας που θα φέρει αρκετές συναντήσεις, μετακινήσεις, επαφές και κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες θα γεμίσουν το πρόγραμμά σου και θα δημιουργήσουν έντονη εξωστρέφεια. Με την είσοδο της Αφροδίτης σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα το Λέοντα στις 6/6 και την παραμονή της εκεί μέχρι το φθινόπωρο, φαίνεται πως όλο το καλοκαίρι (αρχής γενομένης του Ιουνίου) θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος οι νέες γνωριμίες, οι επαφές, οι κοινωνικές συναντήσεις και το φλερτ θα έχει την τιμητική του αυτό το μήνα, φέρνοντας αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Μέσω φίλων και γνωστών θα έρθεις σε επαφή με άκρως ενδιαφέρουσες προσωπικότητες και η επικοινωνιακή διάθεση θα φέρει γρήγορες εξελίξεις σε μία νέα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα είναι λιγότερο πιεστικός από τον προηγούμενο, κάτι που θα σας αφήσει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα μαζί. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσοχή καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν και οι δύο με τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μπορεί να φέρει κάποια νεύρα εξαιτίας των απαιτήσεων της καθημερινότητας, τα οποία ενδεχομένως να εκτονωθούν σε μία σχέση/γνωριμία επηρεάζοντας τις ισορροπίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ μου ο Ιούνιος προμηνύεται ένας μήνας που θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, θα αυξήσει την ερωτική διάθεση και θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) με ένα πρόσωπο που επιθυμείς. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 μπορεί να φέρει κάποια ζητήματα της καθημερινότητας στο προσκήνιο, τα οποία θα σου αποσπάσουν την προσοχή από τις προσωπικές σου υποθέσεις, όμως είναι γεγονός πως θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για προσωπικές επαφές. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο σε αυτή και μην αφήσεις τις δουλειές και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή για τις ημέρες που θα έχουν αρκετές απαιτήσεις όμως από τις 21/6 -με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου- θα ξεκινήσει ένα πιο εξωστρεφές και λιγότερο απαιτητικό διάστημα για εσένα, με ευκαιρίες να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, στο ταίρι σου και να κανονίσετε και ένα ταξιδάκι.

Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα αυξάνονται οι πιθανότητες να προκύψει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον στη δουλειά. Αυτό είναι κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή καθώς το να διαχειριστείς μία αισθηματική υπόθεση η οποία με κάποιο τρόπο θα σχετίζεται και με τη δουλειά, δεν θα είναι ένα εύκολο σενάριο. Σε κάθε περίπτωση είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση και δουλεύεις μαζί με το ταίρι σου είτε είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σου αρέσει στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι τελευταίες ημέρες του μήνα χρειάζονται προσοχή. Από τις 26/6 και μετά η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να οδηγήσουν στην προσωπική σου ζωή την εκτόνωση των νεύρων που θα έχουν προκληθεί από τη δουλειά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου ο Ιούνιος θα φέρει επικοινωνία, εξωστρέφεια, δημόσιες σχέσεις, συναντήσεις αλλά και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες, καταδεικνύοντας πως είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες για την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Διδύμων - Τοξότη) στις 4/6 καταδεικνύει πως για να έρθει κάτι καινούργιο χρειάζεται να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν και αυτό θα γίνει πιο έντονο με την επιρροή αυτού του φεγγαριού. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 και την παραμονή της σε αυτό το ζώδιο μέχρι το φθινόπωρο, φαίνεται πως το καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εσένα και θα φέρει αρκετές γνωριμίες, πολύ πιθανό να κάνεις μία σημαντική προσωπική γνωριμία κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή σε ένα μέρος όπου θα βρεθείς για διακοπές.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου και αυτό μόνο ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες να επικοινωνήσεις αλλά και να φλερτάρεις τώρα που μπαίνει το καλοκαιράκι! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτός ο μήνας θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθεις ξανά κοντά με το σύντροφό σου να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας είχε απομακρύνει το προηγούμενο διάστημα και να κάνετε κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων από τις 11/6 θα υπάρξουν πάρα πολλές ευκαιρίες για να μιλήσετε και να λύσετε οποιοδήποτε θέμα αλλά και για να οργανώσετε/υλοποιήσετε κάποια από τα κοινά σας σχέδια. Στα μέσα του μήνα με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων (18/6) χρειάζεται να δώσεις περισσότερη προσοχή σε πράγματα που θα ακούσεις, καθώς η ισχυρή παρουσία του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς σε αυτή τη νέα Σελήνη, μπορεί να φέρει λόγια τα οποία θα ειπωθούν λόγω παρόρμησης ή χάριν εντυπωσιασμού.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα έχει αρκετές υποχρεώσεις σε εργασιακό επίπεδο καθώς και δουλειές της καθημερινότητας, όμως θα έχει και ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να βρίσκεται από τις 6/6 στο ζώδιο του Λέοντα και να παραμένει σε αυτό το ζώδιο μέχρι και το φθινόπωρο, φαίνεται πως θα δημιουργηθεί μία έντονα ερωτική διάθεση, η οποία θα αποτελέσει το χαρακτηριστικό αυτού του διαστήματος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή ακριβώς η διάθεση όχι μόνο δεν θα σε αφήσει να απομακρυνθείς από το σύντροφό σου αλλά θα αναζωπυρώσει τη φλόγα και τα συναισθήματα μεταξύ σας. Ενδεχομένως να μην υπάρχει άπλετος ελεύθερος χρόνος για εσάς, αλλά σίγουρα μπορείς να αξιοποιήσεις έστω και τον ελάχιστο χρόνο για να έρθετε κοντά και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές.

Αν είσαι ελεύθερος οι «περιπέτειες» φαίνεται πως δεν θα λείψουν καθώς εκτός από την Αφροδίτη βρίσκεται και ο Άρης στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό το «ντουέτο» δημιουργεί αυξημένη λίμπιντο κάτι που θα σε βάλει στο παιχνίδι του φλερτ. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα ενδεχομένως να έχουν εκπλήξεις καθώς από τις 26/6 και μετά η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη και το τετράγωνο που θα σχηματίσουν με τον Ουρανό, θα λειτουργήσει ανατρεπτικά και θα αλλάξει τα δεδομένα σε μία γνωριμία. Αν αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμείς προσπάθησε να αποφύγεις παρορμητικές κινήσεις και αντιδράσεις, οι οποίες αποτελούν χαρακτηριστικό αυτής της όψης.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα σε βάλει στη διαδικασία να ασχοληθείς με την κοινωνική σου ζωή, να δεις πρόσωπα όχι μόνο του στενού αλλά και του ευρύτερου σου περιβάλλοντος και να αφιερώσεις χρόνο σε μία σχέση/γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 θα αλλάξει τη στασιμότητα που ενδεχομένως να υπήρχε το προηγούμενο διάστημα στις προσωπικές σου υποθέσεις και θα φέρει νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο μέχρι και το φθινόπωρο, καταδεικνύοντας το πόσο σημαντικός θα γίνει ο τομέας των σχέσεων για εσένα το προσεχές διάστημα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες αφορμές για καβγαδάκια -καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως στο ζώδιο του Λέοντα βρίσκεται και ο Άρης- όμως θα υπάρχουν και πολύ καλές στιγμές μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, που θα σας φέρουν κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά και θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ σας.

Αν είσαι ελεύθερος εκτός από την παρουσία της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο που θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, θα έχουμε και την είσοδο του Ερμή στο άκρως επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων (11/6) που θα φέρει ευκαιρίες για να ανοίξεις μία συζήτηση, να «σπάσεις τον πάγο» και να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτός ο μήνας θα έχει εκπλήξεις και είναι πάρα πολύ πιθανό να οδηγήσει σε μία νέα γνωριμία μέχρι και σε μία εξέλιξη που δεν περιμένεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείς! Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου χρειάζονται προσοχή καθώς η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα και το τετράγωνο τους με τον Ουρανό στον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στην προσωπική σου ζωή λόγω φόρτου εργασίας, οικογενειακών υποχρεώσεων αλλά και της έντονης καθημερινότητας.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ μου ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που θα φέρει αρκετές υποχρεώσεις οπότε χρειάζεται να είσαι προετοιμασμένος από την αρχή, ώστε να μην «ξοδέψεις» τον προσωπικό σου ελεύθερο χρόνο που θα είναι περιορισμένος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα υπάρξουν στιγμές χαλάρωσης για εσένα και το σύντροφό σου, όμως είναι γεγονός πως το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του Ιουνίου θα έχετε να ασχοληθείτε με δουλειές, υποχρεώσεις και κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Μην αφήσεις το βεβαρημένο πρόγραμμα της καθημερινότητας σας να δημιουργήσει συναισθηματική απόσταση και εκνευρισμό μεταξύ σας και να έχεις κατά νου πως από τις 21/6 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου, θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες για εσάς και περισσότερος ελεύθερος χρόνος ώστε να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε!

Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 6/6 και να παραμένει σε αυτό το ζώδιο μέχρι το φθινόπωρο φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις -σε κάποιο μέρος όπου βρίσκεσαι συχνά- ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Ο έρωτας μπορεί να κρύβεται στα πιο συνηθισμένα μέρη όπως είναι ένα μαγαζί το οποίο γνωρίζεις, ένα στέκι σου ή ακόμα και η εργασία σου. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα φέρει περισσότερες ευκαιρίες είτε για να κάνεις μία νέα γνωριμία ή για να εξελιχθεί μία γνωριμία που ήδη υπάρχει, καθώς η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ – ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μάθε τα πάντα εύκολα γρήγορα και εχέμυθα.
Καφεμαντεία,χαρτομαντεία,προσωπικά ωροσκόπια και συναστρίες.
Τηλ:6985602714
6944100122

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email